81624
-
Monoton #76606 En nem irom le se Benzemat, se Higuaint, mert egyikuk sem kapott allando lehetoseget. En Joset hibaztatom, amiert nem volt eleg tokos kivalasztani egy elso szamu csatart, vagy bevallalni a ket csataros taktikat. -
#76605 amúgy hiába is próbálnák Higuaínt megtartani, az a baj, hogy ő már teljesen motiválatlan itt, beleunt a légkörbe, amit meg tudok érteni. Nem lenne képes megújúlni. És a másik nagy probléma, hogy kettejüket nem egyenként kellett volna játszatni egész szezonban, hanem két csatáros felállásban. Ha az egyik netán elkapott egy jó fonalat, a következő meccsen a másik játszott. Egyértelmű, hogy kiesik a ritmusból.
Ha gólt képtelenek lőni és ilyen fatális hibákat meg mernek engedni maguknak, semmi keresnivalójuk itt.
Mehet mind a kettő nyugodt szívvel. -
#76604 mert 5-6 méterről ziccert mellébaszni nagy dicsőség
-
Neoncsoves #76603 valakinek nincs meg Benzemának arról a mozdulatsoráról készült videó, amikor valamelyik csapat ellen kikaptunk/döntetlent játszottunk mert ő luftot rúgott kb 11 méteres távolságból, meg amikor kirúgta a saját lábát?
Csak ha Higuaín nem kell, akkor az aranylábú franciánk gondolom nyomós okkal favorizált játékos... -
#76602 "despite netting 107 times in 190 La Liga appearances for Los Blancos since his 2007 arrival from River Plate. Averaging a goal every 1.77 games, only Lionel Messi (203) and Cristiano Ronaldo (146) have netted more goals in the Primera Division than Higuaín (107) since Higuaín made his Real Madrid debut.
...with only 3 of the 38 players to have scored 15 or more goals in Europe’s top five leagues this season boasting a higher success rate than Higuaín (55.2%) when it comes to percentage of shots on target which were scored."
De nem...nekünk nem kell... -
#76601 hát ha olyan szintű játékosok jönnek mint Varane, a tököm se bánja :D
amúgy meg nekem pláne mindegy, franciákat is csipázom. -
#76600 Remélem azér Zidane vezetésével nem jönnek majd zsák számra a franciák...
2 csatár? minek? amíg Cé 50 gólokat rúg, teljesen felesleges. kell egy első számú csatár, aki stabilan 20+ gólt tud szállítani, és mögé Benz meg Morata -
Monoton #76599 Zidane mindig is elfogult volt Benzemaval kapcsolatban. -
#76598 “Elnök úr, Karim a legjobb kilences” – mondta néhány napja Zidane Péreznek, amikor arról egyeztettek, hogy kivel pótolják a várhatóan távozó Higuaínt. A legendás francia játékos meg van róla győződve, hogy pusztán Ancelotti bizalmára van szüksége Benzemának, hogy a legjobb között emlegessék Európában.
Ezt elolvasva "arcpálmáztam" egy rendeset. Tény, hogy technikailag sokkal jobb Higuaínnál a francia, viszont ezzel a fos hozzáállással, meg a gólínségével, semmi helye nincs itt.
Ha netán tényleg jönne Cavani és megint csak cserepadra szorulna, ugyanúgy semmi nem lenne Benzemából, mert az hogy ki lett szorítva ugyanazt eredményezné mint ami idén volt.
Két csatáros rendszer kell ide mindenképp, csak akkor meg az eshet meg, hogy elkényelmesednének.
Cavani és Lewandowski jöhetnek, Benz meg Higu mehetnek... -
#76597 szerintem még korai -
hugopareiros #76596 "Zidane: „Edző akar lenni. Fantasztikus játékos volt és kívül-belül madridista. Úgy gondoljuk, hogy ő az egyik olyan ember, aki segíthet nekünk.”"
Ha meghúznák, hogy őt ültetik le a kispadra...mondjuk én nem bánnám :D kitudja?! -
#76595 ncelotti az egyik lehetőség, de senki nem beszélt vele, ajánlatot pedig nem tettünk. Amikor eldöntjük, hogy mi a legjobb lehetőség, kire van szükségünk, megtesszük a szükséges lépéseket.”
A Madridnak olyan edzőre van szüksége, aki helyre állítja a rendet?
„Inkább olyasvalakit preferálnék, aki már ismeri a klubot, így a csapat nem veszítene időt ebben az értelemben. Olyan lehetőségekkel is számolunk, amelyeket el sem tudnak képzelni.”
Szóval még semmi konkrét :(
Viszont ez az ismeri a klubot gyanús. Elsőre Laudrup ugrott be... -
#76594 azért az elég fura hogy Carvajal csak padon ült végig :| -
#76593 Következő meccsen már remélem kezdeni fog. -
pacclacc #76592 Én is így hallottam! -
#76591 szvsz Casemiro már a nagyoknál lesz jövőre. Denist meg tán viszi a Leverkusen... -
Monoton #76590 Morata góljával győzelemmel kezdtek a Spanyol U21-esek. -
Monoton #76589 Én felhoznám a Castillabol Casemirot és Denist is. -
#76588 hát ha elhappolnak előlünk mindenkit, akkor leszünk nagy szarban, se csatár, se normális középpályások.... -
Monoton #76587 Cavani állítólag tárgyal a Chelseavel. Nem tudom milyen igazolásokat tervez az öreg, de mikor bejelentette, hogy a stadion felújítása az elsődleges tervei közt szerepel (idén elvileg megkezdődnek a munkálatok) kicsit megijedtem. -
#76586 Akko' megyek én! :D
Amúgy meg +1. Ezt mindig elhúzzák a végtelenségig, nehogy legyen ideje az új edzőnek bármire is. -
Monoton #76585 Na úgy néz ki Carlo jönni fog. Igazából már nem érdekel, hogy ki jön csak hamar jöjjön. -
#76584 már vártam! Nyilván Özil húgát -
pacclacc #76583 melyiket? :DDDDDDDDDDD
-
#76582 Nézem az Uruguay - Franciaország barátságos meccset. Hát azt kell mondjam ez a Suarez elég alattomos, mocsadék módon játszik, kibaszottul remélem, hogy soha nem kerül ide! -
#76581 Özil itt úgy néz ki, mint egy 90-es évekbeli amatőr rockbanda dobosa :D -
#76580 egyszer kapjuk el egy sikátorban és...khm...jó... -
Monoton #76579 -
#76578 Mesut és a tesója
Dugnám! ^^
-
#76577 És még egy ilyen stattal sem fér be a spanyol válogatottba... -
mrroma #76576 remelem pofara esik Mou, mar ideje volna!, en mar januarba kirugtam volna amikor kezdte a cirkiszt Ikerel!, az megalazo lett volna neki szerintem -
mrroma #76575 szerintem is jobban jarna a Madrid
-
#76574 ha hinni lehet a pletykáknak inkább őt kéne hozni Isco helyett. -
mrroma #76573 Mata 19 goljával és 36 golpasszával a posztján talán a legjobb volt idén europában. -
#76572 Meg is van Benzema helyére az ember. :DD A látottak alapján nem szélre való (nyilván ott is el tud, de látszik, mi az erőssége).
Mondjuk nem tudom, mennyi ziccert hagy ki (mert itt csak a gólokat mutatták), de Callejonban az idegesít, hogy sok ziccert ront. Gólerősebb ember kell. -
#76571 nekem valamiért az maradt meg hogy jobb oldalon játszatták -
Monoton #76570 Callejon csatárt játszott az Espanyolban, azert termelte a golokat. -
#76569 ja, kicsit visszább vonva ahol most Özil van? Vagy hogyan gondolod?
Mert Callejónból is az Espanyolnál lett szélső, bár középen mikor játszott az idén igaz egy alkalom volt, de érezhetően jobban feküdt ott neki. -
Monoton #76568 Szerintem Jeset kozepen kell jatszatni, ahogy Callejont is ott kellett volna. -
#76567 simán bedobnám a mély vízbe, nem is fontos Di María helyett igazolni senkit. Simán tudna jobb oldalon is játszani. Mondom benne érződik az, hogy simán lehetne egy CR szint vagy legalább is egy kíváló szélső.