Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID
kóstoltam már pár hónapja a tescoban (~350ért vettem egy dobozzal)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
A vételár fele minket illet, úgy hogy mi egész jól járnánk. (15-20 millió körüli lehet a teljes vételár)
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Kár, hogy két ember létezik akit szívesen látnék rajta kívül. Abból az egyik Del Voszke aki fix, hogy nem jön ide többet vissza. A másik Hiddink.. De szerintem Õ is elvan ott ahol van.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Di Matteo-t elnézném talán, vagy fingom sincs 😄
de akkor, ha már elmegy, nyerje meg a bl-t
I met God. She's black
REAL MADRID
REAL MADRID
ettõl függetlenül úgy hiszem nem került rossz helyre
De egyáltalán mi oka lenne Pandevnek, hogy konfrontálódjon a fifaval, miközben tudja, hogy nem úgy van. valahogy illogikus, hogy pandev elõáll ezzel, csak mert valamiért....
furcsa az egész....
Kiváncsi vagyok, lesz-e ilyen szakvélemény, a mezei ránézés az csak 1 dolog.
a kép magáért beszél. Köcsög uefa
I met God. She's black
REAL MADRID
Érdekes hogy már nem ez az elsõ ilyen hír...
komolyan, olyan mintha valami film lenne ez, és ti lennétek a gonoszok..😄
most komolyan, persze hogy örültök hogy tovább ment a csapat, örüljetek is, nade azért azt talán ti is beláthatjátok, hogy egy ilyen meccs után egy ehhez hasonló korrekt nyilatkozat a minimum..el vagyok képedve, hogy a játékos ilyet nyilatkozik.
fordított helyzetben büszke lettem volna, ha SAF így nyilatkozik a sajtótájékoztatón. semmi seggnyalás nincs benne, hanem az ellenfél teljesítményének elismerése és józan önkritika a siker ellenére
REAL MADRID
REAL MADRID
Engem nem ért demoralizálón, bár meglepõdtem, én sem vártam ilyet. Majd kiváncsi leszek, mi lesz.
Hanem arról, hogy az a sajtótájékoztató már simán átment seggnyalásba. Érdekes módon amikor szénné vert minket a Barcelona akkor valahogy nem lett ennyire elismerve a másik fél.
Egy-egy ilyen kijelentésnek meg simán lehet demoralizáló hatása, a csapatra nézve.