Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Na Suárez pont nem kéne ide a stílusa miatt, örülök, hogy Pepe lehiggadt 😄
Bár most Ramos kezd eldurvulni

Rockynhooo
Akiket írtál mind király lenne. Én Cavaninak örülnék a legjobban. Plusz még az idegbeteg Suárezt is szívesen látnám 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
ámen. Di María helyett Silvát szivesen látnám itt. Higuaín helyett meg Falcaot, hátha meg lehetne még szerezni a Chelsea elõl. De ha nem akkor Lewandowski vagy Aguero, esetleg Cavani, ha egyiket sem sikerül.

Na úgy néz ki Higuain és Di Maria is kapós lesz nyáron. A két játékosból remélhetõleg 50m-60m euró bevétel jöhet.

REAL MADRID

LasDen
én ebbõl khedirat tatom kérdõjelesnek, a többi maradjon....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DasIsFuck
szerintem bale a realba az év vicce lenne😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

SLICK
még szerencse, hogy csak õk gondolják így

A Marca szerint a következõ játékosok érinthetetlenek:

REAL MADRID

Kiegeszitonek szerintem is jo.
kurvara varom a befejezo csatar nevet, meg hat a bale cr szel azert vilagbajnok lenne. Carvajal is szimpatikus, remelem jon. Arbeloa lehet a csereje (bar szivesen vennem ha lelepne) marci coentrao duo maradhat felolem egyutt.

szabii98
én örülnék Kakának

I met God. She's black

Plusz ha tenyleg ancelotti jonne akkor kaka is marad 😄

SLICK
isten ments :o

LasDen
coentrao nincs, de arbeloa van...nebassza má 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID

horpeti
Na, látom megint kezdõdik, ami tavaly, hogy kit adjunk el, ki legyen az új edzõ, ki a szar, ki kéne. 😄
Ahova megy Mourinho én figyelemmel fogom kísérni azt a csapatot. Kiváncsi vagyok, mit csinál máshogy ott. Mehetne a Barcába. 😄DD

SLICK
miilann04
bárcsak.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

shala
Akkor is röhögsz amikor tonnaszámra adja a gólpasszokat?

non potest pluere aeternum

miilann04

beszartam a röhögéstõl, ez tényleg jó volt, kösz!

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

shala
Özil egyik legnagyobb kincsünk, tuti azért játszik õ is szarul mert Mourinho szopatja vagy valami.

non potest pluere aeternum

<#nevetes1>

REAL MADRID

Özil nálam is lutri, de csak mert nem látom rajta a további fejlõdést. Persze hülyeség lenne eladni, tekintve, hogy idén senki nem hozta a top formáját, de azért vele is el kellene beszélgetni.

REAL MADRID

LasDen
Chicarito+77milla=CR7
srsly? 😄DDD

Özil, Benzema, Pepe ? Rofl

Higuaín
+
Di María
Kaká
Özil
Benzema
Xabi Alonso
Pepe
Egyébként ha Mourinho megy, akkor egy kérésem lenne: vigye magával Khedirat 😄

REAL MADRID

Casillas is ugyanúgy sáros volt a dologban. Sara Carbonero sem véletlenül beszélt az öltözõi széthúzásról.

REAL MADRID

REALista
Halkan megjegyzem hogy szerintem ha nyáron megszabadultunk volna Ramos-tól akkor nem lett volna széthúzás és lehet sikeresebb évet zártunk volna...de persze ki tudja..

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Remélem Higanytól sikerül megszabadulni a nyáron amúgy és veszünk egy normális csatárt helyette, mert amit idén mûvel foci címszóval az kritikán aluli volt...

REALista
Pont hogy inkább összerakta.Az más kérdés hogy páran nehezen viselték a kispadot ill. az edzõi kritikákat és elkezdtek lázadozni.Ahogy te is leírtad van nálunk pár túlfizetett primadonna akiket nehéz kezelni...

Mert a spanyol sajtó eleve elítéli.

REAL MADRID

Rockynhooo
Ezt nem értem, hogy mindenhol az összetartás kovácsolása volt a fõ erénye. Ez, hogy nem sikerült itt..

Komolyra fordítva a szót:

Mourinho szétverte ezt a "csapatot". Jöttek eredmények, ez tény. De valahogy sosem volt igazi csapatösszetartás és motiváció, pedig ez az edzõ egyik legfontosabb feladata.
Nekem csak egy kérdésem van: mikor lesz a kezdõben Pedro León?😊😊😊

(Ha valaki nem értené: az újságírók ezzel a kérdéssel baszogatták Mourinho-t két évig szinte minden sajtótájékoztatón...)
Nekem vegyes érzéseim vannak. Egyrészt mást nem nagyon tudok elképzelni a padon, viszont ha marad, akkor nem mehet tovább az öltözõi cirkusz. (szinte biztos vagyok benne, hogy széthúzás van csapaton belül) A másik dolog, hogy nekem ettõl a kontrázós taktikától már felfordul a gyomrom. Jó lenne már, ha nem kihasználnánk az ellenfél gyengeségeit, hanem mi uralnánk a meccseket. Ezt fõleg a nagy csapatokra értem, mert egy Granada nem mérvadó.

REAL MADRID

Meglehet kövezni, de én remélem marad.

REALista
Nagyon jó cikk teljesen egyetértek vele.Amúgy szinte biztos vagyok benne hogy Mou vissza fog térni még valamikor, már csak azért is mert minél több csapattal szeretne BL-t nyerni pályafutása során...

Effe88
köszi
elolvasom😊

Rockynhooo
Ha tényleg érdekel akkor itt olvasható a véleményem. Nem csak Mourinho, a Real utóbbi 3 évét is átértékeli felületesen. De ott van mit gondolok errõl a José ügyrõl.

horpeti
Ja,de legalabb volt elodonto. 😊
Kar,hogy iden nem lehetett izgulni a bajnoksagert,ez eleg baj a szurkoloi elmenynek. Legalabb a bl nyujtott. Meg majd a kupa donto.

bakkerman
1 bajnokság,1 kupa (idén meglehet a 2.),1 szuperkupa,pár nyertes Clasico,szerintem nem lehet rá panasz...bár ez a 3 bukott BL elõdöntõ nagyon fájó lehet a Realosoknak,ezt megértem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem lesz elnökválasztás amíg nincs kihívó és úgy tûnik nem is lesz.

REAL MADRID

LasDen
lesz itt egy elnök választás is (ami mégha csak formalitás is), ami alatt nem lesz új edzõ...

Effe88
ha murinnyó lelép
azért az kijelenthetõ, hogy nem teljesítette az elvárásokat?
mit gondoltok errõl?

ProGabe
Egy a lényeg: ne csináljanak szappanoperát ebbõl az edzõkérdésbõl. Ezt úgy érhetik el, ha minél hamarabb lezárják az ügyet, különben a média szétszedi a klubot.

Gyorsan, határozottan, jól, kedves Perez-bácsi!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
a bajnokság elismerésre méltó, de 2 spanyol kupával azért nem lennék nagyra 😄

Rockynhooo
Utóbbi két évben nyertünk 😄 És még idén is nyerhetünk.