Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nani szabálytalankodott kiállították ez van.Ha Ramos nem lõ öngólt akkor lehet simán továbbjutunk piros nélkül is, de értelmetlenek ezek a felvetések szerintem...
Neoncsöves: állításod szerint, max 10-15 percet nézel egy BL mérkõzésbõl. Akkor most, mit higgyek el?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
2005 - Champions League 2nd Round
2006 - Champions League 2nd Round
2007 - Champions League 2nd Round
2008 - Champions League 2nd Round
2009 - Champions League 2nd Round
2010 - Champions League 2nd Round
2011 - Champions League Semi-Final
2012 - Champions League Semi-Final
La liga
2000 - 5th
2001 - 1st
2002 - 3rd
2003 - 1st
2004 - 4th
2005 - 2nd
2006 - 2nd
2007 - 1st
2008 - 1st
2009 - 2nd
2010 - 2nd
2011 - 2nd
2012 - 1st
A keretet nézd hozzá.
Amúgy pedig komolyan nem értem mire fel lázongsz. Az elmúlt 1 hétben, takaréklángon játszva, hoztunk 3 meccset, 10 lõtt, 3 kapott góllal. Pár hete 1 hét alatt elvertük kétszer a Barcat, és kiejtettük a MU-t a BL-bõl. Amikor kellett meglõttük a fontos gólokat. Zselé 11 gólnál jár a Bl-ben. Ha 5-0 nál, szarrá hajtotta volna magát a csapat, és a következõ meccsen kikapunk, akkor attól lett volna hangos a topik, hogy miért kellett ezen a meccsen kifulladni, és miért nem tartalékoltak a következõre. Ezt a párharcot már elõzõhéten megnyertük, aki egy pillanatra is azt gondolta, hogy a Galata fordíthat, az idióta.
Minden esetre ha az volt a célja a Madridnak, hogy legalább beszéljenek róla, meg a szurkolónak is legyen egy kis izgalom, akkor jól csinálta. 3-1nél felment kicsit a pulzusom már, és valami meccs hangulata is lett a dolognak.
1-0nál azt kívántam, hogy legyen emlékezetes végsõ BL meccs Drogbának is, és tökre örültem, amikor bejött. Sneijder is jól nyomta. Szép emlék a végére (ha vége😄).
Egyébként tudtam, hogy az lesz, hogy majd a Madridot valami miatt lehet szídni, lehet elégedetlenkedni. Mennyi csapat szurkolótábora szeretné elküldeni a francba a csapatot, amiért bekerült a BL legjobb 4 közé. Fújj, undorítóan fos Madrid!
I met God. She's black
Lehet az a baj, hogy én nem tegnap kezdtem el Madrid meccseket nézni és emlékszem még arra az idõszakra, amikor örülni lehetett hogy egyáltalán a csoportkörbõl kijutottunk, és hogy a bajnokságba befértünk a top3 ba. 4 gólos elõnynél, ahol az ellenfélnek 5 gólt kellene rúgnia, te mégis hova a faszba hajtanál?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
asszem lesznek sértõdések....😄
REAL MADRID
Varane meg kétszer lett megetetve hirtelen :S
REAL MADRID