81624
  • horpeti
    Mar olvastam hogy 37m ert minden percben alairhat. Azert az jo penz. El kellett jonnie az idonek,mindket felnek jobb (Madridnak azert,mert ugyse lett volna motivalt, legalabb lehet ujitani)
  • Monoton
    Pipita nincs a Lyon elleni keretben, boritekolhato a Napolyi atigazolasa.
  • horpeti
    Jah es biztos Ronaldo mezben. Kov hir: 10eves kora ota c.Ronaldoval akar jatszani,most osszejohet. :D
  • Monoton
    A nemzetközi sajtóból veszik át ők is, perpill ezt a marca írta.
  • miilann04
    „Nincs kétségem: Gareth gyerekkora óta a Madridban akar játszani” – mondta Barnett, majd elővett egy fotót, amelyen a 10 éves Bale látható Real Madrid mezben, és elmondta, hogy ez a fiú a Galaktikus Madridot csodálva nőtt fel. Ez örömmel töltötte el Florentinót.

engem ez jobban hazavágott. :D
  • LasDen #77161
    "Amikor Gareth Bale a múlt héten közölte vele, hogy a Real Madridhoz akar csatlakozni, és a döntése végleges, hirtelen kétségbeesés látszódott az arcán."

Ilyenkor mit szívnak a madridomon?? már nem először írnak úgy valamiről, mintha az tény lenne :D
  • LasDen #77160
    Gyanúsan egyre közelebb Higuaín Nápolyba távozása. Viszont Suárez is kimenni látszik a képből. Bár ő maga még nem nyilatkozott...
  • LasDen #77159
  • LasDen #77158
    Goal.com:
    Ronaldo double leaves Bourne legacy :DD
  • pacclacc
    Persze, ezt mi is észrevesszük, de nem sokat tehetünk. Ez van!
  • SLICK
    nem temetem a szezont, egyszerűen felbasz az olyan ha egy játékost olyan poszton játszatnak, ahol lényegesen gyengébben megy neki a játék. Morata az igazi befejező csatár nem szélső.
  • horpeti
    Szerintem már megint túlreagálod a dolgokat.
    Első felkészülési meccs, és már a szezont temeted, mert nem az ideális posztra állította be a játékosokat. :)
    Ha látnád edzésen mi folyik, ott lehet Casillas a csatár! :P
  • pacclacc
    Szép volt amit csinált, de vajon szűrni jobban tud? Egy meccs volt, ne vonjunk le sok mindent! Remélem jól fog menni neki!
  • SLICK
    Na ennyi! Casemiro simán jobb mint Khedira, hasznosan meg látványosan jobban játszik!
  • Monoton
    Casemirooooo :D
  • SLICK
    amúgy fel kell jegyezni Di María nem ellenfélbe vezette a labdát és még gólt is szerzett.
  • SLICK
    Carvajal helyett ki állt be?
  • Neoncsoves
    azért nem kell elolvadni, Kakának eddig is jól ment kiscsapatok ellen...
  • pacclacc
    Az a Baj h Benzema Impotens :D
  • SLICK
    LOL! ellenfél gyerek mezszám nélkül játszik :D
  • shala
    jövőre Cr vs Kaká az aranylabda döntőjében :D
  • SLICK
    továbbra is azon vagyok, hogy jobb lenne eladni, nem hiszem hogy van még kedve itt játszani, főleg hogy távozni akar. Ez már úgyis benne lesz és emiatt nem is fog tudni kiadni mégjobb teljesítményt magából.

Amúgy felbasz, hogy Morata megint nem csatár poszton játszik, hanem Cé helyén. Cherysev meg akkor bal hátvédként tolja, holott ott van Casado arra a posztra.
    Ez így egy faszság én asszondom
  • Monoton
    Kakátol is regen lehetett ilyet latni :D
  • Monoton
    Higunak minden megmozdulasa utan 1millaval no az ara :DDD
  • Monoton
    HIguain bejon es gol :DD Kivancsi lettem volna Benzema fejere :DDDDDDD
  • pacclacc
    1 :D
  • SLICK
    erre belebotlik a labdába és gól.... soha az istan büdös faszába se szabadulunk meg tőle
  • SLICK
    +1
  • shala
    khedirát eladhatnánk azért így a nyár vége felé
  • SLICK
    ezek a Coulibalyk veszélyesek :D
  • Monoton
    Ronaldo szepen bevarrta :-)
  • SLICK
    remélem idén a legtöbb szabadot belövi Cé, mert a tavalyi bénázás nem hiányzik
  • shala
    ronaldo kezdi a termelést
  • Monoton
    Igen
  • SLICK
    amúgy a szokásos 4 2 3 1-es felállás van?
  • SLICK
    gondolom le lettek baszva, hogy szép játék kell
  • Monoton
    Mi ez a sok sarkazás? :D Tavaly az egész ligában nem volt annyi, mint most 10 perc alatt :D
  • SLICK
    Benzema baszott ellőni kapásból... benne nem csalódtam ugyanott folytatja ahol abbahagyta _:DSA_:D:_AS
  • Monoton
    Baszki, Ronaldo nagyon él .D
  • LasDen #77127
    kicsit elszomorító, hogy majd 10 perc után a bournenek több lehetősége volt, mint nekünk :D