Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most olvastam én is cikket. Casillas ki lett osztva rendesen. 😊

REAL MADRID

horpeti
Amúgy megnéztem újra a Valladolid összefoglalót, ha nem tudnám, mennyit keresnek ezek a játékosok, még megsajnálnám õket, hogy ki az a szemét, aki felküldi a pályára õket játszani, amikor egyszerûen annyira nem érdekli õket az egész, hogy csak na.

Góloknál is, mindenki leszarja, hogy gól, kötelezõ pacsi (szerintem ki lett adva a PR miatt), stb.
Mondjuk ezt már kezdem megszokni, fõleg a mostani idényben, sajnos a motivációra várni kell õszig, ill. talán még a kupa döntõben lesz valami.

Effe88
murinnyó meg az állandó önfényezései:S:S
rohadt szánalmas bohóc

LasDen
most már egyre kevésbé foglalkozik a csapattal. egyre nyilvánvalóbb merre tart...menjen isten hírével....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jó lenne, bár én nem tartom valószínûnek.

REAL MADRID

horpeti
Egeszen a legvegeig lehet talalgatni,meg "ugy nez ki"zni. Amig nem hivatalos valami,addig mindenki mond mindent.
En igazan orulnek,ha menne,mert jol jonne valami verfrissites,valami valtozzon a mentalitason,stb. Ha vele meglenne,akkor maradjon. 😊
Meg ha elmenne Chealsebe,akkor erdekel,hogy mit alkot,de mashol is.
Varok valami pozitiv mentalis valtozast jovore. Uj izgalmakat,stb. Szar,hogy alig volt iden izgalom. Majd jovore

Rockynhooo
Mourinho visszavág Pepenek 😄

"Könnyû elemezni azt, amit a sajtónak mondott. Pepének egy nagy baja van, és õt úgy hívják, Raphael Varane - reagált játékosa kritikáira Mourinho. - Ilyen, amikor egy 31 éves játékost kiszorít a csapatból egy 19 éves riválisa. De ezt el kell fogadni, ez az élet törvénye."

"Ugyanakkor kinek lett volna bátorsága ezt meghúzni, és pályára küldeni ezen a szinten Varane-t? Hát nekem"

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Úgy néz ki Mou marad még egy idényt.

Effe88
dehogy😄
ez szerelem lehet😄😄

SLICK
biztos nem a pénz miatt.... 😄

Effe88
Firerock
Nice! Köszi!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen
csak ilyet tok...😄 meg még az eredeti...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Firerock
ez nincs meg HD-ban véletlenül?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen
tudom kurvajó...de nektek is szabad megdícsérni...

Én is sajnálnám, ha elmenne, de be kell látni, hogy luxus lenne padoztatni. Mert ugye ez igaz Marcelora is.

REAL MADRID

Rockynhooo
Coentraot levéve mehet mind.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
amíg zidanenak nem lesz meg a papírja addig karanka is megteszi 😄

SLICK
Karankának valóban kell még fejlõdnie, ha Mouval tart az csak jót tehet neki, elvégre az egyik legjobb edzõtõl tanulhat továbbra is. Késõbb pedig hátha befut nálunk egy nagyszerû karriert.

"José Mourinho azt akarja, hogy több játékosa is tartson vele a Chelseahez. A Real Madrid baszk középpályását, Xabi Alonso-t már szóba is hozták azóta a londoni kékekkel. A Daily Star szerint Mourinho szívesen venné, ha Fabio Coentrao és Sami Khedira is követné õt Londonba. Mourinho segédje, Aitor Karanka szintúgy csatalkozhat a Chelsea személyzetéhez."
/madridom/

Adios Khedira 😄
Karanka pedig menjek tovább fejlõdni és egy nap térjen vissza. <#worship>

REAL MADRID

ProGabe
Egy kis ötletelõ devinatról:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ez Madrid 2080-ban? 😄

Casillas
Igazából véleményt akkor tudunk jól mondani szerintem, ha már látjuk majd.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SLICK
egyébként még nem is a Bannerrel lenne gond, hanem a topik hátterével.
Az én ötletem valami modern, minimalista, egyszerû háttér lenne.
Halvány lila vagy kék színû lenne az alap, amik általában a mezeinken szokott lenni. A bal oldalra majd az új végleges keret névsora menne a mezszámok alapján növekvõben egymás alá. Ez alá majd az edzõ neve. Mindezt vmi szép letisztult, de modernebb betûtípussal.
Jobb oldalra meg a Real Madrid C.F. betûnként egymás alá. De majd gyorsan összebarmolok vmi vázlatot hogy miként nézne ki. Mert lenne rajta még pár apróság amivel fel lenne dobva, persze semmi csicsa, tényleg csak a minimalista dizájn keretein belül.

Vélemény?

Ha lesz kedvem egybedobom õket, addig ha akarjátok használjátok a mostanit dartstáblának 😄

REAL MADRID

SLICK
én próbáltam pár jobb képet leszedni az alap játékosokról, õk mehetnének Bannerba szvsz: Casillas, Ramos, Varane, Marcelo, Özil CR, Callejón (bár õt leginkább azért mert igazi madridista)

Ez még mindig rohadt jól néz ki 😄

REAL MADRID

Úgy is kicserélõdik a keret fele, nincs kit rárakni bannerra 😄

REAL MADRID

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID

😄DDDDDD

REAL MADRID

miilann04
sztem ez lenne a legjobb banner.

ha túl kicsi akkor rakjátok be 5x. 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Ja a Raúlosat még én csináltam pár éve 😄 Itt is az volt az alapanyag 😄

REAL MADRID

ProGabe
Itteni régi banner?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bannert kerestem a neten és mire bukkantam ezen az oldalon? Aki kitalálja kap egy pirospontot 😄

REAL MADRID

miilann04
kösz <#idiota>

SLICK
done <#idiota>

miilann04
lemaradt a szögletes zárójel

<#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
lelehetne már venni ezt a you are our strenght szöveget...idegesít, hogy rosszul van írva 😄D

"A Real Madrid - Valladolid mérkõzés kezdõrúgása elõtt hat perccel a 30.000 szurkoló többsége tiltakozva fütyült, amikor a hangosbemondó José Mourinho nevét jelentette be. Iker Casillast viszont tapssal fogadták."
penamadridista

Az elvakult 30.000 Casillas fan, akik nem Real Madrid szurkolók.

REAL MADRID

LasDen
engem már nem izgat ez a szezon....olyan elbaszott az egész...

shala
jó meccs volt, modrics megint faszán játszott

non potest pluere aeternum

miilann04
pedig tényleg jó meccs volt. gondolom a sok divat idén már nem néz meccseket így h kiestünk a blbõl és elment a bajnokság. 😉

egy igazi sportoló mindig gyõzni akar, akkor is ha nincs tétje. just sayin'

horpeti
Borzalmas lehet ugy meccselni,hogy mindenki lexarja mar,nezok is,edzo is,csapat is.

SLICK
én az elsõ félidõt néztem, azután mentem bulizni. De az a védelem ahogy asszisztált a gólokhoz... Elsõ Valladolid gólnál is csak lestem, hogy milyen eladott labda volt.
Szerintem már a játékosok is úgy vannak vele, hogy legyen vége ennek a fos szezonnak. Még a kupa döntõt megpróbálják megnyomni a többi meccsen meg a kötelezõt próbálják még behozni

1 hsz 😄 Jó volt a meccs 😄

REAL MADRID

Ezt melyik adta így el?????
Figo, Zidane, Carlos kb ugyanúgy néz ki... Ronaldon is csak a túlsúly látszik

miilann04
bobby carlos? 😄