Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neuman
Úgy halottam Gago nem fog jönni ugyanis a Boca nem engedi sehova!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Capello bármikor kidobhatná Ronaldot, csak nem teszi mert bízik benne!

!!!HALA MADRID!!!

hunbasser
nyerni kellene vmi kupát sürgõsen,ez egy nagycsapatnál törvényszerû,szinte olyan mint a kábszeresnek a kábszer
persze nem gyõzöm hangsúlyozni,h az elsõszámú probléma szvsz a motiválatlanság.sztem egy kis fiatalítás meg is oldaná a gondot,mert Ronaldonak hiába mondja Capello,h "köpd ki a beled b*zdmeg,ne sétálj",ha Ronaldonak nincs kedve futni,nem nagyon fogja megerõltetni magát,mert tudja,h Capello nem dobhatja ki,maximum leülteti padozni,persze ez lehet,h kicsit fura példa volt,de a játékosoknak meg kell halniuk a csapatért,és a frissen érkezett emberekben nem nagyon látom ezt,de ez logikus,viszont pl emerson,cannavaro vagy rvn nem fognak meghalni késõbb sem a klubért,mert már öregek,és jobbesetben van még 3-4,talán 5 évük...akik még igazi madridisták lehetnek,az diarra vagy reyes,de õk sosem lesznek olyanok,mint raúl.

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
sztem egyértelmû, hogy 2-3 éves sikertelenség miatt nagy a nyomás rajtuk... Ezen nem tudom min kell fennakadni 😊, és nem azt mondta, hogy nem fogják megpróbálni, csakez nehézséget okoz, ennyi

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hunbasser
miért van olyan érzésem,h ha mi azt mondjuk,h fehér,akkor te azt mondod,h fekete?

ReaL MaDRid x siempre

Ha nincs mentalitás, nincs eredmény, eredmény nélkül nincs trofea, trofea nélkül nincs nyugalom, Ugyhogy ne a trofeára koncentráljun, hanem a focira, a mentalitásra. Nem hiszem hogy igaza lenne. Csak annyi, hogy jot tenne egy kupa.

DJ Bee18
Zaragoza fingathatná õket is 😊

REALista
Mivel holnap lesz a Barca-Zaragoza meccs ezért szinte biztos hogy nem!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Közvetit ma Barca meccset a tv? Egy döntetlent megnéznék.

DJ Bee18
Milyen egyensúlyt kell megtalálnia a csapatnak a jó játék, és az eredményesség között?

Canna: Egy trófeát. Csak egy trófea képes arra, hogy visszatérjen az a nyugalom, ami lehetõvé teszi azt, hogy a csapat mindig ugyanazzal a mentalitással játszon.

Igaza van <#eljen>

DJ Bee18
A Real Madrid B 2-0-ra nyert a Lorca ellen, a gólokat Negredo és Mata szerezték. <#eljen>

DJ Bee18
hehe 😊. Jöhet a srác, jöjjön, rendes madridista lesz <#eljen>

Zizou5
na barca, nyaljátok meeg aaaa ****** végét! 😊

Zizou5
hát nem is tudom... emerson+lóvé=kaká? 😄😄 ( ..ujra kaká jön most szóba.. )

ProGabe
"Boca Juniors midfielder Fernando Gago has told Barcelona to forget about trying to sign him because he dreams of a move to Real Madrid."

hátpedigmárbiztosazthittékhogy DE NEM ÚGY VAN AZ!!! 😄DD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
én is akartam szavazni,de teljesen kiment a fejembõl,utána pedig megkönnyebbülten láttam,h az én szavazatom nélkül is nyertünk <#vigyor>

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
bannert lehet kicsit javítani,mert választottunk és az m1-en a real madrid - lyon összecsapást "kísérhetjük figyelemmel" <#eljen>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
tényleg,emersont dobálták az elsõ edzésen? 😄 (lehet,h nem,és ezért úgy érzi,h kivételeznek vele 😄DDD)

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
hát ennek a 90%-a szerintem egy undorító kacsa,lehet hogy kacsintgat olaszba,vagy érte a milan,de kb ennyi a hír,amit az olaszok szépen feltupíroztak

"amely után nem igazán ünnepelték meg õt a társak"

akarták bazze,õ lökte el a többieket magától,hiszen tudta hogy óriásit hibázott a kapott gól elõtt és gondolom nem akarta ünnepeltetni magát!!!!!!!!má' megint alkottak az olaszok,pont ilyenekkel lehet kívülrõl bomlasztani a csapatot

DJ Bee18
mellesleg a ,,gólöröm" azért volt ilyen, mert elõzõ hibája miatt magára haragudott. Ez sztem nem olyan rossz dolog, hát a lényeg, hogy másokra nem haragszik. Lelkiismeretes, nem bomlasztó mint Cassano, aki másokat nevez szemétnek, és nem magában talál hibát, õ nagypofájú

DJ Bee18
,,Ilyen hireket szörnyü olvasni, és nem is tudom mire gondoljak. Nem csodálom, hogy nem tudnak csapatként viselkedni. Az ilyen dolgok miatt tartunk ott ahol tartunk. Emerson, ha ilyenre gondol, akkor nincs ott lélekben a pályán."

Jó hát egy ilyen játékos van, meg Cassano, többiekkel nincs gond. Nincs olyan csapat, ahol ne lenne ilyen. Nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni, ha idén megvesszük Gago-t, jövõre úgyse lenne Kezdõ, öreg is lesz lassan. Cserének meg Garcia vagy De la Red. Úgyse tartós megoldás. Amúgymeg attól még hasznos õ a csapatnak, a média felfújja. Hát annyira sz*r nem lehet neki itt a Realban

Emerson, a Real Madrid brazil középpályása néhány hete már utalt arra egyik nyilatkozatában, hogy esetleg szándékozna visszatérni Olaszországba, ahonnan a nyáron szerzõdött jelenlegi munkaadójához.

Emerson a Juventus B ligába történt visszasorolása miatt döntött úgy, hogy elhagyja a torinóiakat, de a jelek szerint Madridban sem érzi magát túl jól, példa erre a Celta Vigónak lõtt gólja, amely után nem igazán ünnepelték meg õt a társak. A Milan a jelek szerint hajlik arra, hogy jövõ nyáron ajánlatot tegyen a megvásárlására - a Tuttosport információi szerint.

Ilyen hireket szörnyü olvasni, és nem is tudom mire gondoljak. Nem csodálom, hogy nem tudnak csapatként viselkedni. Az ilyen dolgok miatt tartunk ott ahol tartunk. Emerson, ha ilyenre gondol, akkor nincs ott lélekben a pályán. Nem igazán ünnepelték öt a társak. Szerintem nem is engedte. Majd akkor nyerünk bajnokságot, akik ennek a klubnak akarják szentelni az életüket, szeretnek itt lenni. Sajnálom az egészet de ennél a klubnál nagy problémák vannak. És még csodálkozunk, hogy nincs motiváció.

ProGabe
HIERRO FOR PRESIDENT!!!!!!! 😄DD

Zizou5
most jön az h HIERRO FOR PRESIDENT! 😄

ProGabe
<#worship><#worship><#worship>

Raul mellett a másik igazi,hithû,teljes szívébõl és egész életében megmaradó Madridista az én szememben,persze csak azok között akiket még látok/láttam játszani,Hierro is mindent megtett és biztos vagyok hogy meg fog tenni a csapatért ami tõle kitelik,ráadásul az egyik kedvenc playam volt,szépek voltak azok a lila-galléros teka-s idõszakok na 😊

LasDen
annak örülnék......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
<#eljen><#worship> remélem rendet tesz

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
Egyes információk szerint Fernando Hierro visszatér a Real Madrid csapatához, s az elkövetkezendõ években Fabio Capello segítõje lesz. Az információt Ramón Calderón is megerõsítette tegnap, a navarrai egyetemen, ám azt egyelõre nem árulta el, hogy milyen pozícióban is számít a "vasember" munkájára. A Cadana Ser szerint Fernando Hierro a középsõ hátvédek munkájáért fog felelni.

Helyes, van néha zavar középen

hunbasser
logómba nem véletlenül nem raktam bele...akár Real játékos,akár nem 😊
de RB sincs benne -.-

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
szintén

hunbasser
én is 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
akár bocsánatot kért akár nem én kib*sznám a csapatból.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
10:43 - Ramón Calderón tegnap a navarrai egyetemen járt, ahol anno õ maga is diplomázott. Az elnökúr autógrammokat osztott, valamint amolyan elõadást is tartott, ahová minden hallgató tiszteletét tehette, s akár kérdést is intézhetett Calderón felé.

10:39 - "Három vagy négy remek játékost igazolunk télen!" - Ramón Calderón.

10:34 - Antonio Cassano bocsánatot kért.

fasza gyerek ez a Calderón 😊

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
ez tényleg lol, pedig nagy erõsítés lenne 😊, lehet pont ezért tiltják

hunbasser
ez hülyeség.felhozni lehet,levinni meg nem?

ReaL MaDRid x siempre

tiltja a spanyol szövetség hogy ott játszon

lol

REAL MADRID

DJ Bee18
30 gól, az még talán meglehet a Castillában és a kupában 😄DD Még 28 kell 😊

DJ Bee18
Ronnie-nak annyi... Eddig is az volt, nincs formában, elhízott. Ha gyõzni akarasz a spanyol bajnokságban, nem játszat a csapatban olyan, aki nincs formában, nincs olyan erõnléti állapotban. Mert a mai tökéletes védelmeket, csak tökéletes csatárral lehet áttörni, kis dolgok döntenek. Nos az elhízás meg formahiány nem kis dolog, baromi nagy hátrány. Castillába vele, ott alkothatne

hunbasser
azt mondta Ronnie,h ha nem lõ 30 gólt,fejbe lövi magát.nos,készítheti a stukkert.bár lehet,h 3 gólra gondolt,arra még van esélye AS_😄?AS_D

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
honnan tudod? lehet h cicinho holnap elesik és soha többé nem focizhat... lehet h ronaldo mester 20ast lo a barcának nem lehet tudni, a sors kifürkészhetetlen 😄

hunbasser
no igen,csak Ronaldonak lefõtt,Cicinhonak meg nem 😊

ReaL MaDRid x siempre

ez egész más 😊

sztem télen tuti megy 😊

és jön adriano 😄:SS:_DA:Sd

REAL MADRID

Zizou5
amugy ha jol emléxem ezt 20x írták le scak 😄 nem fogják amugy eladni, azért mert térdsérülést szenvedett! most cicinho kersztszalagszakadás vagy mi akkor fél év, hááát akkor adjuk el? nEEEM

13:23 - Térdsérülést szenvedett Ronaldo, emiatt egy hónapig nem állhat csapata rendelkezésére!

ennyi, tuti télen eladják

REAL MADRID

DJ Bee18
letöltöttnek tekinti...

csak ne bomlasszon beszólásaival...

??? már letelt a 15 nap?

REAL MADRID

DJ Bee18
A Real Madrid vezetõsége bejelentette, hogy letöltöttnek tekinti Antonio Cassano büntetését, aki így holnaptól ismét a csapattal edzhett.

DJ Bee18
diszkréciót kérek, ide nem jár az a modi, de mégis óvatosan 😊

ProGabe
lehet már írta valaki,meg végülis már tudtuk de ma lett igazán hivatalos,szal:

Real Madrid has finally signed Brazilian starlet Marcelo for five seasons. The operation, that will cost around seven million euros, became more complicated than expected since Sevilla overbidded the White House in a late offer. In the end, Fluminense and the player agreed terms with Madrid.

de ami ennél jóval érdekesebb:

However, Marcelo does not have a European passport, so if he does move over the winter, he will have to be loaned out immediately.

én meg jól megmondtam valakinek hogy dehogy adjuk kölcsön,hiszen még nincs is meg,igaz õ más indokból akarta kölcsönadni

hunbasser
nézd meg a #19311-es kommentet,azt hiszem ez volt DJ BP legutsó hsz-e ebben a topikban,ott van mellette a ban logó.bannolva lett,de van másik nickje,és most inkognitóban van itt 😊

ReaL MaDRid x siempre