Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze nem gyõzöm hangsúlyozni,h az elsõszámú probléma szvsz a motiválatlanság.sztem egy kis fiatalítás meg is oldaná a gondot,mert Ronaldonak hiába mondja Capello,h "köpd ki a beled b*zdmeg,ne sétálj",ha Ronaldonak nincs kedve futni,nem nagyon fogja megerõltetni magát,mert tudja,h Capello nem dobhatja ki,maximum leülteti padozni,persze ez lehet,h kicsit fura példa volt,de a játékosoknak meg kell halniuk a csapatért,és a frissen érkezett emberekben nem nagyon látom ezt,de ez logikus,viszont pl emerson,cannavaro vagy rvn nem fognak meghalni késõbb sem a klubért,mert már öregek,és jobbesetben van még 3-4,talán 5 évük...akik még igazi madridisták lehetnek,az diarra vagy reyes,de õk sosem lesznek olyanok,mint raúl.
ReaL MaDRid x siempre
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ReaL MaDRid x siempre
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Canna: Egy trófeát. Csak egy trófea képes arra, hogy visszatérjen az a nyugalom, ami lehetõvé teszi azt, hogy a csapat mindig ugyanazzal a mentalitással játszon.
Igaza van <#eljen>#eljen>
hátpedigmárbiztosazthittékhogy DE NEM ÚGY VAN AZ!!! 😄DD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
"amely után nem igazán ünnepelték meg õt a társak"
akarták bazze,õ lökte el a többieket magától,hiszen tudta hogy óriásit hibázott a kapott gól elõtt és gondolom nem akarta ünnepeltetni magát!!!!!!!!má' megint alkottak az olaszok,pont ilyenekkel lehet kívülrõl bomlasztani a csapatot
Jó hát egy ilyen játékos van, meg Cassano, többiekkel nincs gond. Nincs olyan csapat, ahol ne lenne ilyen. Nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni, ha idén megvesszük Gago-t, jövõre úgyse lenne Kezdõ, öreg is lesz lassan. Cserének meg Garcia vagy De la Red. Úgyse tartós megoldás. Amúgymeg attól még hasznos õ a csapatnak, a média felfújja. Hát annyira sz*r nem lehet neki itt a Realban
Emerson a Juventus B ligába történt visszasorolása miatt döntött úgy, hogy elhagyja a torinóiakat, de a jelek szerint Madridban sem érzi magát túl jól, példa erre a Celta Vigónak lõtt gólja, amely után nem igazán ünnepelték meg õt a társak. A Milan a jelek szerint hajlik arra, hogy jövõ nyáron ajánlatot tegyen a megvásárlására - a Tuttosport információi szerint.
Ilyen hireket szörnyü olvasni, és nem is tudom mire gondoljak. Nem csodálom, hogy nem tudnak csapatként viselkedni. Az ilyen dolgok miatt tartunk ott ahol tartunk. Emerson, ha ilyenre gondol, akkor nincs ott lélekben a pályán. Nem igazán ünnepelték öt a társak. Szerintem nem is engedte. Majd akkor nyerünk bajnokságot, akik ennek a klubnak akarják szentelni az életüket, szeretnek itt lenni. Sajnálom az egészet de ennél a klubnál nagy problémák vannak. És még csodálkozunk, hogy nincs motiváció.
Raul mellett a másik igazi,hithû,teljes szívébõl és egész életében megmaradó Madridista az én szememben,persze csak azok között akiket még látok/láttam játszani,Hierro is mindent megtett és biztos vagyok hogy meg fog tenni a csapatért ami tõle kitelik,ráadásul az egyik kedvenc playam volt,szépek voltak azok a lila-galléros teka-s idõszakok na 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Helyes, van néha zavar középen
de RB sincs benne -.-
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
10:39 - "Három vagy négy remek játékost igazolunk télen!" - Ramón Calderón.
10:34 - Antonio Cassano bocsánatot kért.
fasza gyerek ez a Calderón 😊
ReaL MaDRid x siempre
lol
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
sztem télen tuti megy 😊
és jön adriano 😄:SS:_DA:Sd
REAL MADRID
ennyi, tuti télen eladják
REAL MADRID
csak ne bomlasszon beszólásaival...
REAL MADRID
Real Madrid has finally signed Brazilian starlet Marcelo for five seasons. The operation, that will cost around seven million euros, became more complicated than expected since Sevilla overbidded the White House in a late offer. In the end, Fluminense and the player agreed terms with Madrid.
de ami ennél jóval érdekesebb:
However, Marcelo does not have a European passport, so if he does move over the winter, he will have to be loaned out immediately.
én meg jól megmondtam valakinek hogy dehogy adjuk kölcsön,hiszen még nincs is meg,igaz õ más indokból akarta kölcsönadni