Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
Emerson hatalmas volt<#nyes>
Higuain-nak meg valaki elmagyarázhatná,hogy nem a kapusba kell a labdát lõni😊,,egyébként voltak szép megmozdulásai és golban is szerepet játszott..de lõhetett volna gólt(gólokat)

Hala Madrid !!! Egy gyõzelem "csak" .. félek,hogy a legnehezebb,de nyerni kell mindenáron !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

robotnyk
jó lenne tudni, melyik az a kétes gól, mert nekem fogalmam sincs
Ruud már most is holtversenyben aranycipõs, mivel a szövetség honlapján (lfp.es) 26 góllal áll, szóval neki adják azt a kétes gólt, úgyhogy egyet szerez még, és egyedül õ lenne aranycipõs

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
így igaz,nehogy valaki elõre igyon a medvére!tegnapi este meg egyszerûen horror volt,már kezdtem fogalmazni a gondolatot,miszerint egy kezesgól miatt veszítjük el a bajnokságot,de a szerencse megint mellénk állt,az egyenlítésekig úgy éreztem,hogy amit eddig a sors megadott,most kicsit visszavette,az egész bajnokság,és az hogy megnyerhetjük egy nagy ajándék,valljuk be,tudom hogy a tavaszi menetelésünk semmihez sem fogható,de amit az év elején csináltunk az vérlázító volt,fõleg ehhez a formához képest

jöjjön a lényeg:jövõ héten ugyebár bajnok lehet a madrid 4 év után,ezt mindenki tudja,de most már abban is biztos mindenki hogy sima gyõzelemmmel,hát ez sajnos nem így lesz,látván mire képes a Mallorca és mit mûveltünk tegnap mi 55-60 perc erejéig

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

amugy a majorka kapott egy tizit nem? berughattak volna :\

Sõt pár fordulóval ezelõtt Barca ellen is kaptak, akkor se lõtték be

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

miilann
*jav: Mallorca

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
messi golját meg szabálytalanságnak nevezik,nincs szerencse-balszerencse színtiszta csalás

amugy a majorka kapott egy tizit nem? berughattak volna :\

mellesleg már kezdem unni hogy az utolso percben nyerünk vagy egyenlítünk ebbe bele fogok örülni,de inkább akkor mint akkorse

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Ez a forduló hihetetlen volt, én már rég lemondtam mindenrõl, aztán ahogy a kispadot mutatták 😄. A legjobb bajnokság idén a spanyol, ez nem vitás, izgalmakat tekintve biztos, de nagyon kiegyenlített a mezõny, erõsek a kis csapatok is.

mák a sok kihagyott helyzet is?

<#pardon1>

REAL MADRID

[Jakuza]
Ezt nevezik máknak,mert a Real tovabbra sem jatszik jol, csak ahol eddig balszerencses volt, most ott megfordult a helyzet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rockynhooo
hát nem mondjátok? ezt nem hiszem el... én sajna nem tuttam nézni a meccset mert partyba voltam, és 5 percenként hívtam havert h melyik meccs hogy áll?! 😄 az uccsó hírem az volt h mi X-re állunk a barca meg vezet, hát mit ne mondjak életem legrosszabb bulija volt, bánatomban nagyon beittam... és hiába hívtam havert nem vette fel :|na mind1 úgylátom nem kell szomorkodnom 😊 1 meccs még , anno amit beszéltünk hogy 9 vagy 7 (nem emlékszik) döntõnk vaan még hátra... hát eljött az utolsó döntõ srácok...
hajrááá Madrid!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

iiiiiiigeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!él a remény😊 Van Nistelrooy 4ever😊
márcsak 1 meccs és olyan mattra vágom mint még sose😊

Zizou5
uuuuuu mekkora meccs volt. beszarok.beszarok. mallorca. MUSZÁJ megverni õket.nem hiszem hogy problémát fog jelenteni, de nem szabad elbízni magunkat. HALA MADRID !

REAL MADRID

00:32 - Van Nistelrooy egy gólra az Aranycipõtõl.

REAL MADRID

hunbasser
vele rosszban vagyok,le is tiltottam msnen -.-

ReaL MaDRid x siempre

nekem meg õ irt 😄DD

REAL MADRID

hunbasser
most írta nekem pm-be,h õ is jönne meccset nézni,ha nem bánjuk -.-

ReaL MaDRid x siempre

REAL MADRID

REALista
Ez jó!😄DDDDDDDDDd

REAL MADRID

hunbasser
aki pesti,az ajánlhatna egy jó helyet,onnantól már csak annyi van,h megbeszéljük,h mikor és hol találkozzunk(mondjuk az utóbbin nem sokat kell beszélni -.-)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
de akkor télleg lekéne szervezni a dolgokat, csak 1 hét van addig....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
én sem pesti vagyok 😄

és nem kell elõre megvenni a piát,majd vmi kultúráltabb pub-szerûságben megnézzük nagyképernyõs tv-n,és közben majd lehet iszogatni 😛
én sem nagyon szoktam inni,csak alkalmanként,de ha most megnyerjük a bajnokságot,úgy berúgok,mint a szar 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

REALista

LasDen
én se pesti vagyok, de ha lesz megprószálok elmenni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
nem tudok, nem pesti vagyok. azt is tudom, hogy bár az elmúlt 1 évben kétszer ittam alkoholt, ha bajnokok leszünk, én is iszom rá, itthon. de nem veszem meg elõre, még véletlenül sem. 😊
robotnyk
ja, aki mellesleg kecsegezett/buzeezott, az jelentkezzen gabbernél egy büntetõpontra, mert az agyvérzés közepette elfelejtettem kinek az üzenetét törtöltem a meccs után. ezt a kis büntetést igazán bevállalhatjátok egy ilyen este után 😊
hunbasser
ez igaz,ez igaz.még nincs megnyerve a bajnokság.

más:ha sikerül összehozni egy hét múlva a találkozót,ahol közösen nézzük meg az utolsó meccset,és reményeink szerint meg is ünnepeljük a bajnoki címet,akkor oda eljössz?

ReaL MaDRid x siempre

azt még én is szidom, meg nem adott 11es miatt😛
😄DDDDDD

REAL MADRID

<#zavart1> én cak mai napnak örülök

REAL MADRID

REALista

😄

robotnyk
szeretnék mindenkit mekérni arra, hogy ne örömködjön még, legfõképp ne a barca topicban, vagy kezdjen felesleges, parttalan vitákba, aminek úgysem lehet jó vége.

azt is szeretném azért magamban, meg mindenki másban is tudatosítani, hogy ahhoz, hogy bajnokok legyünk, meg kell vernünk még 1 hét múlva azt a Mallorcát is, akiket ma a Sevilla nem tudott. már csak egy lépés, de még mindig nem vagyunk bajnokok!
hunbasser
akkor most valószínüleg szidnánk a bírót,aki vezette a meccseteket 😛

ReaL MaDRid x siempre

azért ebböl Barca jött volna ki gyõztesen, nem poénkodnátok hogy melyik sarokba dobja...
szoltan
Itt vok én mindig, csak ritkán szólok hozzá a dolgokhoz<#vigyor>

Hala Madrid!

REALista
Pont ennek néztem utána én is!Volt még valami rekord az idegenben lõtt gólokkal kapcsolatban is ha jól emlékszem!

hunbasser
üdv újra,rég voltál már!

mellesleg RvNnek már csak egy gól kell az aranycipõhöz 😛
ha kettõt lõ,akkor meg egyedüliként fogja birtokolni 😛PP

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Na én mek kipihenni az izgalmakat! Bye all!

LasDen
akkor menjen postásnak.....

REALista
Biztos vagyok benne hogy a partjelzõ látta csak nem mert beleszolni a meccsbe...

szoltan
Hali! Hát ez a forduló k*rvajól alakult eddig számunkra!
Ez a meccs egyszerûen fantasztikus volt! Ahogy a csapat küzdött, látszott rajtuk h tényleg akarják ezt a bajnokságot(teszem hozzá, mint az eddigi meccseken is). Kiemelném elsõsorban Van Nistelrooyt, aki 3 nagy helyzetébõl berúgott 2-t, ami sztem klasszis teljesítmény, mellette még a sérült Beckham,Sergio Ramos,Higuain volt még nagyszerû, a többieknek sajna nem jött ki annyira a lépés😞
HALA MADRID!

Hala Madrid!

ezmavolt?

REAL MADRID

hunbasser
pff,Maradona 2...de ilyet h lehet benézni?bíró is,meg partjelzõ is...azért a partjelzõ láthatta volna simán.biztos barcás :@@@@ 😄

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Azon röhögtem volna ha felévágja XD

robotnyk
nem hiába, Nagy Laci taníthatott neki egyet-mást :p