Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
"Szerettem volna, ha Mourinho megválogatja a szavait a Manchester United elleni mérkõzés után. Ezeket a dolgokat megbeszéltem vele. A véleményem mindig az emberek szemébe mondom, így tettem Mourinhóval is, ahogy mindenki mással" - nyilatkozta Ramos.

Ramos gyakorolhatna egy kis önkritikát...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Én meg még nem láttam, jól tetted, hogy beraktad! 😊

szomferi
régi, viszont még kurva nagyot nevettem rajta 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
ilyen ez a válogatott...még lesz 5-6...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Khedira lesérült a válogatott edzésén ... <#szomoru1>

REAL MADRID

SLICK
hétfõ, 09:17 - A Punto Pelota értesülései szerint Xabi Alonso nem kívánja meghosszabbítani a 2014 júniusáig tartó szerzõdését. A Real Madrid további két évre szerette volna magához kötni a baszk középpályást, ám tudomásul veszik döntését, és támogatják mindenben. A hír szerint a Királyi Gárda nem kívánja pénzzé tenni a játékost, figyelembe véve azt, amit eddig a csapatért tett, így 1,5 év múlva szabadon eligazolhat.

Nagyon aktív lett ez a Puntó Pelota nevû papír is 😄
Minden esetre ha ez a hír igaz, kiváncsi lennék, hogy miért nem akarja meghosszabbítan ia szerzõdését. Bár tény, hogy már kevésbé lenne aktívabb szerepe a csapatban abban a 2 évben.

Én naívan bízok abban továbbra is, hogy mi hozuk a kötelezõt, õk meg botlanak, de MINDEN meccsükön látom a 12. embert (bíró) - az íteleteit -, amitõl elborzadok...
SLICK
idény elején volt pár érdekes meccsük, bár magunknak köszönhetjük javarészt ,hogy ekkora a különbség most pontok tekintetében

Hát itt mi nem foglalkozunk a Barcaval. Itt megteheted ha valami problémád van.

REAL MADRID

Lehetne bajnokságot nyerni, de nem úgy, hogy a Barcelonat ilyen undorító módon nyomják a bírók..
LasDen
jó, most egyiknek se megy. De ha megy neked a góllövés, és mégis minden 2-3. meccsen a kispadon vagy, az nem túl jó érzés....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fáj nekem ezt leírni, mert Higuaínt jobban kedvelem mint Benzemát, de nyilván azért nincs "hivatalos" sorrend, mert mindketten szarok.

LasDen
de ez a baj. a 2 csatár Benzema és Higuaín felváltva játszanak több s kevesebb idõt a pályán. Mou nem állított fel egyértelmû sorrendet (bár a franciát valamivel jobban favorizálja, de "hivatalosan" nincs) és ez nem tesz jót. egyik se érzi azt a kifejezett bizalmat, hogy számítanak rá hóban koszban....

lemaradtam egy picit akkor... de azt se fogom fel miért kell megadni a játékjogot neki? miért nem lehet szépen engedni, hogy két szék közé essen? 😊

Már visszajött és Gyõrben folytatja. :/ De ezt itt nem fogom kibeszélni mert ha rágondolok már felidegesít.

REAL MADRID

undorítóak a mai sportolók, pénzéhes köcsög a 90%uk. itt van Janics Natasa példája, elhordta minden szarnak a Magyar Sportszövetséget, kiment, aztán most mintha mi sem történt volna, jönne vissza... az apja f*szát az ilyennek, de komolyan! Nagy részük a klubhûség fogalmáról még csak nem is hallott, párezer euróval nagyobb fizuért (amikor amúgy se keresnek szarul) még a saját anyjukat is képesek eladni egyesek...

Karim meg mit rinyál? Teljesíteni kell és akkor 80-90 percet megkapja... Nem tudom mit gondolnak ezek... nagyon felhúztam most magam. Az ilyen kis szarrágókat el kell paterolni szépen a csapattól és a szívbe fektetni, nem pedig a köcsög zsoldosokba! (Casillas is hányszor elmehetett volna máshova, mégis itt maradt... ezért õ a kedvencem a csapatból).

Én azt gyûlölöm amikor a médiának, a nyilvánosság felé sírnak, amivel csak a klubnak okoznak kárt.

REAL MADRID

az a baj ezzel a csapattal, hogy itt mindenki csak rinyálni tud, küzdeni és a klubért szinte meghalni, csak igen kevesek...

Jajj, most meg õ sír? Micsoda dráma.

REAL MADRID

LasDen
"Akkor vagyok boldog, ha 90 percet játszom. Játszhatok egy órát és betalálhatok egyetlen érintésbõl, de attól még nem leszek boldog." - Benzema

SLICK
elismerte, hogy amit nyújtott ma az egy fing volt. Bár Benzemánál sokszor megesik hogy széleken van, de ez nem az õ posztja és meg is látszik mennyire nem találja magát. Nem bírom felfogni, hogy miért nem tud úgy focizni itt mint Lyonban. Világ egyik legjobb csatára lehetne, de hónapok óta sehol nincs.

<#banplz>

REAL MADRID

LasDen
unta...már menne franciaországba gyorshajtani....

REALista
Szerintem csak èrzi hogy nem megy neki.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
ettõl függetlenül nincs megtiltva neki a távoli lövés

Benzemaval valami baj van ... vagy csak nem akarta már szegény Mallorcaiak elõtt fényezni magát a lefújás elõtt.

REAL MADRID

szomferi
na, Benzin 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

<#gonosz1>

REAL MADRID

Ne legyél telhetetlen 😄

REAL MADRID

LasDen
volt, de úgy gondoltam ezen is jól látható minden, ami fontos 😄

Ilyen tarsbol nekem ketto is kellene...😊😊
SLICK
összefrecskolnám a pittyit! Na jó a cickóit is

Nagyobb nem volt? <#banplz>

REAL MADRID

LasDen
ez a dudu is jó kapus....

LasDen
van neki társa...

Nem akarom, hogy Ronaldo elmenjen, de kell neki egy tars....
Jesszus, mi van itt!!! Mikor bekapcsoltam a tvt 1-2 volt... Most meg mar 4-2. Hala Madrid!!!!! Szeretem , mikor akarnak!
Xabi azert nalunk egeszen mast jatszik mint a Liverpoolban.

REAL MADRID

LasDen
ha bl lesz a szezon vége, akkor biza modricot ha akarja ha nem, hõsnek kiálltják ki. õ lõtte a tj-t jelentõ elsõ gólt. ha jó, ha nem csónak....

SLICK
Modric akkor lõ bika gólt, mikor el akarnám küldeni a fasorba. De még mindig ugyan az a véleményem.
Bár õ az egyetlen Ronaldo mögött aki képes rálõni a labdát távolról és többnyire sikeresen. Alonsotól is hiányolom a poolos lövéseit.
Közben 4-2

Luka <#wow2>

REAL MADRID

SLICK
felesleges a nagy rotálás, idény végén 7-8 játékostól nyugodtan meg lehetne vállni.

SLICK
Kezdem kibaszottul unni ezt az egyfélidõs, csak kontrázni tudó, szar, ötlettelen fos játékot.
Igaz a 2. félidõben kiderül, hogy feljavulnak-e vagy továbbra is ilyen ratyi ívelgetõs alibipasszos beleszaró mentalitással jönnek ki.
Arbeloát meg úgy elzavarnám, mint blöki a postást. Még neki áll feljebb, hogy Coentraot szar helyzetbe hozta, holott 2 játékos is szabadon volt elõtte.
Az meg nonszensz hogy idény leje óta baj van a pontrúgásoknál és ezidáig nem sikerült megoldást találni a problémára. Ez így egy szégyen.
Én ezt az idényt leszarom már szinte, nagyon várom a nyári változásokat. De hogy mi a túrós fitymáért kell erõltetni az amerikai túrnét?? Pont emiatt vagyunk szarban egyrészt. Nagyon kivesz a játékosokból. Nem lenne jobb valahol máshol Európában? Néha ez ta kurva anyagiasságot is lehetne mellõzni és kicsit szemelõtt tartani a csapat érdekeit is.

Rockynhooo
Annyi a jó ezekben a liga meccsekben, hogy nincs mit kockáztatni és minden meccsen lehet más felállással próbálkozni 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
akkor most azt mondd meg, h mikor tanulunk meg kivédekezni egy szögletet.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
kibaszott pontrúgásból megint

Jól van, most már k**va unalmas ez sok kapott gól pontrúgásból.

REAL MADRID

szomferi
Pepe ad egy gólpasszt 😄

LasDen
Just call me...Prophet!

LasDen
Morata lõ egy gólt
Higuaín lõ egy gólt