Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Bazdmeg ez mi a büdös faszom már? Focista lennék és nem bírnék egy erõset belerúgni abba a kibaszott fehér labdába, én kérnem hogy nyugdíjazzanak.
Benzema is akkora impotens fos Higuaínnal együtt és még Di María is, hogy még itthon is rajtuk röhögnek. Modric egy tetû szögletet nem bír beadni.
Úgy zavarnám el õket innen mint a szart! Remélem el is húznak mind a nyáron.

Nacho viszont meg a meccs embere.

SLICK
hát a foci szeretõk tuti nem most jöttek izgalomba. Ótvar fos meccs, Játéknak nem lehet nevezni ezt a bénázást, semmi ötletet vagy elképzelést nem látok... Kín nézni még olykor a padon ülõket is, már mindenkin látszik, hogy szarnak bele a szezonba

Vsgyis mi vagyunk gyengék, az hazaiak jól játszanak.

REAL MADRID

Ezt a fos meccset <#levele>

És is néztem, hogy mi ez 😄

REAL MADRID

LasDen
ma is lesz egy debütáns Llorente személyében...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
LOL, nem is tudtam, hogy átlátszó a játékosok feje 😄

Én is így vagyok ezzel.

Egyébként én még mindig Neymar mellett vagyok Bale-el szemben.

REAL MADRID

bakkerman
énis remélem,3k-m van rajta,hajrá Real...<#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Utolsó negyedben nagyot játszottak <#worship>

REAL MADRID

LasDen
A Real Madrid kosárlabda csapata az õsi rivális, Barcelona Regal-t legyõzve jutott az Euroleague Final Four döntõjébe, ahol a görög Olympiakos lesz a Királyi Gárda ellenfele.

nah, legalább a kosárcsapatnak jól megy idén...remélem megnyerik 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Hát jah, túlságosan ki van nyalva a játékosok segge. Sok múlik a mentalitáson. Ezek most ilyen mentalitású játékosok, meg vezetés. Sajnos. De biztos lesz még jobb. 😊

Nem igazából a pénzkérdésre gondoltam! Maga a játékosra! Persze ennyi pénzért megvenni hülyeség, de egy reálisabb áron én nagyon szívesen látnám!!!

Effe88
nem divatságból röhögnek
hanem mert tényleg egy játékos temetõ már egy idejeXD

horpeti
80-20%, hogy tök mindegy mi van, a Madridon röhögnek. Mert divat. 😄

LasDen
én is látni akarom mit tudna európában játszani. de azt meg nem akarom, hogy egy túlhypeolt valakiért, akinek még bizonyítania kell, 80millát kidobjon a klub érte...aztán megin a madridon röhögnének, ha nem jön be (vélemény szerint 60-40 a sikerességének esélye <60% hogy bukik európában>)...

Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy Perez ennyit fog adni Neymarert 😄

REAL MADRID

Isteni mikor játékosokról így vélekedtek! Tegyük fel elmenne egy más európai klubba, és ott nagyot alkotna akkor meg, hogy menne megint a károgás! Miért nem igazoltuk le. Én õszinte leszek, én kíváncsi lennék mit tudna itt játszani. Persze a nagy kivásárlási árával nem értek egyet, de ez nem az én problémám!

horpeti
Én nem adnék érte semennyit, de ha persze a Real Madrid kasszájából menne, akkor miért ne, kit érdekel, max leül a padra. 😄
Bár elég unszimpi a srác, viszont biztos sok divatMadrid drukkert lehetne szerezni és akkor még több pénz lesz még több igazolásra. 😛

SLICK
"A Mundo Deportivo szerint"

htxvm <#taps>

Orbitális baromság 😄

REAL MADRID

LasDen
A Mundo Deportivo szerint Florentino Pérez kész 120 millió eurót is kifizetni idén nyáron Neymarért.

én 15 milliót adnék érte max, nem többet. nem ér többet...

A nyártól azt várom, hogy rengeteg játékos távozik! Eladunk mindenkit, és arra döbben rá a vezetõség, hogy nem tudunk kit szerzõdtetni! 1 nap gondolkodás után úgy döntünk, hogy megvesszük a Bayern-t és BL-Döntõt játszunk majd 😄DDD

jövõre tõle stabil kiemelkedõ eredményt várok 😊

Modric mar megint milyen golt lott 😄

REAL MADRID

SLICK
De tudtam meg kéne nézni a madridistán mikor lesz meccs, ott is meg szoktam nézni pedig. Na mindegy ez egy ilyen nap, már a 3. dolog bassza fel az agyam.

LasDen
döntõ miatt elõrehozott

Elore hozott bajnoki a kupadonto miatt. Malaga ellen 4-2-re megyunk a felidoben. Volt piros, kihagyott 11-es, kozvetett szabad ... szoval jo a meccs 😄

REAL MADRID

SLICK
faszom. máskor a Real madrid fb oldala állandóan kiteszi az idõpontokat most baszott kitenni vagy nem láttam, azt hittem hétvégén lesz meccs.

SLICK
meccs van?

4-2-re vezetünk, kit érdekel Adebayor 😄

REAL MADRID

SLICK
hát nem is rá gondoltam 😄

REALista
jaj ne már úgy csinálsz mintha Benzema életében nem lõtt volna még gólt...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
kit érdekel a gól milyensége...mit számít az?? Adebayor ebben a szezonban 6 gólnál tart, míg Benzema 19-nél...leszarom milyen gólokat lõ, menjen be és legyen minél több...

az igaz, de legalább berúgta 1000bõl 1x. Benzema mikor lõtt ilyet?

LasDen
nyugi. Adebayor a spursben is szar...

SLICK
azért Fikabayor itt nem vitézkedett
Amúgy csak itt felejtenek el játszani a játékosok ez a baj. Ezért vagyok azon az elven, ha Özil is elmenne netalán, akkor máshol olyan formát hozna, mint Sneijder az Internél... Tehát sokan csak máshol tudnak virágozni és ez a szomorú, hogy páran itt úgy elvannak mint hal a vízben :|

LasDen
jah...1000bõl 1x 😄

õ mégis berúgja az ilyet. a mi Benzemánk még 8 méterrõl is valamikor fölé mellé rúgja, ha eltalálja egyáltalán a labdát 😄

LasDen
adebayorral ne példálózz 😄 egy fos az az ember 😄

amúgy Adebayor nem kis gólt vágott a Chelseanek... a mi csatárjaink ilyet miért nem tudnak?

LasDen
azt fejezi ki, hogy ez egy csapat...

menõ a banner 😄
Az még nem hivatalos szerintem.

REAL MADRID

Voyager5
a Manchester United a nagy szerelme, milliószor elmondta.
De nem õ lesz az új MU manager, hanem Moyes.

REAL MADRID

REALista
Linkeld már be én nem találom sehol.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Smithie
Áhh, nem hiszem, chelsea a nagy szerelme...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Voyager5
Na Mourinho mehet Manchesterbe. Úgyis ez volt szíve vágya 😄