Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

végülis igazatok van, hát van nekünk egy RVN-ünk, most még csak cserecsatár kell, Soldado arra sztem megfelelne, igazi sztárt ráérünk RVN helyére venni késõbb

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Van itt öt csatár,aki meg van nevezve. Adriano - Ibra kilõve, halom pénz kéne értük kifizetni,annyira nem fontos. Soldado kölcsönbe van,ingyen visszajön, valamint Saviola jöhetne ingyen,és meg lenne oldva a csatárprobléma. Ha nagyon fontos,akkor rá lehetne startolni Huntelaarra,bár én nem tartom akkora klasszisnak,mint ahogy mondják, hollandiába rugdossa a gólokat,de az ajax akkor is simán kiszopott a werder ellen,amikor pályán volt o_o
szo-szo, Saviola-Soldado kettõs ingyen hatalmas igazolás lenne. nem értem,hogy az elnökék mit gondolkodnak Saviolán,semmi pénzbe nem kerülne,amikor játszott,bizonyitott, plusz még dörgölhetnénk a barca orra alá is egy kicsit. sztem az év igazolása lenne hozzánk, ha meg tudnánk vele egyezni!

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

eto'o akkor még nagyon fiatal volt...saviola azér joval idösebb mint akkor eto'o volt...

Rockynhooo
Eto'o nem kellett nekünk, és nézd mi lett belõle...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Saviola nem kell a Barcanak, akkor miért kellene nekünk, inkább akkor mást!

hunbasser
hát nem,de az utóbbi meccseken most nem játszott rosszul.

ReaL MaDRid x siempre

pedig emerson most se nevezhetö a csapatban vmi hu de nagy huzoembernek...:S

hunbasser
Huntelaar megvételének szóbajöhetésérõl(de szép szó -.-) én is most hallok elõször.Saviola és Soldado kell,meg még 1-2 kp(kell egy jobbkp,meg vmi támadóbb szellemû Guti-szerû játékos nem lenne rossz.szvsz ez az Emerson-Diarra páros nem a legjobb,Emerson meg öregszik,jövõre még ennyire sem lesz "jó",mint most)

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
én Saviolanak vagy Ibranak örülnék 😊 de eccere mind2 inkább 😄

robotnyk
Adriano sok pénzért nem kéne ilyen formában. bár egy viszonylag rossz év után RvN rúgott nálunk eddig több, mint 25 gólt, szóval ki tudja. de azért egy ki tudjára súlyos 10 milliókat kifizetni baromság.
Soldado ingyen lenne, hajtós gyerek, ráadásul saját nevelés. de persze nem klasszis.
Saviola karrierjét majdnem elintézte a Barca (kb mint Perezék Morientesét). Sevilla jót tett neki, de borzasztó hülye volt, amiért visszament, és nem igazolt el már tavaly. nagyon alacsony, szóval pl hátrányban becserélni nem érdemes (mit kezdene egy felívelt labdával?). Ingyen persze nem rossz vétel, de nem középcsatár, inkább olyasmi, mint Raul, csak kicsiben.
Huntelaarról sokat nem tudok. az hogy mennyit lõtt a holland bajnokságban, az azért annyira nem mérvadó, van kb 3-4 jó csapat, aztán a többi a vakok és gyengénlátók kb. ezzel együtt szerintem egy valag pénzt elkérnének érte. persze nagyon is bejöhet, és lehet, hogy a la ligaban is lõne 30at.
Ibrahimovic meg nem kell és pont, borzasztó karakter, évi 40 góllal sem rajonganék érte. alakul egy melós, szerethetõ csapat, most hozzunk ide egy lusta görényt?
Tevezrõl már mondtam, hogy szerintem túlértékelt, problémás lehet, tudtommal nem kimondottan középcsatár, nem is túl magas, bár jó erõs. 15-20 milliónál többért végsõ esetben sem kéne.

szal összegezve olcsóért Soldado, jó pénzért Huntelaar a felmerült nevek közül - bár õszintén szólva Huntelaar nevét most hallottam elõször a csapattal összefüggésben.
vezérszuszu
Mikor nyomjuk meccset?
Vagy msn en de nem válaszolsz!

Robinho14
nekem mindegyik jó de sztem adriáno lenne a legjobb neki fekszik a realos foci meg teveznek is!

ForzaInter
hát nem hiszem el, nektek nem jó Ibra,adri,Saviola, de Soldado jó....😄

Yo, Bitch!

Huntelaar 😛
Adriano nagyon ingadozo teljesitményt nyujt Ibra se hozza mindig magát...nemtom kellene e nekünk egy Saviola?:S inkább Soldado...

ForzaInter
rossz formában van de Soldadó-nal meg Saviolánál ígyis jobb szvsz. Ibra meg messze a legjobb csatár az nem lényeg milyen a stílusa pályán fantasztikus😊

Yo, Bitch!

Csabesz6
adriano hol yo csatár?-.- ibrat elismerem, de neki meg van egy stílusa...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
Soldadot és Juradot mindenképpen vissza kell hozni.
és még jöhetne Saviola.

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Pont a 2 legjobb csatárra mondod hogy nem kell😄 nemis baj😄

Yo, Bitch!

Tevez is ott kering

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
16:12 - A Real Madrid csatárt keres! Az elsõ jelölt: Adriano, aki évrõl évre közel áll a Madridhoz, de megállapodás soha sem született. A második jelölt: Soldado, õ az Osasunától érkezne vissza kölcsönjátékból. A harmadik jelölt: Saviola, aki ingyen érkezhetne a rivális Barcelonától. Rajtuk kívül többek között Huntelaar és Ibrahimovic is szóba került már. Kérdés: mi lesz a nyáron...?

Adriano? fujj....
Soldado? Hmmm.....lehetne...
Saviola? Jöhetne....
Huntelaar? Nem lenne rossz....
Ibrahimovic? Hagyjá má.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ki beszélt játékosokról? Egyes tahó szurkolókról, meg elnökrõl volt szó

Rockynhooo
nem tom , de én pl torrest szeretem meg maniche-t

"Nem bánnám ha mi az utolsó elõtti helyen végeznénk,amennyiben a Real végezne utolsóként!"

De most még csak errõl sincs szó, hogy elõttünk lennének. Nem tudnak focizni és a másik bukása öröm nekik, grat

ProGabe
meg néhány presi is!az atletico egyik régi,nagy elnöke nyilatkozta a következõt(tehát még valamikor régen,emiatt is van a nagy párharc meg utálat,az idézet nem pontos):

"Nem bánnám ha mi az utolsó elõtti helyen végeznénk,amennyiben a Real végezne utolsóként!"

ez már tényleg szánalmas,fõleg egy elnöktõl...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Elnéztem azt hittem 48 pontjuk van...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Az Atletico Madrid egyes szurkolói örülnének, ha csapatuk kikapna a Barcelona ellen, hogy ne könnyítsék meg a dolgotokat a bajnoki címért folytatott harcban...

Tahókáim, többet ér hogy minket szivassanak, mint az UEFA indulás? Ez már szánalmas kategória, ennyire a másikkal foglalkozni... Néhány szurkoló egy külön állatfaj

Espanyol UEFA-ért? 12.-ek, 9 pontra az UEFA helytõl... Nekik már nincs miért küzdeni

robotnyk
2-2, 11esekkel nyertek.
Robinho14
mennyi lett?

Robinho14
ha a Sevilla kikap akkor összeesnek!az azért jó! ha az espanyol nyer mwgakkor meg felbuzdja õket és verik a barcát!😄

toysoldier
A Sevilla nyert 😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

REALista
Semmi gond ha a Sevilla bebukja akkor leírom hogy miért jó nekünk hogy az Espanyol nyert!😄DD

Csabesz6
😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REALista
Lehet hogy ezt a hsz-t kicsit túl korán írtam..😄

REALista
Na az UEFA kupát valószínüleg a Sevilla fogja nyerni bár én az Espanyolnak szurkolok de szerintem jobban járunk mi így mivel az Espanyol nem indulhat automatikusan az UEFA-ban jövöre hanem küzdenie kell a 6. helyért és ugyebár még játszik a Barcával is!A Sevilla meg a nagy ünneplés után hátha bebukja következõ meccsét...😄

hunbasser
egyiket sem szabad elengedni,max ilyen Mejíát,Minambrest,meg ezeket,akik már nem olyan fiatalok,és nem is olyan jók(bár Mejía csereembernek tökéletes.)

de akiket a Valladolid meg akar venni,hát õk...Marcelo kell,jövõre nem lesz RC,Soldado most nagyon formában van,ontja a gólokat,õt nem szabad elengedni,még nagy játékos is lehet belõle,bár ezt kétlem....Javi Garcia is jó,De la Redrõl nem is beszélve...bár,már õk sem annyira fiatalok,legalábbis De la Red azt hiszem már 25,állandó kezdõ már úgysem lesz szvsz a A csapatnál,max padra kerül,és egyszer-egyszer majd megint játszik,úgy,mint most...

ReaL MaDRid x siempre

A Valladolid négy(!) Real Madrid játékossal erõsítene a következõ szezonra. Ezen a listán szerepel Marcelo, Soldado, Javi Garcia és De la Red.

Remélem az a válasz, hogy nagy lóf*szt, Javi Garcia és De la Red max.

Zizou5
Salamanca-Castilla 3-2... 1 pontra vagyunk a kieséstõl : CC

Ruud Van Nistelrooy egy sárga lapra van az eltiltástól.

Hát muszáj odafigyelnie gáz lehet nélküle, ezért is kell nyáron csatárt venni

akkor Mascherano hogy került Liverpoolba BL, bajnokság riválishoz? 😊 Meg ugye így egy éven belül 3-adjára váltana klubot ha Chelseabe menne

ProGabe
na akkor jöjjön az az összeesküvés elmélet,ami Tevez igazolásakor látott napvilágot(tehát nem az enyém,angol lapban írták ezt):
a west ham ugyebár sokak megrökönyödésére Tevezt és Javier Mascherano-t megvette a nyáron,sokak - köztük én is - nem csak azt csodálták hogy oda írtak alá,hanem azt is hogy a wh ki tudta fizetni õket(tudtommal mai napig nem derült ki mennyiért)
na most jöjjön a lényeg:kiderült,hogy az üzletet finanszírozó céget,nagyrészben ki is birtokolja,na kitaláltátok?hát persze hogy Abramovics!!!!(tudom eddig erre semmi utalást nem tettem,dehát minden az övé bazz)ebbõl tulajdonképpen egybõl következik hogy mi is történt:angliába vitték a 2 játékost,egy kis klubba,hadd szokják a légkört,és majd most nyáron mennek a Chelsea-be...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A The Sun szerint a Real Madrid legújabb kiszemeltje Carlos Tevez. A fiatal argentin jövõ héten dönt a sorsáról, és az angolok szerint a spanyolok vezetik a versenyfutást.

nagyon is

Csabesz6
az

Rockynhooo
hmm 😄 ez ilyen kattant tag? xD

REALista
2003 óta nem majd ha vissza jön Del Bosque...😄

LasDen
nem......õ egy bunkó paraszt aki nem Real szurkoló hanem VDB fan....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zizou5
õ real szurkolo ? -.-

ProGabe
ennyire idióta senki sem lehet alapjáraton szerintem,biztos direkt csinálja,ha nem akkor meg golyót nekije <#vigyor1>