Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
holnap délben lesz a bemutatás, miután Marcelo átesett a vizsgálatokon.
ezzel egyidõben Roberto Carlos egy évvel hosszabbított.
hunbasser
<#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

MIkor lessz a mecss???<#wave>
robotnyk
Marcelo ma átesik az orvosi vizsgálatokon, és holnap lesz a bemutatás a stadionban. (marca szerint)
Gago érkezése is egyre valószínûbb.
Zizou5
itt a pont!

Waffen SS
Messivel, Messi nélkül, igy is ugy is KIKAP a Barca a Madridtól.

Eddig még mindig a Madridé volt a fölény, míg nem jött a Barca az a görény!!!

Zizou5
hát sajnabajna de rohadt jo h megsérültél apafej! gyógyulj meg de még várj5 évet és akkor minden jo lesz. (ezaz nincs etoo,saviola,messi, és lehet h rosszul tudom de ronaldinho is vmi kissebb sérüklése van nem? vagy rosszul tudom? )

hunbasser
csak informálódás céljából járok oda -.-
meg szemmel tartom a terepet <#vigyor3>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
most kicsit sajnálom õket,sérült-sérült hátán,és ezen múlhat a bl szereplésük.
bár ha bajnokságban emiatt kapnak ki,az nekünk csak jó <#eplus2>

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
hát milyen helyekre jársz te!? <#eplus2><#bohoc>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most öket huzza az a bizonyos ág. Ez elöfordul. Majd Gudjonzen alkot ott elöl. Ahogy eddig is tette. Nekünk az csak jo lehet. Legszebb öröm a káröröm, de azért sajnálom a srácokat.

ProGabe
<#wow2>
hát most átélik a barca drukkerek azt amit mi az elmúlt 2,5-3 évben,vagyis milyen az amikor a legjobb esetben is csak 3 100%-os kezdõ sérült<#kuss>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
most olvastam barca topikban,h saviola is kidõlt.

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
De jó... Már véleményt sem lehet mondani... Jó, oké, bocs ha a hozzászólásaimmal bosszantottalak, elmondtam a véleményem. Mellesleg nem értem mik voltak rajta idegesítõek.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
helyes <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
vékony jégen jársz. a kommentjeid a fórum szabályainak megfelelnek, de tenyérbemászóan idegesítõek. nyilván ez veleszületett tehetség.
amennyiben a témában még több hsz születik, azt szisztematikusan törölni fogom, a kommentelõket megjegyzem, és ezek után mondjuk úgy önkényesen fogok arról dönteni, hogy mit írhatnak, és mit nem.

ebbõl a topicból nem lesz szeméttelep, ha nincs jobb dolgotok, beszéljetek meg egy találkát valamelyik homokozóban, és rendezzétek le, de nekem ne csináljatok felesleges munkát, ha kérhetném.
vmvr
Itt hol látsz szarozást?

vmvr
Haggyadmámagad _SA:F?S_A:?F😄

hunbasser
úristen,te ezeket kerested vissza idáig? 😄
vagy pedig lementetted vmvr összes hsz-ét,amit ide írt? -.-

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
vmvrnek ment!

Zizou5
"Ilyen gyér játékkal sztem ne is várjatok semmit az El Classico-tól, sajnálom ami a Real Madridnál zajlik 3éve... És itt már nincs is megoldás, hisz nálatok van Arsené Wenger után a második legjobb edzõ😊, tele vagytok hihetetlen nagy sztárokkal és még sorolhatnám, és így sem muzsikáltok jól, tehát itt valami marha nagy baj van!"
"Hát srácok, szerintem errõl a bajnokságról lemondhattok, nem lesztek idén bajnokok..." meg az h idejössz és picit beszólsz nem sértõen de mégis kicsit ideges lesz az ember...

LasDen
A faszé nem lehet nézni ebben a kurva városban sportcsatornákat nézni.........<#falbav><#falbav><#boxer><#boxer><#boxer><#violent>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Kérlek idézz tõlem olyat, ahol szarozom a realt!"

:::::😄DDSSSADSADASDDDDSAAAAAAAAAD <#idiota>

REAL MADRID

vmvr
Kérlek idézz tõlem olyat, ahol szarozom a realt!

hunbasser
dj bee kérte h rakjam be ezt:

St. Mirren <1 - 3> Celtic

2' <0 - 1> T. Gravesen
21' <0 - 2> T. Gravesen
56' <1 - 2> J. Sutton
69' <1 - 3> T. Gravesen

Gravesen mesterhármast lõtt 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄
megesik az ilyesmi 😊
szóval venni kell szvsz egy jó befejezõt(lehetõleg fiatalt),egy fiatal és jó védõt,és egy Gagot 😊

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
uhh télleg,bekavart a smiley 😊

hunbasser
ha ez nekem ment,akkor plz olvasd el mégegyszer,mit írtam 😊
ott van a vesszõ

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
"...egy befejezõ csatár[]gagot"

õ középpályás,kívánj másikat 😄

REALista
Az origon fent van:
A góllövõlista élcsoportja:
8 - Van Nistelrooy (Real Madrid), Kanoute (Sevilla), Milito (Zaragoza),
6 - Ronaldinho (Barcelona)
5 - Villa (Valencia), Morientes (Valencia)
4 - Eto'o (Barcelona), Baiano (Celta Vigo), Forlán (Villarreal), Sinama-Pongolle (Recreativo)

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
Ki vezeti a spanyol golövõ listát? Hol lehet ezt megtalálni?

Én két játékost tudnák kiemelni. Cannavarot, és Kakat. Õk azok akik VB-n is és a klubjukban is egyformán és kiegyensulyozottan teljesit. Igaz hogy nem nyert, VB-t Kaka, de egy fecske nem csinál nyarat. Szerintem õ a legjobb focista. Habár nem akarok senkivel sem vitatkozni. Majd megtudjuk.

LasDen
barsza 3-1re nyert.....bár ez em változtat sokon csak annyi hogy a barsza az elsõ.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
hát hallod 1 gol 20 perc alatt jön le... LoL addigra én horkolni fogok mire ez lejönne. és még van 3... <#hehe>

LasDen
hát elég szar.....de mos nincs jobb... :😄

Zizou5
6kb/sec.. LoL

Zizou5
és az h jelenleg az egy idõ periódus, amit én az egész idényre értettem, és sztem a sevilla, nem lesz egész idényben jobb mint a real, ez csak amolyan szerencse féle mint ami volt a wigan nél.

LasDen
Gólok
😄DD

Zizou5
hát sztem csal,mert, ha jol emléxem sose kezdtem ki az arsenalosokkal csak ugy. vmvr meg rendszeresen idejár heti 1-2x kicsit megszarozza a realt aztán ha megvédem a realt, akkor én vagyok a gyerekes. szal érted..

hunbasser
õ azt mondta,h JELENLEG szte jobb csapat a sevilla nálunk,és hát igaza van,elég ránézni a tabellára.és ha az emlékezetem nem csal,te már voltál arsenal topikban szarozni,szóval...

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
érdekes ez az év, mert sok tuti esélyes nincs. Ronaldinho a VB óta nincs mire megkapja, Etoo a sérülése miatt nem az igazi jelölt, Kaka szintén a VB óta nem az igazi, Henry két döntõt bukott el idén. egy-két esélyes pedig olyan poszton játszik, ami ilyenkor nem favorit (Buffon, Cannavaro)
hunbasser
sztem youtube-on fent lesz holnap

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én ebben az idényben nem is osztanék aranylabdát 😊 kíváncsi leszek,h ki kapja,esetleg kaphatná Casillas...😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nagyon jól tudom.de ha a zaragoza nyer,akkor vagy azonos lesz a barcával a pontszámunk és a gólkülönbségünk,vagy jobb lesz a gólkönbségünk,de akkor a zaragoza marad 2.ha most x marad a meccs,akkor 4.-ek maradunk

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Gólokat merre lehet maj megtekinteni????
Sajnos teljesen lemaradtam a meccsrõl.....de örülök hogy nyertünk....RvN-n kívül volt még aki kiemelkedõen játszott???

Én Cannavaronak adnám...és most teljesen függetlenül attól hogy itt játszik. Szóval azért, mert sztem a VB legkiemelkedõbb játékosa volt. Sztem simán megérdemli.

robotnyk
idén kinek adnátok az aranylabdát? (indoklással)
Zizou5
lehet h nem nézek real meccseket, mert nem tudok, de ahogy tudom figyelemmel követem a reallal történõ eseményeket. és azért jövök mindíg az arsenallal mert te arsenal szurkolo vagy, és átjössz ide okoskodni h a real ilyen szar olyan szar, akkor én miért nem írhatom azt h az arsenal ilyen szar olyan szar? én vagyok a gyerekes? te jössz át ide okoskodni, láttál már engem az asrenal topicba h szarozom az arsenalt? hát nem emléxem.

robotnyk
a Sevilla a pár évvel ezelõtti Deporhoz hasonló luficsapat, ezt a lehetõ legkevesebb lenézéssel tessék érteni. összejött egy keret, egy forma, ami fut ameddig fut, és amilyen látványos az elmúlt pár hónapban látott szárnyalás, ilyen látványos lehet majd a visszaesés is.