Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én már nem találgatok...lesz ami lesz, jön, aki jön és majd megin nem nyerünk semmit...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Én azt olvastam, hogy azt nyilatkozta: Inkább a nyugdíj mint Spanyolország 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
már nem akar visszavonulni...nemtom...jöjjön aki jön....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Josep Pedrerola (Punto Pelota) szerint Péreznek van alternatívája arra az esetre, amennyiben nem sikerül Carlo Ancelottit megszerezni a Real Madridi kispadjára. A hír szerint ebben az esetben Jupp Heynckes lép az elsõ számú célponttá.

Igaz visszavonul, de azt sem cáfolta meg, hogy még edzõsködik valahol máshol.
Mégha kacsa a is a hír, de simán el tudnám képzelni itt, Ancelottinál biztos jobb

SLICK
Jajj piros lap nélkül nem megy???? brühühüh <#rinya>

Ment volna, mint láthattad, csak elfaszolták a helyzeteket. De hát nem egyszer bizonyítottad, hogy buta vagy és csak az utálat szól belõled.

REALista
Ez igaz de most valahogy erõsebb az az érzés hogy megint sikerült a lehetõ legbosszantóbban kiszopni.Inkább maradt volna a 0:0...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Mennek mindketten a Chelseahez és gondolták még utoljára megszopatják a MU-t...😊

Rockynhooo
Legalább emelt fõvel távozhatott a csapat! <#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mindketten portugálok. Összeesküvést érzek én itt :S

REAL MADRID

REALista
<#vigyor3>

Voyager5
Ja.
Remélem eltakarodik, mondjuk a Chelseabe aztán pár évig megint nem lesztek bajnokok 😄
REALista
És az miért Mou hibája hogy Nani egy balfasz és kiszórta magát?

Effe88

REAL MADRID

szerintem is
Rá egyáltalán nem lehet panasz az idény alatt. Messze a csapat szintjén felül teljesített.

Mout mar januarban kirugtam volna!!! Basza meg egy zabolas kocsog, elbaszta z egeszet!!!<#mf1>
shala
Valaki közületek aki nem szeretné, hogy Ronaldo szerzõdést hosszabbítson?

non potest pluere aeternum

BArTim91
<#eljen>

\"You can\'t be old & wise if you were Never young and crazy\"

Zenszkij
Na mi van, piros lap nélkül nem megy?

"Adnia kellett volna egy piros lapot Mats Hummelsnek, látta tisztán az esetet." - jah ha meg Nanit nem szórják ki a büdös életbe nem jutottatok volna a négy közé se, ideje takarodnia ennek a majomnak

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

atyaég.. és te Madrid szurkoló vagy?

Madrid szurkolóként azt mondom, hogy nem a biron ment el. Inkább a 100% ziccereken.

DasIsFuck
akkor mihez képest voltak szarok ha minden bl meccsen hibát-hibára halmoznaka bírók?
ahelyett, hogy a szurkolók velük foglalkoznának, inkább a saját csapatuk hibáira koncentrálnjanak azt mondom.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
ezt a Xabi Alonsot sztem el kéne tiltani a focitól...az minden ütközésébe könyökkel megy..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sippie
Szerintem összességében szarok most ebben a BL-ben. Alig volt meccs ahol ne lett volna valami tévedés, 11-esek, lesgólok tömkelege.
SLICK
Kassai volt szar ennyire a múlt héten...

Sippie
Webb nem is egy jó bíró szvsz. Olyan mintha véletlenszerûen fújna, a lapoknál meg pláne. Egyszer engedi a kemény kontaktot, máskor meg sárgalap egy apró belépõért. Következetesség 0. A MU iránti szerelmérõl nem is beszélve 😄
SLICK
én mikor megtudtam, hogy Webb lesz a bíró, szinte éreztem, hogy 4-5 perc hosszabbítás lesz. Elvégre angliában szokás. De ezt bírója válogatja.
Egyébként fosul vezette a meccset, egy 11-es gyanús eset volt még az elsõ félidõben. Weidenfellernek is hamarabb felmutathatott volna egy sárgát. Ugyanakkor ha Ramost kiszórja pirossal, se szólok egy szót sem, mert jogos lett volna. Akkor Hummels kezezés a 16-os elõtt is egy nagy lehetõség lett volna, ha megadja a szabadrúgást. De nem is értem, hogy nem látta, senki sem állt elõtte és közel volt.

Sippie
Oké, én csak egy egyszerû tényt közöltem, hogy 6 percet ritkán hosszabbítanak BL meccsen. Vagy nem így van? 😄 Lényegesen ritkább, mint az idõhúzás, amelyet MINDEN gyõzelemre álló csapat csinál, azon azért nem kell meglepõdni.
SLICK
nem konkrétan rád értettem ezt most.

Én személy szerint meg még itt páran pl. Monoton, LasDen nem is foglalkozik a Barca meccsekkel, max tényleg akkor, ha valami kirívó eset történt.
De nyugodtan visszaolvashatsz, nem a levegõbe beszélek.

és az hogy Weidenfeller fél óráig a labdán fekszik, Bender meg percekig fetreng és szinészkedik?

Sippie
áhh, ti soha 😄
na ne röhögtess.

Amúgy mi volt itt habzó száj?
SLICK
na nehogy már ne lehessen egy meccset megnézni 😄DD

SLICK
ne mi kommentáljuk habzó szájjal a a másik csapat meccseit...

Sippie
Szerintem 1 hete is nézted 😉
Miert erdekelne engem? 😄

REAL MADRID

szucsy89
Nagyot játszottatok a végén, de valljuk be, nem érdemeltetek a 2 meccs alapján továbbjutást. Az elsõ 15, valamint az utolsó 10 perc kivételével a Bernabeuban is a Dortmund akarata érvényesült. Ettõl függetlenül is meglehetett volna a továbbjutás, ez is bizonyítja, hogy milyen jó csapatotok van. Talán majd jövõre, Ancelottival! 😄
szucsy89
Hány óráig photoshoppoltad? 😄
Sippie
azzal majd fogtok ti eleget.
Sahin jutott az eszembe, mekkora egy szerencsés figura! Elküldte Mou, és lehet hogy szorongathatja a kupát!

Szerintem a holnapi meccsel kellene foglalkoznod 😊

REAL MADRID

Effe88
6 perc járt nekik szerintem

Effe88
miért lúzer?
becsülettel fair küzdelembe kiestetek
de helytálltatok otthon

amúgy szerintem ezt murinnyó cseszte el
dortmundba azt hitte lesz egy 1-1 vagy 2-1 és minden happy

LasDen
csak a minõség 😄

Sippie
pedig 6 perc hosszabbítás nem mindennapi... (legalábbis a BL-ben)
Nagyon kreatív 😄😄

LasDen
lehetne ez az új banner....

Effe88
😄:S:S:A😄:SD😄
bammeg
jogosXD

horpeti
Jo volt. Sikerult a vegere nagyot izgulni.

De az 4 100%-os 😄, nem 4%-os 😄😄