Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van Real Madrid chips is 😄

REAL MADRID

ugyan olyan az íze, mint a többinek 😄
kóstoltam már pár hónapja a tescoban (~350ért vettem egy dobozzal)

szomferi
uramatyám 😄 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REAL MADRID

LasDen
akkor szarik rá és elment kurvázni....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az NEM mentség <#schmoll2>

REAL MADRID

LasDen
eltiltott...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

biztos hóakadályok miatt nem ért oda a meccsre <#nyes>

Higuain megsérült vagy mi a faxért nincs a válogatott keretben?

REAL MADRID

LasDen

Garay Manchesterbe költözhet.

A vételár fele minket illet, úgy hogy mi egész jól járnánk. (15-20 millió körüli lehet a teljes vételár)

REAL MADRID

4-0 lett. Jesé (2) és Morata (2) góljaival <#eljen>

REAL MADRID

miilann04
ráadásul ahogy nézem végre oktatnak a gyerekek.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Délben játszik a Castilla a Cordoba ellen ha valakit érdekel.

REAL MADRID

LasDen
visszatér milanoba....a romahoz távozó allegri helyére 😄

limperatore
remélem hazatér milanoba

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

REALista
Én is örülnék ha maradna, de nem nagyon látok rá esélyt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
Ha elmegy én sajnálni fogom. Számomra a világ legjobb edzõje és mellette imádom a karakterét is. Nagy ûrt fog hagyni maga után :\

Kár, hogy két ember létezik akit szívesen látnék rajta kívül. Abból az egyik Del Voszke aki fix, hogy nem jön ide többet vissza. A másik Hiddink.. De szerintem Õ is elvan ott ahol van.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Effe88
psg
ancelotti meg jön ide

horpeti
Lehet vett lakást. :o
😛

szabii98
Inter lesz ebbõl?
Di Matteo-t elnézném talán, vagy fingom sincs 😄
de akkor, ha már elmegy, nyerje meg a bl-t

I met God. She's black

32 meccsen 20 gól <#eljen>

REAL MADRID

Felõlem mehet Isten hírével ahova akar.

REAL MADRID

szucsy89
Mou június eggyel felmondta az albérletét Madridban. Mehet a találgatás 😄DD
Higany duplazott a valogatottban

LasDen
de fifa oldalról is érthetetlen....miért lõnének meg egy ilyet? ez csak egy cím. nem változtat konkrétan semmin. viszont ha ennyire fontos nekik, hogy ki lesz a gyõztese akkor válasszanak õk, ne szavaztassák a kapitányokat, mert akkor esélyes, hogy nem az lesz, amit õk akarnak.
ettõl függetlenül úgy hiszem nem került rossz helyre

LasDen
amúgy nem értem...nem értem mi okból hazudna pandev - tegyük fel valótlant állított. hogy védje Mout? minek? nem szorul rá. Vagy Mou kérte meg? De miért menne belle?
De egyáltalán mi oka lenne Pandevnek, hogy konfrontálódjon a fifaval, miközben tudja, hogy nem úgy van. valahogy illogikus, hogy pandev elõáll ezzel, csak mert valamiért....
furcsa az egész....

szabii98
kitudja 😄

I met God. She's black

horpeti
Azért vannak az írásszakértõk, hogy ezt 1 perc alatt kiderítsék. Ilyen hülye lenne a FIFA, hogy ki is adja a bizonyítékot? 😊
Kiváncsi vagyok, lesz-e ilyen szakvélemény, a mezei ránézés az csak 1 dolog.

szabii98
vagy FIFA, izé 😄

I met God. She's black

szabii98
Az UEFA kiadott egy képet, Pandev 'igazi' szavazólapjáról

a kép magáért beszél. Köcsög uefa

I met God. She's black

FIFA FAIR PLAY

Politika.

REAL MADRID

REALista
Ennyi ráadásul ha megbeszélte Mou-val mi a faszért kell egyáltalán megemlítenie...

REALista
Goran Pandev: "Macedónia kapitányaként Mourinhóra szavaztam a FIFA szavazásán, ahol a legjobb edzõt kellett megjelölnöm. A szavazatom leadása után nem tudom mi történt. A FIFA szerint Del Bosquét jelöltem meg elsõ helyen, Mancinit másodikként és Kloppot harmadiknak. Furcsa dolgok történtek, de ezen sem én, sem Mourinho nem tudunk változtatni." - nyilatkozta a macedón játékos a LaSextának.

Érdekes hogy már nem ez az elsõ ilyen hír...

bocsánat, olvashattam volna a többi kommentet..

komolyan, olyan mintha valami film lenne ez, és ti lennétek a gonoszok..😄
most komolyan, persze hogy örültök hogy tovább ment a csapat, örüljetek is, nade azért azt talán ti is beláthatjátok, hogy egy ilyen meccs után egy ehhez hasonló korrekt nyilatkozat a minimum..el vagyok képedve, hogy a játékos ilyet nyilatkozik.

fordított helyzetben büszke lettem volna, ha SAF így nyilatkozik a sajtótájékoztatón. semmi seggnyalás nincs benne, hanem az ellenfél teljesítményének elismerése és józan önkritika a siker ellenére
mert mi volt ott a gond a nyilatkkozatával?
nyilván... de az edzõt egy ember baszhatja le: a fõnöke! és ez jelen esetben Perez és nem Ramos!

Ja, de az edzõnek is meg kellene tanulnia, hogy ha egy csapatnál dolgozik, akkor nem beszél arról állandóan, hogy "visszatérek oda", "az lesz a következõ állomásom" ...

REAL MADRID

ezek a senkiházi sportolók sose fogják fel, hogy az edzõjük gyk. a fõnökük! egy gyárban játszd ezt el, vagy egy irodában; másnap munkanélküli vagy... pofa az van, csak teljesítmény nincs...

LasDen
azt nyilatkozta, amit nyilatkoznia kellett...nem etika meg ilyen okokból. hanem, mert szimplán ezzel tudta a legjobban mérsékelni a bírói döntés okozta raget...

Teljesen egyetértek <#eljen>

REAL MADRID

horpeti
A barcával szemben nem éppen tisztelettel nyilvánult meg soha, fõleg Guardiola alatt. Meg az egész Barca - Madrid viszony forrongó volt (idén már nem). Egészen más a kapcsolat az MU-val. Lehet negatív lesz, majd kiderül. Az biztos, hogy ez is fel van fújva, mint minden.
Engem nem ért demoralizálón, bár meglepõdtem, én sem vártam ilyet. Majd kiváncsi leszek, mi lesz.

Voyager5
Nem errõl van szó.
Hanem arról, hogy az a sajtótájékoztató már simán átment seggnyalásba. Érdekes módon amikor szénné vert minket a Barcelona akkor valahogy nem lett ennyire elismerve a másik fél.
Egy-egy ilyen kijelentésnek meg simán lehet demoralizáló hatása, a csapatra nézve.
horpeti
Szerintem teljesen etikus ez így. Ha rommá vertük volna a Unitedot, akkor is tisztelettel nyilatkozott volna, míg valószínûleg fordítva is, de így, hogy ráadásul kétes meccs is volt, pláne nem etikus még utána esetleg porig alázni, hogy jól kivertünk, bebebe... Talán az oviban. 😊

LasDen
meg így beédesgette magát a mu szurkolóknál...teljesen oda voltak meg vissza után Mouért...okosan csinálja ez 😄

horpeti
Mert így illik. 😊

Voyager5
Szerintem meg kb igaza van. Nemértem, hogy a klub edzõje miért nyalogatja a United meg SAF seggét.
LasDen
a nem a legjobb jutott tovább dologra gondol...

Ezt mire értette Ramos?