Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Azt szeretném, ha úgy gondolnának vissza rám, mint a focistára, aki nagyon keményen dolgozott, szenvedélyesen játszott és mindent kiadott magából. Volt, hogy nem az alapján ítéltek meg, mit értem el a pályán, és ez bántott, mivel a világ legjobb csapataiban játszottam a legjobb játékosok mellett, a legnagyobb edzõk készítettek fel, és majdnem mindent elértem a labdarúgásban, amit lehetséges. "
Nagyon nagy játékos volt.Tipikusan az az ember aki nagyon sokat dolgozott azon hogy oda jusson ahol van.Mindig hozta a maximumot igazi húzóember volt.Ha a mostani csapatban is lenne egy két ilyen játékos akkor most lenne miért izgulni a BL döntõben...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az elmúlt években már amúgy sem volt itt, szóval lényegében már a galaxyhoz igazolásával visszavonult...
REAL MADRID
REAL MADRID
Am szerintem 15 év után pont most fogunk kikapni az AtMatól 😄
REAL MADRID
Neymar meg majd ha játszott európában...
REAL MADRID
A „királyiak” portugál sztárját, Fabio Coentraót José Mourinho nem nevezte a találkozóra, ám a labdarúgó mégis átöltözött, és leült a padra. A védekezõ középpályást Iker Casillas világosította fel a helyzetrõl, amit a játékos nem akart elhinni, így Aitor Karanka másodedzõt is megkérdezte a történtekrõl.
hatalmas. 😄 hogy kiröhögi mindenki szegényt, de még josé is. 😄
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
egyre jobb a horvát...jövõre is ugyanígy...
"Az AS megosztotta a Mirror egyik hírét, ami arról szól, hogy Mourinho már a Chelsea jövõ évi keretét tervezi. Ennek egyik alappillére Sami Khedira lehet, akinek az árát 23-25 millió euró közöttire becsülik. José mindenképpen meg kívánja erõsíteni a középpálya közepét, és Khedirát az egyik leghûségesebb játékosának tekinti, így szeretné magával vinni, errõl már tájékoztatta Abramovicsot is."
/madridom/
<#wave>#wave>
REAL MADRID
REAL MADRID
#76118: Ez sem rossz végüis. Bár szerintem nem kell ennyire vízjel szerûre megcsinálni, mivel amúgy letisztultabb. A neveknél direkt nem hagytam nagyobb margót, mivel így is nagy a betûméret, meg mindenki más méretben használja a böngészõjét. De nyilván mindenki ossza meg az ötletét, hisz az alapján lehet összerakni egy olyat, ami mindenkinek tetszik 😊
REAL MADRID
Köbö így.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de nekem tuti nem fog látszódni a fele 😄
Gyorsan összedobtam, tehát ne a minõséget nézzétek, hanem az elképzelést 😄
Persze lehet használni más színeket, itt a feketén halványítottam végülis.
A névsort direkt nem írtam végig, csak meg akartam nézni, hogy kb. hogyan mutatna. Természetesen ez is lehet más betûtípussal.
Szerintetek a téma jó lenne?
Én úgy fogalmaznék, hogy tudásukhoz megfelelõen játsszanak. Hát tegnap azt a tudást meg se közelítették...
Bár mielõtt Varane megsérült volna, addig legalább egy kis játék is volt, azután volt egy kis átszervezés és teljesen ötlettelen fingot toltunk.
Benzemának és Di Maríának is volt pár helyzete mikor tisztán távolról rálõhette volna a labdát. De Benzema is bevitte 4-5 védõ közé, hát azt a sutaságot a gyerekeknél láttam utóljára.
Legnagyobbat a második félidõben röhögtem, igaz már kínomban, mikor félpályánál paszolgattak a védõink, majd Essienhez került a labda, Modric meg szélen kiabál és integet, hogy passzolják neki. Aztán odakerült a labda de õ se tudott mit kezdeni vele 😄 csak tolt rajta kettõt hármat majd passzolta vissza középre.
Rendben gyakorlatilag vége a szezonnak, meg tényleg elég felejthetõ is ez az egész. De a játékosaink fele nem ide való és nem csak a most látottak miatt, hanem az egész szezon alapján mondom.
REAL MADRID
olyasmin idegeskedtek, aminek már nincs jelentõsége...dehát ha ettõl jobb