Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah...lesz még 2 gól? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Égünk rendesen...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nem nagyon akarunk mi mar jatszani ma :/

REAL MADRID

Azert most mar el kellene kezdeni focizni is.

REAL MADRID

REALista
Úgy rohangálunk mint a fejetlen csirkék...😄

SLICK
Di María mi a faszt csinált ott, bazdmeg visszafordul és addigra rá is mennek ketten, el is vették tõle a labdát. Coentraó meg ha gól passzt akar adni, akkor ne az ellenfélnek tegye már.

De hát köszünjük meg Sneijdernek, hogy ekkora fing lett belõle.

Aztaqva milyen játék <#wow2>

REAL MADRID

Effe88
alap
hogy nyertek is

Vezetünk! <#eljen>

REAL MADRID

SLICK
pont 1-2 hete volt ez a hír, de azt eddig is tudni lehetett hogy már vele nem számolnak itt

Eddig úgy tudtam, hogy Sahin a szezon végéig van kölcsönben. De most olvastam, 2014-ig marad Dortmundban és a németeknek lehetõségük lesz visszavásárolni 5,5 millió euróért. Szóval vele sem számolunk már :/

REAL MADRID

LasDen
ha õ a csatár, akkor nagy bajok lehetnek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szegény mindig belebotlott a biciklicselbe 😄DD

REAL MADRID

SLICK
Azigen, jól elkerült õ is 😄

szomferi
inkább legyen egy félidõs, mint egy se <#nevetes1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
ez a baj, hogy csak egy félidõs csapat vagyunk évek óta... :c

Az a durva, hogy képesek voltunk a 2. félidõben jól játszani 😄

REAL MADRID

SLICK
Mi durva, hogy 6 gólos meccs átlag van a mai napon 😄

zalrobto
NA EZ MÁR MEG IS VAN<#taps>4:1 ÖZIL

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

SLICK
a gyerek nem kicsit kereste Ramost. Egyrészt semmi szándékosság nem volt benne, másrészt annyi ideje se volt, hogy elugorjon onnan.

Beszarás, hogy erre sárgát kap Ramos 😄DD

REAL MADRID

Vannak villanások, de azért olyan jól nem játszunk.

REAL MADRID

SLICK
langyos a meccs, túl nagy akarás nem volt eddig.

A Malagánál a B csapat játszott, tartalékoltak BL-re.

LasDen
am jól játszunk?? vagy valami?? 😄

LasDen
most nézem...sociedad rendesen elkalapálta malagat 4-2-re 😮

zalrobto
2 :1 SIESS NÉZNI RONALDÓ NÉLKÜL EDDIG<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

LasDen
jaaa, hogy meccs van?? 😄 kevertem barcával aszittem 10-kor lesz 😄

SLICK
ugyanezt kérdeztem magamtól én is 😄

zalrobto
NA KAKA GÓÓÓÓL!!!!

Na ki lövi? 😄

REAL MADRID

zalrobto
AZTA<#taps><#nyes>

En Callejonban csalodtam a legjobban 😞

REAL MADRID

Nagyon szép gól <#eljen>

REAL MADRID

SLICK
vicc ez a meccs is. Nem csak Alonso pótlását kéne megtalálni, hanem a fél csapatét szinte 😄

Higu viszont nem faszolt :o

REALista
Higany mekkora gólt lõtt már...<#wow1>

😄

REAL MADRID

Arra érti, amíg vele dolgozott, hol láttad te azt leírva, hogy 13 éve, meg a többit?
Nem kell neked többet odaképzelni, annál ami le van írva. Hogy Casillas megingott, a kapuban, annak meg biztos van alapja.

Persze nehéz feldolgozni azoknak akik így bálványoznak egy játékost, de érdemes mindenféle oldalról megvizsgálni egy helyzetet. Nyilván mi nem látjuk azokat, amikre talán a legkíváncsibbak vagyunk. Sajnos nem is fogjuk.

Ha valaki mondjuk nem dolgozik az edzéseken, az ne háborogjon majd, hogy kivívta az edzõ haragját. Nos elgondolkoztam már nagyon régen azon, hogy miként lehetne rendet tenni a Realmadrid háza táján. Méreg fogakat kellene kihúzni. Játékosoknak csak a játékkal kellene foglalkozniuk. Nem más hülyeségekkel (szerintem vannak itt olyanok). Tovább nem is fejtegetem, nyilván senki nem kíváncsi rá. De nyilván azokat a fogakat nem kihúzni fogják, hanem szépen kipotyognak maguktól...

plz no comment.

SLICK
igen, de ezt már szezon elején mondta ez az utolsó idénye itt.

Voyager5
Ez a Sacchi idézet viszont egy f@szság.

Honnan tudja, hogy sosem edzett jól? Azalatt az 1 év alatt amíg itt volt, biztos megtudta figyelni Iker mind a 13 évét (vagy mennyit).
Meg ha nem is edzett jól akkor is ki nem szarja le? Világ egyik legjobb kapusa. Mi lenne ha még jól is edzett volna? 😄
Diego Lopezt meg azért helyezi elõtérbe, mert megbízható játékosnak TÛNIK?
Ja értjük, Casillas pedig ûgy tûnik, hogy nem megbízható 😄

Bírom ezeket a vén foci bohóckat, néha be kell böfögniük valami oltári faszságot a médiába, csak, hogy egy picit elõtérbe kerüljenek.
Rockynhooo
igaz 😄 Idény akart lenni.
Adán meg gondolom nyáron megpattan?!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A bajnokságban védhet 😊

REAL MADRID

Rockynhooo
Mikor Iker lesérült én akkor azt mondtam: Ha López jó formában véd folyamatosan és nem lesznek nagy hibái, akkor a bajnokság ezen legfontosabb szakaszában már ne rizikózzunk.

Ehhez tartom is magam. Nem lenne ok megrizikózni Iker beállítását. De természetesen siempre Capitán, jövõre várom vissza. Csak az lenne a normális, hogy azt látjuk , ott ül a padon és õrjöngve biztatja a többieket 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

"Arrigo Sacchi: "Iker sosem edzett igazán jól. Mourinhónak igaza van, hogy kihagyja. Megértem, hogy miért választja Diego Lópezt. Õ egy igazán megbízható játékosnak tûnik.""

...csóri Ikernek szívják a vérét rendesen. Nem érdemli meg. Leállhatnának. Tény, hogy nem volt top formában, és most talán Diego jobb választás nála...de azért ez már...-.-

SLICK
ez a punto pelota mostanában lett ilyen fos szennylap, mióta volt a fight a Marcával 😄
azelõtt még csak nem is hallottam híreket tõlük 😄

LasDen
A Punto Pelota szerint Mourinho csak abban az esetben marad a nyáron, ha a vezetõség eladja a Real Madrid két kapitányát, Casillast és Sergio Ramost.

<#banplz><#banplz>....ilyen fasságot írni...vagy ha igaz, akkor Mourinho húzhat a faszomba 😄

<#vigyor>

REAL MADRID

REALista
Ramos nem akar játszani a következõ meccsen...😄

Effe88
na mondtam
de hát ez alap volt
sorsolás elõtt lehetett tudni ott vagytok az elõdöntõben
nem egy kategória a két csapat
infantino jól intézte😄D:

LasDen
óóóh óóóh!!!