81624
  • SLICK
    hát a Cé fejese előtt helyzetben sokkal több lehetőség volt, Özil kisodródott nagyon a labdával.. :|
  • SLICK
    Isco és Modric le Di María és Casemiro fel.

• Rockynhooo
    Isconak is voltak szép momentumai.
  • SLICK
    49-51 % labdatartás volt mikor legutóbb mutatták. Kiegyenlített tehát tényleg próbáljuk sokat tartani a labdát, csak nem szeretném azt hogy utána az a görcsölős fos legyen mint a Barcánál hogy elpasszolgatnak de a további dolgokhoz pedig nincs elképzelés...
  • Monoton
    Köszi, egyébként Özil nyilatkozta azt hiszem, hogy Ancelotti a sokpasszos, labdatartos jatekot akarja jatszani. Hat kivancsi leszek a 2. felidore.
  • SLICK
    egész pörgős, a PSG-nek több veszélyesebb helyzete volt, de Lavezzi Benzema szintű bénázásainak hála nem lett gól egyikből sem.
    A játékunk azért nem tetszik, mert nagyon középre tömörödnek olykor és ott próbálnak szűk területen helyzetet kialakítani, de mondanom sem kell szarra sem jó. Össze vissza passzolgatnak a 16-os közelében.
    Özil továbbra is megtorpan mikor mehetne, bár egy gólpasszt kiosztott így, Cé pedig nem is tudom milyen pozícióban van mert rendszerint középen tűnik fel vagy átmegy a jobb oldalra. De amúgy is azt a szélt erőltetik, gondolom Carvajal miatt, mondjuk ő kurvajól is tolja, Ibrát nem akárhogy szerelte 15-oson belül.
  • pacclacc
    Nem volt valami jó, Benzama Végre jól találta el a labdát. ennyi! :)
  • Monoton
    Basszus azt hittem 20:45-kor kezdodik. MIlyen volt az elso felido?
  • pacclacc
    Lavezzi hatalmas csele :D
  • SLICK
    na Benzema gól, fel kell jegyezni.
  • pacclacc
    Nekem azok tökéletesen szoktak menni (sopcast), meg ha kifogok egy 2000/s azt kiteszem tv-re, mert általában nagyon jó minőségűek!
  • SLICK
    Köszi!
  • banok
    FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
    20.00 PSG-Real Madrid
    streamek:
  • LasDen #77233
    ennyit Bale állítólagos menni akarásáról :D
  • shala
    Khedira megint betrükközte magát a kezdőbe, biztos gecijó arc az edzéseken
  • Monoton
    Hát eddig nem nagyon találta az ideális taktikát.
  • LasDen #77230
    íme a csapat: Diego López, Carvajal, Pepe, Nacho, Coentrao, Khedira, Modric, Isco, Özil, Cristiano Ronaldo és Benzema.

most megin 4231? :D bár 4321-nek is elmegy...
  • LasDen #77229
    szerinted??
  • Grove4
    Sopcastot nem próbáltátok? Szerintem fényévekkel jobb mint a mezei stream.
  • SLICK
    én amiket eddig kifogtam 1 kivételével mind jó volt
    csak a kurva szolgáltatóm baszik esténként valamit
  • LasDen #77226
    sose volt még olyan meccs, amit 1 streamen végig tudtam volna nézni. általában elkezdem, akkor az belaggol, keresek másikat, belaggol, másikat, belaggol és megyek megölök mindenkit játékban....
  • SLICK
    úgy néz ki maradnak a streamek. Ennek csak azért nem örülök mert esténként baszakszik a netem
  • LasDen #77224
    nem közvetíti itthon tv?? kár :(((
    kurva streamek...
  • SLICK
    Este 8-kor meccs a PSG ellen. Esetleg ha valaki nem tudná :)
  • pacclacc
    Védekező középpályás jön úgy hogy lesz helyette más akit majd lehet szidni! Úgyhogy nincs isten! :D
  • LasDen #77221
    megunták már az égiek a sok szitkozódást :D
  • SLICK
    van isten? :o
  • Monoton
    Khedira tavozhat, Kondogbia erkezhet!!!
  • pacclacc
    Szimpatikus játékos, ezt a meccset sose felejtem el, nagyon megmaradt bennem, 0-3 ról fordítottunk! Legnagyobb meccsek egyik volt számomra.
  • LasDen #77217
    felejthetetlen...:D de az utolsó meccs sem volt kevésbé rosszabb...
  • Rockynhooo
    Khedira tényleg mehetne, Modric maradjon bizonyítani :)

Ez meg ofikál:
    Real Madrid announce that Denis Cheryshev has renewed his contract and will be a first team player for the next four seasons.
  • Monoton
    Most mi bajod, tegnap is becsereltek majd kiegyenlitettunk :D
  • SLICK
    +1, Khedira mehetne is, főleg ha marad Modric, akkor túl lesz telítve az a rész. Meg eleve nem tudom mit látnak még Khedirában, egy gyökér az egész ember, kurvára irritáló már a jelenléte is
  • shala
    Személy szerint én Casemiro játékával vagyok a legjobban megelégedve, reményteli a srác.
  • SLICK
    én azt hittem Denis elkerül a Leverkusenhez úgy mint Carvajal, de azt se bánom, hogy így alakult, csak ne védőt faragjanak belőle könyörgöm.
  • LasDen #77211
    Denis, Morata, Jesé, Carvajal, Nacho...te jó ég. Mennyi saját nevelésű :D mikor volt utoljára ennyi a kerektben? (és akkor még ott van Arbeloa, Iker, Lopez is)
  • Monoton
    Hoppá, Denis is új szerződést kaphat. Mivel nem igazolunk csatárt, szükség lehet rá is.
  • Zenszkij
    Kedves kis történet.
  • Monoton
    Beszarás, hogy Benzemanak és Özilnek még tolmács kell egy spanyol interjúhoz.
  • Monoton
    Ez a 2. számú kék mez olyan mint egy pizsama :DDélő