81624
  • szucsy89
    Ezek szerint te meg Fiorentina meccset nem néztél :)
  • Monoton

Sajnos mi nem becsültük meg
  • 6unn3r
    Higuain nagyon jó csatár. Sokszor nekem ellenszenves volt, de kétségtelenül az egyik legjobb csatár manapság. 2 éve folyamatosan nézem a Real Madrid mérkőzéseit, ha 5 meccset kihagytam 2 év alatt, akkor sokat mondok. Igaz, ami igaz, Ronaldo miatt néztem (Ágyúsként ez is érdekes), de mindenképpen előrébb lennénk vele, mint egy Fiorentinából jött Joveticcsel. És Londonban egészen biztos, hogy meg lenne becsülve, pláne egy Giroud mellett. Én nagy örömmel fogadnám.
  • SLICK
    második hírnek örülök a legjobban
  • Monoton
    Higuain egyre kozelebb az agyusokhoz, jovore nezni fogom az Arsenal meccseit :)
    ABV meg lenyilatkozta, hogy megígérte neki az elnök, hogy Bale marad náuk.
  • Monoton
    Gratula
  • LasDen #76760
    Megnyerte a bajnokságot a Real Madrid a Barcelona Regal ellen, a mindent eldöntő 5. mérkőzésen! A végeredmény:
    Real Madrid-Barcelona 79-71

éljen, éljen.
    gratula nekik. legalább ők nyertek valamit idén...
  • Monoton
    Szerintem jó helye lenne az Arsenalban, állandó játéklehetőséget kapna, ő lenne a legnagyobb sztár a csapatban. De én még mindig megtartanám és Benzemaval kezdetném két csatáros taktikában. A középpályánkat kell megerősíteni meg a jobb oldalt.
  • LasDen #76758
    amíg BL csapatról van szó, addig nem érdekli....
  • Monoton
    Jo de hiaba akarna a Juveba menni, ha nem fizetnek :-)
  • SLICK
    igen ez tiszta sor. De a játékos is dönt ebben a kérdésben hogy hova akar menni.
  • Monoton
    A Juve ajánlatát visszadobtuk, mert nevetségesen alacsony volt és azt is 3 évig fizették volna. Az Arsenal többet ajánlott és egyben is fizetik ki.
  • SLICK
    végülis már nem kell sok játékos 2 max 3. Cavani kell mindenképp és Gündogan. Meg ha esetleg Coentrao lelépne akkor a helyére még valaki. Ha Di Maríát is vinné a City akkor a helyén folyamatosan kezdhetne Jesé. Őt egyértelműen játszatni kell, remélem nem adják el 1 évre, mert beszarok. De ha olyan fasz lesz az új edző akkor tehet egy szivességet.
  • LasDen #76753
    legalább sokak álma megvalósul, hogy az utánpótlás játszik :D
  • Rockynhooo
    Lehet a "jól" összeszokott gárdát csak kiegészítik a felhozott/visszavásárolt játékosokkal és kész a világverő csapat
  • SLICK
    nem beszélve arról, hogy simán 30-on felül lenne az ára és majdnem, hogy hugyért eladjuk...
    Bár alig kapdosnak érte, amit furcsállok.

Gündogan meg állítólag csak jövőre jön... Az szép, akkor megint nem lesz rendes pótlása Alonsonak. Idén is többször ment neki rosszul a játék, ideje lenne valakit hozni pedig.

Igazán bejelenthetnének valami új edzőt, mert sehova nem haladnak az ügyek. Aztán jövő hónapban már kezdődik a felkészülés... Nagyszerű lesz ha mindenkivel az utolsó napokban fognak egyezségre jutni játékosok közzül és majd talán idény felére kezd majd összeszokni a csapat.
  • LasDen #76750
    én is jobban preferálnám ha a juvéba menne, de úgy néz ki ők teljesen kihátráltak...
  • SLICK
    végülis ő tudja mi a fontosabb neki.
  • LasDen #76748
    viszont ott jobban megbecsülnék...
  • SLICK
    Higuaín képes lenne elmenni az Arsenalhoz hogy lófaszt se nyerjen többé?
    Hiába a több játéklehetőség, karrier szempontból nem nagy motiváció egy Arsenalban játszani...
  • LasDen #76746
    jövőre már a VB-s aranycipőjét mutogatja majd iígy :D
  • 6unn3r
  • Monoton
    Morata lett a gólkirály az EB-n
  • LasDen #76743
    van minőség az sg-n, csak meg kell találni :D
  • Neoncsoves
    mégis olvasod az SG fórumot
  • LasDen #76741
    egyikse...szart nem olvasok....
  • Neoncsoves
    több trollfoci, kevesebb nőklapja...
  • LasDen #76739
    jólvanna :D csak Lanzafame neve megzavart, nem értettem mit akar ő a madridtól (de már értek mindent) :DD
  • Monoton
    Ne értetlenkedj már :D
  • LasDen #76737
    mi?
  • Monoton
    Ők már tavaly is a csapat tagjai voltak papíron :D
  • Neoncsoves
    végre kezd a vezetőség rájönni, hogy szívvel lehet meccseket nyerni, nem pénzzel.

- Lanzafame
  • LasDen #76734
    Moratatól a köv idényben, függetlenül attól kijön a posztra, 6-8 gólra számítok, és hogy többször lesz kezdő.

viszont akkor Morata és Nacho is mehetnek a bannerba :D
  • SLICK
    De jó lenne ha Morata kiszorítaná Benzemát a kezdőből :D
  • Monoton
    Úgy néz ki, hogy Moratahoz hasonlóan jövőre Nacho is állandó tagja lesz a felnőtteknek.
  • Monoton
    Én sem hiszem, hogy valós a hír, de úgy írtam mintha az lenne. :)
  • horpeti
    En meg ugy,hogy minden igaz hírre jut 100 masik. ;)
    Hiszem,ha latom.
  • Monoton
    "A Punto Pelota szerint a Real Madrid egy meg nem nevezett klubtól egy több, mint 100 millió eurós ajánlatot kapott Cristiano Ronaldóért. A lap szerint az ajánlat közel van a 150 millióhoz."
    /madridom.hu/

Ezzel meg úgy vagyok, ha nem akar hosszabbítani akkor el kell fogadni. Ebből a pénzből és a többi játékosért kapott összegből Ancelotti bőven meg bírja pakolni a tescos szatyort új igazolásokkal.
  • pacclacc
  • SLICK
    nem csípem na