Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért hullik el a csapat!

Effe88
amúgy jól játszatok csak a helyzeteket basszátok el
dortmundba kár volt alibizni?!

Ugy szokott lenni ... 😞

REAL MADRID

REALista
15 perc alatt fordíthattunk volna.geci idegesítõ.mindjárt lõ a semmibõl egy golt a dortmund...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hát én azt adnék idõhúzásért egybõl az biztos 😄 Egybõl nem lenne idõhúzás.

Effe88
XDXD
piros nem?😄

Dortmund kapusnak meg kijárna egy sárga...

Szurkold ki! 😄

REAL MADRID

Attol felek, hogy a 2. felidore elfogyunk erovel.

REAL MADRID

Effe88
vagy 3-0😄😄

Konkretan mehetnenk mar 2-0ra. Igy elbaszni

REALista
Már 3;0 lehetne...

SLICK
Mi a kurva isten faszáért akarják mindig laposan belõni azt a tetves labdát????

Mekkora falábúak gyülekezete vagyunk már megint. Már rég 2-0 lehetne....

Özil bazdmeg

páááázmeekk

REAL MADRID

Hat beszaras, hogy nem akad be semmi.

REAL MADRID

REALista
Higany...:S

Effe88
hát nem egy Batistuta😄

Ahj higany fiam 😞

Elsõ 15 percben már 3-0-ra menni kellene 😄 Hala Madrid!

REAL MADRID

Jó, hát én már annak is örülök, hogy Khedira padozik 😄

REAL MADRID

REALista
fasza...

Nekem nem hiányzik!!! Nem vagyok a többség!

A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Diego López, Essien, Varane, Ramos, Coentrão, Modric, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María és Higuaín.

A Real Madrid cserejátékosai: Casillas, Pepe, Khedira, Kaká, Benzema, Albiol, Morata.

ennél jobbat vártam

LasDen
azt õk leszarják 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
iszonyatos mennyiségû szar kavarás van már most és még lesz is a nyár folyamán. tavaly nem volt ennyi fasság. beteg fos hírekkel van tele a média 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem ennyi játék kihagyás után nem egy BL elõdöntõn kell visszatérnie...

LasDen
mert Casillas...a kapuban legyen és kész 😄

Miért sírják vissza ennyien Casillast? Kedvenc játékosom kezdetek óta, még is most tisztában vagyok azzal, hogy Lopez jobb formában van és több meccset tolt le az elmúlt 2 hónapban mint Casillas...

SLICK
nyilván nem is így értettem, arra utaltam ezzel, hogy azért mégis látszódjon rajta a szándék, hogy nyerni akar. + spanolja a srácokat is.

horpeti
Hoban fasza lesz a meccs.

Firerock
Azthittem sokkal magasabb lesz.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

raktam Real továbbjutást (4,50 odds), remélem bejön <#eljen>

LasDen
nem attól lesz rossz edzõ valaki, hogy nem rohangál a pálya mellett...

SLICK
akkor se lesz jobb, ha õ jön. Én rohadtul Ancelotti ellen vagyok. Nem látok rajta semmilyen szigort, meg hogy nagyon együtt élne a meccsel. tehát nem áll ott a pálya szélén és hogy onnan irányítana mindent. Nekem rohadtul elegem van abból is, hogy szinte minden edzõ akkor állt fel ha szarban volt a csapat a meccsen, de akkor is mint egy fasz csak lesett. Mounak is mikor milyen kedve van. Õ is legtöbbször ül aztán semmi.

Belegondoltatok, hogy ha Ancelotti idejön, Kakától valószínûleg csak akkor szabadulunk meg, ha visszavonul? <#confused>

REAL MADRID

SLICK
mostanában nem jönnek be a megérzéseim a meccsekkel kapcsolatban, de drámai meccs szagot érzek most a levegõben 😄
De hogy kinek lesz drámai, majd kiderül 😄

Csak nem úgy kell pályára lépni, hogy ne kapjunk gólt, hanem, hogy tudunk többet is lõni.

REAL MADRID

"Egy héttel ezelõtt ugyanis talán ez volt a legnagyobb csalódás minden madridista számára, a csapat lélektelen volt, ahogy a szezon során már oly sokszor. Azonban eljött a pillanat, amikor bizonyítani kell. Bizonyítani a mesternek, bizonyítani a szurkolóknak, és bizonyítania kell a játékosoknak önmaguknak is, hogy kiérdemlik ezt a címert a szívük felett. Holnap este véget érhet egy újabb álom. Holnap este új álom kezdõdhet. A 90 perc során kiderül, hogy melyik úton indul el a csapat. Kiesni ki lehet, azonban nem mindegy, hogy hogyan. Amennyiben a Dortmundban mutatott játék és lélektelenség lesz holnap a pályán, azt nem bocsájtja meg a madridizmus. Holnap este 20:45-tõl minden Real Madrid játékosnak élete mérkõzését kell hoznia, és bizonyítani, hogy a lehetetlen nem létezik, a csapat képes rá, hogy bejusson a Bajnokok Ligája döntõjébe. Hasta el Final, Vamos Real!"

Forrás: Madridom.hu

Hala Madrid!
REALista
Nagyon remélem hogy este nem a szokásos felállásban kezdünk majd.Megnéznék egy Ronaldo-Morata-Benzin támadósort de az se lenne rossz ha Higany és Benzin egyszerre játszana hátha úgy megtalálnák végre a góllövõ cipõjüket...😊

ProGabe
Valami jó kis minimáldesign kéne. Egy jó kép, mellette valami kis szöveg egy szép, modern betûtípussal. Semmi extra.

Esetleg lehetnének rajta csöcsök. Csöcsök mindig, mindenhol lehetnek! <#idiota> Talán még egy kiskutya is!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Balotelli felajánlotta a csaját, ha döntõbe jut a Real

Amikor azt hisszük, Balotelli mindent elkövetett már, amivel sokkolni lehet az emberiséget, képes rátenni egy lapáttal. Bõvebben (FourFourTwo)

<#nyes><#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Holnap este két jó dolog lesz, vajon melyik fog jobban esni? Madrid továbbjut vagy a Pizzám? Szerintem kívánjatok jó étvágyat 😄

SLICK
ne kapkodd el, jó munkához idõ kell 😄

Lehet holnap összedobok valamit.

REAL MADRID

Effe88
Én bármit el tudok képzelni, 5-1, 1-1, 0-2.
De persze BVB-Bayern szeretnék, de murinho csapatát sose írnám le:S
Nagy stratéga.

LasDen
jó hát, azért lesnél mindenki integetni szokott...az az elsõ, amit a védõk megtanulnak 😄

LasDen
én egy 2-1-es gyõzelmet tippelek....