81624
-
#77246 hát a Cé fejese előtt helyzetben sokkal több lehetőség volt, Özil kisodródott nagyon a labdával.. :| -
#77245 Isco és Modric le Di María és Casemiro fel.
-
#77244 Isconak is voltak szép momentumai. -
#77243 49-51 % labdatartás volt mikor legutóbb mutatták. Kiegyenlített tehát tényleg próbáljuk sokat tartani a labdát, csak nem szeretném azt hogy utána az a görcsölős fos legyen mint a Barcánál hogy elpasszolgatnak de a további dolgokhoz pedig nincs elképzelés... -
Monoton #77242 Köszi, egyébként Özil nyilatkozta azt hiszem, hogy Ancelotti a sokpasszos, labdatartos jatekot akarja jatszani. Hat kivancsi leszek a 2. felidore. -
#77241 egész pörgős, a PSG-nek több veszélyesebb helyzete volt, de Lavezzi Benzema szintű bénázásainak hála nem lett gól egyikből sem.
A játékunk azért nem tetszik, mert nagyon középre tömörödnek olykor és ott próbálnak szűk területen helyzetet kialakítani, de mondanom sem kell szarra sem jó. Össze vissza passzolgatnak a 16-os közelében.
Özil továbbra is megtorpan mikor mehetne, bár egy gólpasszt kiosztott így, Cé pedig nem is tudom milyen pozícióban van mert rendszerint középen tűnik fel vagy átmegy a jobb oldalra. De amúgy is azt a szélt erőltetik, gondolom Carvajal miatt, mondjuk ő kurvajól is tolja, Ibrát nem akárhogy szerelte 15-oson belül. -
pacclacc #77240 Nem volt valami jó, Benzama Végre jól találta el a labdát. ennyi! :) -
Monoton #77239 Basszus azt hittem 20:45-kor kezdodik. MIlyen volt az elso felido? -
pacclacc #77238 Lavezzi hatalmas csele :D -
#77237 na Benzema gól, fel kell jegyezni. -
pacclacc #77236 Nekem azok tökéletesen szoktak menni (sopcast), meg ha kifogok egy 2000/s azt kiteszem tv-re, mert általában nagyon jó minőségűek! -
#77235 Köszi! -
#77234 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
20.00 PSG-Real Madrid
streamek: -
#77233 ennyit Bale állítólagos menni akarásáról :D
-
#77232 Khedira megint betrükközte magát a kezdőbe, biztos gecijó arc az edzéseken -
Monoton #77231 Hát eddig nem nagyon találta az ideális taktikát. -
#77230 íme a csapat: Diego López, Carvajal, Pepe, Nacho, Coentrao, Khedira, Modric, Isco, Özil, Cristiano Ronaldo és Benzema.
most megin 4231? :D bár 4321-nek is elmegy... -
#77229 szerinted?? -
#77228 Sopcastot nem próbáltátok? Szerintem fényévekkel jobb mint a mezei stream. -
#77227 én amiket eddig kifogtam 1 kivételével mind jó volt
csak a kurva szolgáltatóm baszik esténként valamit -
#77226 sose volt még olyan meccs, amit 1 streamen végig tudtam volna nézni. általában elkezdem, akkor az belaggol, keresek másikat, belaggol, másikat, belaggol és megyek megölök mindenkit játékban.... -
#77225 úgy néz ki maradnak a streamek. Ennek csak azért nem örülök mert esténként baszakszik a netem -
#77224 nem közvetíti itthon tv?? kár :(((
kurva streamek... -
#77223 Este 8-kor meccs a PSG ellen. Esetleg ha valaki nem tudná :) -
pacclacc #77222 Védekező középpályás jön úgy hogy lesz helyette más akit majd lehet szidni! Úgyhogy nincs isten! :D -
#77221 megunták már az égiek a sok szitkozódást :D -
#77220 van isten? :o -
Monoton #77219 Khedira tavozhat, Kondogbia erkezhet!!! -
pacclacc #77218 Szimpatikus játékos, ezt a meccset sose felejtem el, nagyon megmaradt bennem, 0-3 ról fordítottunk! Legnagyobb meccsek egyik volt számomra. -
#77217 felejthetetlen...:D de az utolsó meccs sem volt kevésbé rosszabb...
-
#77216 Khedira tényleg mehetne, Modric maradjon bizonyítani :)
Ez meg ofikál:
Real Madrid announce that Denis Cheryshev has renewed his contract and will be a first team player for the next four seasons. -
Monoton #77215 Most mi bajod, tegnap is becsereltek majd kiegyenlitettunk :D -
#77214 +1, Khedira mehetne is, főleg ha marad Modric, akkor túl lesz telítve az a rész. Meg eleve nem tudom mit látnak még Khedirában, egy gyökér az egész ember, kurvára irritáló már a jelenléte is -
#77213 Személy szerint én Casemiro játékával vagyok a legjobban megelégedve, reményteli a srác. -
#77212 én azt hittem Denis elkerül a Leverkusenhez úgy mint Carvajal, de azt se bánom, hogy így alakult, csak ne védőt faragjanak belőle könyörgöm. -
#77211 Denis, Morata, Jesé, Carvajal, Nacho...te jó ég. Mennyi saját nevelésű :D mikor volt utoljára ennyi a kerektben? (és akkor még ott van Arbeloa, Iker, Lopez is) -
Monoton #77210 Hoppá, Denis is új szerződést kaphat. Mivel nem igazolunk csatárt, szükség lehet rá is. -
Zenszkij #77209 Kedves kis történet. -
Monoton #77208 Beszarás, hogy Benzemanak és Özilnek még tolmács kell egy spanyol interjúhoz. -
Monoton #77207 Ez a 2. számú kék mez olyan mint egy pizsama :DDélő