Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
engem Khedira faszoskodása zavar a legjobban, õ még csak meg se próbálja megjátszani a labdát, annyit tesz, hogy az ellenfél se tudjon továbbmenni és inkább ellövi a labdát. De amúgy a középpályánk konkrétan ki van vonva a meccsbõl.

Zenszkij
persze Nani kiállítása is jogos volt 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kerdezzuk meg kassait!

Én majdnem elaludtam a meccsen, nagyon gyengék vagyunk. Fel kell pörögni és változtatni valamit, mert pl. Özil mintha a pályán se lenne.

REAL MADRID

SLICK
Oké valaki nem szereti a Madridot, de hülyék ne legyünk már, a faszom ki van a sok szemellenzõs pöccsel.

Effe88
fõleg cakír úr

gondolom döntõt õ kapja?

REALista
De két fogorvos nem...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Uh, elegge egyedul fogsz maradni ezzel a meg nem adott tizis dologgal 😄

Hagyd már, Cakir befújta volna.

REAL MADRID

10bõl 7 bíró befújta volna
REALista
Dortmund topicba verd feleslegesen a nyálad inkább...

SLICK
Te buta vagy nagyon!

Egyébként meg elég fing amit nyújtunk, több akarást vártam volna a csapattól, egy védelmi hibának köszönhetõen tudtunk csak gólt lõni.

horpeti
Borzalmasan játszunk.

Zenszkij
csak nem vagyok fanatikus, ne aggódj a Madridkának befújták volna...

zalrobto
jo tud esni nem volt az<#wink>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

REALista
Direkt csinálod vagy vak vagy?

nem tudom megítélni, hogy az volt e ráadásul háttal nézem a meccset...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
nem megadott 11-es...az UEFA a Madridot akarja bajnoknak, nemes cím lesz

REALista
Nagyon kellett ez a gól és le a kalappal a bíró elõtt merz én elsõre 11-esnek láttam de nem volt az...

Legalabb osszehoztak egy golt. Danke hummels! Ha a barca tenyleg megveszi eloadhatja ezt meg parszor 😄

ajándékgól...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha így haladunk akkor bizony német döntõ lesz a BL-ben...

zalrobto
megoldva

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
szia melyiken lehet nézni mert nem találok jót??

REALista
Nagyon álmosan kezd a csapat...:S

LasDen
labdához köze nincs a realnak...😞(((

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
gól lewa

LasDen
Higuaín lõ egy gólt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
akkor jól jártál...

Nálam maradt a kép.

http://livetv.ru/en/eventinfo/165183_dortmund_real_madrid/

Akkor keresek sopcastet =D

horpeti
Hidd el, nem lesz. Anno is volt valamilyen közvetítés valahol és már bekészültem, és 1 mpvel a kezdéskor vették le. A reklámokat még láthattam. 😛

Tuti? Mert most van kép.

banok
A T-Home-nál igen. Mûholdon például nem.
De streamek vannak/lesznek az oldalamon 😉

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

horpeti
Majd jon egy jo kis arab,v.orosz stream😊

LasDen
BL meccsek idejére elsötététik a ZDF-et, mivel nincs jogosultsága itthon közvetíteni azt...szóval hiába

UPC -n ZDF adja a meccset.

Köszi a gyors választ, megnézem!!!!!

További instrukciókat is szívesen fogadom :-)

Hala Madrid!
DasIsFuck
banok.try.hu
itt mindig találsz nagyon fasza mûködõ streameket.
ami viszont nekem még soha nem akadt az a coolsport.tv
itt is rengeteg csatorna van és asszem minden meccs szokott lenni, szóval ezt ajánlom.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

stream eket próbáltam, de hol akad hol nem mindig tuti, lécci olyat mondjatok ami mindig beválik, és télleg tuti...

Köszi elõre is
Sziasztok

Akinek nincs digi sportja és Real fan mint én, hol nézitek a meccset?

Please Help!

SLICK
gondolkodok is rajta, hogy idény végén megválnak-e tõle vagy adnak még egy lehetõséget neki. Marcsára is kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak neki, bár ha a jó formáját hozza akkor tuti marad. Modric is egy kérdõjel, mert attól mert kicsit elkapta a fonalat, attól még mindig nem illik bele a keretbe, de a helyére hoznák Iscót esetleg (már ha hozzák) vagy mást?
Khedirára is kiváncsi vagyok, Casemiro nem lesz rossz ahogy néztem a meccset. Remélem beküzdi magát a nagy keretbe. Védelemben is nagy változások lesznek jövõre. Csatár poszton is lesz kisebb változás.

Az a baj megint egy félig új csapatot kell újra összerekni, de ki lesz az aki összerakja? Mou vagy más? Elõbbinek jobban örülnék.

Igen, Callejónnak sajnos nem sikerül kiemelkedõ teljesítményt elérni pedig szimpatikus játékos 😞

Ha Modric 100%-os akkor szerintem õ kezd és Özil megy ki balra.

REAL MADRID

SLICK
akkor helyette vagy Callejón vagy Kaká fog kezdeni szvsz. Bár Callejónt amennyire csípem a klub iránti alázata miatt, valahogy mégse érzem rajta azt az igazi akarást, sokat görcsöl, pedig simán jó játékos lehetne õ is.

Mou azt nyilatkozta, hogy Lopez, Ramos, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Xabi Alonso, Mesut, Higuain, Cristiano játszani fog. Di Maria kétséges még.

REAL MADRID

SLICK
mondjuk felbasz, hogy semmi infó nincs róla, mennyit kell kihagyni Marcelonak, más csapatoknál meg már az eset után 10 perccel mondják mi van.
Pedig õ is kezdett visszalendülni a régi formájába. 😞
Az a baj, hogy már olyan fázisba értünk, ahol minden sérülés nagyon tudja befolyásolni a játékunkat. Nagyon minimális a pótlási lehetõség, ha valaki kidõl. Rohadtul dühítene, ha pont emiatt nem tudnánk kiállni a legjobb 11-el és esetleg kiszpnánk.

Higuain fog kezdeni szerintem, most õ van jobb formában. Coentraonak meg vigyáznia kell, mert Marcelo kitudja mennyi idõre off. 😞

REAL MADRID

Egy bombaformában lévõ Lópezt csak a hülye ültetné le a kispadra. Bajnokin is játszania kell, hogy ne essen ki a ritmusból. Casillas majd véd jövõre.

REAL MADRID

szucsy89
Milyen döntõ? Fifázol? 😛