Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
elõfordul olyan hogy egy csapat megnyer mindent, de egyrészt ez ritka, mert sok nagycsapat szarik a kupára (anglia kivételével nincs nagy rangja a top ligákban), másrészt nehéz, és könnyen bele lehet bukni. a Leverkusen anno mikor megvertük õket a BL döntõben, abban az évben elbukta a kupadöntõt, és az utolsó meccseken a bajnokságot is.
nehéz helyzetben vagyunk, mert nem vagyunk top formában, és nem is vagyunk még 100%osan "összeérve".
vmvr
mindig csak az arsenallal tudsz jönni... Próbálj inkább mondani valamilyen ellenérvet, ne légy ennyire gyerekes, hogy az arsenal így az arsenal úgy... Meg mindent annyira jól tudsz, mikor nem is nézel real meccseket...-.-

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kilyking
A sevilla is elõttünk van!

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
RvN nagyon komolyat játszott (bár egy kicsit jobban eloszthatná a gólokat 😊), Emerson, Robinho sem volt rossz.
Az a kérdés, hogy kit érzel jobban bajnokesélyesnek. Én a Barcát, ezért hajrá Zaragoza.

Golkülömbségünket is kozmetikáztuk egy kicsit +11 ebben csak a Barca elöz meg bennünket. A védelemmel semmi gond nincs, mert ebben a bajnokságban még csak 7 golt kaptunk. Mi lett volna ha nem bakizunk hátul a goloknál. 😊 Hajrá madrid, igy tovább.

hunbasser
hát már nem azért,de ha a zaragoza nyer,akkor meg mi leszünk csak 3.ok,ha a barca gyõz,akkor másodikok,persze jó lenne,ha gyõzne a zaragoza

ReaL MaDRid x siempre

Na most lehet ellendrukerkedni. Kezdödik a Barca - Zaragoza

Zizou5
tudtok majd adni linket a meccsrõl, vagy esetleg összefoglalo vagy csak a golok majd vmikor? 😊

Zizou5
sevilla erõsebb mint a real madrid? érdekes... akkor a bolton aston villa hasonló tudású csapat, sõt még esetleg jobb mis mint az arsenal.. hát lehet nem tudom..

REALista
Majd a következõ meccsen javíthat...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
hohó,rvn 4 gól 😊
ááá,nem volt formában a fiú 😊

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
melyik tippem is? 😄 nem emléxem

hunbasser
kezdünk haladni zizou5 tippe felé -.-
ezt a meccset már csak arcolással veszthetjük el,mostmár nyeregben vagyunk,de még figyelni kell természetesen

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Azért a Sevilla sem kutya, UEFA kupa gyõztesek, az Atletico is jó csapat, a Villareal BL elõdöntõs volt, természetesen az Arsenal gyõzte le õket. És szerintem ezek nem "esetleg" csapatok, hanem meg is merem kockáztatni, hogy a Sevilla jelenleg erõsebb, mint a Real Madrid.

haladunk a 0:10 felé 😄

Mondtam én hogy lealázuk atz Osasunát, de azt nem gondoltam volna, hogy egy mesterhármassal. 😊

hunbasser
szted az UEFA KUPA GYÕZTES sevilla is csak esetleg verhet minket???

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
HAHA-HA-HA!!
RVN TRIPLA!!!!
mekkora isten már,én tudtam,és mondtam is,h csak szoknia kell a légkört,és beindul.és most nagyon jó napja van,és mondtam is,h remélem,h megtartja azt a jó szokását,h követi a támadást,és lesipuskás módon lövi a gólokat.nos,a 3 góljából 2 ilyen is lett 😊
és komolyan mondom,ez a csapat úgy jó,ahogy van,esetleg Raúl az,akinek nem fekszik a befejezõ csatár pozíció,de ettõl függetlenül jól játszik-csak nem befejezõként.guti pedig alázza beckhamet 😊 a beadásai is sokkal jobbak,robinho nagyon villog baloldalt.szóval kellene majd télen egy befejezõ csatár(lehetõleg egy tehetséges fiatalt),egy gagot 😊,és egy hátvédet,mert nem biztos,h helguera jövõre is jó formában lesz,most is jobban tenné,ha lehiggadna.cicinhonak és salgadonak pedig sztem semmi esélye,h visszakerüljenek a kezdõbe,mert ramos nagyon jól nyomja.reyesnek is fel kell kötnie a gatyót

ReaL MaDRid x siempre

Nuno88
Ruud gyorsan elintézte õket

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

REALista
Szép gól!!!!Thx<#worship>

jbal

Zizou5
de nekünk a valencia, és a sevilla, atletico villareal az esetleg, érted? a barca az nem a barca az nem esetleg az olyan csapat aki minket megtud verni. a többi csak szerencsével! sztem õket verni kéne mind a realnak, max a barca lehet az akitõl kikaphatnánk.

REALista
Nistelroooooooooooy!!!!!0:1<#worship>

REALista
Na döntetlent játszott ma a Sevilla, tegnap meg a Valencia és szerintem a Barca sem fog nyerni a Zaragoza ellen úgyhogy mindenképp gyõznünk kell!!!!

hunbasser
hát azért bajnokságban ott a barca,ahogy mondtad,de a valencia az nem csak "esetleg",meg ott van a sevilla,atleticoval és a villareallal is számolni kell,és ott vannak a mumusaink is még

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
A ma esti várható kezdõcsapatok
Osasuna: Ricardo; Javier Flaño, Josetxo, Miguel Flaño, Corrales; Valdo, Puñal, Nekounam, Raúl García, Delporte; és Romeo.
Real Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos; Emerson, Diarra; Raúl, Guti, Robinho (Reyes); és Van Nistelrooy.
Játékvezetõ: Teixeira Vitienes (Kantabriai Bírótestület)
Helyszín: Pamplona, Reyno de Navarra stadion
Kezdés: 19.00, tévé: Sport2 (élõ)

LasDen
úgy mint DB alatt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
én se aszondom, h minden évbe mindent megkéne nyerni, mert igen, vannak nagyobb ellenfeleink, akik hasonló erõsségüek mint mi, pl. bajnokságban kupában barca esetleg valencia. blben man united, barca, chelsea, milan stb stb... de azé évente 1et kéne nyerni egy ilyen csapatnak.(szvsz)

LasDen
Média felfújta ahogy szokta, de sztem az hogy nem nyertünk semmit az csak a következmény...sztem az volt kifogásolható, ahogyan játszottak......és ez volt az ami a médiának meg senkinek nem tetszett........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Szerintem attól hogy Reál, nem kéne mindent nyerni.
Mindenki tudja, hogy az élmezõnyben nincs olyan nagy különbség, és puszta szerencse, ill. pillanatnyi forma (akár 1-2 poszton) is eldönthet egy egyenes kiesési meccset, akár döntõt stbt...

Reálban is meg kell legyen ez a lehetõség, hiszen élcsapat... De pont a sok tényezõ miatt nem lehet egyértelmûen várni a sikereket, még akkor sem, ha full formában van az egész csapat.

Bajnokság más, ott egész éves teljesítményt mérik, ami nagyjából kisimítja az ugrálásokat... De azért ott is van 1-2 csapat, akiknek sikerül hasonló eredményeket elérni, tehát ez is szoros...

Annyi különbség nincsen az élcsapatok között, h. bármit is egyértelmûen lehessen mondani, de a cél lehet ez, és megvan rá a reális esély...
De nem csak Reálnál, hanem még a többi élcsapatnál is, akik közel azonos erõt képviselnek.

nah ennyi szentbeszéd, újat kvázi szerintem nem mondtam.. Csak nemhinném, hogy átkozni, meg ásni kéne Reált ezekért... Átlagban viszont nem ártana jó teljesítményt nyújtani. 😊

Zizou5
de, sztem ezek nagy égések, hisz nekünk nyerni kéne a blt vagy a döntõbe kerülni legalább, a kupát megkéne nyerni és a bajnokságot is illene megnyerni! az h 2. meg h legjobb 8 meg elõdöntõ szép lenne, ha mondjuk egy villareal vagy egy espanyol lennénk vagy stb... de az h real, nekünk nyerni kéne mindent, esetleg 1x 2x elbukunk vmit, de nyerni kéne vmit!

DJ Bee18
de õk azért érkeztek, mert gyors megoldás kellett, hogy idén nyerjünk valamit. Muszáj, ezt sújkolta belénk a média. Meg azt, hogy milyen sz*rok vagyunk 3 éve, pedig 2 éve mindig másodikok vagyunk, kupadöntõt és elõdöntõt játszottunk, BL csoportkörbõl továbbjutunk, és a 8 közé jutástól is épphogy lemaradtunk egyszer, egyszer 4 közé jutásról is pont lecsúsztunk. Tehát soha nem égtünk nagyot. Ez a gond, hogy a média elhitette velünk, hogy milyen rossz nekünk trófea nélkül. A szurkolókat is behergelték erre spanyolországban, és ezért nagy a nyomás azokon is, akik csak most érkeztek. Itt tényleg akkor lesz már csak igazi nyugalom, ha nyerünk valamit. Ezért keményen kell dolgzni a feszült légkör miatt, de meg lehet csinálni. Ha sikerül a mostani csapatnak, biztosak lehetünk benne, hogy mindent megtettek azok, akiket Capello kiválasztott

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Zizou5
pontosan!osasuna-real 0-10 ennnnnyi. amugy banner frissitést plz!<#hehe>

Holnap lealázuk az Ossasunát!!!

Nehogy lehurrogjatok, most optimista vagyok.

Persze. Legyen cél egy Kupa, vagy egy nagyobb trofea, de ne ez motiválja öket, hanem a gyõzni akarás. Lehet hogy ez a baj a csapattal, Kupárol beszélnek, de a tenniakarás nem nagyon látszik (motiváció).

Igaz én egy hülyegyerek vagyok, aki hülyeségeket ir, és nem is értem, hogy miért probálom magam megértetni. Talán mert kedvelem a társaságotokat. Jó madridista lenni, még ilyen inséges idõkben is. 😊

hunbasser
látom nem értesz 😊 én hetek óta a mentalitásról(vagy motiváltásgról,ahogy jobban tetszik) beszélek.elsõsorban motiváltság kell,és úgy szerezhetünk trófeát.de a trófea is egy motiváció

ReaL MaDRid x siempre

Én azt kivánom a madridnak, hogy legyen motiváció. Te meg egy Trofeát.

De motiváció nélkül nem lesz trofea. Miröl beszélünk kérem... 😊

vmvr
épp ez az amit nem szeretek a real madridban, nem okosan igazolnak!

vmvr
pacclacc a real madrid topik Grebberje😊

hunbasser
és mi motiválja a játékosokat?a trófea.akkor mirõl beszélünk kérem...

ReaL MaDRid x siempre

Ugylegyen.

Zizou5
fu te, ez a sok trofea meg a motivácio, 3x elkellett olvasnom amit írsz. amugy vmilyen szinten igazad van, de relax apafej! MEGNYERÜNK MINDENT! ne légy ennyire pesszimista.

Mindenkinek van ára.

Zizou5
igazábol, nem aszondja h fekete, hanem szürke! de igazából azért mert õ túlságosan pesszimista, mindíg keresi a hátulütõt a dolgoknak! ( zizou5 okoskodik.. )

Egyetértek. Nézd nem akarok senkinek sem ellent mondani. Mond azt, hogy nincs igazam. Különdben valami rosszat irtam??? Van egy realmadridunk, aki szerintem mély ponton van. Eredmény, és mentalitás tekintetében. Állandoan meg akar felelni a közönségnek, és csak a trofea kell. Annyira elöttünk lebeg az a bizonyos trofea, hogy nem látunk töle. Nem látjuk a fátol az erdöt. 😊 Ne most beszéljenek a trofeárol, hanem akkor amikor felemelték a magasba! Bizom a csapatban. Elöször focizunk, dögöljünk meg a pályán, nehezen nyerjünk, és higgyjük el, hogy tudunk nyerni. Ha ez megvan, motivácio is lesz, hisz jön az magátol, nem ugy mint egy trofea. És ha meg tudjuk nyerni a trofeát, akkor beszéljenek rola, hogy ez milyen áron sikerült. Ne haragudjatok már megint, ez az én véleményem, de nem lehet mindig elnézést kérni, mert nem értünk egyet.

Zizou5
én egy 9-0ás zaragoza gyõzelmet inkább!😄

Zizou5
hát ha majd a boca elnökétõl hallod személyesen, majd elhisszük!<#wink><#smile>