Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
hát te jössz-e? 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát te alap vagy,mivel mondtad is,h jössz 😛

ReaL MaDRid x siempre

pedig veled azért összefutnÁK

BUDA > miskolc.

Rockynhooo
köszi hogy kihagytok a felsorolásból <#bohoc>

😊)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
nyugi,elintézem,h jöjjenek pestiek is 😉

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
ha pesti nem jön, akkor nem is kéne pesten tartani, mert eddig, ahogy nézem csak vidékiek jönnének....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
😞

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
hunbasser
tanuljál,sikerüljön a Társaságok pénzügyei vizsga,és akkor eljössz 😛PP

remélem DJ BP is jön,nomeg robotnyk,a keménymagnak jönnie KELL 😊

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Én még nem tudom mert pénteken és hétfõn is vizsgázok attól függ hogy mennyit tudok majd tanulni a héten és hogy a pénteki Társaságok pénzügyei vizsga sikerül-e...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
de amúgy kik volnának benne???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
:'''(((

majd lélekben ott leszel velünk -.-

ReaL MaDRid x siempre

legyen az hogy éccaka összejoöttök reggelre meg vizsgahelyemen lesztek :asdasdasd

REAL MADRID

LasDen
ok, de vmi konkrét hely kéne...... 😄

REALista
Szerintem is esélytelen nem kellett volna ilyen könnyen elengedni...😞

persze dávidom :I

hétfõn meg ne vizsgázzak?

sry de bepotoljuk egy baja - real madrid meccsen 😊 <#sir>

REAL MADRID

hunbasser
ugye jössz vasárnap?a helyszínnek vhol a keleti környékén kéne lennie(ez mindenkinek elõnyös)

ReaL MaDRid x siempre

REAL MADRID

Rockynhooo
zsír! péntek party, szombat pihi, vasárnap sör sör sör + meccs 😊

a 12. döntõ... milyen jól hangzik 😉

hunbasser
ahhh,ezaz,van isten,VASÁENAP LESZ! 😛

(szombaton évzáró,ráadásul késõ délután :\)

ReaL MaDRid x siempre

20:00 - Vasárnap, 21 órától - A tizenkettedik döntõ: Real Madrid - Mallorca (tévé: Sport Klub).

hétfõn meg vizsgázom 😮

REAL MADRID

ohallood haez igaz lenne ...

kevés az esély 😞

REAL MADRID

ProGabe
Beckhamet 9 millió euróért visszavásárolhatja a Real?

szerintem jó lenne,igaz,tényleg kezd hasonlítani a játékunk egy angol csapatéra,tehát nagyon sok a beadás,és ezekbõl születik a legtöbb gól,de ez engem rohadtul nem érdekel,négy szûk esztendõ után nem érdekel mit,milyen játékkal nyerünk meg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
17:50 - A Real Madrid és a BWin három éves szerzõdést írt alá. A hír hivatalos. A dísztalálkozón a két egyesület vezetõje látta el kézjegyével a hivatalos papírokat, majd nyilatkoztak. Ezt követõen Raúl pózolt a mostani mezben, a szponzori részt lecserélve. Kép1 és Kép2.

nem rossz..... 😄

<#nyes><#worship>

REAL MADRID

Karay képek karay Real <#smile>

\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)

Ezekre a képekre vártam! Isten vagy te gyerek!!!!!<#worship><#worship><#worship>
REALista
09:58 - Diarra csaknem biztosan kihagyja a Mallorca elleni mérkõzést, mellette pedig még Robinho, Gago és Higuaín játéka sem biztos, tekintve, hogy elõbbi a Copa Américára készülõ brazil válogatott összetartásán lenne érdekelt, utóbbi kettõ pedig az U20-as világbajnokságon. Ennek ellenére az õ játékuk azért valószínûsíthetõ.

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

REALista
Ezek a képek rohadt jók!<#worship><#worship><#worship>

miilann
<#worship>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

jAsOn VoOrHeEs

Zaragoza vs Real Madrid

Gólok: | 32' <1 - 0> D. Milito (pen.) | 57' <1 - 1> R.v. Nistelrooy | 64' <2 - 1> D. Milito | 89' <2 - 2> R.v. Nistelrooy |

Képek: [ 01 ] [ 02 ] [ 03 ] [ 04 ] [ 05 ] [ 06 ] [ 07 ] [ 08 ] [ 09 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ]

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hunbasser
már a barca topikban is leírtam:ne legyetek ennyire kishitûek,még simán lehettek bajnokok(sajnos :S)

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
köszönjük....de majd az ucsó forduló után inkább😊 bármi lehet még itt!

ProGabe
nagyon köszönjük,de még nincs vége a bajnokságnak!!!lehetnek még nagy meglepetések,hadd ne mondjam mekkorát koppana mindkét tábor,ha az utolsó fordulóban beelõzne mindkettõnket a sevilla,uhh ki is rázott a hideg amint ezt leírtam

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

HUNtalicska93
Hellósztok!
Szeretnék gratulálni az idei bajnoki címetekhez,küzdöttetek érte,és bennetek megvolt az a plusz,ami belõlünk hiányzott!
Mégegyszer õszinte gratulációm.
ui.:egy Barca drukker

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

ami április well.

BUDA > miskolc.

DeO
na mindenki megúszta 😉

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

januárban kezdenek csak

BUDA > miskolc.

de max sztem kölcsönbe jönne 😞

És az mitõl rosszabb? Itt lenne ugyanúgy, nem? De a Galaxy miért engedné vajon...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
15:45 - A hétvégi utolsó fordulóra közös vidéki meccsnézésekre keresünk szervezõ kollégákat a nagyobb városokból. Jelentkezéseket a [email protected] címre várjuk. A fõvárosban szervezõdõ találkozóról részleteket (idõpont, helyszín) a fórumban, késõbb pedig a hírekben olvashattok.

madridista is szervez már 😄

REALista
Szép lenne de szerintem esélytelen...😞

14:44 - A Madrid elnöke egyébként elmondta, hogy nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy David Beckham végül mégis marad Madridban!

uhh dejo is lenne de max sztem kölcsönbe jönne 😞

REAL MADRID

LasDen
14:44 - A Madrid elnöke egyébként elmondta, hogy nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy David Beckham végül mégis marad Madridban!

és azt hogy???

LasDen
ezt lelehet tölteni vhonnan....
amúgy amikor Puskást mutatták majdnem elsírtam magam.....

LasDen
Capello is júni 18-án ünnepli születésnapját??????

bázz....mekkora jó má.... 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Capello Mallorca meccs utáni napon lesz 61 éves, jó kis ajándéka lenne a mázlistájának 😄