Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Góloknál is, mindenki leszarja, hogy gól, kötelezõ pacsi (szerintem ki lett adva a PR miatt), stb.
Mondjuk ezt már kezdem megszokni, fõleg a mostani idényben, sajnos a motivációra várni kell õszig, ill. talán még a kupa döntõben lesz valami.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
En igazan orulnek,ha menne,mert jol jonne valami verfrissites,valami valtozzon a mentalitason,stb. Ha vele meglenne,akkor maradjon. 😊
Meg ha elmenne Chealsebe,akkor erdekel,hogy mit alkot,de mashol is.
Varok valami pozitiv mentalis valtozast jovore. Uj izgalmakat,stb. Szar,hogy alig volt iden izgalom. Majd jovore
"Könnyû elemezni azt, amit a sajtónak mondott. Pepének egy nagy baja van, és õt úgy hívják, Raphael Varane - reagált játékosa kritikáira Mourinho. - Ilyen, amikor egy 31 éves játékost kiszorít a csapatból egy 19 éves riválisa. De ezt el kell fogadni, ez az élet törvénye."
"Ugyanakkor kinek lett volna bátorsága ezt meghúzni, és pályára küldeni ezen a szinten Varane-t? Hát nekem"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID
/madridom/
Adios Khedira 😄
Karanka pedig menjek tovább fejlõdni és egy nap térjen vissza. <#worship>#worship>
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Az én ötletem valami modern, minimalista, egyszerû háttér lenne.
Halvány lila vagy kék színû lenne az alap, amik általában a mezeinken szokott lenni. A bal oldalra majd az új végleges keret névsora menne a mezszámok alapján növekvõben egymás alá. Ez alá majd az edzõ neve. Mindezt vmi szép letisztult, de modernebb betûtípussal.
Jobb oldalra meg a Real Madrid C.F. betûnként egymás alá. De majd gyorsan összebarmolok vmi vázlatot hogy miként nézne ki. Mert lenne rajta még pár apróság amivel fel lenne dobva, persze semmi csicsa, tényleg csak a minimalista dizájn keretein belül.
Vélemény?
REAL MADRID

REAL MADRID
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
REAL MADRID
ha túl kicsi akkor rakjátok be 5x. 😄
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
penamadridista
Az elvakult 30.000 Casillas fan, akik nem Real Madrid szurkolók.
REAL MADRID
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Szerintem már a játékosok is úgy vannak vele, hogy legyen vége ennek a fos szezonnak. Még a kupa döntõt megpróbálják megnyomni a többi meccsen meg a kötelezõt próbálják még behozni
REAL MADRID