Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Igaz visszavonul, de azt sem cáfolta meg, hogy még edzõsködik valahol máshol.
Mégha kacsa a is a hír, de simán el tudnám képzelni itt, Ancelottinál biztos jobb
Ment volna, mint láthattad, csak elfaszolták a helyzeteket. De hát nem egyszer bizonyítottad, hogy buta vagy és csak az utálat szól belõled.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID

REAL MADRID
non potest pluere aeternum
"Adnia kellett volna egy piros lapot Mats Hummelsnek, látta tisztán az esetet." - jah ha meg Nanit nem szórják ki a büdös életbe nem jutottatok volna a négy közé se, ideje takarodnia ennek a majomnak
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
ahelyett, hogy a szurkolók velük foglalkoznának, inkább a saját csapatuk hibáira koncentrálnjanak azt mondom.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Egyébként fosul vezette a meccset, egy 11-es gyanús eset volt még az elsõ félidõben. Weidenfellernek is hamarabb felmutathatott volna egy sárgát. Ugyanakkor ha Ramost kiszórja pirossal, se szólok egy szót sem, mert jogos lett volna. Akkor Hummels kezezés a 16-os elõtt is egy nagy lehetõség lett volna, ha megadja a szabadrúgást. De nem is értem, hogy nem látta, senki sem állt elõtte és közel volt.
Én személy szerint meg még itt páran pl. Monoton, LasDen nem is foglalkozik a Barca meccsekkel, max tényleg akkor, ha valami kirívó eset történt.
De nyugodtan visszaolvashatsz, nem a levegõbe beszélek.
REAL MADRID
REAL MADRID
becsülettel fair küzdelembe kiestetek
de helytálltatok otthon
amúgy szerintem ezt murinnyó cseszte el
dortmundba azt hitte lesz egy 1-1 vagy 2-1 és minden happy