Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nehéz helyzetben vagyunk, mert nem vagyunk top formában, és nem is vagyunk még 100%osan "összeérve".
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ReaL MaDRid x siempre
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ezt a meccset már csak arcolással veszthetjük el,mostmár nyeregben vagyunk,de még figyelni kell természetesen
ReaL MaDRid x siempre
RVN TRIPLA!!!!
mekkora isten már,én tudtam,és mondtam is,h csak szoknia kell a légkört,és beindul.és most nagyon jó napja van,és mondtam is,h remélem,h megtartja azt a jó szokását,h követi a támadást,és lesipuskás módon lövi a gólokat.nos,a 3 góljából 2 ilyen is lett 😊
és komolyan mondom,ez a csapat úgy jó,ahogy van,esetleg Raúl az,akinek nem fekszik a befejezõ csatár pozíció,de ettõl függetlenül jól játszik-csak nem befejezõként.guti pedig alázza beckhamet 😊 a beadásai is sokkal jobbak,robinho nagyon villog baloldalt.szóval kellene majd télen egy befejezõ csatár(lehetõleg egy tehetséges fiatalt),egy gagot 😊,és egy hátvédet,mert nem biztos,h helguera jövõre is jó formában lesz,most is jobban tenné,ha lehiggadna.cicinhonak és salgadonak pedig sztem semmi esélye,h visszakerüljenek a kezdõbe,mert ramos nagyon jól nyomja.reyesnek is fel kell kötnie a gatyót
ReaL MaDRid x siempre
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
ReaL MaDRid x siempre
Osasuna: Ricardo; Javier Flaño, Josetxo, Miguel Flaño, Corrales; Valdo, Puñal, Nekounam, Raúl García, Delporte; és Romeo.
Real Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos; Emerson, Diarra; Raúl, Guti, Robinho (Reyes); és Van Nistelrooy.
Játékvezetõ: Teixeira Vitienes (Kantabriai Bírótestület)
Helyszín: Pamplona, Reyno de Navarra stadion
Kezdés: 19.00, tévé: Sport2 (élõ)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mindenki tudja, hogy az élmezõnyben nincs olyan nagy különbség, és puszta szerencse, ill. pillanatnyi forma (akár 1-2 poszton) is eldönthet egy egyenes kiesési meccset, akár döntõt stbt...
Reálban is meg kell legyen ez a lehetõség, hiszen élcsapat... De pont a sok tényezõ miatt nem lehet egyértelmûen várni a sikereket, még akkor sem, ha full formában van az egész csapat.
Bajnokság más, ott egész éves teljesítményt mérik, ami nagyjából kisimítja az ugrálásokat... De azért ott is van 1-2 csapat, akiknek sikerül hasonló eredményeket elérni, tehát ez is szoros...
Annyi különbség nincsen az élcsapatok között, h. bármit is egyértelmûen lehessen mondani, de a cél lehet ez, és megvan rá a reális esély...
De nem csak Reálnál, hanem még a többi élcsapatnál is, akik közel azonos erõt képviselnek.
nah ennyi szentbeszéd, újat kvázi szerintem nem mondtam.. Csak nemhinném, hogy átkozni, meg ásni kéne Reált ezekért... Átlagban viszont nem ártana jó teljesítményt nyújtani. 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nehogy lehurrogjatok, most optimista vagyok.
Igaz én egy hülyegyerek vagyok, aki hülyeségeket ir, és nem is értem, hogy miért probálom magam megértetni. Talán mert kedvelem a társaságotokat. Jó madridista lenni, még ilyen inséges idõkben is. 😊
ReaL MaDRid x siempre