Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
<#worship>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a vadbaromja...

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Mikor az elsõ gólt rúgta Tevez a West Hamben, beugrott a közönség közé, szétszerették a csávót... 😄DDDD

Rockynhooo
ez nagyon szép volt 😊 ezeket a részeket nagyon imádom 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

igazi csapat<#eljen>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Ez tényleg hatalmas gesztus volt!Nem semmi!<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mit gondoltál Ruud gesztusáról, mikor a feje fölé emelte a mezedet és a közönség felé fordult vele?
A gólom után feldobtam a mezem a levegõbe, õ elkapta és a közönség felé tartotta. Amikor láttam, hogy mit csinál azt gondoltam magamban: "Hú nem hiszem el, hogy egy ilyen kaliberû játékos, mint Ruud ezt teszi!".

<#worship><#worship><#taps><#taps>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hagyjad, hülye... Minden vezetésnek a vesztét kívánja, ha nem VDB az edzõ, szerelmes belé

REALista
Ezen beszartam!!!😄DDDd
Idézet egy bizonyos Lucky-tól a madridista forumról:

Idézet:
Higuain-ra NEM TUDOK haragudni...argentin labdarúgó(finoman szólva kedvelem az argentin labdarúgást)és ugyan még nagyon fiatal dehát...egyrészt az is mentsége hogy fiatal(még sokat kell tanulnia/csiszolódnia)másrészt éppen a fiatalságából kifolyólag egyszerûen Õ még nem érzi át/nem fogja fel/nem érti meg hogy...bizony vannak olyan helyzetek amikor NEM BIZTOS hogy azt a
gólt bekéne lõni!Ilyenre csak-hogy TUDATOSAN visszahúzza a lábát vagy...számtalan más mód van arra hogy a játékos NE elõre mozdítsa a csapatát(aki valaha is futballozott az tudja ezt)-az(úgymond)"öreg"labdarúgók képesek. És ez nem bûn! Az a bûn amikor PÉNZÉRT csinálják ezt de...ezt most hagyom. Egyszerûen vannak olyan helyzetek/szituációk amikor...az adott csapat jobb lenne ha nem gyõzne. <#wilting>

nembaj😛 szeretjük érte😊

LasDen
Mit éreztél amikor a labda átgurult a gólvonalon? Gondolom jobb érzés volt, mint egy forró éjszaka Pamela Andersonnal!
(Nevet...) Fantasztikus volt egy ilyen fiatal gyerek számára, mint én vagyok, de tényleg hihetetlen volt. A kispad és a szurkolók reakciója pedig eszméletlen volt.

Tényleg teljesen megõrlt a gólja után... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nekem se kéne amúgy

Zizou5
kicsit tulértékelt ezért nagyképû. nagyképû focista nem kell.

LasDen
12:29 - Higuaín: "Mienk lesz a bajnokság!"

úgy legyen... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
nem tudom, kicsit túlértékeltnek tartom Tevezt. fõleg úgy, hogy a poszton van Robinhonk, aki mellesleg nincs csúcsformában, na de az argentín sem bizonyított idén sokat.
LasDen
én örülnék Teveznek......jobb játékos mint amit a West Hamben mutat....

A Sunday Mirror írása szerint a Chelsea 25 millió fontot adna a West Hamnek carlos Tevez játékjogáért. A 23 éves argentint azonban a Real Madrid is leigazolná, de a spanyolok ennél kisebb összeget szánnak a transzferre. Tevez azonban többször kijelentette, hogy olyan országban szeretne futballozni, ahol nem kell idegen nyelvet tanulnia, éppen ezért a Real ajánlata pont kapóra jönne neki.

Sevilla: Zaragoza, Villareal otthon, Depor, Mallora idegenben...
Barca: Atletico, Gimnastic idegenben , Espanol, getafe otthon
Real: Zaragoza, Recre idegenben, Mallora és Depor otthon

Ez már közel ugyanolyan nehézség sztem. Sevilla tök ugyanaz, Villareal helyett Recre van nekünk. Barcának meg Getafe-Espanol van Depor-Mallorca helyett, ez meg inkább nehezebb. Nastic könnyebb picit, ezzel kiegyenlített nagyjából

REALista
10:31 - Egyébként a legújabb hírek szerint változás történt a Madrid mérkõzésének kezdési idõpontjában. A mérkõzést tehát nem szombaton, hanem vasárnap 19 órától rendezik, és a Sport2 közvetíti élõben a rangadót. Hivatalos megerõsítés néhány percen/órán belül.

A szombati idõpont sokkal jobb lenne...😞

jaj de jó, végre magunktól függünk, ez plusz motivációt adhat, sztem ha Recret megverjük, már nagyon közel a finis 😊

kas123
Recre, Depor, Mallorca...ezeket "simán" kéne hozni, a zaragoza viszont kemény meccs lesz =(...

REALista
Én inkább a Recre-tõl tartok.Kemény meccs lesz az biztos...

LasDen
A Real Madrid hátralévõ négy mérkõzése:
Recreativo Huelva (idegenben)
Deportivo (otthon)
Zaragoza (idegenben)
Mallorca (otthon)

a 2 idegenbeli meccstõl tartok.....de leginkább a Zaragozától...

negyeddöntöt akartam irni😄

hát ha már ez a ,,pokoli" szezonkezdet után igy összeszedtük magunkat akkor legyen meg😛 (most belegondol h ha bayern ellen továbbmünk mekkora meccsek lehettek volna még...milan,manchester,pool...de nincs ha...de most eszembe jutott amikor BL-be manchesterrel játszottunk asszem elödöntöt redondonak oan szép sarkazása volt alap vonalnál azt elment beadta Raul jött és goool😛...

kas123
yaya nálunk a lélektani elõny is =)! Lécci istenem ne b@sszuk el! Lécci...=)

jaja😊 és a csapat akárhonna visszaküzdi magát ugyhogy sokkal jobbak az esélyeink mint a barcanak...a barca szvsz elfáradt a szezon végére...

LasDen
eddig a barszatól függtünk....mostmár csak rajtunk múlik.......😄

iiiigeeeeen!!!!!!😛 Hala Sobis😊 megköszönhetjük neki😊 innen már csak gyözni kell😊

Rockynhooo
😄 ilyen nálunk is szokott lenni 😊

kas123
Váháháh most tudtam meg hoyg bukott a Barca 😄😄😄 júú mekkorát kiáltottam, fater meg felkiáltott h mi a f@sz van má meg?! 😄😄😄

HALA MADRID!

robotnyk
igen
REALista
Helytálló megállapítás!!😊

Rockynhooo
szóval akkor ha most "lezárnák" a bajnokságot mi lennénk a bajnokok??

hunbasser
így van,a végén úgyis az egymás elleni eredmény fog számítani 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
EL SEM HISZEM 😄

ennél jobb hírre haza sem jöhettem volna 😊

no,négy meccs,4 gyõzelem kéne.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
vááááááááááááááááááááá elsõk vagyunk!!!!!!!!
táblázat
most még a gólarány miatt a barca az elsõ,de ugyebár az egymás elleni pontok számítanak

¡¡¡Hala Madrid!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

yep

BUDA > miskolc.

REALista
Nem tudom nem néztem a meccst mert ha nézem mindíg nyernek...😄

Csabesz6
igennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a saját kezünkben a sorsunk

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
1-1 lett télleg?
A livescore-n az volt, hogy az egyenlító gólt Etoo szerezte....

REALista
BARCELONA-BETIS 1:1 OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééééééé
Maradunk az elsõ helyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EZT EL SEM HISZEM...

ProGabe
de azt nem mondta hogy melyik istállóról beszél,úgy emlékszem semmi konkrétum nem volt,õ is csak szerette volna,amúgy most hogy a McLarennél van még jobban illene alá a fehár autó,lévén McLaren=ezüst(fehér) nyilak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gondolom mert akkor meg alonso a renault nal volt

REAL MADRID

LasDen
de nemmondta hogy mikor 😄

ProGabe
Calderon tavaly még azt nyilatkozta,hogy támogatna egy-két futam erejéig egy fomra1 istállót,ami azt eredményezné hogy teljesen fehérre fújnák az autókat és ott figyelne rajtuk a Real Madrid címere,és fricskaként megjegyezte hogy az egyik ilyen futam mindenképp a spanyol nagydíjon lenne,tehát barcelonában köröznének a madrid-autók 😊

kár hogy ebbõl nem lett semmi 😞

LasDen
16:53 - De nem csak Sergio Ramos és Roberto Carlos volt jelen Barcelonában a Forma1-es nagydíjon, hanem Ramón Calderón és Michel Salgado is.

hunbasser
yaya 😊

x-elhetne ma egyet a barca 😊

ReaL MaDRid x siempre

tabella

De jó újra ezt látni 😊

SLICK
láttam 😄 Kicsit nagyot néztem h Ramos is ott van 😄