Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
cannavaro-Ramos középsõ párost gondolja má újra Capello.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mesterhármas...

hihetetlen

BUDA > miskolc.

Shep
1-2 na csak lesz valami

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vezérszuszu
Ez az!
EZ nagyon jó volt!
ÍGY TOVÁBB!!!

Shep
hát ez tényleg 0-2. röhej

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vezérszuszu
Hát ez nem igaz!!!!!
Mi a picsát csinálnak a védõk????
Cicinho meg csak lesett mint Jenõ a moziba, nem védõnek való az a gyerek!
Csak összeszedjük magunkat!
Hala Madrid!!

Shep
mi már 0-2?

robotnyk
eddig csak két gólt kaptunk RCrõl, nem kell itt várni, eldöntjük mi ma a bajnokságot. a barca javára.
gyász bazdmeg

BUDA > miskolc.

LasDen
RC hol volt??????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
Mi a fenét mûvelnek már megint?

Rockynhooo
a f*szom a sok sörbe 😄
akkor holnap kapjanak , nekem mind1 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
ez tényleg nem igaz!!!!!!nincs is az ellenfélnél a labda,mégis õk vezetnek basszus,nem baj,megfordítjuk ezt is!!!!jól játszunk,"csak" annyi a dolga a támadóinknak hogy góllal fejezzék be a támadásokat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
hát ma nem valószínû, hogy kapnak.......mivel holnap játszanak.... 😄

Rockynhooo
a barca ma is kaphatna egy 4est 😊

ProGabe
RC <#worship>

azokon a kivételes meccseken,amikor sérülésbõl tért vissza(ugyebár azért kivételes mert alig volt sérült) emlékezetem szerint mindig nagyon maradndót alkotott,remélem most is így lesz

nyerni kell,ennyi 😊

HALA MADRID

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
19:25 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Cicinho, Sergio Ramos, Cannavaro, Roberto Carlos; Emerson, Diarra; Higuaín, Raúl, Guti; Van Nistelrooy.

kiváncsi leszek.....

hunbasser
õ miért lenne idegesítõ?azért mert sokat reklamál? 😄
ezeket amúgy õ sem veszi komolyan,sztem Pippo hatalmas figura 😊

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
majd hülyék leszünk Ibrát odaadni Cassánóért, nincs egy súlycsoportban a játékos.

Yo, Bitch!

Az olasz lapok tegnap arról cikkeztek, hogy a Real Madrid szeretné leigazolni az Inter támadóját, Zlatan Ibrahimovicot. A svéd Fabio Capello kedvencei közé tartozik, így az olasz mester ha marad - az olasz orgánumok szerint -, Ibrahimovic könnyen a Bernabéuban köthet ki. Ugyanakkor Cassano lehet az üzlet kulcsfigurája, akit az Inter szeretne soraiban tudni az õsztõl.

Remélem ezek is csak Capello személye miatt feltételezik ezt az egészet alaptalanul

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

istenõrizz 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ForzaInter
akkorjó😄

Yo, Bitch!

robotnyk
nem.
ForzaInter
szeretnétek😄

Yo, Bitch!

Balyy
jaja most láttam a tv2-n a hírekbe!
éb is remélem!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

LasDen
Cristiano Ronaldo is benne van ebbe nem???? remélem megtalálják....

Zizou5
és inzaghi?O_o azis fuhude idegesítõ ember.

Balyy
22:32 - David Beckham és a Real Madrid a mai tréning után elkészítette azt a videófelvételt, melyben az angol sztár arra kéri az embereket, hogy ha tudnak, akkor segítsenek a Portugáliából múlt csütörtökön eltûnt hároméves brit kislány, Madeleine McCann megtalálásában.

22:40 - A kislány egyébként holnap lesz 4 esztendõs.

Ez a képhez kapcsolódik! Sztem ez egy szép dolog! Már mint h megpróbálnak segíteni!

hunbasser
sem a marca,sem az as,sem a realmadrid.com és sem a madridista nem ír errõl semmit.

más:Beckham levágatta a haját -.-

1 fokkal normálisabb feje van így.

és két hét múlva Metzelder is csatlakozik a csapathoz 😊

ReaL MaDRid x siempre

Balyy
Az nem számít ha jól játszik! 😄
Persze lehet h kacsa!

robotnyk
erre sok pénzt nem tennék azért 😊
amúgy pillanatnyilag egyetlen kiálhatatlanabb focista van a világon Cassanonál - Ibrahimovic.
másrészt 2 napja még Adrianoról volt szó, tán megvesszük kilóra az egész Intert. 😄
Balyy
Ez egy érdekes hír! Lehet nem volna hülyeség bár sztem elsõsorban középpályán kéne erõsíteni!

hunbasser
sztem ez a pofon még vmilyen szinten segíthet is a barcának,pl. h bizonyítaniuk kell a szurkolóknak,és komolyabban fogják venni a hátralévõ meccseket.persze,ez a 4-0 elég demoralizáló,de akkor is...

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
jah ... nem tom miért bízzuk el magunkat 😞

sztem nem kéne, mert pofára esünk :S

HAJRÁÁÁ

LasDen
15:00 - A Barcelona tegnapi óriási pofonja után (0-4 a Getafe ellen) a spanyol lapok már a Madridot tarják a bajnokság favoritjának. A Marca honlapján már arról folyik a szavazás, hogy melyik fordulóban veszi át a vezetést a királyi gárda...

ekkora következtetéseket sztem nem kell levonni a tegnapi meccsbõl......

hunbasser
nálam így nézni ki a starting line-up:

-----------------Casillas----------------
Cicinho-----S.Ramos---Helguera----R.Carlos
Beckham------Diarra----Guti-----Reyes/Raúl
-----------------Higuaín------------------
----------------Van Nistelrooy------------

ha Cicinho nem lenne jó formában,akkor beállítanám Torrest,ha RC lesérülne,vagy nem bírná,még akkor is ott van Marcelo,bár ez lehet,h kicsit még netszes húzás lenne.megfigyeltem,h Raúl a széleken iszonyat jó,ezért is tenném ki támadó bal kp-nak,de ha nem õ kezdene,hanem Reyes,akkor term Reyes szélsõt játszana.Higauínban pedig nagyon bízom,remélem,h jól fog játszani(már ha játszik)
Salgadot most inkább el sem vinném a meccsre,ott van Torres,Cicinho,csak a helyet foglalja a padon.

nálam padon lenne:Cannavaro(ide való -.-),Marcelo,Emerson,Reyes,D.Lopez.

legalábbis én így csinálnám,ha én ülnék a Real kispadján,mint edzõ.

ReaL MaDRid x siempre

Az UEFA Kupa döntõ miatt tehát kimaradt az Espanyolból Raúl Tamudo, De la Peña és Albert Riera is.

Ez min. 2 alapember, mintha Diarra, RVN, Robinho hiányozna tõlünk

Az Espanyol elleni mérkõzésre készülõ keret
Kapusok: Casillas és Diego López.
Védõk: Sergio Ramos, Cicinho, Cannavaro, Helguera, Marcelo, Míchel Salgado, Mejía, Pavón, Roberto Carlos és Torres.
Középpályások: Guti, Emerson, Diarra, Raúl és Reyes.
Csatárok: Higuaín és Ruud Van Nistelrooy.

RC <#worship><#taps><#taps>
Csak õ lesz baloldalt, és nem Cicinho remélem. Ramos amúgy hétvégén jobb volt Cicinhonál jobb oldalt, bár elsõ félidõre betenném Cicinhot jobbra, aztán legfeljebb ha nem jó, megint Helguerara cserélném, és Ramos jobbra ki

A Real Madrid júniusban Izraelben is játszik egy barátságos mérkõzést, a palesztin-izraeli "béke tizeneggyel".

jaj haver mit mondott a tegnapi Barca meccsre: "én azt hittem hogy még mindig a kész átverést nézem"

Ekkorát rég röhögtem egy poénon 😄DDDD

Beckham és Robinho eltiltásával Higuaín és Guti kerülhet be a kezdõbe. Emerson és Diarra lehet a két szûrõ. Cicinho is bekerülhet a 11-be, méghozzá a bal oldalon.

RC nem lesz még mindig??

Rockynhooo
barca xD

minden madridista reméli😊

Balyy
Vazze a barca kapott egy 4est! Akárhogy is de ez meglepett!
Direkt nem is néztem a meccset mondom úgy is tovább jutnak!
Erre mit látok? 😮
Remélem a betis ellen megmarad a formájuk! 😛

ProGabe
bazz mit kap a barca a getafe-tól 😮

remélem mostantól a bajnokságban is csak hasonlóan "jó" meccseket játszanak...

LasDen
az a lucky gyereke egy faszkalap....mikor sokat lógtam azon a fórumon is õ idegesített a legjobban.....

robotnyk
jogos
miilann
sztem szerdánként át lehetne írni hogy mikor lesz a következõ meccs o,o

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Az edzés elõtt Fabio Capello kikapcsolódásképp bumerángozni engedte játékosait.

Erre a hírre egy Lucky nevû madridista ámokfutó reakciója

,,Lehet hogy azért mert már...minden mindegy. Fabio Capello a szigorúságáról ismert és ha pár fordulóval a szezonzárás után(bizonyítványosztás elõtt)két ponttal lemaradva az elsõ mögött a
keretet engedi"lazsálni"és nem minden idegszálukkal KÉSZÜLNI akkor...a"mester"már feladta."

Azt kell tudni errõl a f*szról, hogy VDB imádó, és azóta Real utáló mióta elküldték VDB-t. És mindenbõl negatívat akar kihozni betegesen, ilyen idétlen indokokkal. Az ilyet miért nem bannolják?