Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak inkább szomorú, mint vicces.

REAL MADRID

REALista
És most akkor melyik is a legnagyobb?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
Vihar a biliben...

Szó se róla, tiszteletem minden rajongói oldal készítõjének, mert rengeteg munka van bennük.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
szappanopera 😄

REAL MADRID

Effe88
jó kis bari meccs lehetett

szucsy89
Mi volt ezt a trónfosztás?
Nagyon nyomja a média Ancelottit a kispadra :S

REAL MADRID

Igazából szánalmas amit a tulajdonos csinál és engem nem is lepett meg ez az egész. Egyszer már eljátszották ugyanezen okokból, akkor a kilépõk egy csoportja megalakította a penamadridista-t ami már a kezdetektõl színvonalasabb volt a másiknál. Egyébként a trónfosztás egy nap alatt megvolt. 😄 Én sok sikert kívánok nekik az régi/új oldalhoz.

REAL MADRID

megy a bohóckodás, bár számomra mindkettõ oldal megfelel(t). de ez az újabb fórumfelülete jobban tetszik.

LasDen
olvastátok milyen kálvária van és trónfosztás készülõdik a legnagyobb magyar Real oldal címért? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID

ez volt az elsõ amit 2013tól visszamenõleg találtam:
1964
Semi-Final - FC Zurich 2-1, 6-0 (8-1)

ezen kívül (1964 után) 5 db 2-0ás eredmény született

Sziasztok,

Valaha nyert a Real BL elõdöntõben legalább 3-0 arányban a Bernabeuban az utóbbi 14 évben?

Ha igen ki/k ellen, emlékeztek?

Hala Madrid
Ezt kihagytad:
"A szurkolók a “Kevesebb pénzt, több odaadást”, “11 Juanitót, 11 Juanitót akarunk a csapatba”, valamint a“takarodjatok, takarodjatok” rigmusokat skandálták."

mekkora csicskák ezek a játékosok! szarok voltak, tûrjék el a kritikát!

Nem bírják a srácok a kritikát.
"A mérkõzés lefújása után a játékosok nem köszönték meg a szurkolóknak, hogy eljöttek és szurkoltak értük, ami csak olaj volt a tûzre. Az egyik televíziós társaság kamerái felvették, ahogy Pepe Coentraót kéri, hogy tapsoljon a közönség madridi felének, aki ezt láthatóan elutasította.
A Sportyou szerint a Real Madrid két kapitánya, Higuaín és Ramos visszaszóltak a sértõ rigmusok kiabálóinak, de nem történt komolyabb incidens, az egész nagyon gyorsan zajlott."
forrás

REAL MADRID

LasDen
akkor jól hallottam 😄
azért a pápával példálózni. persze értem mit akar vele, de az egészen más. õket ebben a korban választják 😄 de persze sok sikert neki akár vonul v nem...😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
nem biztos még

"Amikor arra gondolok, hogy Konrad Adenauer korábbi német kancellár 73 évesen lépett hivatalba, az új pápa, Ferenc pedig 76 éves, akkor azt hiszem, 67 évesen még én is tehetek valamit. De hogy mihez kezdek, azt csak a szezon befejezés után árulom el" – nyilatkozta.

ki tudja
lehet folytatja

LasDen
Pep bejelentése idején arról volt szó, hogy idén befejezi...de mintha hallottam volna olyat is, hogy végül úgy döntött, hogy nem fejezi be...nemtudom...

visszavonul? azt hittem csak a Bayernt hagyja ott :\\

SLICK
Ancellottiról pletykálnak nagyon, de merem remélni hogy nem jön ide. Építse a csapatát csak Párizsban ne itt.

LasDen
Heynckes? Volt már itt, õ nyert nekünk BL 30 év után...de idény végén visszavonul...

LasDen
ide hozzuk Kloppot meg leigazoljuk a bvb gerincét, és problem solved...😄

Én a Bayern edzõjét is el tudnám képzelni a padunkon.

Casillas egy félisten a szememben, de egy meccshiányos kapust bedobni egy ilyen visszavágóba csak mert õ az 1. számú csk, amikor van egy remek formában lévõ Lopezünk? hát... nem tudom...

ProGabe
Kloppot egyébként én el tudnám viselni valamikor 5 éven belül edzõként. Amúgy is kíváncsi vagyok ki jön Mou helyére.

Játékosok terén meg igenis fiatalítás kell, 10 éve van rajtunk a szopóálarc, ami a nemzetközi kupákat illeti. Változtatni kell, nincs mese.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lehet, hogy jól véd, de most nem csak erre van szükség.
Benne nem érzem azt, hogy tudná hajtani a csapatot.
Mégis csak Iker az 1. számú csk.

LasDen
nem Lópezt kell bántani. pont õ az, aki minden tõle telhetõt megtesz. nem szabad idén már kivenni a kapuból. lehet hatással lenne formájára...

Viccet félre téve én beraknám jövhéten Casillast a kapuba.
Hátha adna annyi pluszt ez a csapatnak, hogy hajtanának.

Modric jó, csak Mourinho nem talál neki helyet ebben a felállásban.

REAL MADRID

LasDen
a statisztikák szerint meg a legjobb passer a csapatban. 87-89%-os sikerességgel passzol meccsein, aminél egy középpályásunk sem tud jobbat felmutatni. szóval szerintem jövõre mégjobban lehet majd rá számítani. engem kezd meggyõzni arról, hogy nem volt feleslehes igazolás...

LasDen
szerintem tavaszra már beilleszkedett és kezdett jól játszani.

shala
Elõbb passzolnám le Khedirát és Di Mariat, mint Õt.

non potest pluere aeternum

shala
Nem értem miért támadják annyian Modricsot. Szerintem az egyik legjobb játékosunk. Jól mozog, jól lát a pályán, jól cselez, jól lõ, mi kell még nektek? Néha eladja a labdát igen. Ne felejtsétek el, hogy nemrég érkezett.

non potest pluere aeternum

ProGabe
Most akkor ki lesz rúgva a fél csapat, vagy mi a p*cs lesz? Mondjuk Modric-félék tényleg nem kellenek ide, hihetetlen az is, hogy a tegnapi 11-bõl kb. 5 játékos tud 10 méteren túlra pontosan passzolni.

Mourinho is totál elcseszte a taktikát. Pontosabban nem is volt...

SLICK
Na látom nem csak én jutottam erre, hogy elgondolkodtam ismét a csapaton. Tudom úgyse én váltom meg a világot a meglátásaimmal, de a véleményem megvan. Amúgy nagyon sok mindenben egyet is értek veled.

Amin én elmélkedtem:

Mi lehet a baj? / Megoldás.
Az idény elején kirobbant feszült öltözõi hangulatról szóló híreknek eleinte nem hittem, hisz miért ne akkor lenne sok irigye a csapatnak, mikor tényleg jól megy és még szépen is játszottunk. De ahogy telt az idõ be kellett látni, hogy csak van benne valami. Amire én gondolok az az, hogy egyes játékosok, túl nagy arccal rendelkeznek ,hogy akár egy edzõt is megkérdõjelezzenek. Fõleg Ramosra gondolok, hisz nála láttam/látom azt, hogy csapatkapitányként próbál õ dirigálni, holott egy kicsit keveri a csk fogalmát az edzõvel.
Most nem arra gondolok, hogy a taktikát õ határozza meg vagy ilyenek, hanem ahogy a csapattagokra hat olykor, túlzottan is játssza a fõnököt, holott õ is csak egy játékos, még ha Casillas után õ a 2. számú csk és így jár neki a Respect az öltözõn belül. De úgy gondolom ezzel visszaél és innen adódik az, hogy nem vagyunk képesek olyan szinten csapatként játszani, mint mondjuk kedden a Bayern tette vagy a Barcelona éveken át.
És valóban látszik az is, hogy Mourinho nem tudta elérni azt, hogy úgy tiszteljék és úgy játszanak érte is vagy akár a klubért is mint anno a Chelsea-nél vagy az Internél elérte.
Mikor Mou idejött vártam is, hogy végre egy kemény edzõ, aki képes lehet egy új irányt adni a csapatnak és kellõen fel tudja spanolni a srácokat. Ezt elérte a 2. szezonra, de most már valami nagyon megromlott belül.
Nyilván az lenne a legjobb, ha egy mégkeményebb kezû edzõ jönne ide aki rendbeteszi a fejeket és ezen felül képes valami új alapot lerakni a csapatban játék terén, mert nekem ez a kontrázgatás nem jön be, se ez a két szûrõs rendszer. + normális átmenetet képes képezni a Castilla és a felnõtt csapat között, ezáltal megkönnyítve az ifik beépítését.
Hogy kit látnék itt szivesen edzõk közzül? Legfõképp csak olasz edzõ ne legyen. A legjobban egy régi volt madridista embert látnék szivesen a csapat élén, akire fel lehet nézni és rendelkezik kellõ szigorral és taktikai tudással, de egyelõre nem tudok ilyen emberrõl. Karankán a szigort nem látom még. Kloppnak örülnék, mert rövid idõn belül tényleg olyan csapatot teremtett Dortmundban, ami igazán tiszteletreméltó. Meccsekkel is együttél teljesen, a legjobban õt látnám itt szivesen. De még Hiddink az aki talán képes lenne egy jó csapatot felépíteni, bár remélhetõleg nem védekezõt.. Laudrupban még nem érzem azt, hogy remek taktikai érzéke lenne. És hirtelen ennyi, nem tudom ki jöhetne még számításba, akiben meglennének ezek a vonások együtt, amik kellenek a sikerhez.

Játékosok akikkel nem számolnék és miért.
Beírom azokat is akik szinte biztos, hogy távoznak idény végén.

Adán - Õ már biztos távozó, de amúgysem mutatott olyan maradandót mikor lehetõséget kapott, hogy itt tudjon maradni és idõnként a mély vízbe is be lehessen dobni.
Arbeloa - ??? Hát õ már Liverpoolban se volt szimpatikus játékos és itt még kellõen meg is utáltam a sok faszsága miatt. Talán azért hagynám itt jövõre még, hogy amúgy sincs sok minõségi jobb hátvéd, de Carvajal cseréjére meg tökéletes lesz, meg régóta van itt a klubban ahhoz, hogy ne kelljen még az õ beépítését is megoldani. De csak 1 évet maradna utána mehetne õ is.
Albiol - Igazából õ az egyik hanem az egyetlen olyan játékos aki mindvégig szimpatikus volt, jó játékosnak is tartom és szerintem sem érdemli meg a padozást, egyszerûen rosszul jött ki neki a lépés. De jobb lesz neki máshol.
Carvalho - Kiegészítésnek jó volt de öreg is, Nacho bõven el tudja látni azt a feladatot amit õ is.
Khedira - Kétségtelen voltak jó meccsei is, de abból volt a kevesebb. Abszolút el van tûnve, a kapura lövései Gago szintû magasságokban szar. Igazi Alibi játékos, semmilyen jó meglátása nincs, úgy mondanám, hogy õ csak valóban azért van mert szûr, de egy jó meglátása sincs. Lassana Diarra legalább hajtott, kifosta a belét a pályán és még jó labdákat is adott akár távolra is. Casemiro szerintem tõle már csak jobb lehet.
Essien - Hát mivel csak kiegészítõ embernek érkezett azt végülis próbálta elvégezni, hogy pótoljon valakit ha sérült vagy eltiltott volt, de egy fiatalabb játékos is képes ezt megtenni.
Alonso - Kétségtelen, hogy a csapat szeme és motorja õ. De már öreg, néha hajlamos is belassulni és körülményes lenni, meg mint tegnap is láttuk bedurvulni. 1 évet maradjon és az õt helyettesítõ játékost kicsit taníthatja ezalatt.
Modric - Az õ leigazolása mindezidáig egy hatalmas kérdõjel, semmi olyat nem mutatott amiért megérdemélné azt hogy itt játsszon. Egy két bomba góljával meg nem váltja meg a világot, nyugodtan mehet.
Kaká - Jól megszopatott minket anno, hogy eltitkolta a sérülést ebbõl kifolyólag nem is tud már egy épkézláb teljesítményt nyújtani. Õt sokkal elõbb el kellett volna hozni, 60 milliót semmiképp sem ért már mikor idejött. Nyugodtan mehet.
Di María - Õ még kérdõjeles. Nem azért a teljesítményért igazolták le, mint amit most mutat. Viszont nem tudom, hogy egy új edzõ mennyire tudná felspanolni. De ha megy se bánom.
Higuaín - Tény hogy régóta itt van és képes jó megoldásokra, de nem klasszis befejezõ csatár. Nem is tud csak néhány meccs erejéig tartós formát mutatni. Techikailag Benzemától el van maradva kicsit, ennyivel nem is érzem komplettebbnek a franciánál. Tény hogy amikor tudott, megpróbált élni a lehetõségeivel, de leginkább kis csapatokkal szemben. BL-ben még alig mutatott valami kiemelkedõt. Elõbb válnék meg tõle mint Benzemától.
Benzema - Õ is lutri, mint Di María esetében is, kiváncsi vagyok, hogy egy új edzõ, hogyan lenne képes rá hatni, hogy a lyoni formáját nyújtsa mert akkor simán jobb lenne mint Higuaín. De viszont õ sem mindig élet a lehetõségeivel és sokat ügyetlenkedett, de ezen a szinten már ez sem megengedhetõ, ha õt is eladnák akkor nyugodtan mehetne õ is.

Így akkor maradna ez a keret:
Casillas, Lopez, Jesús, Arbeloa, Ramos, Pepe, Varane, Marcelo , Coentraó, Casemiro, Alonso, Di María(?), Özil, Callejón, CR, Higu/Benzema(??) és Morata

Jesús - Igaz nem fog lehetõséget kapni, de szerintem még egy évig elviselné a 3. számú kapus posztot. Arra meg szerintem bõven megfelel
Callejón - Benne még mindig hiszek, hogy egy jó formát tudna nyújtani, ha egy olyan edzõ kerülne a csapat élére, amilyen az tõle elvárható lenne, mert amúgy van benne potenciál, nem rossz játékos õ.

A többieket nem is kommentálnám mert kicsit egyértelmû miért maradnának, meg aki olyan azt már leírtam.

Akiket szivesen látnék:

Carvajal mint jobb hátvéd. Nacho középsõ védõként. Gündogan mint szûrõ vagy visszavont irányító: Játszhatna simán Khedira helyett vagy még picit elõrébb is. De ezt a két vkp-s felállást már nem erõltetném vele és Alonsoval. José Rodriguezt is felhozám és lassacskán be lehetne építeni, benne is remek potenciál van én legalább is úgy gondolom. Így bõven meg lenne oldva ez a poszt.
Ha netán menne Di María akkor helyette Jesét bedobnám a mély vízbe. De ha mindenképp kell egy rutinosabb játékos akkor David Silva a legelsõ opció arra a posztra. Jesé viszont ugyanúgy a felnõtt keret tagja lenne. Modric helyett elhoznám Matát a Chelseatõl. Megfelelõ vetélytársa lenne Özilnek, ráadásul madridista is.
Csatárnak pedig a Falcao, Cavani, Agüero, Lewandowski négyesbõl kéne legalább egy ha nem kettõ.

LasDen
A Real utánpótlása messze nem olyan, mint a Barcelonáé. Itt nincs egy olyan generáció, mint ott. Korszerû utánpótlás képzés zajlik itt, aminek eredményeként idõnként jöttek játékosok, akik végül nem itt értek el sikereket, de csapataik meghatározó játékosai lettek...
A mostani Castillaból csak Morata, Jesé és Nacho azok, akik oda érhetnek a nagy csapathoz. Esélyes lehet még Casado, Cheryshev és Sarabia ha visszahozzák. Plusz a Leverkusenbõl Carvajal....
De ezek nem Iniesták, Pedrok, Xavi, Busquets-cek, hogy csapatot lehet rájuk építeni....

Effe88
barca ellen 4-1 az 2008 május 7.én volt
a lyon se ma volt meg nem is egy kategória a két csapat
a tottenhamrõl meg már nem is beszélve😄

REALista
Most így hirtelen a Barca elleni 4:1, vagy a Tottenham elleni 5:0 na meg a Lyon elleni 4:0 ugrik be a közelmúltból.

Effe88
szerintem is benne lehet a madridi henger otthon
mondjuk 4-0:/

"Vertünk már meg a Dortmundnál jobb csapatokat is 3:0-ra na persze más az ha elõre tudjuk hogy nem elég a sima gyõzelem..."

mondjuk itt nem tudom kire gondolsz?galatára?granadára?zaragozára?,ajaxra?
mert egyik se jobb csapat mint a dortmund

Ez is már ki lett fejtve.

REALista
Valahogy én is így vagyok ezzel.Tudom hogy képesek vagyunk rá hogy 4:1-rõl is továbbjussunk, de ahhoz nagyot kéne játszani amire azért kevés esélyt van.Abban reménykedem hogy a visszavágóra egy nagyon keményen támadó csapat fog pályára lépi /Benzin,Higany,Ronaldo hármas/ és ha esetleg az elsõ 20 percben sikerülne kettõt berámolni akkor onnantól már bármi lehet.Vertünk már meg a Dortmundnál jobb csapatokat is 3:0-ra na persze más az ha elõre tudjuk hogy nem elég a sima gyõzelem...

Gondolom õ is arra utalt, hogy mindenfelé játszanak, csak nem ott ahol kellene.

REAL MADRID

Nézz már körül hány top játékos játszik az Európai nagy kluboknál, aki a Castillabol jött. Ez a téma már ezerszer ki lett vesézve.

horpeti
Rosszul esett le.
Amieet szurkolok nekik jo ideje,azt hianyolom. Remelem nem kell megszokni.

bakkerman
nekem úgy esett le a mondandód,hogy te akkor nézed,meg szurkolsz a Madridnak,ha minden meccsen 3 góllal nyer,CR villog,csúcsformában van a csapat...ha egy klubot megszeretsz,mert valami megtetszett benne,úgy érzed ez a te csapatod,akkor ugyanúgy kiállsz mellette egy rosszabbb szériában is,mint amikor jólmegy a csapatnak...legalábbis nálam így van,és ez a helyes szerintem. Bocs az offért.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
Nem kötök bele, de azt biztos te is látod, hogy amit utánpótlás címén mûvelnek Madridba az szégyen. Szinte minden erre eredeztethetõ vissza. Hol van már egy Raul, Guti...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DasIsFuck
áá elég volt sahint tönkretennetek,nem kell még egy jó dortmundival megcsinálni😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nem fürödtünk be Sahinnal, egyedül Mourinho volt az aki elbaszta a török srácot... Gundogant is szívesen látnám Khedira helyén.