81624
-
Neoncsoves #76726 kár hogy ég és föld a két ember... és nem Kaka javára :) -
#76725 :DDDDDDDDDD -
#76724 na meg akkor Modricot is el lehetne adni... -
Monoton #76723 Jó, de amíg Kaká a nyakunkon van, Isco felesleges. -
#76722 Özil képtelen egy stabil szintet tartani hosszan, bár remélem az új edző alatt magára talál -
Monoton #76721 Helyébe én is mennék. Nálunk úgy sem lesz stabil kezdő. :( -
#76720 folyton ezt a játéklehetőség dolgoz magyarázzák Iscoval kapcsolatban, szóval szerintem megy Pellegrini után a citybe.... -
Monoton #76719 Edzőt AKAROK!! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Drága Zinedine, baszd meg! (fordító szerint, tömören fogalmazva :D) -
#76717 Morata tegnap ismét csereként talált be!
Azért nem semmi hogy eddig mind a 4 meccsen betalált... -
Monoton #76716 Jo, azert Carvalho szava se szent :DD -
#76715 "Mit gondol Cristiano szerződéshosszabbításáról?
Az elnök mindent megtesz, hogy Cristiano aláírja az új szerződését. Ronaldo Madridban akar maradni, és meg fogja újítani a szerződését."
Carvalho egy interjú során mondta ezt.
Úgyhogy felesleges további spekuláció ezzel kapcsolatban -
#76714 nem CSAK a pénz számít. ha Cé elmegy, akkor az szeirntem csak a MU-ba lesz, nem ilyen bazári monacoba vagy pezsébe... -
#76713 Barca is bőven profitál és adósságot csökkent ha erre gondolsz. De maradjunk annyiban, hogy ha 100%ot megkapná Ronaldo akkor biztosan Madridban maradna, szóval mégis csak a pénz számít -
pacclacc #76712 50 % ból nem enged Perez! Azért mert nem akarja csődbe juttatni a Madridot :D Tudod Jól profitáló intézmény is.
Ellenben más klubokkal, vágod mire gondolok? -
#76711 Ronaldo is biztos a fogához veri a garast. :DDD -
#76710 nem beszélve arról, hogy ha annyira a pénz motiválná már rég ment volna a pénzes klubokhoz. De mivel tisztában van azzal, hogy a világ legnagyobb és legjobb klubjában van és éppen ezért sokkal több esélye van itt nyerni bármit is, inkább itt maradna. Perezt ismerve meg nem hülye, ilyen pénzügyi kérdésnél minden apró vasat kiszámoltak, hogy miből kinek mennyi maradna. Nem hiszem, hogy pont ők nem számoltak volna az egyéb adókkal vagy veszteségekkel :) -
Monoton #76709 Es, hogy jon most ide a Monaco? Sehogy. Pletyka? Fail! -
#76708 Amúgy láttam hogy Madridosok közt sokan nem tudnak egyet s mást Ronaldo szerződésújításáról, így ha már kiszámoltam, leírom ide is.
Ez nem így működik. Számoljunk bele, hogy 2014 január 1től mennyit fog keresni Ronaldo. (Ugyanis változik a dolog)
JELENLEG:
13 milliós kereset + 22 millió reklám
Amiből lenyúl a Madrid 11et így marad 24 milliója
Amiből a spanyol állam az adókedvezmény miatt 24%ot levon.
Így marad neki 18.2 millió
AZ ÚJ SZERZŐDÉS: (2014. január 1től)
20 milliós kereset + 22 millió reklám
Amiből lenyúl a Madrid 11et továbbra is így marad 31 milliója (Perez nem enged az 50%ból)
Amiből a spanyol állam az adókedvezmény megszűnése miatt miatt 56%ot levon.
Így marad neki 13.4 millió, azaz rosszabbul fog keresni
MONACO:
20 milliós kereset + 14-15 millió reklám mert gondolom azért csökkenni fog.
Monaco nem nyúl le semmit így marad 35 milliója
Mivel Monaco adóparadicsom ezért 0%ot von le bizonyos körülmények teljesülése között.
Így marad neki 35 millió.
Szóval Perez hogy is teszi Ronaldot a legjobban fizetett futbalistává? A válasz: sehogyan -
#76707 én mindkettőt olvasom. :D
amugy én se mondanám h alig vannak hírek a penán, sztem kb ugyanúgy vannak hírek mindkettőn, egyik hírt itt olvasom előbb, másikat ott, nincs nagy különbség.. -
Monoton #76706 Penat mindig olvasom, mert tag vagyok, na meg anno szakdogam is az oldal "kore" epult :-) Egyebkent mostanaban van rendszeres frissites. -
#76705 én a madridomat olvasom. penán alig vannak hírek :D -
#76704 zidane megoldása a problémára: majd perez elintézi. :D
amugy sztem a penamadridista 1 fokkal jobb oldal, még akkor is ha ebben a hírben esetleg pont ők tévedtek, bár inkább az tűnik reálisnak. :D -
Monoton #76703 "2013-06-14 08:04 - Az AS szerint Florentino Pérez Zidane-ra bízza Isco szerződtetésének ügyét, ami elsődleges fontosságú a klub számára."
/penamadridista/
"péntek, 12:49
Zinedine Zidane azt tanácsolta Florentino Péreznek, hogy probálja meg rávenni Iscót, hogy a nyáron a Real Madrid csapatát válassza."
/madridom.hu/
WTF?! :DDDDDDD -
#76702 asszonyok, fecsegnek össze-vissza....:D -
#76701 Nyihaha!
Cavani édesanyja egy montevideói rádiónak nyilatkozott a fia jövőjével kapcsolatban: “Ugyan De Laurentiis (az S.S.C. Napoli elnöke) a Chelsea-vel tárgyal, Edi fejében a Real Madrid és a City jár. 15-20 napon belül már tudni fogjuk melyik csapatban fog jövőre szerepelni.” -
Monoton #76700 Egyébként ha jön Bale, Casillasnak végleg off :DDD
-
Monoton #76699 BALe -
#76698 nem hát. visszalépünk a bajnokságtól meg mindentől. elvonulnak a játékosok a hegyekbe, meditálni, csí tanfolyamra járni és jövőre még a vb-t is megnyeri a real.... -
#76697 _:D?SA_:D?A
hát akkor ez a csapat lófaszra sem lesz jó... -
#76696 szerintem nem lesz több igazolás a nyáron. -
#76695 na jó elfáradtam én mára, jobbot akartam írni, csak Bale neve bekavart -
Monoton #76694 Bale jobb szélre fog jönni Maris helyett :) -
#76693 de ő totál más poszton van mint akiket felsoroltam, esetleg Isco játszott még Bal szélen. De Jesé is játszott ott, én inkább őt futtatnám fel hátha fricskázhatnánk mindenkire, hogy mi is tudunk kinevelni klasszis játékost. -
Monoton #76692 Szerintem meg Bale fog jönni :D -
#76691 Egyébként Morata nagyon bizonyítani akar és sikerült is neki, csereként döntött el meccseket. Lehet csatár sem kell a végén :D
Amúgy végülis annyiban szerencsék van, hogy a fő kiszemelteket még nem vitték el egyedül Falcaót, viszont Cavani, Lewandowski, Gündogan, Isco négyesből ha nem is mind a 4, de legalább 3-an kikötnek szerintem itt..
Mondjuk azon agyaltam még, hogy ha most netalán a Pepe-Albiol kettősből elmegy valaki vagy mindkettő na meg még Coentrao is akkor kikkel lennének pótolva?
Ha Pepéék közzül valaki lelép akkor nem kell még senki mert ott van Nacho. Viszont ha mind a ketten akkor még valaki kell 4. védőnek, de ki lenne az?
Coentraót szintén kivel lehetne pótolni? -
#76690 azt callejón szokta :D
fater ilyenkor: "Mit csókolgatja azt a zsebórát?" :D -
Monoton #76689 Jó, holnap meg már a mezen csókolgatja a címert :D -
#76688 A Sky Italia szerint a Real Madrid és a Dortmund megegyezett arról, hogy a Királyi Gárda 30 millió euróért cserébe megvásárolja Lewandowskit. Az információk szerint azonban a játékos nem kíván a Real Madridba igazolni.
létezne ilyen? :| -
#76687 Komolyan mintha minden a csapat ellen dolgozna....