Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezzel egyidõben Roberto Carlos egy évvel hosszabbított.
Gago érkezése is egyre valószínûbb.
Eddig még mindig a Madridé volt a fölény, míg nem jött a Barca az a görény!!!
meg szemmel tartom a terepet <#vigyor3>#vigyor3>
ReaL MaDRid x siempre
bár ha bajnokságban emiatt kapnak ki,az nekünk csak jó <#eplus2>#eplus2>
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hát most átélik a barca drukkerek azt amit mi az elmúlt 2,5-3 évben,vagyis milyen az amikor a legjobb esetben is csak 3 100%-os kezdõ sérült<#kuss>#kuss>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
amennyiben a témában még több hsz születik, azt szisztematikusan törölni fogom, a kommentelõket megjegyzem, és ezek után mondjuk úgy önkényesen fogok arról dönteni, hogy mit írhatnak, és mit nem.
ebbõl a topicból nem lesz szeméttelep, ha nincs jobb dolgotok, beszéljetek meg egy találkát valamelyik homokozóban, és rendezzétek le, de nekem ne csináljatok felesleges munkát, ha kérhetném.
vagy pedig lementetted vmvr összes hsz-ét,amit ide írt? -.-
ReaL MaDRid x siempre
"Hát srácok, szerintem errõl a bajnokságról lemondhattok, nem lesztek idén bajnokok..." meg az h idejössz és picit beszólsz nem sértõen de mégis kicsit ideges lesz az ember...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
:::::😄DDSSSADSADASDDDDSAAAAAAAAAD <#idiota>#idiota>
REAL MADRID
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
St. Mirren <1 - 3>1 - 3> Celtic
2' <0 - 1>0 - 1> T. Gravesen
21' <0 - 2>0 - 2> T. Gravesen
56' <1 - 2>1 - 2> J. Sutton
69' <1 - 3>1 - 3> T. Gravesen
Gravesen mesterhármast lõtt 😄
ReaL MaDRid x siempre
megesik az ilyesmi 😊
szóval venni kell szvsz egy jó befejezõt(lehetõleg fiatalt),egy fiatal és jó védõt,és egy Gagot 😊
ReaL MaDRid x siempre
ott van a vesszõ
ReaL MaDRid x siempre
õ középpályás,kívánj másikat 😄
A góllövõlista élcsoportja:
8 - Van Nistelrooy (Real Madrid), Kanoute (Sevilla), Milito (Zaragoza),
6 - Ronaldinho (Barcelona)
5 - Villa (Valencia), Morientes (Valencia)
4 - Eto'o (Barcelona), Baiano (Celta Vigo), Forlán (Villarreal), Sinama-Pongolle (Recreativo)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
😄DD
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Sajnos teljesen lemaradtam a meccsrõl.....de örülök hogy nyertünk....RvN-n kívül volt még aki kiemelkedõen játszott???
Én Cannavaronak adnám...és most teljesen függetlenül attól hogy itt játszik. Szóval azért, mert sztem a VB legkiemelkedõbb játékosa volt. Sztem simán megérdemli.