81624
  • pacclacc
    Adtál nekem egy alapot. Légy szíves ne haragudj rám. Póénak szántam, tudod milyen magasan volt az a bizonyos labda :D
  • SLICK
    és kibaszottul fog örülni Slick, ha a trollkodást abbahagyod
  • Monoton
    Padon elfér.
  • pacclacc
    Amúgy van egy faxa edzőnk, lesz egy szuper keret mely szuper mezet fognak viselni! Ezen felül SLICK is boldog lehet, mert van 3 védekező középpályás barátja (Khedira, Modric, Alonso) igaz, hogy az egyik ganéhányó a másik nem szimpatikus és a harmadik atom lassú, de még sok örömet lelheti bennük!

Szuper lesz ez az idény :D
  • pacclacc
    -_-""
  • SLICK
    A keretről: “A csapat kerete nagyon jó. A következő napokban megvitatjuk, hogy kikre van szükségünk. Egyelőre nem beszélhetek arról, hogy ki jön és ki fog menni. A következő napokban mindenre fény derül.”

na akkor tuti marad a ganéhányó Khedira is -.-
  • miilann04
  • szabii98
    nagyon bejön :D
  • pacclacc
    Ancelotti ez az állandó felhúzott szemöldök :D
  • hugopareiros
    hétről hétre jobb a banner
  • SLICK
    Nőci: "- Ha megnyered a 10-et, akkor jól megdughatod az ánuszomat is!"

• Monoton
    Tényleg :DDDD
  • hugopareiros
    Az a bal szemöldök Ancelottinak :D, ha akarom se tudom úgy felhúzni, neki meg szinte alapból olyan.
  • Monoton
  • Monoton
    Mekkora tapsot kapott Carlo :D
  • Rockynhooo
    López meg túl jó ahhoz, hogy 5-6 meccsen védjen. Akkor már inkább menjen olyan csapatba ahol kezdő.
  • Monoton
    Live
  • LasDen #76829
    6. Diego López vagy Casillas?

szerintem ez nem kérdés. López nagyon jó volt, de Iker az Iker. Ő az első, aztán ha sérül vagy valami, akkor ott van López...
  • Monoton
    A Juvehoz egyre kozelebb kerul Tevez, ezert az Arsenal lehet a befuto a HIguain ugyben. Jobban is orulok neki :D
  • LasDen #76827
    nehéz kitalálni...az elmúlt 10 évben ki távozott úgy, hogy könnyeket hullajtottak érte? :D
  • SLICK
    majd lesz itt anyázás
  • Monoton
    Na tessek a Marca mar el is kezdte nyalni az olasz hatso felet :D kep
  • LasDen #76824
    igazából én sem örülök/tem neki, hogy ő jön, de ha már itt van, remélem, hogy csak jót hoz ki a dologból....
    és ha valaki, akkor ő tudja kezelni a sztárokat...
  • Monoton
    Ja es az egyik mar Isco :D
  • Monoton
    Egyebkent en ugy saccolom max 3 erkezo lesz meg. De lehet ezzel mar nagyot mondok.
  • Rockynhooo
    Azt én sem értem miért lenne baj, ha olaszokat hozna :D
  • Monoton
    Nem tudom, hogy mennyire kovetitek a hireket, de Ancelotti szabad kezet kap. Marmint mielott igazolunk kikerik a velemenyet, mivel Zidane intezi a legtobb atigazolast, es a hirek szerint o lesz a masodedzo is.
    Szerintem az meg hulyeseg, hogy nem tud banni a sztarokkal, eleve ot nem fogja kikezdeni a sajto, nem lesz aki kipattintja azt a bizonyos szikrat. Idehoz egy csomo olaszt? Miert tenne? Meg kit? :D Eddig egyedul El Sharaawy neve bukkant fel, de o kb. addig olasz amig felveszi a cimeres mezt :D Amugy kacsahir, meg a Milan sem engedne el. Jo lesz ez meglatjatok.
    Regota eloszor erzem, hogy iden eddig okosan igazoltunk, azt aki kell, azokat akikbol CSAPATOT lehet epiteni.
  • ProGabe #76819
    Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy meg tudja várni a vezetőség, amíg Ancelotti összerak egy igazán ütős csapatot. Kíváncsi vagyok, milyen feltételekkel vállalta el, mennyire lesz szabad keze.

Remélem az orvosi stábot (ami a Milan óta vele van) hozza ide is!
  • Rockynhooo
    Ramost valakinek nagyon le kéne oltania, de komolyan.
  • Rockynhooo
    Értem és tiszteletben tartom, és részben egyet is értek. Ám az, hogy olasz szerintem nem kizáró ok. Egész pofás játékot nyomott a PSG-vel. Mondjuk az igaz, hogy nem az a fajta, aki azt a játékot játszatja amit itt a közönség elvár.
  • SLICK
    először is, hogy olasz. Tuti, hogy valami védekezősebb, biztonságosabb focit fog játszatni. Inkább próbál eredményes lenni, de csak egy sima játékkal, így nem várok "fehér balett" szerű szép játékot. Nem tartom jó stratégának egyáltalán, szóval ha egy fontosabb meccs szarul alakulna egy nagy csapat ellen, nem hiszem hogy úgy bele tudna nyúlni, hogy jól jöjjünk ki belőle.
    Szerintem nem tudna egy jó csapatot összerakni itt, nem elég szigorú, nem tudna bánni a sztárokkal, főleg a mostanában előszeretettel arcoskodó Ramossal. Ezáltal megint csak előjönne a csapatbomlasztás mint idén...
    És mivel olasz, tuti hozna ide pár olasz játékost is sajnos.
  • Rockynhooo
    Egyébként mi a bajod vele? Vagy miért nem szimpatikus?
  • SLICK
  • Neoncsoves
    Ancelotti sose fog MB1et meg MK-t nyerni ezzel a csapattal...
  • Monoton
    Egyébként plusz hír, hogy Solari is kapott egy utánpotlás csapatot. Sok sikert neki :D
  • Monoton
    Nem biztos meg az.
  • mrroma
    es meg 4,5 millat is kifizettek erte, hat meglatyuk mi lesz de igy legalabb marad Kaka :)
  • LasDen #76809
    bannerba vele :DDDD
  • Monoton

• SLICK
    egy Hiddinket, de még egy Laudropot is szivesebben láttam volna.