Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Semmi nem lesz itt. Fogadkoznak állandóan, aztán jön a nagy lélektelen játék. Meg leshelyzeteknél az integetés meg pofázás 😄 1:0 vagy 1:1es eredményt várok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Effe88
hát most ebbõl vagy óriási pofára esés lesz vagy világraszóló gyõzelem
na de vajon melyik lesz?😄

SLICK
haladni kell a korral <#idiota>

LasDen
fõleg, hogy mostmár nem menõ a madridistáról hírezni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
mondjuk lassan úgyis kéne egy új dizájn

Gondoltam egy kis változatosság, de azért lementettem az elõzõ kódot 😄

REAL MADRID

LasDen
I don't want to be their STRENGHT!! I want to be their STRENGTH! <#banplz>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Egyébként ez elég gáz így, mármint ez a videó. Fõleg, hogy az elsõ meccs végén szinte mindenki be volt durcázva, még a a szurkolókat is alig akarták megtapsolni, erre tessék... Most meg tõlük várják a nagy segítséget.

SLICK
Te hackeltél? <#idiota>

Ez mind szép és jó, már csak saját magukban kellene hinniük.

REAL MADRID

pe2013-ban lejátszottam a meccset, 5-1-re nyertem a Madriddal <#vigyor>, ez jó lenne kedden is

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

horpeti
En meg hiszek benne. Ha osszeszedik magukat,egy 3:0 nem lehetetlen. Persze reg lattam mar annyira kuzdeni oket,hogy tul bizakodo legyek. Azert egy jo meccset varok,es drukkolni fogok.

Na, elvileg jön Geoffrey Kondogbia. Végre egy értelmes igazolás lenne.

Én ma azt álmodtam, hogy 6-1re vezettünk a Dortmund ellen 😄

shala
Pillanatra még én is elhittem, hogy tovább tudunk jutni.

non potest pluere aeternum

LasDen

"Spends millions on players. Can't get an HD camera." 😄

Igazi madridista 😄

REAL MADRID

szomferi
úristen 😄😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
egy bizonyos Howard Webb lesz a bíró kedden...hallottatok már róla?? milyen bíró? 😄

ProGabe
LOL

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
az elmúlt néhány hónapra visszamenõleg mondj olyan meccset ahol olyat csinált Pepe, ami favágásra utal. Ha volt is valami, az kb olyan szintû szabálytalanság lehetett, mint amilyet minden meccsen láthat az ember és még csak nem is volt nagyon durva. Mellesleg, ha normálisan néznél Real meccseket, láthatnád mennyivel visszafogottabb Pepe játéka. Sokat változott jó irányba a természete.

Viszont a trollkodást ne erõltesd, mert itt ez kevés, másrészt téged még a Barca topikból is kiutáltak a butaságaid miatt, mint a rühes malacot. ? Úgyhogy az internetes "barátaid" nem fognak neked segíteni :c

De ha már rajolsz, akkor mivel magyarázod azt, hogy a "kedvenc" Barcád is csak akkor tudott mit kezdeni a Bilbaóval, mikor a tápos törpe felment a pályára és tulajdonképpen egy nyomi gólt lõtt. Igaz ahhoz kellett a bilbaói védõk irgalmatlan nagy közremûködése is.
Vagy esetleg csíp a pisi mert döntetlent játszottak és itt éled ki magad?

Pepe simán megérdemli mer egy favágó😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
Na Atleticónak nagyon rügyezik a szopó ág évek óta 😄 És még jól se játszottunk 😄

SLICK
de még a bíró is ott volt közel, nem igaz nem adott rá sárgát. Aztán húzhatott volna zuhanyozni.

SLICK
de megint megússza baszná meg. Mit lecigánykodott a Bernabéuban is, mikor odaütött Ramosnak. Meg még sorolhatnám.

Na Costa megint kezdi.

REAL MADRID

csakabarca!

REAL MADRID

SLICK
és miért rohadjon meg?

SLICK
hát akkor a szarnak adunk pofont :|

vicc az Atletico támad erre a Di Mariá jó napot fog ki és belõ 2 gólt...rohadjon meg😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
a Juvenil B-ben játszik

Mekkora gól 😄DDD

REAL MADRID

Effe88
az benne van

Akkor meg Rooney jön ide 😄

REAL MADRID

Effe88
falcao cselzíj(pénz+torres)
lewa bayern,mu?

real-?

Nem baj, jövõre a Falcao - Lewandowski csatárpárossal körbeverjük Európát. :/

REAL MADRID

én azt hittem észak-koreai :\

Effe88
az a 36 csak 9?!😄
zidane fiával amúgy mi van?
õ is castillában nyomja?

LasDen
Morata, vietnami kölcsön játékos. idén a castillaban 36 gólt lõtt eddig. 17 éves tehetség, akit nyáron megvesz a csapat...

ezt elkiabáltam 😄DDD

Effe88
az ki?
japán?

eddig lendületesen játszunk, a fiataloktól sokat várok. egy gyõzelem is benne lehet még...

LasDen
Morata lõ egy gólt...

LasDen
legalább a fiatalok jáccanak...

SLICK
az ám acélos védelem 😄
X lesz, vagy kikapunk ma. Gyõzelmet nem várok, legalább meglepõdök ha nyerünk

Diego López, Albiol, Carvalho, Pepe, Nacho, Khedira, Essien, Di María, Kaká, Benzema és Morata.

Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis, Mario, Gabi, Koke, Raúl García, D. Costa és Falcao.

REAL MADRID

Voyager5
Biztos nagyon rá vannak szorulva Balotelli nõjére.
SLICK
Azt a kurva élet 😄
Lenne majd olyan botrány mint a Chelseanél? 😄

😄DDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

limperatore
lesz motiváció

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco