81624
-
#76926 nem akarok pesszimistának tűnni, de valahogy érdekes volt a brazil-spanyol meccset nézni a Real szemszögéből. Neymar Arbeloáról lefordulva lő gólt Casillasnak, Marceloról kapnak a spanyolok egy 11-est amit Ramos kihagy... :D -
#76925 Egyre jobban varom az uj idenyt. Sok ujdonsagot varok. Persze addig johetnek az igazolasok. ;) -
Monoton #76924 Khedira szerintem rajtunk marad, de legalább a padon :D -
#76923 Erre ment csak nem vette be. -
#76922 Én nem okádom Khediratól. Perez igazán gondolhatna rád is. :) -
#76921 Szerintem Higu nem akar már itt maradni. És megértem, jobb lesz neki máshol. -
#76920 ha a psg képes lenne verrattit csabira elcserélni, akkor már nem a realnál vannak a legnagyobb idióták :D minden esetre nem lenne rossz dolog, bár nem szükség megválni Alfonztól, de kell valaki....
ez a Rodriguez gyerek mit tud? azon kívül, hogy ilyen névvel svájci :D
kakat meg az első géppel küldeni brazíliába... -
Monoton #76919 Egyébként pletykaszinten vannak események:
- Sao Paulo 15 milliós ajánlata Kakáért (ha igaz, ezen gondolkodni sem kell)
- Ancelotti nevei a középpályára: Thiago és Illarramendi
- Verratti - Xabi csere + mi adunk egy kis zsetont is
- Coentrao menni, Ricardo Rodriguez jönni
- és ugye az, hogy Higut marasztalná Carlo -
#76918 támogatom :) -
Monoton #76917 Egyes hírek szerint Ancelotti maradásra bírná Higuaint. Én örülnék neki, kérdés, hogy az argentin mit szól hozzá. -
#76916 elfogytak a játékosok a piacról
amúgy nap mint nap úgy lesem a fórumot meg a madridom blogot, hátha az a hír fogad hogy a Chelsea vagy vmelyik másik angol csapat leigazolta Khedirát... Aztán jön a szomorú valóság, hogy itt jövőre megint okádás lesz -
#76915 csend és hulla szag. isco óta eléggé csönd van a csapat háza táján.... -
pacclacc #76914 Azért erre adnának 50% kedvezményt :D -
#76913 120millió -
#76912 már 2 gólt lőtt -
#76911 Cavani gólt lőtt a bronz meccsen = meg.kell.venni! :D -
#76910 csak úgy száguldanak majd... -
Monoton #76909 Pirlo - Xabi középpálya -
#76908 pont egy öreget... -
#76907 Ha idehozza Pirlót... -
#76906 Még ekkora faszságot!
A Juventus szerződtetné Marcelót. Olasz lapértesülések szerint a torinói klubnál úgy vélik, hogy a Real Madridnak pénzre lesz szüksége, hogy ki tudják fizetni Gareth Bale csillagászati árát, ezért kénytelenek lesznek megválni olyan játékostól is, akik magasabb értéket képviselnek.
Hát akkor miért nem Higuaínért csengetik ki a 25-30 milliót? -
#76905 az a banner -
#76904 De latom ott is vannak ertelmes hozzaszolok. :D -
Monoton #76903 Nem, ez hülyeség csak a sajtó felkapta a hírt. Ennyi. -
#76902 Ez azért elég kemény.
Akkor miért igazolt Madridba? Neadjisten 5 éve már itt játszik és a BL döntőt ő nyeri meg utolsó percben szerzett góljával nem fogja megcsókolni a címert, mert k***g barcás? -
#76901 Real goes past 1,000 points
Real Madrid Under-18, 17, 16, 15, 14, 12, 11, 10, 8, and 7 all won their respective league titles. Together all Madrid teams have totalled more than 1,000 points.
Hóli sit! :) -
#76900 azér az újságok is nagyon tudják mi a helyzet :D az egyik szerint a callejón üzlet közelebb visz cavanihoz, a másik szerint meg túl drága és maradjon Higany :DDD -
karajjj #76899 úúúristen miez a banner :D -
#76898 arbeloanak legalább van egy kis önkritikája...bár inkább hármas az a négyes :D -
#76897 nem csak ez a lényeg. vannak nagyon jó középpályásaink. de a 442 a mai trendek mellett nem életképes. leginkább már csak a közép és kis angol csapatok játszák (mint a Stoke, akik inkább rombolnak, minstem). Nincs benne erő... -
#76896 éljük ki perverz "edzői" hajlamainkat. Mindenki lelkének jót tesz ha kicsit agyalhat rajta, hogy miként lenne jó.
Aztán ahogy írtad jönne a rívás az Arbeloa, DM, Khedira, Kaká világot ánuszonbaszó bivalykezdő névsornál _:DS_A?D -
#76895 mondjuk igen a 4-4-2-nél a legnagyobb baj, hogy nem egy Zidane - Makelele páros van középen. Makelele óta egyedül Lass Diarraban láttam a robotot, kár hogy Mou elbaszta. Ráadásul jobb hátvédként is kurvajól teljesített.
Zidane, na hát hozzá hasonló játékos még nem igen született meg, max a fia :D
-
#76894 khedirát még el is tudom képzelni...:DD -
Monoton #76893 Meg Kaká :DD -
Monoton #76892 Azert jo, hogy itt irkalunk minden jot, kozben meg Ancelottinal stabil kezdo lenne Arbeloa, Khedira, DM :D Sirnek :DDD -
Monoton #76891 Most el leszünk látva minőségi középpályával, úgyhogy a 4321 is simán jó lehet. -
#76890 Isco is játszhat ott, de akkor kell még 1 kp. De felesleges ide Bale, mert ha jönne, akkor Jesé a büdös életbe nem fog elég lehetőséget kapni itt, hogy igazi klasszissá érjen nálunk. Ez az opciós visszavásárlás, vagy kölcsönadás meg nem kéne főleg az ő esetében. Majd fújolnának megint, hogy nem nálunk lett klasszis...
Callejónnal meg úgy vagyok, hogy sztem megnézik ezt az évet még nála, hogyan teljesít. Én még bízok benne, nem lenne ő rossz játékos. -
Monoton #76889 Ja ehhez még annyit, hogy inkább Suarez 40-ert, mint Cavani 63-ert :D -
#76888 a 442 nem egy jó ötlet. a formáció nyilvánvaló előnyei mellett túlságosan merev. ez a taktika védekezésre, a labda tartására megfelel, de támadáshoz nem elég. a 4231 szimplán számbeli fölényében kipasszolja.
a 433 már más kérdés, de nem tartom alkalmasnak a csapatot rá.
Még az Ancelotti 4321-ét tudom inkább elképzelni a csapatnál.... -
Monoton #76887 Meg az a jobb oldal a BL-ben eléggé halál :D Callejon szerintem amugy is menni fog.