81624
-
#76566 -
#76565 Matától megválna?? Ez elég durva...de jöhet ide nyugodtan :D -
#76564 Mou vs spanyolok
Ha van valóság alapja, úgy Matát vissza lehetne hozni, így Modric is léphetne. -
Monoton #76563 -
#76562 tavaly is ott voltak...jó lenne, ha legalább a kosárcsapat nyerne idén valamit :D -
#76561 bent vagytok a döntőbe
ellenfeletek vszeg nagy eséllyel a barcelona lesz:D -
#76560 jogos
de tessék, mit találtam nektek:D
http://www.scoresway.com/?sport=basketball&page=match&id=69239&_teamtype= -
tippmix94 #76559 bocsi -
tippmix94 #76558 ez a James már ott lenne,sokat fejlődött ő az eltelt évek alatt
és ezt Wade is nagyon jól tudja... -
#76557 jólvan kapjátok be :D James egyedül nem lenne döntőben akkor sem :PPP -
pacclacc #76556 Már ne haragudjatok, de ezt fejezzétek be! Topic nevét vegyétek figyelembe! -
#76555 na igen
bosh egy kalap szar
:D
ezt még clabrini is hozta volna
wade meg 2006-an volt penge
bocs az offért de ha nincs igaza vkinek akkor nincs igaza
a számok nem hazudnak(különösen az nba-ben) -
#76554 ja
látszik gőzöd nincs hozzá:D:D
2006-ost ja wade:D
azért lett james a finals mvp:D:D
james hozott egy laza 27 pontos átlagot
wade a közelébe se volt
asszisztja is jamesnek volt a lemagasabb na meg a labdalopása is
de folytasd még:) -
tippmix94 #76553 Bosh 6.3 pontot átlagot az Indiana elleni 4.,5. és 6. meccsen :D:D
azt hiszem valami 3,8 lepattanó mellett 211 centisen PF/C poszton xDD
Wade összeszedte magát a 7.meccsre,de ő is ilyen 13-14 pont környékén átlagol az idei playoff-ban
a kiegészítő emberekről ne is beszéljünk,az egyik meccsen Battier játszik,Miller semmit,aztán fordítva
Allen árnyéka önmagának,10 pont csodaszámba megy már tőle 2 hármassal :D:DD:D
Haslem-re se lehet számítani,16-17 pont után tud 0 pontos meccset is :D
tehát akire ebben a csapatban igazán lehet számítani egy legalább 30pont-8pattanós-6gólpasszos teljesítménnyel meccsenként
AZ LEBRON JAMES
-
#76552 igen. James a clevelanddel is bajnokságot nyert, mert akkora király.
Wade-et pótolni?? hülye vagy?? :D tavalyi ki nyerte meg a döntőt a Miaminak? mert nem James...hidd el, messziről sem egy emberes az a csapat. -
#76551 Azért edzőként talán nem akkora dolog túl leni a csúcson. Lehet nem futja annyi idő alatt a 100-at, de attól még tapasztalt és mentális skilljei lehetnek nem kopva. :) -
#76550 hát ennek azért nézz utána;)
nyilván kellenek az emberek de őt nem tudnák pótolni míg wadet meg főleg bosht lehetne
-
#76549 a miami mióta egy emberes csapat?? sehol nem lenne a miami, ha nincs még ott Wade és Bosh is. -
#76548 én pedig feltételes módban írtam :P -
Monoton #76547 De még nem biztos, hogy sikerül elhozni :D -
#76546 50 gól?:D
hát ja
ezért szar a barcának meg a reálnak
ha nincs messi ill. cr akkor bukó van
ennyire 1 játékos csapatok nem nagyon vannak
ja de pl,miami-jamesXD -
#76545 próbáld meglátni Ancelottiban is a jót. Mást amúgy sem tehetünk. Alapvetően egy újabb felsőkategóriás edző érkezhet a csapathoz. Bár abban egyetértek faterommal, hogy talán már túl van a csúcson az olasz...
Minden esetre nincs értelme puffogni miatta. majd ha láttuk akcióban az öreget.... -
#76544 lepisilném a lábam szárát ha ez megtörténne :D
Egyébként az a bibi, hogy CR posztján játszik, nem tudom a jobb oldalon is jó lenne-e. Hátha akkor nem is kéne szélsőt igazolni. Meglépném ezt mindenesetre próbát megér, mégis tényleg más kaliberű nevelés mint az ezelőttiek. Elszántabbnak tűnik és tényleg elég skilles a gyerek. Én bizakodó vagyok, legalább ebben legyek az, ha az edzőben már nem :( -
pacclacc #76543 Na ez már nagyon optimista! Itt fejeztük be mert nagyon elszállnak a dolgok! :D -
Monoton #76542 Már csak azon kell aggódni, hogy ne találjanak neki valami új posztot. VKP! :D -
#76541 most úgy érzem tényleg mi nevelhetünk ki egy sztárt. :D -
#76540 nagyon optimista...:D -
#76539 Jesé -
#76538 ha Ronaldo nem nyilatkozik erről az eligazolásról valamit, amivel cáfolja, akkor lehet kezdeni aggódni. Ha elmegy, akkor valaki(k)nek át kell vállalni azt az 50 gólt... -
#76537 -
#76536 a vezetőség felismerte a lehetőségeket Jesében és semmilyen körülmények között nem fog távozni a csapattól, sőt felkerül a nagycsapathoz. Ez már jó hír. -
#76535 Annyira rossz nezni,milyen negativ vagy,lassan atragad ram is,hogy a Madrid egy katasztfora csapat,pedig azert ugye nem? :)
Mondj vmi jot is!;) -
pacclacc #76534 Ronaldo állítólag árulja házát. Ha valamelyikőtöket esetleg érdekli, akkor bizonyára jó vétel a ház! -
#76533 csak most nem bíztatóak a jelek :( -
#76532 kicsit világvége hangulat uralkodik. még semmi nem veszett el. bizakodni kell... -
Monoton #76531 Főleg, hogy most mindenki elhúzott nyaralni. :/ -
#76530 hát ez edző függő, másrészt ha így hónap elején nem húznak bele, akkor valóban nem lesz végleges keret addig. -
Monoton #76529 Kicsit úgy érzem, idén sem lesz meg a keret júlis 15-ig. -
#76528 én sem, nincs már olyan formában mint régebben, ráadásul sérülékeny is -
Monoton #76527 Navas kilőve, a Citybe igazolt. Én nem is bánom egyébként.