Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egyébként meg elég fing amit nyújtunk, több akarást vártam volna a csapattól, egy védelmi hibának köszönhetõen tudtunk csak gólt lõni.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De streamek vannak/lesznek az oldalamon 😉
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
További instrukciókat is szívesen fogadom :-)
Hala Madrid!
itt mindig találsz nagyon fasza mûködõ streameket.
ami viszont nekem még soha nem akadt az a coolsport.tv
itt is rengeteg csatorna van és asszem minden meccs szokott lenni, szóval ezt ajánlom.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Köszi elõre is
Akinek nincs digi sportja és Real fan mint én, hol nézitek a meccset?
Please Help!
Khedirára is kiváncsi vagyok, Casemiro nem lesz rossz ahogy néztem a meccset. Remélem beküzdi magát a nagy keretbe. Védelemben is nagy változások lesznek jövõre. Csatár poszton is lesz kisebb változás.
Az a baj megint egy félig új csapatot kell újra összerekni, de ki lesz az aki összerakja? Mou vagy más? Elõbbinek jobban örülnék.
Ha Modric 100%-os akkor szerintem õ kezd és Özil megy ki balra.
REAL MADRID
REAL MADRID
Pedig õ is kezdett visszalendülni a régi formájába. 😞
Az a baj, hogy már olyan fázisba értünk, ahol minden sérülés nagyon tudja befolyásolni a játékunkat. Nagyon minimális a pótlási lehetõség, ha valaki kidõl. Rohadtul dühítene, ha pont emiatt nem tudnánk kiállni a legjobb 11-el és esetleg kiszpnánk.
REAL MADRID
REAL MADRID