Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az sem igaz,h ha 1 befejezõ csatár van,akkor lemondhatunk a bajnoki címrõl,mert mondjuk legelõl ott van RvN,mögötte meg támadókp-ként Raúl és Guti,széleken Robinho-Reyes,és akkor vagy egy szûrõvel nyomulunk és marad a 4 védõ,vagy ha nagyon támadószellemûek akarunk lenni,akkor 3 védõ,két vkp aztán a támadósor ua. mint amit említettem.szóval,jóformán olyan,mintha 3 csatárral játszanánk.vagy pedig tudom ajánlani a sima 4-4-2-t.de mivel nekem vannak nagyon elmebeteg ötleteim is,így kipróbálnám a 4-3-3-mat 😊 egy vonalban 3 csatárral,az lenne a kemény 😊 csak kellene hozzá 3 egészséges igazán csatárvérû játékos,olyan mint RvN
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
Aha Real-Barca 2-0... Vedd már észre, ha akarnak a fiúk, megverünk bárkit. Egy szûrõt feladtunk, máris 1-2 lett belõle, inkább 2 szürõ én azt mondom
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Tank, gyors és gólveszélyes
Alex 1 méter 88 centi magas, s pontosan 92 kilót nyom. Elsõ vezetõedzõje bizonyos Emerson Leao volt, aki anno a világ legjobb középsõ védõjeként definiálta a futballistát. 2003-ban az év legjobb brazil védõjének választották. 2004 nyarán szerzõdtette a PSV, s azóta is a holland gárda egyik legjobbjának számít. Két holland bajnokságot nyert, emellett a Bajnokok Ligájában is igazi vezére csapatának. Alex magas és erõs védõ. Pontosan ezért becézik tanknak. Remek érzéke van a területvédekezéshez, s tipikus vezéralak. Roppant mozgékony, ráadásul kifejezetten gólerõs is, annak ellenére hogy középhátvéd.
Marcelo-Cannavaro-Alex-Ramos, dúúúrva lenne 😊
de Ronnienak azt hiszem befellegzett...bár,ha leküldené a castillába(amit sztem kérvényezni is fog)egy szép,igényesen megfogalmazott interjúval együtt,talán még visszanyerhet vmit régi formájából.
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Na, tényleg nincs formában, hát azért sérül meg mindig. Ez nem igaz, csatárt kell vennünk télen...
REAL MADRID
marcelo-t kölcsönbe,amikor még meg sem vettük????ráadásul összekötözött lábakkal is jobb mint bravo(aki mondjuk nagyot fejlõdött az 1-2 évvel ezelõtti formájához képest),hiszen egy az egyben r.c. utódjának tartják
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ronaldo gólja oké,de ezek az Écija védõi voltak,nem pedig a Lyoné.ha a Lyon ellen rúg gólt,akkor visszatérhet az igazi Ronaldo.
De La Red gólja iszonyat szép volt 😊 DE LA REDET KÖVETELEM A KEZDÕBE!!!! 😊
ReaL MaDRid x siempre
Mit válalt?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
moondtam én hogy jól nyomja 😄
van nisterroy + loooooool
REAL MADRID