81624
-
#77006 ez a narancssárga nem kéne bele -
pacclacc #77005 szerintem eddigi legjobb. -
#77004 ez gyors volt :D
de ez a mez még mindig szar.. -
#77003 -
#77002 valami hülye mindig beleköt ebbe -
Neoncsoves #77001 honnan tudod hogy egyikőnk sem Pérez -
#77000 "állunk" "költöttünk" "vagyunk" nem is tudtam, hogy a ti pénzetek is benne van -
Neoncsoves #76999 -66 milla euroban vagyunk -
pacclacc #76998 Na most akkor hogy állunk? Hány misi-t költöttünk akkor és mennyi jött be? :) valaki tud gyorsan számolni? :D -
#76997 Ja,az a vicc,hogy konnyebb,de megse. :) -
#76996 Casillas vs Lopez
Arbeloa vs Carvajal - Pepe vs Varane - Ramos (vs Albiol) - Marcelo vs Coentrao(?)
Modric vs Khedira vs Casemiro - Xabi vs Illarra
Di Maria vs Isco vs Jesé - Özil vs Isco vs Kaka - Cé vs Jesé
Higuaín(?) vs Morata vs Benzema -
#76995 Nem hiszem, sokan a játékospolitika alapján döntik el, hogy szimpatikus-e nekik egy klub vagy sem. Pl. a mostani Dortmundot szerintem nagyon sokan megszerették, pont emiatt. Úgy könnyű, hogy minden évben C.Ronaldokat igazolgat valaki. Ez a mostani nyár eddig nem az a tipikus Real Madrid-féle nyár, ami nekem nagyon tetszik. Hogy ez most CA műve vagy sem, azt nem tudom, az meg hogy mennyire lesz sikeres majd kiderül.
-
#76994 Akinek a Reál "fasszopó", annál az is fog maradni, bármi is történjen a csapattal. :P -
#76993 Így ránézésre végre egy év, amikor nem tipikus "fasszopó Realos" módon igazoltok, és ez nekem nagyon tetszik. Perez nem vette meg Ibrát, Rooneyt stb., magyarul a legjobbakat, csillagászati áron mint az eddigi években. Ehelyett spanyol tehetségeket igazoltatok, vagy esetleg saját nevelésű játékosokat vissza, szóval eddig nagyon szimpatikus amit műveltek az átigazolási piacon (az más kérdés, hogy ezrét az I... gyerekért is majdnem 40 milliót fizettetek, de szokták mondani, hogy ha a Real érdeklődik valaki iránt, az ára egyből 10 millával megugrik...).
Szeretném, ha CA-val nyernétek BL-t, legalább lehetne mondani, hogy ezt is egy Milanos edzőnek sikerült elérni tizen x év után :D:D
Persze még hosszú a nyár, ha 90 milláért megveszitek Balet akkor mindent visszaszívtam... :D -
#76992 38 949 900 euró :D
szegény kölkön lesz nyomás. ennyi pézé legalább a csillagokat :D
-
#76991 En orulok,hogy bovult a keret,jobb,mintha eladtunk volna:) -
#76990 hát nagyon ajánlom, hogy tényleg ő legyen a következő xabi alonso mert ez irtózatosan sok pénz, 20, max 25 millánál többet nem hiszem hogy ér jelen pillanatban. igazabol kicsit feleslegesnek érzem ezt az igazolást, főleg ennyiért, de reméljük a legjobbakat. gondolom nem véletlen, hogy perez, ancelotti és zidane is nálunk akarta tudni.
tudom hogy más poszt, de összehasonlításképp götze volt 37 milla.. -
#76989 Ja de! Elméletileg 38 milla -
#76988 Hivatalos! Ár még nincs. -
#76987 jó kérdés. perezék úgy látszik nagyon akarják...majd kiderül mit tud... -
pacclacc #76986 Ez az Illarramendi ér egyáltalán 35 millió körüli összeget, mert szerintem egyáltalán nem és kicsit zsákbamacskának érzem ezt a vásárlást!
Ti mit gondoltok? -
#76985 idény végére eléggé feljavult a játéka -
#76984 örülök, hogy Nacho hosszabbított. Nem egy klasszis, de oda teszi magát és teljes szívvel csinálja... -
Neoncsoves #76983 Csak mi nem értékeljük tehetségét:D
-
Monoton #76982 Aztan Pellegrini, hogy kerult ebbe a cikkbe? Vagy mégis ő lesz Carlo helyett? :DDD -
Monoton #76981 Az első forduló párosításai:
-
Monoton #76980 Callejón mar Napolyban tartozkodik, holnap alair az olaszokhoz. -
pacclacc #76979 Tehát.
Még mondott valamit. Na.
Szóval: Amelyik klubbokal jó viszonyt ápolunk, azoktól nem igazolunk!?
“Bale egy rendkívüli játékos, de emellett egy olyan csapatban játszik, akikkel mi különösen jó viszonyt ápolunk. Nem próbáltuk őt leigazolni.”
Akkor azoktól meg még úgyse igazolunk, akikkel rossz viszonyt ápolunk.
Valaki, nagyon kész van! De hogy a keret kész van-e? Az jó kérdés.
Annyi pénzünk sose lesz.
-
#76978 Real Madrid will face Raul's Al-Sadd in the XXXV Santiago Bernabéu Trophy
The match will be held on Thursday, August 22 at 22:30 hours and the white former captain will play each half of the match with each team
Realmadrid.com
Al-Sadd will be the rival of Real Madrid in the next edition of the Santiago Bernabéu Trophy. The Qatari team will play against the white ones on Thursday August 22 to contest the XXXV edition of the tournament (22:30 hours). Raul will return to the stadium where he played for 16 seasons. To commemorate this occasion, the former captain of Real Madrid will play 45 minutes with each team.
This will be the first time that Qatari Club plays this Tournament. Al- Sadd FC is the most successful club in the country with 13 leagues, 13 Emir Cups and two AFC Champions League
-
Monoton #76977 Ja akkor kész a keret? :DD -
pacclacc #76976 Florentino Pérez: "Bale egy nagyszerű játékos, de nem tettünk érte ajánlatot. Nem szeretnénk, ha Higuaín eligazolna, az Arsenaltól pedig senki sem keresett meg minket, semmilyen összeggel. Callejón beszélt a Napolival, van esélye az üzletnek. Aki ügyében nincs semmi újdonság, az Di María, ő maradni fog."
EEEEH Khmmm. -
Monoton #76975 Az attól függ, hogy DM vagy Higuain távozik :) -
nagy hős #76974 No ki mit gondol, GarethBéla kell, vagy egy uj 9-es? -
#76973 Igy hogy megvette a Madrid,majd felhuzzak :) -
Neoncsoves #76972 kár, hogy FM-ben szar értékei vannak :D -
#76971 milyen megilletődött volt, mikor kezelt Perezzel az irodában :D
-
#76970 de a Real után ^^ -
#76969 A Bayern Munchen?;) Azt is mondja utana. :D -
#76968 akkor bassza meg. 1:49-nél a lényeg :D
Boborján is tudja ki a legnagyobb ^^ -
Monoton #76967 Az elején kezdődik :P