Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vártam a csodát a BL-tõl, mert bajnokikon erre tartalékoltunk. de most jöttem rá, hogy az AtMa elleni meccsre tartalékolunk ma <#nevetes1>

1ik csapat lelkes törekvõ , míg a másik túlfizetett öreguras.

LasDen
amúgy te annyira hülye vagy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egyébként nem is értem miért vártam csodát a mai meccstõl, megszakítottam jó szokásomat hogy nem nézek Madrid meccset. De nem cáfoltak rám a fiúk<#taps>

LasDen
sok az ismerõs...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pepe megint integet, beszarás.

REAL MADRID

😄

REAL MADRID

LasDen
errõl a grösskrautz meg reusrõl mindig a kiskakas gyémánt félkrajcárja jut eszembe 😄

rúgna annyit szerintem mint benzin vagy higuain

én felküldeném Nachot, Jesét, Moratat meg ezt a Casemiro gyereket. szokják a légkört

LasDen
am...jövõ héten csak 3 gólt kell rúgni és jók vagyunk...😄

na majd KAKÁ😄DDDDDDDD

ja nem

LasDen
az, hogy valaki kiteszi a lelkét egy csapatért, még nem elég. én is játszhatnék ennyi erõvel, mert én is megtennék mindent. de ha nem ütöd meg a szintet, akkor nem ütöd meg, és mehetsz....

Zenszkij
ez se volt les...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Marcelo-t kifelejtettem õ is jól passzolna a támadó focinkhoz.

leírtam hogy tisztában vagyok a képességbeli korlátaival, de õt nem sokszor láttam sétálgatni és szimpatikus játékos...

Én meg azt nem értem, hogy ha BL-re fókuszáltunk csak akkor ez mi?

REAL MADRID

Callejón? Láttál mostanában Real meccset?

REAL MADRID

SLICK
Én még mindig azt nem értem mi volt ma a taktika, halvány fingot nem láttam senkitõl sem.

Zenszkij
gusztustalan volt ez a sárga

kár menteni ezt a csapatot. a következõ emberekre lehet építeni a keretbõl:

Casillas - Lopez - Varane - Özil - Modric - CR - Pepe - Callejón

a többi mehet a levesbe.

Özil: tudom hogy mostanában szar, de az elsõ szezonja mégis isteni volt, simán hozhatná azt - vagy a még jobb szintet
Modric: fürge, technikás, Özillel jó pajtik lennének középen
CR: csupaszív ember, él-hal a fociért és ráadásul tehetséges is.
Pepe: szar meccse van most, de általában stabil pont a védelemben
Callejón: lehet nem olyan technikás mint CR, de a szíve és a klub iránti alázata meglenne ahhoz, hogy fix csere vagy akár néha kezdõ is legyen...

REALista
Higany mekkorát játszott ma is!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jó nem védem Alonsot, de ez akkor is a védelem hibája volt megint.

REAL MADRID

SLICK
Na a spanyolok csecsre szaladni mentek németekhez

Zenszkij
RÓBERTGIDA

nekiment a beton a németnek 😞

Beton? megint beton volt, nem érte utol ezért inkább fellökte 😄DDd

itt a vége

Khedira okés, de Xabi még mindig beton és neki nem is a kontrázás a feladata.

REAL MADRID

Özil kért egy sárgát magának 😄DDDDDDDDD

a probléma már a puszta csapatban való jelenléte. ha lenne helyette egy gyorsabb lábú középpályásunk aki utol is éri a labdát, illetve aránylag technikás, akkor nem lenne gond... Xabi is öreg már, nagyon nem illik bele a kontrázós képbe a gyök2es gyorsaságával...

mit védett Diego Lopez ott volt a 4.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De ha lehozza Khedirat a középpálya ennél is jobban átjárhatóbb lenne.

REAL MADRID

BM se jutott még tovább. Na lehet megkövezni 😄

REAL MADRID

Nem Modric a probléma, sokkal inkább a kibaszott lassú Khedira (aki tehetségtelen is) + szintén ikarus busz Xabi Alonso...

Tudom, abban is biztos vagyok, hogy ez a Dortmund be fog találni legalább 1szer idegenben is, és mi lehet, hogy nem rúgunk ezeknek otthon hármat..

LasDen
Csak úgy TOL minket az UEFA...szinte már pofátlan, amit Platiniék csinálnak...pofátlan....

ha nézed az utóbbi pár hónap meccseit Real oldalról, akkor tudod miért veszem olyan biztosnak a német döntõt <#papakacsint>

Te kit hoznál be ki helyett?

Mondjuk Benzema jöhetne Modric helyére.

REAL MADRID

SLICK
már csúnya. Semmi elképzelés nincs.
ÉS ez basz fel, hogy Moutól semmi olyat nem látok mint amitõl nagy edzõ lett...
De ilyen nyomorék csapattal nem is lehet nyerni lófaszt se. Modric, Khedira? Kik ezek bazdmeg?

Effe88
köszi

de amúgy miért 100% a német döntõ
van még 30 perc innen is
meg egy visszavágó is....
nincs ez még lefutva
a Bayerné le van , de ez még nincs szerintem

kibekkeljük a 3-1et aztán majd otthon vágunk 2-t és egyet se kapunk! Mourinho ezt így tervezte...

3-1

sokat számít az idegenbe lõtt gól

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mou fosik változtatni?

REAL MADRID

REALista
A védelem szépen asszisztál a gólokhoz.Fel kéne pörögni mert ez így csúnya lesz...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Effe88
streamet adna vki
lécci

Német döntõ 100%

akkor menjünk Spartacust nézni... Dortmund - Bayern BL döntõ viszont kúúúrva jó lesz 😊

Ez annyi volt, de gólt kell még lõnünk.

REAL MADRID