Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem még Benzema is belõtte volna.
Csak így tovább.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
REAL MADRID
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Minden hazugságnak is van alapja, ezt ne feledjétek el ...
talán majd jövõre ismét formába lendül.
Majd csereként a 80. percbe beküldi Klopp.
de én nem félnék tõle.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
am szopná rendesen a gólokat ez a csapat szerintem...meg persze lõne is zsákszámra 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Picit visszatérve a Galata elleni meccsre, én Drogba gólja után egy pillanatig elhittem, hogy továbbjuthatnak a törökök, de úgy látszott túlhajtották magukat és elfáradtak a végére.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Nyilván itt mindenki azt fogja mondani hogy jogos volt a piros, de a hozzáértõk is vitatkoznak úgyhogy egyáltalán nem volt akkora bírói baki mint ahogy azt eltúlozzák páran...
Szakértõ vagy! Nem forgatok én ki semmit, össze vissza beszélsz.
Pontosan ezért ha nem akarod megérteni amit mondok akkor felesleges tovább folytatni.
egyébként nem jósoltam sehol, nem jutott volna tovább a piros nélkül ennyi errõl a véleményem.
Mellesleg, nézd már vissza, hol írtam, hogy a Real gyõzött volna így is úgy is. Én nem jósoltam egyik csapat gyõzelmét sem, veled szemben.
arra írtam a lõtt volna 5 gólt a mu amire te jöttél itt a jóslással.
mivel cáfolod meg azt, hogy nem lõtt volna 5-gólt?
mibõl gondolod akkor, hogy tovább jutott volna a piros nélkül?
Ja várjá te is csak jósolgatsz.(csak persze te elfogult vagy ennyi a különbség)
egyébként meg az a sok eb meg vb gyõztes meg a mourinho a kispadon akkor miért nem nyert még bl-t a madrid az elõzõ idényekbe?
Sõt hogy ment egy chelsea túl a barcelónán tavaly?osztály különbség volt a 2 csapat között.
Ennyit érnek a nevek.
mert ezek alapján már zsinórba 3.éve barca-real döntõnek kellene lennie a bl-be, aztán még egy sem jött össze.
de a sok hozzá értõ szakértõ ezt is megmondta, no akkor ki ért itt a focihoz?
vagy nyilván az ilyen európai top klubbokba is azok a játékosok akik hibáznak,rossz döntéseket hoznak mind béna kutyaütõ?(persze azt tudom, hogy az átlagos szurkoló csak a bíró hibáját látja azt, hogy a csapata 20X annyi hibát követ el mint az a bíró aki megadott egy lesgólt az ellenfélnek azt nem)
kombinálva ezt azzal, hogy igazából minden gólhoz az ellenfél hibája szükséges elég lehangoló lenne a kép nem?
Ezek tetejébe aki azt állítja, hogy ez nem így van az vagy hülye vagy vak.(mindenféle sértés vagy személyeskedés nélkül)és nem mellesleg amit az elõzõ hsz-embe írtam az ugyan olyan tény mint amit te tényként kezelsz nem pedig jóslás.
De veled semmi értelme vitatkozni mert szerinted én csak jósolgatok, szóval fejezzük is itt be szerintem.
Sehogy.
Ilyennel könnyû takarózni.
Lélektanilag akkora elõnyt(RM) és akkora hátrányt(MU) jelentett ez a két csapatnak, ami ezt az eredményt hozta.
Márpedig a lélektan az ami dönt egy meccsen.
Enélkül nem lett volna képes a real továbbmenni a manchesteren.
Attól mert szurkolsz egy csapatnak még nem kell elfogultnak is lenni kötelezõen.
😛
De, hogy a Madrid továbbjutása ezen múlt abba igazat adok a manchesterieknek.
Egyébként mindenféle elfogultság nélkül mondom ezt, errõl is kifejtettem már többször a véleményem.
Ha egy manchesteri elfogult a saját javára akkor a reálos is, tehát miért is nincs igazam mint semleges?<#kacsint>#kacsint>
pontosan ezért mondtam, hogy akkor menjetek és kérdezzétek meg a manchester fanokat.
Mert ez legalább olyan elfogultság, mint mikor manchesteriek arról beszélnek, hogy bejuttatták a reált szándékosan a bírók meg az uefa....
I met God. She's black
REAL MADRID
Kérlek, linkelj szakértõi véleményeket, ahol azt hangoztatták, hogy ha nincs piros lap a MU nyer, ne csak a szádat jártasd.
Te sem tudod mi történt volna, és én sem. Csak te ezt nem fogod fel. Mi is a szokásos sablon?
menj a manchester topikba és vesd már fel ott ezt, vajon mi lesz a véleményük errõl?
szakértõk is ezt hangoztatták, persze csak az elfogult realos nem képes beismer és takarózik a szokásos sablonnal.
emlékszem Zenit - Malaga csoport meccs volt BL-ben. Hát enyhén szólva olyan fos teljesítményt nyújtott, hogy nem adnék érte egy fillért sem. Színészkedett, dobta magát állandóan ,eljátszotta a nagyhalált, olyan helyzeteket önzõzött meg bénázott el, hogy namég.
"A Daily Star arról ír, hogy José Mourinho már össze is állított egy bevásárlólistát a Chelsea számára: az elsõ helyen a Porto sztárja, Hulk áll."
/samsungsport/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID