Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haversrác linkelt pár külföldi fórumot, ahol új mezekrõl gyûjetenek képeket és ilyesmi lesz az új Adidas-sztájl, de attól még lehet, hogy fake...
robotnyk
nem rossz, de kicsit fake gyanús, fõleg, hogy jövõre tudtommal a siemens felirat lekerült volna a mezrõl, és csak a benq maradt volna.
robotnyk
ellenünk nem panaszkodhattak, az elsõ meccsen idegenben nyertünk egy szép Diarra fejessel, de a visszavágó meg X lett, úgy, hogy Beckhamet kiállították
Balyy
Szerintem meg iszonyatosan jól néznek ki! De menyire biztos h ez lesz?
csak mert elõször látom eddig sehol nem volt! Meg nem korai még?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Hát ha tényleg ezek lesznek, én így elsõ ránézésre aztmondom, hogy még barátkoznom kell velük. :S
LasCar16
hoppáhoppá...

#acm

Hazai:

Idegen beli:
robotnyk
Botrány Spanyolországban! A Spanyol Labdarúgó Liga (LFP) alelnöke, Javier Tebas, aki egyben a Betis képviselõje is a szervezetben kijelentette, hogy a Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) elnöke, Angel Maria Villar befolyásolja a játékvezetõket, s csapata ellen szándékosan összeesküdtek.
zaki
Én még nem... Szal jöhetnek a képek... 😄

Láttátok már a jövõévi mezünket?
<#smile>

\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)

hunbasser
miért,te mit válaszolnál egy "Ön szerint Kaká vagy Zidane a jobb?"kérdésre ? 😊 most Madridban is megy ám a pletyi Kakáról és gondolom az újságírók is aktivizálták kicsit magukat,erre felvetõdött a kérdés.hát egyértelmû,végülis kivel hasonlítsák össze Kakát,ha nem Zizouval? 😊

ReaL MaDRid x siempre

franc0
én mondtam, demár valami gecirég :|
baromi jó memóriád van :o

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Zinedine Zidane visszavonulásáról nyilatkozott: "Szerintem túl hamar vonult vissza. 60 éves koráig nyilván nem játszhat senki, de 40 éves koráig igen, sõt egyesek még 50 évesen is futballoztak. Kaká vagy Zidane? Kaká gólerõsebb, de Zidaneban több az ötlet, az elképzelés, sokkal több meglepetésre képes. Ragyogó játékos, Zidane már akkor tudja, hogy hova teszi a labdát mielõtt megkapta volna. Kaká ellenben gyorsabb. Jelen pillanatban viszont kétségkívül Kaká a világ legjobb játékosa" - zárta mondandóját Bernd Schuster.

Itt valami nem kóser 😊 Zidane-t, csapatunk volt játékosát hirtelen miért hasonlítja Kaka-val? 😄 Tud valamit, amit mi nem? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

<#buck>

REAL MADRID

Zizou5
szvsz queresma lenne a legjobb igazolás.

amugy meg én 2002-õta szurkolok a madridnak. elötte nem nagyon szerettem a focit.
a történet nagyon vicces. telefonálok 1 haverommal aki real szurkolo volt, és meséli hogy kapcsoljam be a tvt mert most megy a döntõ bekapcsolom, alig telik el pár perc zidane kapás lövés gol.nézek.eeeez mi volt? ez ez ki ez a srác?! zidane. igen, itt szerettem bele a csapatba és Zidaneba. persze képletesen értem, nem vagyok szerelmes belé _AS?D: számomra õ marad az Isten, akár mit tett, akármennyien megvetik ezért.Nem érdekel. Zidane az Isten és kész. : D

szerk: De mostanság egyre jobban kedvelem ramost! õ a 2. nálam. : )

robotnyk
nem úsztuk volna meg, de csak a választásokra kamuzták be Calderonék, semmi papírjuk nem volt vele, csak ígértek (ezzel szemben Mirnek állítólag elõszerzõdése volt CRonaldoval, és Wengerrel is), szóval nem igazán volt tétje. most van, mert már van pénz. valaki mondta, hogy jobban megérné Diego a werdertõl, vagy van der Vaart.

amúgy meg megint csak azt tudom mondani, hogy Perez bassza meg az összes öreganyját, mert ehhez képest bagóért hozhatta volna el 2003ban még brazíliából, csak nem volt agya focihoz.
de nem tudom h. mire ez a nagy bizakodás, télleg nemrég hosszabbított a klub vezetése meg kijelentette h. semmi pénzért nem válnának meg tõle robotnyknak pedig igaza van, dehát álom az álom...

De ha ilyen bizts vagy, miért lovagolsz ezeken a híreken? 😄D Én se foglalkozok/tam a Casillas, Raul elmegy témákkal 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

miért akarunk visszafordulni megint az ésszerûtlen összegû igazolások felé.

Mondjuk azt mindig is tudtuk, hogy nem olcsó 😊, tavaly se úsztuk volna meg 50 alatt, és egy kiforrott sztár minimum kell a csapatba

LasCar16
mi is kaszáltunk 100 milla Eurot a Bl gyõzelem miatt.. a másik 100 milla meg Berlu félretett pénze amit csak Ronaldinhora szánna...tele a malacperselye 😊
de nem tudom h. mire ez a nagy bizakodás, télleg nemrég hosszabbított a klub vezetése meg kijelentette h. semmi pénzért nem válnának meg tõle robotnyknak pedig igaza van, dehát álom az álom...

#acm

robotnyk
nem teljesen alaptalan, az as-tól vették át, és a marcan is szó van róla. 60 millió euró rengeteg pénz, és nem értem, miért akarunk visszafordulni megint az ésszerûtlen összegû igazolások felé. megígérték tavaly nyárra, nem jött el, egy ideig mérgelõdtek azok, akik szerették volna Kakát, vagy nem szeretik Calderont, aztán elfelejtették. 60 millió euróból minden hiányposztra tudnánk játékost igazolni. remek játékos, de nemrég hosszabbított szerzõdést, és pár napja nyerte meg a blt, ez így együtt rögtön 2*10 millió plusz. és akkor még nem beszéltünk Emersonról, aki bár nem fiatal, és csak mostanában kezdett el úgy játszani, ahogy tud, de mégis fontos elem lehetne még a csapatban.
LasDen
én 98-ból csak a VB döntõre emlékszem.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

~60 millio Euro kevés lesz, bár ki tudja, ha annyira kell Ronaldinho? 😄
De mondom, én nem mennék bele az üzletbe, hát egy csapatnál mi lehet nagyobb kincs egy ilyen játékosnál, amiért kell a pénz? 😊

15:15 - Húsz éve kísértetiesen hasonló volt a helyzet az ideihez. Akkor a Real Madrid ugyancsak Zaragozába látogatott az utolsó elõtti fordulóban, s a blancók szempontjából a bajnoki cím, míg az aragóniaiak szempontjából az UEFA Kupa indulás volt a tét. Akkor a Madrid 3-1-re nyert, s végül megnyerte a bajnokságot, míg a Zaragoza lemaradt az UEFA Kupáról, annak ellenére, hogy a mérkõzés elõtt a Barcelona komoly prémiumot ajánlott fel a kék-fehéreknek, ha legyõzik a királyi gárdát.

Érdekes 😊

Rockynhooo
hát én 98 óta... és természetesen csak a BL meccseket tuttam figyelemmel követni 😞 ! a többi dolgot meg sport ujságokból! meg Teletext tv-n 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

samsungsport😄😄
magasszintû sporttal foglalkozó oldal...
bár ha igy lenne, és belemennének,én lennék a legboldogabb.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Robinho14
HELYES:d

LasCar16
gondoltam h. valami ilyesmivel fogtok elõállni😊

#acm

LasCar16
A spanyol AS címû sportlap értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke, Ramon Calderon a napokban visszautasíthatatlan ajánlatot tesz az AC Milan vezetõinek a brazil Kakáért.

A játékos már többször kijelentette, hogy - ha nem is a közeljövõben, de - egyszer szívesen játszana a Királyi Gárdában.

Negyven millió font, plusz Emerson! Ezt ajánlja a Real Madrid az AC Milan vezetõinek cserébe az idei Aranylabda legfõbb várományosáért, Kakáért. Ramon Calderon klubelnök a napokban az AS-nek adott interjújában ugyan összeget nem említett, de kijelentette, a televíziós szerzõdések mesés éves díjazásának köszönhetõen a pénz nem lesz akadálya a brazil sztár szerzõdtetésének.

- Nagyon elõnyös szerzõdést kötöttünk, így nyugodtan lehetnek merész terveink. Kaká megszerzése régi álmom, ami most megvalósulhat - jelentette ki Calderon.

A lap Predrag Mijatovics sportigazgatót is megkérdezte, lát-e esélyt Kaká leigazolására. A szerb vezetõ egyértelmû igennel válaszolt a kérdésre.

- Azt mindenki tudja, hogy Kaká szívesen játszana a Real Madridban. Igenis jó esélyeink vannak, már csak a Milan vezetõin múlik, elfogadják-e azt a mesés ajánlatot, amit a közeljövõben teszünk a játékosért - mondta Mijatovics.

Érdekesség, hogy a friss BL-gyõztes Milan vezetõedzõje, Carlo Ancelotti a Milan TV-nek adott interjújában megemlítette Emerson nevét. A tréner szerint a piros-fekete klub vezetõi két-három nagy igazolást terveznek a nyáron, ezek egyike pedig éppen a brazil Emerson lesz.

- A következõ szezonban még nagyobb terveink lesznek. Ezek megvalósításához azonban szükség van egy Ambrosinihez hasonló kvalitású középpályásra. Emerson éppen ilyen - nyilatkozta Ancelotti.

(samsungsport.hu)

#acm

Zidane jól is játszott!!!-bár a pályafutása számomra hamar véget ért mert keveset láttam<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)

Robinho14
nekünk volt valami sport csatornánk nem értettem a komentárt de a meccseket néztem én egy Real Valenciát néztem elösször 96 ban és onnantól szurkolok a madridnak!

ProGabe
ez az!sokan szerintem itt túloznak,vagy rosszul emlkékeznek,persze tisztelet a kivételnek,akik 90 akárhányban tudtak fogni külföldi sportcsatornákat!vagy tudnak úgy is szurkolni hogy egy másodpercet nem látnak az adott csapat meccseibõl,mert a madridot tényleg csak egy-két bl meccsen(pl fradi ellen,+döntõk) lehetett látni,esetleg összefoglalókban,tényleg a sport1 kezdete óta lehet igazán külföldi labdarúgásról beszélni,aztán persze lehet én tudom rosszul
amõgy meg nem tökmindegy ki mióta szurkol a Madridnak?aki tisztõl szívébõl teszi ezt és nem divatdrukker az nálam nem számít hogy 1 hónapja 15 éve teszi ezt

SIEMPRE MADRID!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Ha már itt járunk én azóta szurkolok Madridnak mikor Zidane odakerült. Õ az örök kedvenc számomra, még ha nem mindig volt remek formában. Jelenleg nincs kedvenc játékosom, az egész csapatot úgy szeretem ahogy van! 😊

Robinho14
fogadjunk?-.-

sztem a Sport1 megjelenése óta nõtt meg sokszorosára a külföldi csapatoknak szurkolók száma nálunk. És ez nem divatdrukkerség, hát ha nem látsz meccseket, hogy tudnál szurkolni?

REALista
Nekem is ez jutott eszembe.Max 1-2 Bl meccset...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

meg kérdezem én, 2000 elõtt hol láttatok ti Real meccseket? Évente 1x-2x talán 😄

hunbasser
4 évesen még azt sem tudtad,h hol vagy.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
lesz szombaton és vasárnap,mint eddig,és ugyanúgy 17:00-22:00-ig,szombaton lesz sport1-en 22:00-ás,vasárnap 17:00 és 19:00-ás,sportklubon vasárnap 17:00-ás,azt még nem tudom mik,gondolom a vasárnapiak a Madrid,Sevilla,Barca

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egyszerre lesznek mostmár a meccsek. F*sza, hogy válogatott meccsekrõl csütörtökön jönnek vissza, szombaton meg már meccs....

37. forduló: június 9., szombat
19 óra: Deportivo - Recreativo
19 óra: Getafe - Nástic
21 óra: Zaragoza - Real Madrid (La Sexta)
21 óra: Barcelona – Espanyol (Canal+)
21 óra: Mallorca - Sevilla
21 óra: Levante - Valencia
21 óra: Atlético Madrid – Celta Vigo
21 óra: Villarreal – Athletic Bilbao
21 óra: Betis - Osasuna
21 óra: Real Sociedad – Racing

Remélem Sport1, SportKlub nyomja majd a két meccset, nem lesz körkapcsolás, mert az elég sz*r

én 98ota vok Madridista😛 azota számomra Raul az isten😊
de Reálon kivül van egy kis hely a Poolnak is a szivembe de kövezzetek meg ha egy drukker nem szurkolhat 2 csapatnak😄

REALista
A SportKlubbon most ismétlik a Depor elleni meccset!

Rockynhooo
tisztelet <#worship>

Robinho14
én 96 ótta szurkolok a madridnak meg rc-nek

Rockynhooo
pfuuu látnátok engem focizni 😄 kész katasztrófa 😊

Rockynhooo
akkor én vok szinte a legrégebbi szurkoló?? 😊
mondjuk azért nem hiszem 😊

LasDen
neeeem.....kivételesen jól játszottam....sok labdát szereztem meg a támadásokat is segítettem....párszot tiszta helyzetben kaptam labdát, de elbasztam.....az öngól úgy volt hogy rávitték az ellenfél kapusára és lepaszolta nekem, de én meg hátrébb voltam és épp hogy beletudtam érni, így csak a kapusra ment akirõl meg bepattant.... 😄

de amúgy meg nyertünk 6-1-re... 😄

mellesleg inkább kapus vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kiderült hogy tehetségtelen vagy?
ahahah 😞

BUDA > miskolc.

REALista
Ne szépítsük a dolgot lõttél egy öngólt majd inkább átküldtek a csajokhoz kosarazni!😄DDDd

LasDen
én ma is fociztam tesin....
lövettem egy öngólt... 😄