81624
  • Rockynhooo
    Vidal fixen offos. Ha csak nem fizetnek érte csillagászati összeget... De nem is kell elhozni onnan, jó helyen van, hagy épüljön a csapat :P

Az a baj, hogy ott volt Martinez.. Igaz,hogy a Bilbao nem adta volna el csak ökör árért. De rá kellett volna menni még anno. Kell ide egy igazi motor középre.. Meg lehet nézni: Bayern: Martinez , Juve: Vidal, Dortmund: Bender, Gündögan, és még lehetne sorolni.
  • LasDen #76405
    nézegettem statisztikákat és aszerint nicns sok különbség Modric és Khedira között. támadásban és passzolásban jobb a horvát, míg védekezésben csak egy pöppet jobb Modric. Szóval egyik sem tökéletes. De Csabához képest még így sincsenek sehol.
    Kár, hogy erről a Vidal gyerekről teljesen lecsúsztunk (én teljesen esélytelennek látom, hogy eljönne Juventusból, ahol láthatóan épül a csapat, aminek alappillére). Esetleg Behramit vagy ezt a Lars Bendert ellehetne hozni...mondjuk Casemiroval is lehet próbálkozni...
  • miilann04
    Pérez: Neymar több mint 150 millió euróba került volna

„Három évvel ezelőtt megvolt a lehetőségünk, hogy leigazoljuk, és szerettük volna kihasználni az alkalmat, de végül a klubja nem engedte el és hosszabbított. Egy zseniális játékosnak tűnik, és leigazoltuk volna, ha ez nem borította volna fel a klub egészséges gazdasági működését. Tárgyalnunk kellett volna a klubbal, az édesapjával és egy vállalattal, amely a jogainak 40%-ával rendelkezik. Ez 150 millió eurónkba került volna. Nem tudom, hogy mennyire jött ki a Barcának.

tehát nekünk 150milla lett volna, de azt nem mondta hogy a barca ennyiért vitte el.
    tanulság: ne olvass fourfourtwo-t. egy ideig én is olvastam, de hamar rá kellett jönnöm, hogy nem érdemes.
    amugy egyes hírek szerint a barcanak olyan 100 millájába került neymar, de a pontos összeg lehet, hogy sosem fog kiderülni.

amugy itt a teljes perezes cikk.
  • miilann04
    marcelo mellett padozna? akkor az elég nagy baj lenne..
  • ProGabe #76402
    Nem hazu.. őőő, füllentett egy kicsit nagyot a prezink?

"Elsőként mondjuk azt, hogy Neymart három éve már megszerezhette volna a Real Madrid, ám akkor nem tette, most pedig összesen közel 150 millió eurót kellett cserébe fizetnie a Barcelonának."

INNEN
  • LasDen #76401
    húú, elment egy játékos, aki amúgy is alig játszott..most mi lesz, megfogunk halni???
  • Rockynhooo
    Coentrao szerintem megbízható jó védő. Semmiből sem 10es de mindenből egy 8as :D Többször szokott felfele kilógni mint lefele...
  • Firerock
    Igaz,Marcelo játszott vagy 3 hónapot a szezonban,mert 3x sérült meg...
  • Firerock
    HIVATALOS: Carvalho a Monaco játékosa.

Ez egyre jobb!!! Lassan kabaré lesz..
  • LasDen #76397
    jah, afféle Bernabeui utat járna be :D
  • Monoton
    Marcelo mellett úgysem fog kezdeni, padoztatni meg eddig is felesleges volt a luxusfizetése mellett.
  • SLICK
    honnan vetted ezt a hülyeséget? Pletykálnak róla, hogy lehet megveszi egy másik klub, de még konkrét ajánlat senkitől sem jött.
  • Firerock
    Coentrao is elment. Lesz jövőre csapat? Így se volt elég játékos,most mi lesz?
  • hugopareiros
    Elnök viszont lehetne :)
  • LasDen #76392
    Nem is baj. Edzőként nem is szabad ide visszajönnie...
  • hugopareiros
    Ő pedig már meg is köszönte az elnök szavait és vissza is utasította. :)
  • LasDen #76390
    Del Bosque visszatérése: „Ő a Madridhoz tartozik. Ha egyszer leköszön a válogatott éléről, várjuk haza.”

Érdekes....
  • SLICK
    ups sry, igen PSG, csak annyira bennem van most ez a Monaco, hogy igazolnak mindenkit, kapásból rávágtam :D
  • LasDen #76388
    „A minap 12 név is felmerült a madridi sportújságokban. Ha nem lesz más induló az elnöki székért, akkor kedden hivatalba lépek és az edzőkérdéssel fogok kezdeni."
    Perez

Tehát, akkor jövő héttől fog indulni a buli :D
  • Monoton
    1. Di Maria a PSG-vel van kapcsolatban.
    2. Ebben az árban benne lehet az olasz tréner.
    3. Navas semmivel sem jobb, mint az argentin. Tehát akkor már inkább Bale drágábban.
  • pacclacc
    Mint mindig. :D De szar nekünk, akármi is történik! :(
  • Neoncsoves
    inkább mi vásárolunk áron felül, Di Maria józan ésszel és árakkal nézve tényleg csak 25 milliót ér.
  • SLICK
    Na elvileg Navasról pletykálnak, hogy jön Di María helyett aki csak 25 millióért kelt el a Monaconak.

Na most Navas már nincs olyan jó, semmiféle erősítést nem jelentene, másrészt min. 35 milliót kéne kapni Di Maríáért. Igaz nem az én pénzem, de hogy mindenkit áron alul kell elpasszolni... nevetséges..
  • LasDen #76383
    mert senki mást nem lett volna érdemes leigazolni csak őket....
  • Firerock
    Hmhm...
    Falcao aláírt a Monaco-val. Se Neymar,se Falcao... Úgyérzem ismét nem lesz túl nagy átigazolás...
  • hugopareiros
    új edző új szokások
  • Rockynhooo
    Abból kiindulva, hogy ilyen balfék csatárok mellett, Morata mennyi lehetőséget kapott... Nem hinném, hogy bárki is szóba jöhet a Castillaból a nagy keretbe, akármilyen posztra.
  • Neoncsoves
    igaz. egyébként utálom Arbeloat de közel nem olyan szar mint ahogy le van írva. én nem vagyok abban sem meggyőződve hogy Carvajal olyan sokkal jobb lenne nálunk, ugyanis védekezőbb szerepkört kapna mint a Leverkusennél, mivel azt nem engedhetjük meg magunknak szerintem, hogy mindkét szélső hátvéd előrefusson a támadással. Marcelo meg szinte csak így világklasszis védő, hogy tud támadni is :)
  • Monoton
    De Nacho kb annyira jobbhatved, mint Essien :-)
  • SLICK
    hát kb annyit, mint annak idején Ramos mikor ott játszatták.

amúgy most a Castilla jól szét lesz szedve, kiváncsi vagyok kiket igazolnak oda is.
    Én egyébként José Rodriguezt is szivesen látnám a felnőtt keretben, igaz kevés lehetőséget kapna, de benne is van potenciál szerintem.
  • Neoncsoves
    Minden jobbhátvédünkre azt mondjátok hogy felejtős... komolyan, mit csináljon egy jobbhátvéd, hogy nektek megfeleljen? :D
  • LasDen #76375
    nacho játszott már mindenhol...a nagycsapatban egyszer nem játszott középen :D
  • Monoton
    Nacho kozephatved eredetileg, szerintem felejtos a szeleken. Egyebkent en Fabinhot is felhoznam :-)
  • horpeti
    Plusz a madrid nem az epitgetos jatekospolitikat hasznalja. Jo,vagy nem jo,ezt kell szeretni a szurkoloknak.
    En orulok,ha nagy nevek vannak a csapatnal,attol meg lehetne jo jatek es fanatizmus:) A jelenlegi nagy nevekkel nem az van,ill. Lehetne jobb. Biztos lesz is meg jobb,talan pont jovore:)
  • LasDen #76372
    csak a szív és az akarás nem fog címeket nyerni nekünk. szép meg jó, hogy szeretik a realt, de ettől még nem lesznek világverők.
    A realnál nem volt olyan erős generáció, mint a barcanal.
    A Mata, Soldado, Negredo (De la Red) vonal az, akik esetleg így együtt egymást kiegészítve erősségei lehetnének a csapatnak. De sem Soldado, sem Negredo az a klasszis csatár, akiért például Roki áhítozik.
    Persze lehet, hogy a mostani, Morata, Jesé, Carvajal vonallal kiegészítve sokra vihetnék, de erről csak ábrándozni lehet.
    De a mostani Castilla keretéből még max Nacho és Casemiro lehetnek a nagy csapatba valók...

Megnéznék egy Casillas, Nacho, Varane, Ramos, Carvajal, Xabi, Casemiro, Cé, Özil, Jesé, Morata kezdőt mit alkotna egy Barcelona ellen :D
  • Gauge
    Én Kopp-ot szeretném a Madrid kispadján látni, meg sok fiatalt az utánpótlásból. Ideje lenne hagyni a primadonnákat és tényleg az utánpótlást erőltetni...
  • SLICK
    pár hónapja volt is róla hír, hogy Isco, Kondogbia, Veratti, Gündogan mellett ő a másik lehetőség aki érkezhet Alonso pótlására...
  • LasDen #76369
    sociedadból kéne leigazolni ezt a Rubén Pardo gyereket. Ma nem játszott, de benne is van sok lehetőség...
  • SLICK
    Higuaínon ment el a meccs, meg Özil is a faszért nem bír leszokni a tökölésről??? Akkora ziccere volt mint az állat aztán úgy elvették tőle a labdát mintha ott se lett volna...

Egyébként a szezon egyik legjobb meccse volt.
  • Neoncsoves
    mostantól minden Real meccsre megrakom gólszerzőnek Khedirát