81624
  • LasDen #76446
    mi a baj a lila színnel?? szerintem a kék átmenet miatt ronda :D
  • Monoton
    Hát én megmondom őszintén nem lenne rossz erősítés és max 15-20 milláért én is elhoznám akár mekkora gyökér is legyen. (azt ki lehet verni belőle) De baszki 47 millát olvastam!!! Az mi? :D Annyiért nem kell, Perez ne legyél hülye :D
  • Monoton
    Kicsit adja a pizsama hatást, de azért nekem tetszik. :D
  • SLICK
    Olyan fos az új mez, hogy szerintem ezzel jelzik előre milyen lesz a jövő évi szezon, ha Ancelnotti jön edzőnek, meg ilyen nyomorék játékosok mint Suarez.

Kapus mez is buzis azzal a lilával, akkor a betűtípus is egy ratyira sikeredett.
  • Neoncsoves
    Casillas felszerelsée olyan... férfias
  • Firerock
    Ez nincsen HD-ban?:)
  • LasDen #76440
    olyan, mintha milan mez lenne, főleg az emirates felirat miatt :D
    lassan már a fradinak is az emirates lesz a mez szponzora
  • 6unn3r
  • shala
    Nagyon betyár az új mez!
  • horpeti
    Ezt mar buktad. Sanyiiiii ;)
  • LasDen #76436
    már hiába magyarázod, késő...:D
  • Firerock
    :)
  • Pluskast
    :DDD Jó trükk! De nem is hittem el. Gondoltam, hogy fake :D
  • Firerock
    Hátha leharapja Lesszikutya kezét:D
  • Firerock
    És nem ő az utolsó...
  • LasDen #76431
    egyre biztosabbnak tűnik Suarez :((
    miért ő, miért nem Cavani? :(((
  • Pluskast
    Na de ő a Reálhoz? 23 milláért? Akkor már miért nem Szalai?
  • Rockynhooo
    Nem. Volt CNN-en meg BBC-n is. Olvastam több oldalon.
  • Pluskast
    Ez ugye valami rossz fake vicc???
  • horpeti
    :DDD
  • LasDen #76426
    nem kell félni semmitől. majd ha aug 31-én is ugyanez a csapat lesz, akkor lehet félni...de ez meg nem valószínű...
  • Firerock
    Rohadt optimista vagy... Én tényleg kezdek félni. Remélem Ronaldot is odaadjuk a Machesternek,Casillast pedig a Barcelonának. Aztán még hírbehozzák a csapatot 86 sztárral amiből nem lesz semmi,és a Castilla fog kiállni szeptemberben.
  • LasDen #76424
    puffogsz itt firerock a semmin...
    verratti fiatal és tavaly igazolt oda, minimális esélye volt, hogy eligazol onnan....
  • Firerock
    Verratti marad a PSG-nél
    Ez már vicc komolyan mondom...
  • szomferi
    végre meg van oldva a csatárkérdés :D
  • pacclacc
    7 milliót kell termelnie mezeladásból évente :DD Szerintem így hogy 100% reklámjog Neymarért nagyon Rizikós!
  • pacclacc
    Neymar. 100% reklámjogokat a játékos kapja! Így a Barcelona semmi másból nem profitálhat csak a játékából! Nem túl jó ötlet a klubjától! Szerintem, ha barca is ugyanazt kínálja mint mi, akkor is azt a klubot választja. Tehát marketing szempontjából, bukta. Csak abban bízhatnak, hogy nem úgy járnak vele mint Alexis Sánchez zel (nem elégedettek vele). Nem hozzáértés, és ha nem biztosítod be magad, akkor nagyot lehet bukni. Végül is ők tudják!

szvsz.
  • miilann04
    hát ebben a topikban senkinek. :D
  • horpeti
    Majd meglátod, amikor az utcán minden második emberen gránátvöröskék Neymar mez lesz! :D Mindenki cseréli Messit. :P
  • REALista
    Jó de kinek kéne Neymar mez...:D
  • miilann04
    mezeladás is van a világon. :)
  • REALista
    Úgy tudom a reklámbevételek 100%-át Neymar kapja, de lehet tévedek.:D
  • LasDen #76414
    igazából pénzügyileg nem rizikós. elég komoly reklámértéket képvisel, szóval 1-2 szezon alatt megtermeli azt a pénzt a barcanak....
  • LasDen #76413
    ha nem marad más, legfeljebb megvesszük Bendtnert vagy Chamakhot :D
  • REALista
    Falcao nem is kell ide Neymar meg annyiért nem kéne amennyit a Barca fizetett érte állítólag.Túl nagy rizikó lett volna.Simán benne van hogy ő lesz az új Robinho de legyen igazam /miket beszélek remélem igazam lesz:D/...:D
  • horpeti
    Ja a Madrid biztos csak selejtes játékosokat fog venni! :)
    Biztos van a tarsolyban már 1-2 játékos Perez kiszemeltjei között, nehéz elhinni, hogy nem. Persze majd kiderül.
  • SLICK
    na mostmár Falcao se jön 100%...
    lemaradunk a jó játékosokról, akkor így sajnos tuti itt marad pár selejtes játékos, nem lesz nagy játékosmozgás szvsz :(
  • LasDen #76409
    meg kell várni a keddet-szerdát, meglássuk ki lesz az edző (70-30 Ancelotti-Heynckes) asztán kezdődhet a tényleges mozgolódás...
  • Rockynhooo
    Jogos. Ez a baj, egy ideig lehet olajozni, de aztán cserélni kell azt mehet a bontóba :DD
  • LasDen #76407
    van motorunk nekünk is, csak az egy ford T-modell...