81624
  • SLICK
    én meg életemben nem játszottam FM-el :D
  • LasDen #76645
    hát én még soha nem találkoztam a nevével fm-ben, pedig nem rövid időket szoktam jáccani :D
  • SLICK
    valamelyik nagy FM-es mondta hogy nagy pléja lesz
  • LasDen #76643
    néha megmutatkozik, hogy a vezetőség annyira nem is hülye .D
    bár nem láttam, hogy olyan jó lenne a srác, de egyrészt a poszt velejárója, meg csak 1 meccs volt. de ha azt mondjátok jó...én elhiszem :D
  • SLICK
    ideje lenne Khedirát kiszorítania valakinek :D
  • Monoton
    Na leigazoltuk Casemirot is véglegesen. Remélem beválik a srác.
  • Neoncsoves
    A Blikk.hu szerint a Real Madrid kispadjára Zombori "Taktikus" Sándor ülhet le és Magyarországról hozhatja magával Torghelle Sándort, Rudolf Gergelyt illetve szóba került még Böde Dániel is, akiért a Zöld Sasok a kivásárlási árat várják minimum, amely a Blikk információi szerint mindössze 12.000.000€.
  • szabii98
    Na az bebaszna
  • DasIsFuck
    na akkor megütnétek a főnyereményt egy spanyol bajnokságba még a lehelletéről is bepattogna a labda a kapubaXD
  • horpeti
    Én is szeretnék gólerős csatárokat, akihez ha odakerül a labda, akkor egyből izgulok, hogy akár még jó is elsülhet.
    Ha Benzemához kerül a labda, akkor egyből elfog a kín, hogy most mi lesz, és reménykedem, hogy jól adja tovább. :DD
    Nekem ennyi a kívánalmam, és máris sokkal jobb hangulattal nézem a meccseket. :D
  • SLICK
    akire jó esélyünk lehet még az Lewandowski, benne látok még fantáziát (és nem azért mert nekünk négyet lőtt)...
    nincs más minőségi csatár akit olcsón el lehetne hozni. Falcao ugye Monacoba ment, Aguero hosszabbított. Cavani vagy Lewa jöhet szóba vagy mindkettő és akkor lehetne nyomatni a két csatáros rendszert...
  • Neoncsoves
    Torghelle Sándor, Rudolf Gergely, Böde Dániel...
  • horpeti
    "Az AS szerint"
    És szerintetek kit hozna ide a Real Madrid, ha Cavanit nem sikerül megszerezni? Én többet adok a ti okfejtésetekre, mint az újságokéra. :DDD
  • REALista
    Szerintem termelné a gólokat mint a szemét a bajnokságban, de a BL-hez kevés lesz...
  • SLICK
    végülis gólra képtelen csatárt akarunk egy gólra képtelen csatár helyett :|
  • Monoton
    Vannak problemak.
  • SLICK
    Te jóságos....

Az AS szerint amennyiben a Real Madridnak nem sikerül tető alá hozni a Cavani transzfert, abban az esetben Gómez válik a fő célponttá, hogy a minden bizonnyal távozó Higuaínt pótolják. A Bayern München új edzője, Guardiola nem számol a támadóval.

• SLICK
    Carvajal érthetetlen, hogy nem kap lehetőséget úgy, hogy a Bundes Liga top 3 Jobb hátvédje között volt. :|
  • LasDen #76628
    összeesküvés!!!
  • Monoton
    Ismét Morata győztes góljával nyertek a spanyolok. Csórikám megint csereként kapott szerepet, azonban más madridi játékos ennyit sem kapott.
  • szomferi
    hopsz, akkor valamit nagyon félreolvashattam, ezer bocsánat :D
  • banok
    A brazil-francia meccset adja, nem ezt.
  • Grove4
    komolyan? Port.hu nem említi!
  • szomferi
    a Story4 is adja elvileg
  • Monoton
  • banok
    vagyis 18.00-kor lesz
  • banok
    19.00 Real Madrid Legends-Juventus Legends
    streamek: [url]http://banok.myfreeforum.org/about15.html[url]
  • Neoncsoves
    igazából simán van Özil szint, csak nem tudom ő mennyire egylábas... ráadásul ő spanyol is. mondjuk Özilt én nem engedném el, az első szezonja csodálatos volt nálunk
  • LasDen #76618
    középpályásból sosem elég...:D
  • Monoton
    Felröppent a hír, hogy a City vinné 35 milláért Di Mariat :DDD Ezt ki kell használni. :D
  • szomferi
  • Monoton
    Nem rossz
  • LasDen #76614
    fasza. már csak a kosarasoknak kéne megnyerni a döntőt. a tavalyi vereség után szép lenne...
  • Monoton
    A 8. helyen végzett a Castilla, 2 ponttal megelőzve a Barcelonát. Gratula a srácoknak, nagyon odatették magukat a szezon második felére.
  • LasDen #76612
    azért szerencse, hogy Cé (már?) nem a pénz után fut, mert akkor semmi esély nem lenne a hosszabbításra....
  • SLICK
    tisztában vagyok vele, hogy bőven bakizott ő is. Ezt pont azért raktam be, mert Higu sem volt különb nála.
  • Neoncsoves
    mert Benzemanak nem volt ilyenje a Granada ill. APOEL ellen :D
  • LasDen #76609
    és ügynöke, Mendes azt szeretnék elérni...

óóó hogy rohadna már meg ez a Mendes.
  • LasDen #76608
    mert Higuban csak úgy meg volt a bizalom. Minden évben bizonyítania kellett, bizonyított, de aztán mintha elfelejtették volna....így könnyű elveszteni a motivációt.

szar idénye volt idén. és? még így is a legjobbak között volt....
  • SLICK
    “Tudom, hogy hamarosan megállapodásra jutunk. Jól érzem magam. Nyugodt vagyok, és nem aggódom miatta” – nyilatkozta Cristiano a Reuters munkatársának a szerződésével kapcsolatban.

no akkor meg lehet nyugodni