Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy mit kéne, kit kéne változtatni. Elsõ sorban új edzõ kell. Mourinho egy zseniális edzõ. Megnyilvánulásait, taszító hozzáállását nem szeretem, de az eredmények igazolják, hogy ez is egy eredményes vonal. Rengeteg mindent nyert karrierje során, itt a Realnál is, de azt hiszem ennyi, amit a csapatból ki tud hozni. Három elõdöntõ, három vereség. Természetesen nagy siker, hogy eljutottunk idáig, hisz korábban még ennyit se tudott felmutatni a csapat. De mégis, mikor a legjobban kellett volna oda tenni magunkat, akkor csõdöt mondtunk. Ez mindenki hibája, a játékosoké s az edzõé is. Ezért gondolom, hogy Mourinho karrierje itt ennyiben merül ki. Nyert kupát, bajnokságot és idén megint kinézhet egy kupa. De ami a BL-ben kéne a végsõ áttöréshez, azt nem tudja nyújtani. Szóval egy új edzõ kell, aki frisseséget, új dimenziókat hozhat a csapatba (hogy ki legyen ez az ember, arról mindenkinek van véleménye. Személy szerint, akiket szívesen látnék az Klopp, Prandelli, Hiddink, Advocaat, Montella, Laudrup, Karanka, Conte vagy Roberto Martinez. Tudom van korábbi edzõ és radikálisabb megoldások is, de talán ezek az emberek tudnának sikereket hozni).
Persze az edzõ csere mellett a játékos állománnyal is kell valamit kezdeni. Akiktõl én megválnék:
Pepe(?): Biztos lábakon álló védõ, aki határozottságával nyugalmat tud hozni a védelembe, de túl gyakran szalad el vele a ló és túlzott igyekezetének kárát az ellenfél fizeti meg. Túl durván, játszik, de képességei miatt talán van helye a csapatban, és 4-5 évet még bõven tud ezen a szinten játszani.
- Kaka: öreg már, már a milanos szezonjában is miután megkapta az aranylabdát rosszul játszott. voltak jó pillanatai itt, de nem hasznos. 60 milliós bukta volt. Mehet....
- Benzema/Higuaín: Folyamatos téma itt is a 2 csatár játéka. Egyértelmûen nem õk a világ legjobb csatárjai. Az élvonalba tartoznak, és rúgják a gólokat nem olyan rossz eredménnyel, de az egyiknek mennie kell, hogy egy klasszis csatárnak helyet adjon. Talán Benzema valamivel konzisztensebb játékot produkál, mint az argentín. Szeretem Higuaínt, de a számok alapján a francia sokkal többet ad a csapatnak. Pipita technikailag korlátoltabb társánal, bár így is képes jó megmozdulásokra
Ricardo Carvalho: Azt a szerepet, amit játszik a csapatban egy utánpótlás játékos is hozza. Meg aztán már öreg is, nem tud sokat adni már a csapatnak.
Xabi Alonso: Õt nem is azonnal a nyáron elzavarni, hanem inkább csak hagyni kifutni a szerzõdését, majd hagyni elmenni. Fontos eleme a csapatnak és lehet képes lesz még 36-7 évesen is tû pontos passzokat adni, de olyan pozícióban játszik, ahova kell az erõ, a fizikum. Már most is, és idõvel még inkább, egyre kevésbé fogja tudni felvenni a versenyt a középpályán.
Michael Essien: Kiegészítõnek tökeletés volt, de ezt egy saját játékos is hozni tudja. Mehet vissza Chelseahez...
Álvaro Arbeloa: Középszerû védõ, aki a szerencsének köszönheti, hogy kezdõ lehet egy Real Madridban a képességei alapján. Nincs semmi benne, ami miatt fontos szerepe lehetne ilyen magas szinten. Mindenképp mennie kell!
Luka Modric(?): Kérdõjel...nem tudom. Úgy tûnik, hogy jövõre már fontos tagja lehet a csapatnak, de vannak megingásai. Elsõre nem tûnt jó igazolásnak, de szép lassan beilleszkedett és jó játékoz szállított. Talán megérdemel még egy esélyt...
José Callejón: Sajnos az elhivatottság a klub irányába nem elég. Csereként még csak-csak tud hozzátenni, de kezdõként képes teljesen eltûnni. Azzal meg ki vagyunk segítve...
Ángel Di Mária(?): Kérõjeles...megint. Képes jól játszani meccseket, aztán meg belesüllyed a szürkületbe.
És hogy kik lehetnének a megfelelõ pótlások helyettük? Carvajal, Kyle Walker, Lars Bender, Julian Draxler, Joao Moutinho, Hulk, Bale, Reus (befürödtünk már egy dortmundival, de hátha. és Sahinnak is adnék egy esélyt még), David Silva, Agüero, Isco, Iker Muniain, Falcao, Cavani, Lewandowski és persze Morata és Jesé Rodriguez.
Saját meglátásaim...bele lehet kötni, de leszarom 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
különben ha nem lesz meg a bl cím Mou marad még?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Kicsit darabos a mozgása a tagnak!
Gyaaa a végén hogy beabált két embert! 😄D
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
REAL MADRID
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nézni fogom a meccseket jövõre (és ameddig élek) is , szorítok, drukkolok, szurkolok is majd a csapatnak, de idén már elfogyott
REAL MADRID
REAL MADRID
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
REAL MADRID
Õket mindenki tisztelné.
RC tüzelné fel a védõsort, Zizu a középpályásokat, Raúl a csatárokat.
Tökéletes lenne.
REAL MADRID
REAL MADRID
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
tehát a továbbjutás meglesz
mennyi esélyt adtok magatoknak
(most komolyan, nem padokat linkelve ám😄😄)
mert, hogy nem láttam a meccset és érdekelne, hogy mi volt😄
REAL MADRID
REAL MADRID
Ezeket amúgy komolyan írjátok? Vagy én vagyok megzavarodva? Nem akarok belekötni, csak azért na ... <#smile>#smile>
REAL MADRID
Lelketlen csapat, elkpzelés nélkül. De fõleg az, hogy beleszartak. El is gondolkodtam, hogy drukkolok-e továbbra is nekik. Új mentalitás kell, mert ez nagyon nem gyere be. 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!