81624
-
#77166 Mar olvastam hogy 37m ert minden percben alairhat. Azert az jo penz. El kellett jonnie az idonek,mindket felnek jobb (Madridnak azert,mert ugyse lett volna motivalt, legalabb lehet ujitani) -
Monoton #77165 Pipita nincs a Lyon elleni keretben, boritekolhato a Napolyi atigazolasa. -
#77164 Jah es biztos Ronaldo mezben. Kov hir: 10eves kora ota c.Ronaldoval akar jatszani,most osszejohet. :D -
Monoton #77163 A nemzetközi sajtóból veszik át ők is, perpill ezt a marca írta. -
#77162 „Nincs kétségem: Gareth gyerekkora óta a Madridban akar játszani” – mondta Barnett, majd elővett egy fotót, amelyen a 10 éves Bale látható Real Madrid mezben, és elmondta, hogy ez a fiú a Galaktikus Madridot csodálva nőtt fel. Ez örömmel töltötte el Florentinót.
engem ez jobban hazavágott. :D -
#77161 "Amikor Gareth Bale a múlt héten közölte vele, hogy a Real Madridhoz akar csatlakozni, és a döntése végleges, hirtelen kétségbeesés látszódott az arcán."
Ilyenkor mit szívnak a madridomon?? már nem először írnak úgy valamiről, mintha az tény lenne :D -
#77160 Gyanúsan egyre közelebb Higuaín Nápolyba távozása. Viszont Suárez is kimenni látszik a képből. Bár ő maga még nem nyilatkozott... -
#77159 -
#77158 Goal.com:
Ronaldo double leaves Bourne legacy :DD -
pacclacc #77157 Persze, ezt mi is észrevesszük, de nem sokat tehetünk. Ez van! -
#77156 nem temetem a szezont, egyszerűen felbasz az olyan ha egy játékost olyan poszton játszatnak, ahol lényegesen gyengébben megy neki a játék. Morata az igazi befejező csatár nem szélső. -
#77155 Szerintem már megint túlreagálod a dolgokat.
Első felkészülési meccs, és már a szezont temeted, mert nem az ideális posztra állította be a játékosokat. :)
Ha látnád edzésen mi folyik, ott lehet Casillas a csatár! :P -
pacclacc #77154 Szép volt amit csinált, de vajon szűrni jobban tud? Egy meccs volt, ne vonjunk le sok mindent! Remélem jól fog menni neki! -
#77153 Na ennyi! Casemiro simán jobb mint Khedira, hasznosan meg látványosan jobban játszik! -
Monoton #77152 Casemirooooo :D -
#77151 amúgy fel kell jegyezni Di María nem ellenfélbe vezette a labdát és még gólt is szerzett. -
#77150 Carvajal helyett ki állt be? -
Neoncsoves #77149 azért nem kell elolvadni, Kakának eddig is jól ment kiscsapatok ellen... -
pacclacc #77148 Az a Baj h Benzema Impotens :D -
#77147 LOL! ellenfél gyerek mezszám nélkül játszik :D -
#77146 jövőre Cr vs Kaká az aranylabda döntőjében :D -
#77145 továbbra is azon vagyok, hogy jobb lenne eladni, nem hiszem hogy van még kedve itt játszani, főleg hogy távozni akar. Ez már úgyis benne lesz és emiatt nem is fog tudni kiadni mégjobb teljesítményt magából.
Amúgy felbasz, hogy Morata megint nem csatár poszton játszik, hanem Cé helyén. Cherysev meg akkor bal hátvédként tolja, holott ott van Casado arra a posztra.
Ez így egy faszság én asszondom -
Monoton #77144 Kakátol is regen lehetett ilyet latni :D -
Monoton #77143 Higunak minden megmozdulasa utan 1millaval no az ara :DDD -
Monoton #77142 HIguain bejon es gol :DD Kivancsi lettem volna Benzema fejere :DDDDDDD -
pacclacc #77141 1 :D -
#77140 erre belebotlik a labdába és gól.... soha az istan büdös faszába se szabadulunk meg tőle -
#77139 +1 -
#77138 khedirát eladhatnánk azért így a nyár vége felé -
#77137 ezek a Coulibalyk veszélyesek :D -
Monoton #77136 Ronaldo szepen bevarrta :-) -
#77135 remélem idén a legtöbb szabadot belövi Cé, mert a tavalyi bénázás nem hiányzik -
#77134 ronaldo kezdi a termelést -
Monoton #77133 Igen -
#77132 amúgy a szokásos 4 2 3 1-es felállás van? -
#77131 gondolom le lettek baszva, hogy szép játék kell -
Monoton #77130 Mi ez a sok sarkazás? :D Tavaly az egész ligában nem volt annyi, mint most 10 perc alatt :D -
#77129 Benzema baszott ellőni kapásból... benne nem csalódtam ugyanott folytatja ahol abbahagyta _:DSA_:D:_AS -
Monoton #77128 Baszki, Ronaldo nagyon él .D -
#77127 kicsit elszomorító, hogy majd 10 perc után a bournenek több lehetősége volt, mint nekünk :D