Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
valaki aki nem akkora szar 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Abate? 😄

LasDen
azt hiszem nyáron elkéne köszönni arbeloatól...jön Carvajal meg jöhetne mondjuk walker/abate/lucas.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Nagyon szar duma.Számtalan kurva jó meccset játszottunk idén az meg törvényszerû hogy becsúszik pár gyengébb is, mondjuk te ezt nem tudhatod hiszen nem is nézel nagyon meccseket ezek szerint...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Ja ha meg a nagyanyámnak farka lett volna akkor a nagyapám lett volna.
Nani szabálytalankodott kiállították ez van.Ha Ramos nem lõ öngólt akkor lehet simán továbbjutunk piros nélkül is, de értelmetlenek ezek a felvetések szerintem...

szabii98
megesik.
És nem biztos, lásd Dortmund-Málaga

I met God. She's black

Miért kellene elismernem? Nem vagyok jós. A MU nem lõtt gólt. És még 30 perc hátravolt.

Neoncsöves: állításod szerint, max 10-15 percet nézel egy BL mérkõzésbõl. Akkor most, mit higgyek el?

végignéztem, és a másik fordulót is...

DasIsFuck
azért azt el kell ismerned(akármennyire is nagy real madrid fan vagy), hogy ha ott az a piros nincs akkor szinte 95%-hogy kiesik a madrid.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szerintem nem túlzottan helyes úgy véleményezned azt a meccset, hogy láttál belõle 10-15 percet.

Persze, hogy jós vagyok, mivel néztem a meccset. Egy kalap szarral értünk fel azon a meccsen is, pláne helyzetkihasználásban a piroslapig...

Te gondolom jós is vagy, hogy így megmondtad hogy mikor nem nyertünk volna. MU lofaszt nem mutatott, vezettek egyel, egy öngólnak hála.

MU-t piros lap nélkül nem vertük volna, sõt már a Galata ellen se nagyon kellett volna játszanunk, mivel kiestünk volna. Az eredmény lehet megvan, de a játék mutatott képe... Mindegy, örülök ha BL-t nyerünk, vagy bármit, de ha bekapcsolom a TV-t akkor élvezni szeretném a meccset. Ha szar játékot akarok nézni akkor kimegyek a helyi csapat meccsére 😊

BL statisztika,

2005 - Champions League 2nd Round
2006 - Champions League 2nd Round
2007 - Champions League 2nd Round
2008 - Champions League 2nd Round
2009 - Champions League 2nd Round
2010 - Champions League 2nd Round
2011 - Champions League Semi-Final
2012 - Champions League Semi-Final

La liga

2000 - 5th
2001 - 1st
2002 - 3rd
2003 - 1st
2004 - 4th
2005 - 2nd
2006 - 2nd
2007 - 1st
2008 - 1st
2009 - 2nd
2010 - 2nd
2011 - 2nd
2012 - 1st

A keretet nézd hozzá.

Amúgy pedig komolyan nem értem mire fel lázongsz. Az elmúlt 1 hétben, takaréklángon játszva, hoztunk 3 meccset, 10 lõtt, 3 kapott góllal. Pár hete 1 hét alatt elvertük kétszer a Barcat, és kiejtettük a MU-t a BL-bõl. Amikor kellett meglõttük a fontos gólokat. Zselé 11 gólnál jár a Bl-ben. Ha 5-0 nál, szarrá hajtotta volna magát a csapat, és a következõ meccsen kikapunk, akkor attól lett volna hangos a topik, hogy miért kellett ezen a meccsen kifulladni, és miért nem tartalékoltak a következõre. Ezt a párharcot már elõzõhéten megnyertük, aki egy pillanatra is azt gondolta, hogy a Galata fordíthat, az idióta.

ja még annyit hozzátennék, hogy elvileg azért kell szar minõségû bajnokikat néznünk mert pihennek a BL-re. akkor BL-en meg a spanyol kupa döntõre pihennek? <#nevetes1>

Elnézést a késõi válaszért, inkább pihentem. Igen, volt olyan idõszak is, de ne mondjátok már, hogy Mourinho nélkül kiesnénk egy másodosztályba... Ilyen kerettel, ekkora hatalommal és ekkora türelemmel szerintem Madocsáról is hozhatnánk edzõt, az is bent tartana minket a top 3ban. Nekem Madrid = Támadófoci, ezzel a kontrázós, védekezõs szarral nem tudok azonosulni!

horpeti
Arbeolán én is röhögtem, hogy így jártál, húzzál le a pályáról, de ugyanakkor szomorú, mert csapatszinten most majd nem tud segíteni a köv. meccseken, és lehet épp kellett volna... 😊
Minden esetre ha az volt a célja a Madridnak, hogy legalább beszéljenek róla, meg a szurkolónak is legyen egy kis izgalom, akkor jól csinálta. 3-1nél felment kicsit a pulzusom már, és valami meccs hangulata is lett a dolognak.

1-0nál azt kívántam, hogy legyen emlékezetes végsõ BL meccs Drogbának is, és tökre örültem, amikor bejött. Sneijder is jól nyomta. Szép emlék a végére (ha vége😄).

horpeti
Azt azért nem hiszem, hogy Mou taktika része, hogy szarjanak bele a meccsbe. Az lehet, hogy a taktika része, hogy visszaállnak kontrára, nem pedig a kapuhoz szegezik az ellenfelet (és ez szerintem normális), hogy aztán ebbe belealudnak, mert az ellenfél is végig aludt (a gólig), arról már nem tehet.

Egyébként tudtam, hogy az lesz, hogy majd a Madridot valami miatt lehet szídni, lehet elégedetlenkedni. Mennyi csapat szurkolótábora szeretné elküldeni a francba a csapatot, amiért bekerült a BL legjobb 4 közé. Fújj, undorítóan fos Madrid!

szabii98
Annyira buta az emberiség. Az elsõ Galata gólnál már jött, hogy na hol a Reál? Aztán 3-2nél meg az, hogy majd most úgyis azt mondjuk, hogy a továbbjutás a lényeg. Nade, kérdem én, mért mondják ezt , ha 3 gólt kellett volna lõnie a Galatának a tjhez? hihetetlen 😄 én már csak röhögni tudok, és ezek nem tizenévesek.. hogy lehet annak szurkolni, hogy valaki kiessen? elképzelhetetlen módon utálják a csapatot 😄😄 aztán majd ma, mikor a Barca játszik, a mi drukkereink mennek oda és savazzák õket.. szégyen 😄

I met God. She's black

SLICK
én felröhögtem mikor kiállították, bár a gólokról nem tehet szvsz. Minden esetre több kárt csinál mint hasznot.

Csak érdekesség képen, és mert nem nagyon csípem az embert. Rúgtunk egy Gólt, aztán jött Arbeola, és kaptunk 3-at. Majd Arbeola lement pirossal, és megint rúgtunk egyet =) Azért ez csak jelent valamit!

Nem tudom, abban a 10 percben, amit néztél, láttad e a 3 gólt. De azért nézd már vissza õket.
Lehet az a baj, hogy én nem tegnap kezdtem el Madrid meccseket nézni és emlékszem még arra az idõszakra, amikor örülni lehetett hogy egyáltalán a csoportkörbõl kijutottunk, és hogy a bajnokságba befértünk a top3 ba. 4 gólos elõnynél, ahol az ellenfélnek 5 gólt kellene rúgnia, te mégis hova a faszba hajtanál?

ja de kaptunk egy olyan Galatasaraytól 3at akik a spanyol bajnokságban max a 4. helyet érhetnék el, ha jószívû vagyok talán a 3.at, de azt se fölényesen... gáz és kész... ha meg valaki a pihenést hozza fel ürügyként a szar játékra azt kiröhögöm, mert mire pihenünk? a bajnokságra amiben tizenx ponttal le vagyunk maradva? ugyan kérlek... <#nevetes1>

2 góllal lõttünk többet.

azért mert örömmel fogadnám ha szép és látványos focit játszanánk, és a lõjünkegyeltöbbgólt elv érvényesülne, a lõjünk egyet és bunkerezzünk helyett...

Rockynhooo
Ezzel nincs is semmi baj. Csak nem hiszem, hogy erre itt bárki is kíváncsi lenne, hogy te mit NEM nézel.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Akkor most miért is írogatsz ide butaságokat?

roleee22
a malagát én is kibaszottul sajnálom 😞

ha te mondod akkor biztos, de ha tetszik ez a bunkerszar amit Mourinho játszat amikor vezetünk, akkor nézzed élvezettel a Real meccseket én már hónapok óta nem teszem, max a BL meccseken kapcsolom be 10-15 percre aztán a hányinger szélén inkább kikapcsolom

SLICK
én is, bár nem láttam a meccset, de nem kicsit küzdöttek, még úgy is hogy pénzt nem kapnak

Te egy végtelenül buta ember vagy.

te ha hibázol, és utána a hiba miatt kár ér téged/csapatodat, nem õrjöngesz?

Nyílván azért örjöngött a pálya szélén mert azt játszottuk amit kellett 😄

REAL MADRID

LasDen
jó lenne döntõbe jutni 😞

Azert sajnálom a Malagat. 😞

REAL MADRID

pápá Mourinho... szutyok szar visszaállós játékkal mehet a faszba Angliába!

Ronaldooo <#integet2>

REAL MADRID

REALista
Ronaldo😄😄😄

REALista
<#dumcsi>

SLICK
és nem 😄

SLICK
Behugyozok geci 😄

És Pellegrini elõtt. 😊

REAL MADRID

roleee22
meleg a pite srácok 😄DD

REALista
Viszont le a kalappal a Malaga elõtt.Nem semmi hogy 4 közé jutnak...

REALista
Azért szívesen meghallgatnám majd a meccs utáni Mou értékelést a öltözõben...😄
asszem lesznek sértõdések....😄

<#mf2>

REAL MADRID

Ja, rohadt undorító az ilyen hozzáállás!
Öö

SLICK
ezt a teljesítményt büntetném, ennyire beleszarni egy meccsbe.

Varane meg kétszer lett megetetve hirtelen :S

Óbasszameg <#wow2>

REAL MADRID