81624
-
pacclacc #77086 Ja azok szuperek szoktak lenni, de most sajnos nagyon kevés van :( -
#77085 A Sopcast link ajánlatos nagyon. -
pacclacc #77084 Hát elégé silány a felhozatal. Nagyobb kb/s is lehetett volna köztük! -
#77083 meg itt -
#77082 -
Jack95 #77081 Itt lesznek majd a meccshez stream-ek:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=211902&part=sports
-
Jack95 #77080 A RealMadridTV élőben közvetíti, lesz majd stream. Szóval ha netközelben leszel, tuti tudod! -
pacclacc #77079 Köszi a gyors választ. Remélem valahogy megtudom majd nézni. -
#77078 holnap 20:45. -
pacclacc #77077 Mikor lesz az első felkészülési meccs?
-
#77076 na meg pont olyan kötekszik, aki 8 csapatnak drukkol egyszerre. :c -
#77075 Ja, ezt én sem értettem. Miért jönnek ide a trollok, amikor jön egy normális madrid drukker. Ja, pont azért. :) -
#77074 nem én voltam -
Monoton #77073 Amúgy meg nem tök mindegy? Szeretem mikor ilyenkor jöttök kötözködni. :| -
Jack95 #77072 18 vagyok. -
hugopareiros #77071 Akkor már csak azt kell megtudni, hogy 1925-ben milyen Beckham nevű játékos volt az első csapatban akinek a mezét valahogyan meg lehetett szerezni MO-ról. -
#77070 szerintem 95 -
#77069 Akkor hany eves is vagy? :) -
#77068 lol -
Jack95 #77067 Sziasztok!
Nem voltam eddig aktív a fórumon, de már régóta olvasgatom amiket írtok. Talán beszállok én is a vitákba.
Real drukker vagyok kb. 7 éves korom óta, amikoris kaptam egy Beckham mezt. Azóta csak a madrid.! :) -
#77066 arra a kupára gondolsz, amit egyedül csak a brazilok vettek igazán komolyan?? -
#77065 Nem tudom, láttad e Neymart a konfetti kupán?! De engem meggyőzött. -
#77064 nem csak az edző miatt, igazoltak eddig egy Neymart, ki tudja majd hogyan játszik majd, bár hiába fog vitézkedni a bajnokságban, az nem sokat jelent.
Védelmük az majdnem hogy konkrétan nincs, csatár szintén nincs. Xavi is egyre lassabb és körülményesebben játszik náluk, majd kiderül Fabregas mit fog tudni nyújtani. Iniesta is csak öregszik már.
Szóval bőven van itt érv amellett, hogy miért fog "hanyatlani" a Barca -
#77063 Én egyáltalán nem írnám le a Barcát csak az edző miatt.
De persze nyilván egész más, mintha lenne. -
#77062 azért nem kell még őket leírni. nagy érvágás, de ha találnak valakit (Mancini :D) akkor lehet bármi. Bár szerintem is erősen a kuka felé tart a szezonjuk, de azért így is veszélyesek lesznek... -
#77061 Na úgy néz ki Vilanova, felhagy az edzősködéssel az újabb megbetegedés miatt. Kiváncsi leszek, ki lesz az edző a Barcánál, bár szerintem az biztos, hogy már nem kell nagyon tartani tőlük.
Titonak minden esetre jobbulást, elég szomorú dolog az, hogy ilyen gusztustalan betegség miatt kell abbahagynia az edzősködést -
Jack95 #77060 “Jó kapcsolatom van Florentinóval. Tudjuk, hogy Cristianónak még két év van vissza a szerződéséből, ezért ha szeretném, hogy beteljesüljön az álmom, hogy leigazoljam, akkor fel fogom hívni Pérezt” – mondta Nasser Al-Khelaifi, a PSG tulajdonosa.
Hát remélem CR-t nem a pénz fogja befolyásolni a jövőben. Maradjon csak itt karrierja végéig! -
#77059 200 millio nice. Mar arab-kompatibilis. :D -
Monoton #77058 -
#77057 "A Marca szerint a Real Madrid hamarosan hivatalos ajánlatot tesz Jesének. A hír szerint a fiatal támadónak öt évre szóló szerződést kínálnak majd, ami 200 millió eurós kivásárlási árat fog tartalmazni, és nettó fizetése évi 1 millió euró lesz, ha a játékos is rábólint."
ideje lenne már -
#77056 facen lájkolva maradt, gondoltam hátha lesz ott is érdekes hír még. :D -
Monoton #77055 Nem gondoltam volna, hogy olvassa meg valaki azt a kapzsi oldalt :D -
#77054 Ibra sem lesz Real játékos
hát nagyon remélem! -
#77053 az meg a holland válogatottXD.
-
#77052 jah, csak edző...
tudod, a Real mindig hófehér hazai szerelésben játszik. fehér mez, fehér nadrág, fehér zokni... :D -
#77051 fradi volt már. Volt MU mez is, a 3. mez sztem narancssárga/fekete lesz, mert ami régen volt kém fotó végülis valóban ugyanolyanok voltak mint most a fehér és a kék. Azok mellett pedig narancssárga volt. -
#77050 jah, akkor a #77038-ban lévő csak ilyen edzőcucc? :D jól néz ki amúgy -
#77049 a német válogatott sötét nadrágban játszik, szóval a megállapításod nem helytálló, mivel az első számú mez így nem tűnik németnek :P -
#77048 egyik mezetek német válogatott, másik Chelsea, 3. számú mi lesz, Fradimez? -
#77047 Érdekes, pedig azt hittem Mou annyira nem csipázza Higut