81624
-
#76486 -
#76485 Gólszerzők:
Cristiano Ronaldo - 34 gól
Gonzalo Higuaín - 17
Karim Benzema - 12
Mesut Özil - 9
Ángel Di Maria - 7
Sergio Ramos - 4
José Callejón - 4
Luka Modric - 3
Sami Khedira - 3
Kaká - 3
Michael Essien -3
Morata - 2
Pepe - 1
Raúl Albiol - 1
Fábió Coentrao - 1
-
#76484 "A Real Madrid 103 szerzett góllal zárta a bajnokságot, és így az egyetlen olyan spanyol csapat, amely öt különböző idényben is száz gól fölé jutott a ligában."
-
#76483 Amúgy kiváncsi vagyok, milyen lesz a csapat szezonkezdetre, elég nagy ki-be vándorlást lehet hallani. Sok emberünk elmegy, nyilván jönnek majd a helyükre. :) -
#76482 előbb meg kell várnia ki jön :D ha Cavani jön, akkor nem fogja dörzsölni :DD -
#76481 Benzema biztos dörzsöli a tenyerét, még többet játszhat. :P -
#76480 Én örülök neki hogy elmegy, csak jöjjön is majd valaki a helyére...:) -
#76479 Higuaín a mérkőzés után: “Egy ciklus véget ért számomra, környezetváltásra van szükségem. Ez volt az utolsó mérkőzésem a Real Madridban. Úgy döntöttem távozni akarok. Hét év hosszú idő, de menni szeretnék.”
én akkor is sajnálom, hogy megy. nekem a kedvencem, így sajnálom, hogy a bernabeutól távol játszik majd. de figyeljétek meg, elmegy juventusba, és előbb lesz bl győztes, mint a real... -
Monoton #76478 Sokba kerult a brazil fociceleb -
pacclacc #76477 Én is most nézem. Szerintem jó játékos, igaz nem nagyon értem, hogy a Barca miért is akarna megszabadulni tőle. eEnnyire szar a helyzet náluk, hogy kiárusítás van? -
#76476 17.00 Real Madrid-Osasuna
tv: Sport2
streamek: -
#76475 hát hiába, ha nem Mouval megy tovább :D
Bár remélem jövőre is többször állunk így fel két csatáros rendszerben, uno ma két vkp-s felállást. -
Monoton #76474 Most neztem en is, vkp nelkul ket csatarral. 4-4-2 jobb kesobb, mint soha. Amugy Casillas a keretbe sem kerult be. -
#76473 Ismert a Real Madrid ma délutáni kezdőcsapata: Jesús, Arbeloa, Carvalho, Albiol, Essien; Modric, Di María, Ozil, Callejón, Higuaín és Benzema.
A cserepadon: Adán, Nacho, Morata, Fabinho, Llorente, Omar.
Jesus a kapuba :D -
Monoton #76472 :D
-
Monoton #76471 Felvettük a kapcsolatot a Barcas Thiagoval. -
pacclacc #76470 Tudjuk hogy kedvenced Torghelle de, hogy ennyire szeretnéd itt látni, az már sokk. :D Sanyi Próbálja is szabotálni Suarez átigazolását!!! -
#76469 Madridnak vagy Poolnak? :) -
Ferrari23 #76468 Így is jövőre már tabella közepét jósolom nekik.... -
Ferrari23 #76467 Hát ha a real megveszi akkor elmehet a faxba az egész csapat :D -
#76466 fordítás: "Az FC Liverpool közleményben jelentette be, hogy ADJATOK TÖBB PÉNZT Suarezért!" -
Ferrari23 #76465 "Az FC Liverpool hivatalos közleményben jelentette be, hogy a távozni szándékozó Luis Suárez nem eladó."
Hála az égnek :D:D -
#76464 pénz, pénz és kurvák... -
#76463 de am mi szükség eladni a stadion nevet?
-
#76462 Akkor már Turkish Airlines Bernabeau az sokkal jobban hangzikXD
aztán majd mehet a reklám ahogy landolnak a bernabeuban... -
#76461 Újra előkerült a stadion név jogainak eladása. És persze úgy, hogy a mostani névből is maradjon valami, mert ugye a fanoknak sokat jelent.
Szóval Emirates Bernabeu és hasonlók...
-
#76460 jó lenne már egy olyan edző, aki legalább annyi lehetőséget ad nekik, hogy kiderüljön ők lesznek-e a következő casillasok vagy sem... -
#76459 még szerencse, hogy Zidane nem akarja, hogy eligazoljon. Jövőre tuti a nagy csapatban kap lehetőséget. -
#76458 valamiéár nem bírja a búráját... -
#76457 Jesének is adhatott volna esélyt... :| -
#76456 Ismert az Osasuna elleni keret.
Kapusok: Adán, Jesús.
Védők: Carvalho, Albiol, Arbeloa, Nacho, Fabinho, Llorente.
Középpályások: Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María, Omar.
Támadok: Higuaín, Benzema, Morata.
egy nacho, fabinho, llorente féle kezdő védelmet megnéznék. de omar és morata is lehetne kezdő. meg akkor már a kapuba is jesúst :D -
#76455 boltokban az új milan mezek...:D
-
#76454 -
#76453 Lesz még ebből Serie A, AC Milan majd 35 évesen :D -
#76452 Azért jó hírek is vannak:)
A Heynckeses után itt a következő:)
"Cristiano Ronaldo nem eladó!
Floretino Pérez szerint bármennyit kínálnának a portugál csatár leigazolásáért , azt semmi esetre sem fogadják el. Az elnök azt is elmondta, hogy azt szeretnék, ha Ronaldo itt fejezné be profi pályafutását." -
#76451 nem hiszem...de én már ancelottival is kezdek megbékélni :D -
#76450 “99% az esélye annak, hogy Heynckes lesz a Real Madrid edzője a következő szezonban” – nyilatkozta Anatoly Tymoshchuk.
Van Isten? :o -
pacclacc #76449 A legjobb mez amit valaha láttam, nekem nagyon tetszik!!! Azt hiszem ebből rendelek is! -
#76448 a comic sansra emlékeztet :D
de legtöbbször úgyis messziről mutatják őket :DD -
Monoton #76447 A betutipus viszont eleg gyasz.
forras