81624
  • SLICK
    ez nem szopatás
  • Monoton
    Amíg CR a gólfelelős és a másik oldal is besegít addig simán. Morata így max. a kupában kapna lehetőséget.
  • Monoton
    Ne szopassal mar, hogy nalad nincs hely Modricnak :D
  • SLICK
    Neje, sugyale Devla szokeresz

• LasDen #76882
    fúúú...az lesz ám a királyság :DD
  • hugopareiros
    persze hogy nem
    Callejon - Morata :)
  • LasDen #76880
    :DDD
    de nem úgy néz ki, hogy jönni fog. viszont nem hiszem, hogy Benz-Morata párossal képzelnék el a csatársort....
  • hugopareiros
    efemben 11 meccsen 12 gólt lőtt :Ð (mondjuk higany is 11 meccsen 7 gólt :D)
  • Monoton
    Hát nem tudom, én Cavanival úgy vagyok, mint Slick Ancelottival :D
  • LasDen #76877
    ha Suárez "piszok jó csatár", akkor Cavani sem rosszabb...
    Bale nagyon úgy tűnik, hogy marad a seggin. Gündogán meg Csabival rotálásban játszhatna és úgy tök jó lenne, és szép lassan átvenné a helyét...
  • Monoton
    Casillas
    Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
    Modric - Xabi(illetve ide kell valakit igazolni)
    Isco - Özil - CR
    Benzema

Jelenlegi keret alapján. Persze minden attól függ, hogy Marcelo és Carvajal mennyire lépnek fel.

És ugye öt név van akikkel komolyabban szóba hoztak minket:
    Suarez: Tapló egy stílusa van, viszont piszok jó csatár aki beleillik a játékunkba. Én szívesen látnám a csapatban, csak hát a kérdés, hogy szükségünk lenne-e rá. Mert ha jön, Morata nem sok szerepet fog kapni.
    Cavani: Na ő az aki körül nem tudom mi ez a felhajtás. Szerencsére már fél lábbal a Chelseaben van, közelében sem akarom látni a csapatnak :D
    Bale: Az idei "sztárigazolás lehetne", én szívesen nézném a CR-Bale széleket de ha jönne, akkor meg Isco volt felesleges igazolás.
    Kondogbia: Nekem tetszik a játéka, Khediránál csak jobb lehet, de ő is csak akkor kell ha belefér a taktikába. Egyébként az öt jelölt közül neki adom a legnagyobb esélyt, hogy jönni fog.
    Gündogan: Kell, mint egy falat kenyér. Xabi már nem a régi, nem tud folyamatos jó teljesítményt hozni, főleg több fronton. A probléma, hogy őt sem akarják idén elengedni. Mi meg tiszteletben tartjuk és szép szemekkel nézünk. Cöh. (na nincs ezzel semmi baj, csak a tököm tele van, hogy mindenki elvárja, hogy tisztességesen viselkedjünk, meg elkérnek horror árakat, közben felénk meg lófax pénzekkel jönnek. Aztán ha csúnyán nézünk még mi vagyunk a köcsögök. Real Madrid Szeretetszolgálat. Az. Pfejj.)

Na szóval nem tudom, hogy kit akarnak még hozni de jó lenne ha csak azokat igazolnánk akik rendszeres játéklehetőséget is kapnak.

• SLICK
    oké CR-el kapcsolatba tévedtem és akkor mi van?
  • Casillas
    DE HA SLICK AZT MONDTA, AKKOR ÚGY VAN NA
  • LasDen #76873
    a 4231 a mai futball egyik legjobb rendszere. az egyik legflexibilisebb formáció. tökéletesene lehet formálni támadáshoz, védekezéshez vagy bármihez. szóval azt, hogy szarra sem jó, azt én nem mondanám :D
  • SLICK
    ezt a 4-2-3-1-et ne is emlegesd mert hányhatnékom van tőle. Szarra sem jó ezt már láthattuk évek óta
  • Monoton
    Modric és Özil nem egy poszton játszanak.
  • LasDen #76870
    azt még nem tudni hogy fognak játszani, de valószínű marad a 4231, szóval modric meg özil máshol játszanak, és isconak is lesz lehetősége. plusz ne hidd, hogy Ancelotti megkérdezése nélkül igazolták....
  • tobias88
    El tudná nekem magyarázni valamelyik Madridos, hogy minek kell Isco a Madridba? Ancelotti világ életében egy belső támadó középpályással játszott, most Madridban Özil és Modric mellé odavették a jövő tehetségét...
  • nagy hős
    Az u21-es bohockodason egeszen ugyes volt, persze nem kell hasra esni elotte, de canalesnel pl sokkal tehetsegesebbnek es meghatarozobbnak nez ki
  • LasDen #76867
    nem úgy gondoltam, hogy meglátjuk, hogy jön-e...hanem, hogy meglátjuk, hogy Isco mit tud. mert nem tud mit gondoljak róla :D
  • DaniX14
    Az eddigi éveket tekintve, ez eddig a legjobb nyár kezdés átigazolások terén, Carvajal,Isco,Casemiro és még az első keret tagja lesz Jesé is, remélem kezdőjátékosok lesznek legalább a három spanyol, az lenne igazán jó , mert akkor legalább nem baszogatnának minket a barcasok, hogy nincs spanyol játékosunk, na most meg itt van három olyan fiatal tehetség aki simán kezdő lehet a tehetségük alapján, reméljük Ancelotti is így gondolja... :D
  • szabii98
    Pérez aztmondta aláírt :D
  • Monoton
    Ez LasDennek ment volna.
  • Monoton
    Csak nem kamuzik Perez elo adasban :D
  • Zenszkij
    Zidaneval jól jártatok, csak kár, hogy nem játszhat .
  • nagy hős
    Orulok neki hogy "hivatalos", remelem sokat fog jatszani, mondjuk ozil mogott egy kicsit.
  • LasDen #76860
    meglátjuk...
  • Monoton
    Na holnap teszem Iscot a bannerba :P
  • LasDen #76858
    ne hidd, hogy olyan fontosak vagytok...ti le vagytok szarva :D
  • Neoncsoves
    azzal már elkéstél... nem szereted a Trollfocit...
  • LasDen #76856
    nem akarom leégetni magam :D
  • Monoton
    uccu neki
  • SLICK
    jobban járt volna ha megy Mouval
  • LasDen #76853
    nem tudok spanyolul :(
    meg gondoltam itt okos gyerekek vannak, akik tudják a választ...tévedtem :(
  • Monoton
    Tel.: +34 91 453 29 02
    E-mail: [email protected]

Address:
    C.C. La Esquina del Bernabéu
    Concha Espina ,1
    28036 Madrid
  • LasDen #76851
    igen, ezt én is tudom...ezér kérdem :D
  • Monoton
    Még élő szerződése van, bármi lehet.
  • LasDen #76849
    Karanka akkor repülni fog? vagy mi lesz vele? esetleg ő is kap egy csapatot az utánpótlásban? ha már mindenkinek van....:D
  • Monoton
  • LasDen #76847
    ez már rajta áll...marad és megpróbál küzdeni vagy megy...