Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
divatdrukkernektecciklenni?😮

Most, hogy kezd formábalendülni a csapat máris nekik kell drukkolni? 😮

Csabesz6
lol

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

semmi nem néztem focit csak a reálra rászoktattak az õsök 😊

\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)

Rockynhooo
még yobb 😄

és elõtte mi voltál? barca? 😄😄😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

muszály a családban marad egyébként félnapos de ha elhatároztam az is maradok ne izgulj<#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#smile>

Rockynhooo
1 napos szurkoló és azt mondja Mindörökké MADRID 😄😄😄😄

Hala Madrid

😊

szoltan
éljen 😛

Hala Madrid!

robotnyk
ezt sürgõsen felejtsd el
Mai naptól a számomra Hajrá Real Madird!!!-mindörökké!!!-gyarapodunk srácok😊

kérdezem én, ha olyan májerek, 1-1 után miért kaptak még két gólt?? És ezért rugdosódtak akkor? Sportszerûség?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
elõbb beszélnék meg csapaton belül, hogy akkor most csal-e a bíró vagy nem? 😄
Csabesz6
nyugi ,két külön hulye válaszolt😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

robotnyk
"A bíró azt akarta, hogy a Real nyerjen" - Lopo. "Mi voltunk a jobb csapat, de a Real egy kezes góllal szerezte meg a vezetést. Mindenki számára egyértelmû volt a helyzet. Nagyon mérgesek vagyunk. Megértjük a bírót, hogy nem látta, de a segítõje is ott volt. A pályán és a TV-ben is mindenki tisztán látta" - Estoyanoff

most hülye, vagy hülye?
miilann
23 - Van Nistelrooy (Real Madrid)
21 - Kanouté (Sevilla)
20 - D. Milito (Zaragoza), Ronaldinho (Barcelona)
17 - Forlán (Villarreal)
16 - Villa (Valencia)

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Rockynhooo
valaki nem linkelné be légyszi a gól lövõ lista állását? thx

LasDen
igen.....én is kételkedtem... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
the sun+nemzeti sport, sok pénzzel ne fogadj rá.
LasDen
Heinze lehet R utódja...

hááát nem tudom.....inkább vki más....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
09:18 - A Punto Radio szerint a Barcelona vezetõsége prémiumot ajánlott fel a Madrid vasárnapi ellenfelének, a Deportivónak. A rádió szerint a katalánok a Zaragoza játékosainak is fejenként 50.000 eurót adnak abban az esetben, ha megverik a Real Madridot, továbbá ha a Barcelona a szezon végén bajnok lesz, meg is duplázzák ezt az összeget. (as.com)

nem tudják abbahagyni..???

robotnyk
a castilla sajnos kikapott a tenerifétõl, tulajdonképpen ezzel ki is estek a másodosztályból
robotnyk
ingyen jó fogás. de amíg nem fújják le az utolsó meccsünket a szezonban, inkább babonából nem foglalkozom az igazolásokkal 😊
robotnyk
az az igazság, hogy közbejönnek a válogatott meccsek, ez most szerintem nem nagyon hiányzott, de mondjuk nem csak nálunk vannak válogatottak. a zaragoza ellen figyelni kell, idegenben nem szabad lerohanni õket, hogy aztán megint szarrá kontrázzanak, mint tavaly a kupában. megvertük a sevillát is, a zaragozát sem kell túlmisztifikálni, egyszerûen figyelni kell. amúgy nincsenek akkora gyõzelmi kényszerben. ha ma nyer az atletico, és õk kikapnak a sevillától, még akkor is a jobbik uefás helyen állnak. ha olyan formában lennénk, mint az év elején-közepén, jobban tartanék egy ilyen meccstõl, de jelen helyzetben a zaragoza és a mallorca is verhetõ. de még mindig a miénk a nehezebb sorsolás, szóval továbbra is azt mondom, 6 pont kell, nincs mese.
Thomas Doll a DSF-nek: "Új középsõ védõ után kell néznünk, hiszen Metzelder a Madridhoz igazol." És mivel ezt egy hivatalos személy nyilatkozta, biztosnak tekinthetjük a transzfert. Ebben az ügyben tehát nem tévedett a Marca.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ha a mallorcai,tehát utolsó meccsen dõlne el minden,az nem lenne gond,ilyen helyzetben 100% hogy hoznánk a meccset,

Hát azért akkor is be leszek tojva 😊

hunbasser
ki kell menni,és támadni kell mint a bulldog.a kapujukhoz kell szögezni õket,egy agresszív,lendületes játékkal.a lényeg,h a labdát mi birtokoljuk többségében és a támadásaikat még folytsuk el a középpályán.ya,és sokat kell majd kontrázni is,így sztem nem lesz gond.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
aztarohatt,egyre jár az agyunk.remélem a fiúk nem így érzik és úgy mennek majd ki a pályára hogy tudják,most nincs ellenfelük ha igazán szívvel játszanak,és legyakják õket simán!meg persze nekünk is ezt kell hinnünk,a sok negatív kisugárzás nem vezet jóra<#bohoc>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
nem tudom ti hogy vagytok vele,de én nagyon félek a zaragozától,valahogy úgy érzem az nem lesz meg<#zavart1>

ha a mallorcai,tehát utolsó meccsen dõlne el minden,az nem lenne gond,ilyen helyzetben 100% hogy hoznánk a meccset,de ez a zaragoza,valahogy nem jó hogy velük kell meccselni pont utolsó elõttiként,meglephetnek minket

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
Zaragozatol félek :|
tegnap majdnem verekedtem a barcas haverommal XD :S ! azt mondja ott fogunk elbukni :S
tartok én is tõle :/ de nagyon bízok a csapatban 😊

hunbasser
<#worship>

3-1 \o/

nem volt látványos meccs,de örülök,mert megvan a 3 pont ismét 😊
már csak 2 meccs,jáj de jóóó 😊

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
ehh,pont ezt akartam bemásolni én is 😄

elgondolkodtató,az igaz,hogy most nyerték meg a bl-t,de a mostani milannak tulajdonképpen vége,elmegy nyugdíjba a fél csapat,persze a gyõzelemmel 100 millió órjóval hízik közvetve és közvetetten a csapat bankszámlája,szóval igazolni tudnak majd ahogy csak akarnak

Rockynhooo
hát nem tom , most nyertek BL-t , nem hiszem annyira menni szeretne

A Marca szerint Kaká nem szerepel több hivatalos mérkõzésen az AC Milan színeiben. A médium úgy véli, hogy a brazil irányító már közölte is a vezetõséggel távozási szándékát, s akár emiatt, és nem sérülés okán maradhatott ki a Reggina elleni keretbõl. Szintén a Marca írja, hogy a két klub vezetõsége már tárgyal egymással. Kérdés, hogy ez csak álom, vagy valóság...

Hoppá basszus, azért ez durva lenne 😄D De valahogy nehezen tudom elképzelni, fõleg a spanyol újságból

ProGabe
attól hogy te(mi) még másnapos(ak) vagy(unk XD) a netet frissítik ám 😛

maradt az eredméynm,DE! Ronaldinho-t leküldték pirossal,lehet el is tiltják a maradék 2 meccsre,mármint azon felül hogy piros automatikus eltiltás a kövre ugyebár

jAsOn VoOrHeEs
#25334; #25339

fúdetudom, rózsákat az öltözõmbe, htx. ^^

Egyébként nincs mit skacok. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

SLICK
hi all!
na én tegnap buliztam sajna nem láttam a meccset, de milyen jól esik másnaposan azt látni hogy nyertünk!!!! A meccset hol ismétlik meg? Nagyon megköszöném 😊
Amúgy a Barca meccs menyni lett? Második félidõ 10 percében láttam még vezetett 1:0ra :c

Very szépen thx! Amúgy 6-os kép RULZ!!!
ProGabe
nézd meg az elsõ képet,ott ragasztja rá de Guzmán,tudod õ ilyen ügyes hogy mezen keresztül is tudja,pályán kívül bûvészkedik biztos <#idiota>

ProGabe
téháiksz!
7-es kép XD

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

robotnyk
fúdejóvagy, köszi \o/
robotnyk
Beckham, és Roberto Carlos
Sziasztok! Minden elismerésem a Real Madridnak az utobbi 3 mecsüket látam ,és ez már emlékeztetet a régi reálra, nem jön most jól a válogatot mérközések,de remélem mostmár nem engedik ki a bajnokságot a kezükbõl.

U.I. Backamen kivül megy még el valaki a keretbõl a szezon végén,Raúlrol halotam,de remélem vicc?
fantasztikus !! köszönjük !!
28as kép a legnagyobb 😄

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
a 25-ös képen mi az Beckham oldalán???? a 40-es képen is látszik.....

fudejóvagy Dzséjzön

BUDA > miskolc.

jAsOn VoOrHeEs
Idõ hiányában mostanság nem voltam/vagyok túl aktív ezen a téren, de most itt vannak a depor elleni meccsrõl a cuccok. 😊 22-es kép the best.

Real Madrid - Deportivo La Coruña

Gólok: | 29' <1 - 0> S. Ramos | 54' <1 - 1> J. Capdevila | 58' <2 - 1> Raul | 75' ❤️ - 1> R.v. Nistelrooy |

Képek: [ 01 ] [ 02 ] [ 03 ] [ 04 ] [ 05 ] [ 06 ] [ 07 ] [ 08 ] [ 09 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ 30 ] [ 31 ] [ 32 ] [ 33 ] [ 34 ] [ 35 ] [ 36 ] [ 37 ] [ 38 ] [ 39 ] [ 40 ]

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LasDen
10:22 - Roberto Carlos tegnap komoly rúgást kapott a Deportivo védõjétõl, Coloccini-tõl. A brazil védõ lábán, a sípcsontjánál öt öltéssel varrták össze a sebet. A játékosoknak adott 3 napos pihenõben Carlos fokozott orvosi felügyelet alatt lesz, hogy mihamarabb felépüljön.

az durva.....

kas123
<#eljen>

Pamesa Valencia - Real Madrid 80-83. A királyi gárda 3-1-re alakította az eredményt, s bejutott a négy közé!

<#eljen>