Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balyy
Most mutatták Ramos-t meg RC-t! Kint vannak a forma-1-en Barcelonába!
(csak érdekesség képpen!)

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

zaki
Nem semmi, ahogy gyõztünk... <#eljen>

SLICK
Hát ez tényleg nagy meccs volt 😊 Remélem már így is marad a tabella 😄

hunbasser
én is így emlékszem.

ReaL MaDRid x siempre

kas123
kezdõdik az ISMÉTLÉS! 😊 Sport klub

SLICK
THX 😊

hát b+ most olvastam, mind a két sevillai játékos piros lapját megóvták, akiket ellenünk állítottak ki... NO COMMENT, még õk pofáztak, egyre jobban utálom õket...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Csabesz6
thx ezt is

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
a marcaval ellentétben az asen külföldrõl is nézhetõek a videók.
5 perces összefoglaló

NAKIVAGYOK? 😄DDD

REAL MADRID

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

na alaposan megnehezítettük a dolgunkat, RC-nek félidõben biztos szólt Capello, mert nem szaladgált föl annyit 😊. De valahogy olyan nyugalmat éreztem 1-3-nál is, áradt a csapatból, hogy nem adják fel, és meglesz. Ezt sztem Capellonak köszönhetjük, mellesleg csak az olasz bunkerfocihoz ért mi, 4-2, 3-2, 4-3, mint a régi támadós Realos idõkben, többet lõni mint kapni, ez nem épp olaszos 😄

Rockynhooo
srácok az szégyen hogy 1-2 könnycsepp kijött ? nyomtam a sört mint a barom, mert azt hittem elvesztünk itt a vég, és a végére megkönnyeztem!
hatalmas tisztelet a csapatunknak!
mennyire jó látni hogy elsõk vagyunk! leírhatatlan érézés számomra!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kas123
Vasárnap (azaz ma) 11:30kor. ezt írták a sporklub.tv-n...

00:14 - A Sport Klub holnap 11.30-tól megismétli ezt a fantasztikus mérkõzést.

REAL MADRID

SLICK
kocsmában megláttam h 3:1 az Espanyolnak azt hittem lehidalok :| 3:3ig láttam de végül nyertünk!! 😊 Nem tudja vki mikor lesz ismétlés? :S

kas123
akkor kikaptunk 😄😄😄

pár hete már voltunk az élen asszem 😄

de lehet tévedek 😄DD kikaptunk akkor?

REAL MADRID

ProGabe
2005.10.15 óta elõször vagyunk az élen,váááááááóóóóóóóáááááááá,gyönyörû nap ez a mai

bazz nem írok összemegvissza benyomva sem,azért tudok valamit nem 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
hát én most értem haza,második félidõt nem tudtam nézni,úgy mentem el itthonról hogy ennek a meccsnek annyi,meg persze a bajnokságnak is,de most éppen összehugyozom magam a gyönyörûségtõl 😄

na most már nyerjük meg azt a rohadt bajnokságot!!!!!!

¡¡¡Hala Madrid!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Real Madrid - amelyre ezentúl talán nem a "galaktikus", hanem a "harcosok klubja" jelzõ illik - átvette a vezetést a bajnokságban!

De akkor hol van Brad Pitt??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
akko lemaradtam róla.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
yah kapott, a 48-49edik másodpercekben (a videóban) mutatják 😄

kapott

BUDA > miskolc.

LasDen
most hogy a 4. gólt néztem szembeötlött, hogy Higuaín levette a mezét....mégse kapott sárgát....akkor hogy van ez? 😄

robotnyk
vagy nem.
gólok
robotnyk
legkorábban szerintem csak holnap, de ha találok, linkelem úgyis
Csabesz6
összefoglalo lesz/van?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
elõször is ég a pofám, de egy lyukas fillért sem adtam volna még az egyenlítésre sem 1-3nál. gyalázat volt, hogy teljesen nyitva voltunk hátul a széleken, és mindik a középhátvédeknek kellett a szélre kilépni. Capello cseréi nagyon bejöttek. Helguera jó volt középen, Reyes lõtt egy gólt, Rault pedig nem cserélte le félidõben, pedig azt hiszem itt 10 emberbõl 9 levette volna a pályáról. hihetetlen mit küzdöttünk, persze magunknak köszönhetjük, hogy egy tökilökizõ, tartalékos csapat ellen a belünket ki kellett hajtani a 3 pontért.
kas123
a gólokról linket pls valaki

REALista
Te jó ég még mindíg nem hiszem el hogy megnyertük a meccset!A végét azért megkönnyeztem nagyon nagy meccs volt félidõben azt hittem hogy mindennek vége erre tessék!Nagyon nagyott játszott a csapat nem adták fel végig küzdöttek és végül meg is lett az eredmény holnapig biztosan vezetjük a bajnokságot.HALA MADRID!!!!<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

vezérszuszu
Hát srácok 2002 óta nem láttam így küzdeni és eredményessen játszani ÕKET De telán mostmár elindul vmi!
Nagyon Jó!
HALA MADRID

LasDen
csak sikerült....Higuaín megmentett mindenkit 😄
már csak a barcanak a kezünkre játszania....

hunbasser
nem hiszem el 😄

azért...ez nem kis dolog.hatalmas respect a csapatnak!

HALA MADRID

ReaL MaDRid x siempre

Higuain (Y)

BUDA > miskolc.

kas123
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL VÁÁÁÁÁÁÁ MEKKORÁT KIÁLTOTTAM!!!! GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

ude szépen megfogta

REAL MADRID

hhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaa

REAL MADRID

Shep
A kapus miért hõzöngött?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

3-3

BUDA > miskolc.

Rockynhooo
istenem add h sikerüljön

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

innen nyernek ..

hunbasser
EZZAZZ,RAÚL VISSZAHOZTA A REMÉNYT! 😊

akármilyen szarul játszik,elég neki egy villanás,és ott a gól,mint most is 😊

gyerünk fiúk,már csak 2 gól kell!

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
cctv 5 re rányomtam ...de semmi hulye kinai tök

hunbasser
te atyaúristen,mi van itt...3 espanyol támadás,3 gól.rufete és pandiani 2x úgy megverték a védelmet,h nem igaz.a 3.ggól meg elkerülhetõ lett volna,ha Casillas a labdával törõdik,és nem a bírónak integet,akkor még talán ki tudta volna ütni,ugyanis a labda végig majdnem a gólvonal fölött ment.
de én még bizakodó vagyok,meglehet ez a meccs még.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
hát bazz mi volt ez?a védelmet a támadósor szerintem most megveri az öltözõben,mert ez szégyen volt amit mutattak,RC-vel kapcsolatban igazam volt:maradandót alkotott<#zavart2>

robotnyk
a szélsõ védekezés tragédia, mi is beleszaladunk rögvest egy 4-5ösbe, csak a rend kedvéért.
Shep
hát ezt leadták

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
hát ez mi volt, ezt még tanya3 -ban is megoldják

vezérszuszu
Ez katasztrófa, srácok mi van itt ez kész!!!