81624
-
Monoton #76806 Ja, mintha lenne elérhető jobb választás. -
#76805 nem beteges ez, csupán nem látom azt, hogy ez jó lenne a csapatnak, hogy ő lett kinevezve. Előrelépés nem lesz úgysem. -
#76804 Hogy lehet ilyet kívánni a saját csapatodnak? :DDDD EZ már beteges... Még az esélyt se adod meg neki mert nem szereted a karaktert. "Remélem nem nyer semmit" :DDD -
Monoton #76803 Bujj EL :D
En jobban orulok neki, mint Josenak. A portugal szerintem meghulyult az utolso idenyere. -
#76802 én nem várok mást csak bajnokságot meg spanyol kupát. Mivel a Barca hanyatló félben van, így csak ezek a reálisok... Vele álmodni se merjen senki BL-ről. Remélem első évben nem nyer semmit és menesztik. -
#76801 mehet a bannerba...vagy csak játékosok?? :D -
#76800 nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem meglepett :O -
Monoton #76799 -
Monoton #76798 Carlo hivatalos! -
#76797 Ancelotti hivatalos! -
#76796 Florentino Pérez: "Isco Spanyolország egyik legjobb játékosa. Az edzői stáb hisz abban, hogy elég jó a Real Madrid-ba. Tudom, hogy izgatott az érkezése miatt. Ugyanez a helyzet velem. Ha minden rendben megy, akkor hamarosan bejelenthetjük a leigazolását, természetesen az edző után." -
#76795 "sprintelek a vízbe" -
pacclacc #76794 A képről az jön le, mintha repülni tanulna! :D
-
Monoton #76793 Modric most tanul úszni :D
-
#76792 Jo volt igen. Es Neymar is kiraly. Sokat erosodhet vele a Barca,sok bolyaszeru spanyol vedok kozott cikazni fog:) -
#76791 Marcelo úgy látom formában van
-
#76790 'Aurelio De Laurentiis, a Napoli tulajdonosa elárulta: a Manchester City nem tudta kifizetni Edinson Cavani 63 millió eurós kivásárlási árát. Az elnök szerint természetes az érdeklődés az uruguayi csatár iránt (a Bayernt, a Barcelonát, a Realt és a Monacót is megemlítette), de ragaszkodnak a kiváló játékoshoz, akinek még 4 évig szól a szerződése.'
csakfociról szedtem -
Monoton #76789 -
Neoncsoves #76788 Nem, meggondoltam magam. Előtte biztos csak a meleg ártott meg nekem, de azóta bekapcsoltam a ventillátort! -
#76787 Szándékosan trollkodsz? -
Neoncsoves #76786 Silva elférne, egy igazi világklasszis! -
#76785 azért nem kell ezt túl dimenzionálni....:D -
mondom nem kell ide senki szélre -
Monoton #76783 Jese mar a 2. goljat lovi az USA-nak -
#76782 98% -
#76781 Elvileg Laurent Blanc két évre aláírt a PSG-hez. Jöhet végre Ancelotti? -
Neoncsoves #76780 engem ezért fizetnek -
#76779 -
Neoncsoves #76778 Jó akkor hozzuk el őt is, aztán köv szezon végén meg majd midnenki könyörög, hogy adjuk már el -
#76777 nyilván a BL csoportkörben Real - City meccsen azért tapsolták meg Silvát mert szarul játszott...
Komolyan Te már akkora faszságokat mondasz mint Szücsy. Vagy szándékosan akarsz kipontozódni Te is? -
Neoncsoves #76776 Silva is egy szar. Azért nem játszik nálunk mert szar. Villa-t meg anno még a Barca előtt el kellett volna hozni, szerintem nálunk jól tudna játszani. -
#76775 valamit keversz :D Villa nem ér lófaszt se, Silva meg igen....beszélsz fasságokat :D -
Neoncsoves #76774 szóval engem lehurrogtok mert megemlítem Villa nevét csatárposztra, de azért egy Silva-t hoznátok. ügyi :D -
Monoton #76773 Előttem az argentin "belevezetem a labdát a védőbe" szélső már leszerepelt. :D -
#76772 Meg azért Di Maria is megérdemelne még egy szezont. -
#76771 Vagy Silvát, ha mindenképp akarnak hozni valami nevest, de most azon vagyok, hogy Jesét lehetne folyamatosan kezdetni ott.
Mert attól tartok, hogy ha most tényleg igazolnak valami nevesebb játékost, akkor mellette Jesé nem fog tudni rendesen kibontakozni, nem kap rendesen játéklehetőséget és akkor ott vagyunk hogy egy tényleg normális klasszis játékost tudnánk kinevelni, de elbasszuk azzal, hogy egy Bale-t vagy valakit odavisznek. Ha esetleg di María maradna, akkor mellette Jesé ugyanúgy tudna sokat játszani, így akkor nem is kéne oda venni senkit, mert van még minőségi játékos azon a poszton. -
Monoton #76770 Esélytelen szerintem :D -
#76769 Silvat. Hogy nem jegyezted még meg? :P (bár jó ötlet szót se róla) -
Monoton #76768 Miért örülsz neki? :D Te kit hoznál a jobb oldalra? :P -
#76767 Valóban nem nézek Fiorentina meccseket. De ez általánosságban igaz az olasz labdarúgásra is. Nagyon ritka, amikor le tudok ülni megnézni egy olasz bajnokit.
Viszont azzal a kijelentésemmel semmiképpen nem akartam Jovetic érdemeiből, képességeiből bármennyit is levonni. Szimplán aktív Madridos nézőként Higany játékával, képességeivel naprakész vagyok és így talán érthető, hogy inkább őt preferálnám az Arsenalban, mint Joveticet. Ez viszont nem zárná ki azt az eshetőséget, hogy Jovetic igazoltatásával is jól járnánk. De ez már másik topicba való.