Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
milyen ban? milyen bünetetõ ponti kicsoda micsoda? 😊

hunbasser
nem,a bant a DJ BP regjére kapta 😊 ez meg a régi

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez hülyeség.felejtsd már el Ronaldot,egy hónapig most megint nem lesz,és utána sem lesz élete legjobb formájában...és ahogy bee is mondta,barca ellen is erõsen a védelmen volt a hangsúly,jóformán kontrából éltünk,és hatékonyak voltunk.
és az sem igaz,h ha 1 befejezõ csatár van,akkor lemondhatunk a bajnoki címrõl,mert mondjuk legelõl ott van RvN,mögötte meg támadókp-ként Raúl és Guti,széleken Robinho-Reyes,és akkor vagy egy szûrõvel nyomulunk és marad a 4 védõ,vagy ha nagyon támadószellemûek akarunk lenni,akkor 3 védõ,két vkp aztán a támadósor ua. mint amit említettem.szóval,jóformán olyan,mintha 3 csatárral játszanánk.vagy pedig tudom ajánlani a sima 4-4-2-t.de mivel nekem vannak nagyon elmebeteg ötleteim is,így kipróbálnám a 4-3-3-mat 😊 egy vonalban 3 csatárral,az lenne a kemény 😊 csak kellene hozzá 3 egészséges igazán csatárvérû játékos,olyan mint RvN

ReaL MaDRid x siempre

letelt a bünti? :S

REAL MADRID

DJ Bee18
,,Nem lehett bajnokságokat nyerni ilyen defenziv csapattal. Megvagyok gyözödve rola. Változtatni kell ezen."

Aha Real-Barca 2-0... Vedd már észre, ha akarnak a fiúk, megverünk bárkit. Egy szûrõt feladtunk, máris 1-2 lett belõle, inkább 2 szürõ én azt mondom

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
sz*rt. Raul ott jó ahol van 😊, évek óta nem játszik éket 😊

DJ Bee18
de pl. 1 év múlva ha Cannának nemmegy, akkor Marcelo-Alex-Ramos-Cicinho 😊

Én azért bánom, hogy Ronaldo kiesett, mert igy megint van rá esély, hogy két ék nélkül játszunk. Talán még Rault el tudnám képzelni RvN mellett, Reyes és Robinho a széleken futkozna. Ez a két szürösrendszer miatt vagyunk ilyen golszegények. Remélem Capello nem hagyja abba a kisérletezést. Ha ez az egy ékes rendszer folytatodik, akkor lemondhatunk a bajnoki álmokrol. Nem lehett bajnokságokat nyerni ilyen defenziv csapattal. Megvagyok gyözödve rola. Változtatni kell ezen.

hunbasser
az 😊

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
Alex is Capello listáján

Tank, gyors és gólveszélyes
Alex 1 méter 88 centi magas, s pontosan 92 kilót nyom. Elsõ vezetõedzõje bizonyos Emerson Leao volt, aki anno a világ legjobb középsõ védõjeként definiálta a futballistát. 2003-ban az év legjobb brazil védõjének választották. 2004 nyarán szerzõdtette a PSV, s azóta is a holland gárda egyik legjobbjának számít. Két holland bajnokságot nyert, emellett a Bajnokok Ligájában is igazi vezére csapatának. Alex magas és erõs védõ. Pontosan ezért becézik tanknak. Remek érzéke van a területvédekezéshez, s tipikus vezéralak. Roppant mozgékony, ráadásul kifejezetten gólerõs is, annak ellenére hogy középhátvéd.

Marcelo-Cannavaro-Alex-Ramos, dúúúrva lenne 😊

Zizou5
srácok, mikre jövök én vissza? kikapunk a celtától :|.

hunbasser
hát,kifújt.mondtam annak idején én is,h Raúl már nem lesz a régi,szerencsére nem volt igazam.mondjuk most sem a régi,hanem inkább új 😊
de Ronnienak azt hiszem befellegzett...bár,ha leküldené a castillába(amit sztem kérvényezni is fog)egy szép,igényesen megfogalmazott interjúval együtt,talán még visszanyerhet vmit régi formájából.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
hát ez......nagyon nem jó...így már biztos nem lesz a legjobb idén....én lassan kezdek lemondani Roniról...év elején hittem benne, hogy sikerül neki, de így.... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DJ Bee18
minek csak spanyol? csapatok jóval kevesebb hazai játékossal elvannak. Mi még jól is állunk ilyen tekintetben, sõt

hunbasser
igen,kell 3 tehetség,és mind spanyol legyen:egy védõ,egy vkp és egy k*rva nagy csatártehetség kell szvsz.a mentalitás is más lenne,a csapat fiatalodna és spanyolosodna,és nagyobb elánnal mennének ki a pályára

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
marcelot már megvettük,rb most is miket csinált már...szóval,igen,jó lesz marcelo 😊

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
ez már ámokfut, nem normális, Torres és Raul is, no comment

hunbasser
mondom,ez egy harmadosztályú csapat védelme volt,lyoon ellen esélye sincs

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
Fernando Torres, Reyes és Raúl is kimaradt Luis Aragonés Románia elleni keretébõl.

DJ Bee18
Térdsérülést szenvedett Ronaldo, emiatt egy hónapig nem állhat csapata rendelkezésére!

Na, tényleg nincs formában, hát azért sérül meg mindig. Ez nem igaz, csatárt kell vennünk télen...

DJ Bee18
kösz 😊

robotnyk
jó pénzért mindent <#zavart1>
DJ Bee18
szép eredmény ez az 5:1, jóhogy nem értem rá nézni, 0:0-ás félidõben ideges lettem volna 😊

DJ Bee18
ja és Punkernak el ne köpjétek, hogy írok, ide biztos nem jár 😊

DJ Bee18
azért én hiába hosszabított, RC-t jövõre Marcelo cseréjeként szeretném látni. Bocs, de én így érzem

nahh azért RB sem piskota 😄

REAL MADRID

ProGabe
szép volt a tegnapi uolsó 20 perc,de la red <#worship>

marcelo-t kölcsönbe,amikor még meg sem vettük????ráadásul összekötözött lábakkal is jobb mint bravo(aki mondjuk nagyot fejlõdött az 1-2 évvel ezelõtti formájához képest),hiszen egy az egyben r.c. utódjának tartják

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
szép gyõzelem volt....amúgy én ezt a Marcelo gyereket kölcsön adnám...Raúl Bravo megteszi cserének.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ronaldo két golba benne volt, ne vegyük el töle, biztos jot tett neki, és az emelés az gyönyörü volt, mutatott valamit magábol. Bizalom kell a játékosnak, lásd Rault.

Ez a DeLaRed nagyon jol nyomta, és nagyon jo az elõre játéka. Ezzel nyertünk mert a behozatalával megváltozotta leányzó fekvése. 😊

Csabesz6
de la red állatO:, nisti meg hogy beverte a buksiját😊))) szép volt a 2nd half

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
na,5-1 lett a vége,az utolsó negyed óra csodálatos volt.
Ronaldo gólja oké,de ezek az Écija védõi voltak,nem pedig a Lyoné.ha a Lyon ellen rúg gólt,akkor visszatérhet az igazi Ronaldo.
De La Red gólja iszonyat szép volt 😊 DE LA REDET KÖVETELEM A KEZDÕBE!!!! 😊

ReaL MaDRid x siempre

jaaaj a nagy lo feje :> mi lol

RvN-nel tudnak ezek együtt játszani, és még kölcsönös passzolgatás is van. <#vigyor2>

REALista
Lemaradtam Ronaldo góljáról!😞((
Mit válalt?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

RvN ez neki ziccer

11 es lol

REAL MADRID

Csabesz6
roniii😊))

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ronaldo <#beka2>ez pofátlanságnak. Nagyon kellett neki.

Ronaldo a kiraly !11111

ronaldo migol 😛

REAL MADRID

helyes ..

hunbasser
nem vmi nagy meccs,de beckham ballábas góljával(ami a csodával határos módon lavírozott el a védõk közt) vezetünk 1-0ra.érezhetõen motiváltabbak vagyunk a 2.félidõben,Capello biztos lebaszta õket szünetben

ReaL MaDRid x siempre

torrent lessz vagy inkab ne legyek kivancsi a meccsre? 😊

Javigarcia LOOOOOOL

Ronaldo bepasz gyönyörü, RvN-nél dadog a labda, Beck GOOOOOL

Csabesz6
BEKMENNN😄DD

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkeeeeeem

moondtam én hogy jól nyomja 😄

van nisterroy + loooooool

REAL MADRID

Ecija motivált, fegyelmezett, mi meg... tudjátok.

hunbasser
én is remélem.robinho kell ide,nincs mese.gutival is milyen jól nyomnánk,meg majd kellene vmi fasza védõt beállítani,mert szerencsétlenkednek bravoék,nem tudom kik ülnek a kispadon,de láttam rc-t,õ jöhetne,vagy ha van helguera,õ beállhatna

ReaL MaDRid x siempre