81624
  • Monoton
    Hat gondolom egy promo kep miatt, nem repultek haza :DDD Osszepainteltek es csa :D

Egyebkent ha mer emlegeted a Chelseat, Mourinho vinne Higuaint, ha Rooney nem jon ossze neki.
  • LasDen #77045
    amúgy mi van a fejekkel, nyakakkal?? főleg benzemáé meg ramosé olyan fura. ramosnak ilyen kilométeres nyaka van :D
  • Monoton
    :D
  • LasDen #77043
    cselziII
  • ProGabe #77042
  • LasDen #77041
    Solari is kapott egy utánpótlás csapatot :D kíváncsi vagyok ki lesz a következő. Pavón? :D
  • DasIsFuck
    Hogy kerül Ronaldo a nationalelf-be?
  • Monoton
    :DDDD
  • LasDen #77038
    azé mekkora egy egoista hiú pöcs ez az ember :D
  • LasDen #77037
  • Monoton
    :DDDDDD

• Monoton
    Jó ez, mert lehet ebből 3-4-3 vagy 4-3-3 is.
  • LasDen #77034
    végülis. meglássuk
  • Monoton
  • Monoton
  • horpeti
    Jaja, kellenek a harapós csatárok. :)
    Mondjuk annyira nem illik bele a primadonna Madridba, valami modell alkat kéne.
  • LasDen #77030
    hmm...nekem végülis mindegy mit játszik a csapat, ha sikeres :D
    most látom. updated banner? Avengers? :DDD
  • Rockynhooo
    Ha Cavani -> PSG, akkor Suárez a legjobb választás szerintem. Bár lehet amúgy is, mert iszonyat technikás meg gólerős.
  • Monoton
    A marca beszámol, hogy Carlo az első edzésen a 4-3-2-1 és 4-3-1-2 taktikákat gyakorolta. Érdekes.
  • LasDen #77027
    mondjuk elméletileg már most is 4-en (Nacho, Morata, Casemiro, Jesé) vannak 3 számra. Bár nem hiszem, hogy az orosz maradna, akkor csak súlyosbodna a dolog...
    bár megoldható, Kaká is húzzon a faszba :D
  • SLICK
    Khedira akár mehetne is, szerintem a Pepe - Albiol kettősből is lelép valaki. Szerintem Higuaín is menni fog, szvsz semmi kedve már itt játszani tovább. Csak hátráltatná a csapatot azzal ha maradna, bár helyette venni kell mást, mindegy már kit csak ne Suarezt.
    Meg most hogy ennyi középpályás van, Modricnak se maradt helye. Most Iscot, meg Illarat is a padon ültetni nem nyerő ötlet. Akkor ugye Kakát is el kéne már passzolni a picsába.
    Lenne itt hely még
  • Monoton
    Elvileg Albiol is távozhat, pletykaszinten mar a Napolival meg is egyezett.
  • LasDen #77024
    kíváncsi vagyok, ha ez a Cherysev gyerek meggyőzi Carlót, és felhívja a nagyok közé, kit dobnak ki? mert többen lesznek a mezekre...
  • Monoton
    Szerintem biztosan fog találni egy kisebb csapatot magának :) Én bízom benne.
  • SLICK
    :|
  • Monoton
    Friss hír, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak.
  • LasDen #77020
    ennyi erővel bármelyik fekete-fehérre rá lehet ezt mondani....
  • 6unn3r
    Akárki akármit mond, ez a training ruha olyan, mintha a Nationalelf edzene.

Céének meg megint felszorult a seggébe a short.=D
  • LasDen #77018
    nincs róla hír. vagy adnak neki valami U csapatot vagy megy, szerintem...
  • Rockynhooo
    Karanka az edzői stáb része marad vagy vele mi lesz?
  • LasDen #77016
    készül a csoda taktika...
  • Monoton
    Kezdődik az előszezon!

marca
  • contraste
    Minden annyit ér, amennyit adnak érte. Olassatok ey kis Marxot:)
  • LasDen #77013
    semmit sem kell, csak lehet. a kivásárlási ár azért van, hogy másik csapatokat elrettentsék a vételtől. A Socieadad nem akart megválni játékosától, míg a Madrid ragaszkodott érte. Ezért kifizették azt az összeget, amit már muszáj volt elfogadni. Ezek a kivásárlási összegek, nem reális árat tükröznek.
    Cavani nem ér 63millát, ahogy Suarez sem 47-et. De a klubjaiknak nem kötelező eladniuk, így innen kezdődik a tárgyalás értük....
  • Neoncsoves
    Tény, de ez is csak azt mutatja, mennyire elszaladt a ló az árakkal... egyáltalán nem normális hogy egy be nem futott emberért 38 millát kell perkálni.
  • Monoton
    Beckham ma 80 milla alatt nem johetne.
  • LasDen #77010
    összefüggés?
  • Neoncsoves
    hm...
  • Firerock
    Nem tetszik:) Már rendeltem is belőle egyet:)
  • pacclacc
    én pont ezt szeretem :) nem sok az ami a mezen van! Pont így jó. Majd megszokod! :D