Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benzama játszik? Nem látom a pályán! Modric rengeteget gürizik. Essien egy nagy határ ... Khedira is olyan semmit mondó számomra a mai nap :S

SLICK
Ramos mit nézett vajon a bekapott gól elõtt? De Essien is el volt maradva, mint a szar szorulás esetén...

Effe88
melyik adó adja?digi?😄
streamet tudtok adni

SLICK
na alig másfél óra, remélem normális játékot fogunk produkálni. Csúnya lenne pont most rászaladni a nyeles cicire az Atletico ellen.

<#wow2> "Még" csak 32 éves, megint lesérült?

REAL MADRID

Christoph Metzelder is ma jelentette be a visszavonulását <#rolleyes>

[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620

REALista
Mert nem Mou volt az edzõnk...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
akkor mér nem nyertük 2003-07 között BL-t? 😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Mit szeretnél, hogyan emlékezzenek rád? Az elmúlt 22 évben nagyon sok mindent elértél, de mi az, ami a legfontosabb a számodra?

"Azt szeretném, ha úgy gondolnának vissza rám, mint a focistára, aki nagyon keményen dolgozott, szenvedélyesen játszott és mindent kiadott magából. Volt, hogy nem az alapján ítéltek meg, mit értem el a pályán, és ez bántott, mivel a világ legjobb csapataiban játszottam a legjobb játékosok mellett, a legnagyobb edzõk készítettek fel, és majdnem mindent elértem a labdarúgásban, amit lehetséges. "

Nagyon nagy játékos volt.Tipikusan az az ember aki nagyon sokat dolgozott azon hogy oda jusson ahol van.Mindig hozta a maximumot igazi húzóember volt.Ha a mostani csapatban is lenne egy két ilyen játékos akkor most lenne miért izgulni a BL döntõben...

LasDen
ha határozott kijelentés elhangzik tõle, hogy menni akarok a pezzsébe, mert a francia bajnokság az álmaim ne továbbja, akkor mehet. 100milláért meg fõleg 😄 de én annak is örülök, ha maradna. egy 3x éves ronaldo is nagy erõsítés....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
<#nevetes1>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
SLICK
hát én nem tudom mit csinálok, ha pont most szopunk ki tõlük 😄

LasDen
istenvéle...
az elmúlt években már amúgy sem volt itt, szóval lényegében már a galaxyhoz igazolásával visszavonult...

David Beckham visszavonul az idény végén. <#sir>

REAL MADRID

LasDen
én pont holnap megyek moziba, de jól jön ki, mert a végére pont visszaérek 😄

Nagyon várom már a mérkõzést. Ne feledjétek, holnap lesz 😄

REAL MADRID

LasDen
Varane kivételével mindenki a döntõ keretében. Helyes...
Am szerintem 15 év után pont most fogunk kikapni az AtMatól 😄

Plusz ki tudja mikor lesz neki honvágya ...

REAL MADRID

LasDen
Sevillai újság Navasról ír, hogy esetleg ide jönne. Eléggé pót megoldásnak látom Bale és Neymar után. Olcsóbb lenne, mint e kettõ, viszont taktikailag kevesebbet tudna hozzá tenni a meccseken Balenél. Nem lõ annyi gólt, nincs annyi gólpassza, nem lenne jó megoldás...
Neymar meg majd ha játszott európában...

horpeti
Ja, lett volna egy motivált játékos, aki még így is átöltözik, a többiek kiröhögik. Legközelebb már nem lesz, hurrá. 😊 Kínmosoly. 😛

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

REAL MADRID

SLICK
_😄SA_😄AS

REALista
😄😄DDDDDDDd

miilann04
Coentrao bakiján nevetett az egész Real-kispad
A „királyiak” portugál sztárját, Fabio Coentraót José Mourinho nem nevezte a találkozóra, ám a labdarúgó mégis átöltözött, és leült a padra. A védekezõ középpályást Iker Casillas világosította fel a helyzetrõl, amit a játékos nem akart elhinni, így Aitor Karanka másodedzõt is megkérdezte a történtekrõl.

hatalmas. 😄 hogy kiröhögi mindenki szegényt, de még josé is. 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
A Marca statisztikája szerint Luka Modric 15 percenként szerez egy labdát, amivel felülmúlja Sami Khedirát (16 perc). A horvát játékos neve mellé 139 labdaszerzés került eddig, míg a német középpályás csak 103-at szerzett.

egyre jobb a horvát...jövõre is ugyanígy...

remélem nem fogja befolyásolni a formáját... fiatal, tehetséges... aztán nehogy Kaká legyen belõle :\

LasDen
jó lenne 😄

SLICK
van Isten? 😄

helloszia

Nap híre:

"Az AS megosztotta a Mirror egyik hírét, ami arról szól, hogy Mourinho már a Chelsea jövõ évi keretét tervezi. Ennek egyik alappillére Sami Khedira lehet, akinek az árát 23-25 millió euró közöttire becsülik. José mindenképpen meg kívánja erõsíteni a középpálya közepét, és Khedirát az egyik leghûségesebb játékosának tekinti, így szeretné magával vinni, errõl már tájékoztatta Abramovicsot is."
/madridom/

<#wave>

REAL MADRID

Varane 4-6 hét off, meg is kell mûteni a térdét 😞

REAL MADRID

miilann04
az új banner.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
elfér az ott, azért legyen valami dísz is 😄

#76118: Ez sem rossz végüis. Bár szerintem nem kell ennyire vízjel szerûre megcsinálni, mivel amúgy letisztultabb. A neveknél direkt nem hagytam nagyobb margót, mivel így is nagy a betûméret, meg mindenki más méretben használja a böngészõjét. De nyilván mindenki ossza meg az ötletét, hisz az alapján lehet összerakni egy olyat, ami mindenkinek tetszik 😊

Ja ezt a bannert kiszedheted amúgy, csak bedobtam, hogy legyen valami témába vágó 😄

REAL MADRID

ProGabe
Ez nem is lenne rossz, de szerintem legyen nagyobb a margó a neveknél (tehát legyen távolabb), plusz meg kéne nézni milyen elhalványítva, vízjel-szerûen.

Köbö így.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
hát azt szerintem be lehetne lõni, hogy az ablak nagyságától függjön a mérete a háttérnek. Bár sajna nem értek a web programozáshoz, de szerintem valahogy kivitelezhetõ lehet.

LasDen
jónak jó...
de nekem tuti nem fog látszódni a fele 😄

SLICK
Topic Háttér vázlat

Gyorsan összedobtam, tehát ne a minõséget nézzétek, hanem az elképzelést 😄
Persze lehet használni más színeket, itt a feketén halványítottam végülis.
A névsort direkt nem írtam végig, csak meg akartam nézni, hogy kb. hogyan mutatna. Természetesen ez is lehet más betûtípussal.
Szerintetek a téma jó lenne?

SLICK
nem kell belet kihajtania magából, arra megvan 1-2 olyan meccs, ahol tényleg igazán oda kell tennie magát egy játékosnak.
Én úgy fogalmaznék, hogy tudásukhoz megfelelõen játsszanak. Hát tegnap azt a tudást meg se közelítették...

nem, de az alap szintet meg kell ütni melóhelyen is, ergo nem végzed el a kiadott munkát (fociban: hajtsd ki a beled) akkor simán kirúg a fõnököd.

LasDen
ezeknek már nem jelent semmit, hogy hány ezren figyelik...😄

REALista
Én amúgy Benzemában több potenciált látok ha rajtam múlna õt tartanám meg inkább.Na meg jóval fiatalabb is Higunál...na jó 9 nappal...😄

LasDen
fele?? max khedire, arbeloa, dimaria, kaka, cllejón, higu/benzema...

REALista
Nem de nem is keresünk annyit.Na meg ha tudnám hogy több 10 ezer ember figyel meló közben azért akkor odatenném magam...😄

SLICK
az oké, hogy nem megy valakinek a játék olykor, de hogy még csak meg se erõltetik magukat, hogy legalább az akarat látszódjon, az az idegesítõ.
Bár mielõtt Varane megsérült volna, addig legalább egy kis játék is volt, azután volt egy kis átszervezés és teljesen ötlettelen fingot toltunk.
Benzemának és Di Maríának is volt pár helyzete mikor tisztán távolról rálõhette volna a labdát. De Benzema is bevitte 4-5 védõ közé, hát azt a sutaságot a gyerekeknél láttam utóljára.
Legnagyobbat a második félidõben röhögtem, igaz már kínomban, mikor félpályánál paszolgattak a védõink, majd Essienhez került a labda, Modric meg szélen kiabál és integet, hogy passzolják neki. Aztán odakerült a labda de õ se tudott mit kezdeni vele 😄 csak tolt rajta kettõt hármat majd passzolta vissza középre.

Rendben gyakorlatilag vége a szezonnak, meg tényleg elég felejthetõ is ez az egész. De a játékosaink fele nem ide való és nem csak a most látottak miatt, hanem az egész szezon alapján mondom.

LasDen
persze, mert mindenki mindig 120%-osan oda teszi magát a hét mindennapján....

Aki nem akar dolgozni, az fizetést se kapjon.

REAL MADRID

LasDen
nyugi...nem értem mit kell idegeskedni egy olyan szezonon, aminek már kvázi vége van. az edzõnek nincs motivációja, a játékosoknak sincs motivációja...minek erõlködjenek, mikor már minden eldõlt...én se erõltetném meg magam ebben a helyzetben. nem hibáztatom õket, valahol érthetõ
olyasmin idegeskedtek, aminek már nincs jelentõsége...dehát ha ettõl jobb