81624
  • Monoton
    naba+
  • Neoncsoves
    én mondtam hogy nem olyan rossz játékos
  • SLICK
    pfejj, hányni tudnék. Most aztán az Isten se tud megszabadítani minket Khedirától.
  • Neoncsoves
    KHEDIRA
  • Monoton
    Khedira belőtte magát az új szerződésébe :DDD
  • Neoncsoves
    Mourinho tactic: How to lose from 0-2 with Real Madrid
  • Monoton
    Na gratulalok.
  • SLICK
    Higuaín bassza teherbe az anyját azt!
  • LasDen #76358
    régen nem volt ilyen jó...
  • SLICK
    Callejón! De kellett neki már a gól!! Remélem jövőre marad és az új edző alatt kikupálódik!
  • Monoton
    Callejon lazan setal leshelyzeten, wtf? :D
  • SLICK
    el nem tudom képzelni, hogy nem került egy nagy klubhoz. Iszonyat nagyokat véd és magabiztos. Luxus lenne padoztatni őt is meg Casillast is.

Higuaín meg a fasznak akarja megoldani egyedül, 3 helyre passzolhatott volna üres embernek..
  • Monoton
    Diego Lopez piszok jo kapus ezt ma is bizonyitja.
  • SLICK
    ez tény, de akkor sem rá kell építeni a csapatot. Mondom ott van a Bayern meg a Dortmund, élő példa hogy igazi csapatjátékkal mit lehet véghezvinni. Aki meg képtelen erre és csak a fesztivált csinálja semmi keresnivalója itt. Oké kellenek sztárok, de nem szabad azt hagyni, ami most megy.
    Mikor olvastam, hogy Suárezt is figyelik, majdnem a hányinger kapott el. Pont az ilyen agyatlanok nem kellenek ide.

Egyébként meg cink, hogy mennyire szopat minket egy Sociedad, okés tartalék csapat játszik javarésztés idény vége van, de tényleg a máknak köszönhetjük, hogy nem 6:1 az ő javukra
  • LasDen #76352
    annyi szerencse van, hogy Cé olyan, mint egy gép. 1000 meccset is simán lejátszana egy szezonban és meg se látszana rajta :D
  • Monoton
    Kaká is b+, mar annyiszor kapott lehetőséget, de ma sem megy neki.
  • SLICK
    amúgy ja, Lopez is kurva nagyokat fogott eddig, könnyen lehetne 3-1 nekik.
    Nem szabad CR függővé tenni ezt a csapatot jövőre, mert látszik mi van, na meg kreatívabb és jobb játékosokra van szükség.
  • Monoton
    Elég kemény, hogy a Sociedad csak úgy átszalad a középpályán. Ronaldo nélkül meg semmi kreatív elképzelés nincs a játékunkban.
  • SLICK
    mi a szart eszik Ancellottin??? Heynckes ingyen jöhet ide, semmi gond nem lenne, hogy ide kerüljön. Ancellottinak meg szerződése van pénzbe is kerülne...
    BL győzelem meg tényleg felnyithatná Perez szemét, meg hogy mit vitt véghez a Bayernnel..
  • Monoton
    Én is őt favorizálom csak Perez szerelmes Ancelottiba, úgy hogy bármi lehet még.
  • SLICK
    "Jupp Heynckes ügynöke egy interjú során elmondta, hogy ügyfele csak Perez hívására vár. Amennyiben a Real Madrid elnöke felkéri a pozícióra elfogadja, azonban egyelőre fontosabb a kupadöntő, ami június 1-jén lesz."

hát merem remélni hogy ő jön ide, és sikerül egy jó csapatot itt is felépítenie.
  • DasIsFuck
    vagy ahol most a barca
  • Monoton
    Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy anno Perez galaktikus erajanak koszonhetoen nem tartunk most ott ahol a Valencia, Depor, stb... Vagy olaszban az Inter, Milan, Roma.
  • ProGabe #76343
    Maximálisan egyetértek - ezzel nehéz is lenne vitatkozni, de lassan ott tartok, hogy el kéne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    metszeni a torkát
    mindenkinek a vezetőségben, aki nem jött még rá, hogy ez a mentalitás a 2000-es években nem tud működni. Kezdve Perezzel. Sajnos ezek azok az emberek, akik KIMONDATLANUL nem a Real Madridnak, hanem a $$$$$$$$$$-nek szurkolnak.

Azért tart ott a német foci, ahol, mert ott a szurkolók, az IGAZI szurkolók kezében vannak a csapatok pénzügyi dolgai. Mondjuk ez alól pont a két BL-döntős a kivétel, de természetesen ott sem olyan rossz a helyzet, mint spanyolban, vagy angliában.
  • DasIsFuck
    szerintem egy Real-nl elég nehéz lenne ilyen menntalitást megalapozni.
    mivel a real az egy nagy múltú,ízig vérig sztárcsapat,tele sztárral.
    Addig a Dortmund-nál felépítettek egy csapatot a semmiből,oda ment Klopp aki a megfelelő mentalitást és játékstílust hozta.
    és az a lényeg szerintem, hogy a csapaton van a hangsúly és nem 1-2 kiemelkedő játékoson.
    tehát a csapatnak rendelik alá magukat a götze és reus-ok is és nem fordítva.
    Bayernél is ez volt a kulcs.
    ott is vannak robbenek meg riberyk,de a siker akkor jött amikor már robben is alázatosan játszott és alárendelte magát a csapat érdekei miatt.
  • Neoncsoves
    nekem nagyon szimpatikus a Dortmund, úgyhogy figyelemmel fogom őket követni :)
  • horpeti
    Én is látom. Ha a mentalitás és fanatizmus erényeknek akar drukkolni az ember, akkor el lehet felejteni a Madridot és lehet drukkolni német csapatnak. :) Ég és föld a kettő.
    Én akkor is jobban szeretem a latinosabb focit, mint az óraműpontossággal folyó dolgokat, ezért is bár ámulok a németeken (és angolokon), a spanyolfocit nézem.
    Persze attól függetlenül még lehetne mentálisan erős egy spanyol csapat is. :)) Jó lenne, ha ez a Madrid lenne.
  • Neoncsoves
    ez nem a bajnokság erősségétől, hanem a mentalitástól függ. ott feleannyi zsetonért mindenki kiköpi a tüdejét, itt meg...
  • DasIsFuck
    hát,hát pedig közelebb volt hozzátok mint hozzánk, mégis túl vak volt a vezetőségetek...

most már késő:D
  • horpeti
    Én is szeretném, de szerintem bele kell törődni, hogy a Madridnak nem ezért kell drukkolni. Ilyen meghalást és motiváltságot nehéz összekaparni a spanyol bajnokságban... az már túl gyenge nekik ahhoz, hogy motiváltak legyenek.
  • Neoncsoves
    Egyébként valami hasonló csapategységet, küzdeni akarást, összjátékot, illetve hasonló stílusú támadó játékot szeretnék látni tőlünk, mint ami a Dortmundnak volt egész szezonban. Vicces, hogy negyed annyiba kerülő kerettel mennyivel jobban tepernek mint mi...
  • Rockynhooo
    Na egy ilyen Javi Martinez féle nem lenne rossz középre :D
  • Monoton
    Jose kihagyta Casillast a holnapi keretből.
  • SLICK
    hú és ettől nagy sztár hogy 5 Barcást megetetett? :D
    Megtörténte egyszer és annyi, emellett nagyon kevés jó meccse volt, mert nem tud egy jó formát tartósan felmutatni, csak 1-2 meccsekre... Többnyire észrevehetetlen, a megoldásai pocsékak. Kapura lövéseiről ne is beszéljünk... Tiszta Gago fíling.
    Xabi Alonso bár tény, hogy lassult, meg a nagy meccseken körülményes, de egy jó év még mindig benne van, mellesleg tényleg tudna segíteni a tapasztalataival annak a játékosnak aki az ő pótlására jönne.
    Modric az meg megint csak saját véleményem, hogy nem ide való, függetlenül attól, hogy hogyan teljesített az utóbbi meccseken. Az érkezésétől fogva nem szimpatizáltam vele, nem utálom, de nem is kedvelem, nem érzem idevalónak. De ismétlem ez saját vélemény, nem akarok meggyőzni ezzel senkit, hisz mindenki másképp látja.

Olyan ez, hogy Bale meg Neymar helyett is inkább David Silvát preferálom (vagy hogy ha tényleg ebből a kettőből lehet választani akkor a brazil jöjjön). Jobb ha a csapat inkább spanyolokból vagy egyéb latin országok játékosaiból áll, mert jobban áttudják venni a klub szellemiségét.
  • Neoncsoves
    én nem briliáns cseleket várok. Xabi túl lassú, európai porondon (BL) mindig meglátszik ez, illetve a Barcelona ellen is... hiába, akármennyire is tisztelem, eljárt felette az idő és egy Real Madrid szintű klubnak pedig haladnia kell a korral.
  • pacclacc
    Szerinte akár ki jöhetne ide, az se lenne jó senkinek. Nekem nincs velük problémám. Sajnos a Védekező középpályások nem arról híresek, hogy briliáns cseleket csinálnak meg, hogy irtó nagy látványos futballt játszanának. Elég hálátlan szerepkör az övék.
  • Neoncsoves
    Valaki amúgy linkelhetne statisztikát, de elég sok labdát elveszít Xabi, azt viszont kétlem hogy az egyik legtöbbet szerezte volna... Mondjuk inkább egy európai szintű statisztika kéne, mert ebben a ratyi bajnokság nem mérvadó :D
  • pacclacc
    Xabi Alonso szerintem (nem néztem utánna) azok közé tartozik, akik a legtöbb labdát szerezték a bajnokságba védekező középpályásként, de mi azt mondjuk hogy szar! Ennyire értünk mi a futballhoz xD
  • Neoncsoves
    Egyébként ha Khedirával bajotok van, akkor mehetne vele együtt Xabi is. Két leglassabb középpályás a jelenlegi futballkorszakban
  • Neoncsoves