Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Jaja én is vagyok ezzel!😊
10-14 éves koromba szinte minden nap fociztam és szinte nem is néztem focit csak VB-t és EB-t!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

10 éves koromban még fociztam 😊 mostmár csak nézem :asdasdasdasd

REAL MADRID

kas123
Én a 2000/2001es szezonban kezdtem el nézni a focit, és ekkor lettem szerelmes a Madridba 😊 azóta kitartóan drukkolok és szurkolok nekik 😊

Hala Madrid!!!

Oncsi
oks..köszi!!!<#worship>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
ami biztos, az Beckham és RC.....a többi csak spekuláció....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lombardini
Igyekszem. <#vigyor>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Oncsi
Üdv. régóta irtam,de olvastan fórumot..csak érettségi visz mindnet😛
én 10 éves korom óta vok MAdrid fan😊 R.C. Imádom és nála nem imádtam jobban senkit soha !!!Msot Robinho kedvencem !!! küldföldön emg csak ksicsapatok jönnek be,akik megszoritsák nagyokat pl:Blackburn,anno Brescia,Boavista...de Spanyol bajnokságot imádom legjobban...

u.i.: Nyáron kik jönnek? vagy kik mennek? ami biztos !!!?

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

REALista
10 éves koromban én még leszartam a focit...😄<#wilting>

Robinho14
azta de szépen beszél itt valaki😄

Lombardini
Na igen. Vannak hosszú nevek. Úgy mint nálunk a portugál kedvenc, aki nálatok is játszott korábban. Nem nehéz kitalálni, hogy kire gondolok ugye? Luis Felipe Madeira Caeiro Figo. 😊

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Rockynhooo
jajj ma olyat olvastam h LAmpard a BArcahoz vagy hozzánk kerülhet XD

vagy ez nem ujdonság erre ? 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
én se tudom megérteni hogy lehet.....de a Madrid mellett azért az olasz és angol bajnokságban is van kedvencem... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

grat Metzelderhez
Rockynhooo
én is 😄 és életem elsõ meccsének nem ki tuttam fogni egy Bl döntõt... és ott nyert a Real 😊 akkor megszerettem õket, RAul lett a kedvencem 😊 és azóta kitartok, és amíg élek nem tudok majd mást szeretni.. nem tom vhogy nem tom felfogni h h lehet másnak szurkolni XD
habár sokan meg azt nem értik mit lehet szeretni a Madridon 😊

na yoo leírtam a fél életemet már offolok xD

jó nektek!<#smile>

\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)

LasDen
én 7-8 évesen annak szurkoltam akinek a legjobban ment 😄

zaki
hö? <#idiota><#buck>

Rockynhooo
szép idõ már az!

én is 17 vok, de 8 évesen már ugráltam h hajrá MAdrid 😄

ProGabe
az igen!a spanyoloknak és braziloknak is tud érdekes,hosszú,furcsa nevük lenni
Guti:José María Gutiérrez Hernández
Marcelo:Marcelo Vieira da Silva Júnior
Robinho teljes neve pedig Robson de Souza

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
én is 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
én csak 7 éve.... 😞
azaz 10 éjves korom óta..... 😞

Jézus Isten, ezt nem is tudtam<#wow2><#wow2>
hunbasser
😄DDDDDDddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

én csak most tudtam meg mi RVN teljes neve 😄DDDD

Rutgerus Johannes Martinius van Nistelrooy

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
😄DDDdddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

szia zaki, van egy pepsid?

REAL MADRID

ProGabe
igen,emlékeim szerint én is mindig vagy a fehéreknek,vagy a kékenek drukkoltam annyi idõsen 😛P

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
😄DDDD

tehát a legutóbbi BL gyõzelmünk óta? 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Ha 6-7 éves vagy jelenleg akkor nem olyan nagy szám...😄DD

Robinho14
én már 4-5 éves korom óta real drukker vagyok😄 erre varjatok gombot😄

Ha ezt rám érted!!! most full fan vagyok "ÉS AZ IS MARADOK😊" mindent keresek a Real Madridról és olyan mintha nem tudna senki megbántani<#smile>-mintha valami jóra találtam volna ami fontos a számomra és én ezért mondtam h hûséges leszek!!! elsõ csapat akinek drukkolok!!! ennél nincs szebb a fociban<#smile>--->ez a Realista gondolkodás és Így érzek Reálisan😊-most olyan nyálas szöveget nyomtam le de nem baj😊-de ha ez az igazság... <#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>

zaki
Nehogymár azért kérj bocsánatot, mert a Madridnak szurkolsz... 😄

<#smile>

Kaká: "Tartozom a Milánnak, 2011-ig ide köt a szerzõdésem."

Remélem mi is tartozhatunk majd jópár millióval 😄DDDD

Úgyis teszem majd meglátjátok évek múlva😊-és grat. azokhoz a szép évekhez<#smile>

Rockynhooo
mind1 ... szeresd a csapatot az a lényeg
én is ezt teszem 9 éve 😊

Én ezt úgy értettem h sok Reál meccset néztem már de csak azt😊- mert pl. angol bajnokit nem szeretem és nem is szerettem soha az olasz focit se + a többi, és én meg család hívõ vok és a Reálba meg szeretem a játékosokat és ha így van ugye nem leszek én "barcás" tehát REAL MADRID<#smile>-de reál meccseket néztem már eleget csak úgy semlegesen érted😊-de mostantól már drukker ként...-szal megvan a múltam a csapattal <#smile><#smile><#smile>

kas123
nem üldözök el én senkit se...de azért az kisit fura h pont most kezdted el názni amikor a realnak elkezdett menni a szekér...de am köszöntelek a Madridisták között 😊

Hala Madrid! (már elég régóta 😊 és még elég sokáig 😊)

De tudjátok mit<#bee1>-ne is törõdjetek azzal amit az elõzõekben írtam senkinek semmi köze h én mit csinálok kinek drukkolok Jah és Kas tood vannak más emberek is mint divat drukker de ha nálatok ez a szokás h elûzitek az újoncokat hát tessék!!!-de Reál drukker maradok hamár nektek nem is teccik!!!<#smile>

De muszály bejelenteni mert örülök és mondtam h nem vok divatdrukker mert nem tnéztem focit csak az õsök szoktattak rá h ne legyek küldönb de azt hisz mindenki amit akar😊-nem naon érdekel leszek én egyedül is reálos ha azon múlik xDxDxD

Az átigazolásokkal kapcsolatban, jo az a Metzelder, remélem nem Woodgate féle lesz,hogy köbö laza fél évekre lesérül.Heinze nagyon nagy hülyeség, a leggyengébb pontja volt idén a Mu-nak, akkor is,ha sérült volt ,nagyon gyenge, nagyon nem hiányzik ide nekem. A mai hir,miszerint Puerta lenne, ,az nagyon jó, csak a sevilla természetesen le akar majd minket húzni rendesen,ugyhogy hanyagolni kéne. Ott van Marcelo, erre meg kölcsön akarják adni :| ki érti ezt?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

hunbasser
gyere át ide,itt beszélgessünk nhlrõl,ne a szent topikot offoljuk teli 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
hát igen sajna :S

off: Úgybiz a kacsákkal vok 😊 tegnapi meccs eredményét tudod már? én igen 😊 (ha a Madrid bajnok lesz, és a Ducks Stanley kupát nyer akkor extrán iszunk😉 )

hunbasser
ya,ha megnyerjük a bajnokságot még jön 1-2 újonnan regelt gusztávféleség -.- ehhez majd hozzá kell szokni

off:Anaheim fan vagy te is? 😊

ReaL MaDRid x siempre

udv az uj tagnak xD

REAL MADRID

Rockynhooo
részemrõl igen 😊

sztem csak a csapaton múlik 😊

Balyy
Errõl van szó! 😄
Áll még ez a pesti bajnok ünneplõs dolog? 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Rockynhooo
jaja biztos jönnek majd uj arcok :S

a lényeg h a "mag" maradjon meg <#wink>

Balyy
Sztem azt nem kell bejelenteni h kinek szurkolsz! Úgy is észre veszi mindenki ha fórumozol meg úgy is a kedvenc csapatod topikjába írsz a legtöbbet! Egyébként ha bajnok lesz a real tuti meg fog jelenni még itt egy pár hasonló arc!<#confused>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!