Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ki lenne az az egy szûrõ? Mert Emerson és Gago mondhatni nem lehet tudni, hogyan fog játszani adott meccsen. Vagy Guti? Sztem mindenki nyugodtabb lenne egy Emerson+Gago, vagy Emerson+Guti középpályával. Mert ideges lennék finoman szólva

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Menyus489
Hú nagyon szépen köszönöm a meghívást, erõsen gondolkodok rajta, talán sikerül vasárnapra szabaddá tennem magamat, de ez elég sok dolgtól függ, örülök hogy most van pár pihis napon ezen a héten 😄 Amúgy Szentendrei vagyok, így Pestre menni nem lesz különösebb gond.
Mindenesetre örülnék a lehetõségnek, mivel itthon nincs Sportklubunk, és csak barátnõmnél tudnám nézni, szóval ha ráérek, akkor nagy öröm lesz számomra az együtt szurkolás 😊

Amúgy a mostani csapatra vonatkozólag tényleg nem azt a szép játékot játszák, és az idény elsõ fele tényleg nagyon félresikerült, de pont hogy ilyen helyzetekben kell bízni a legjobban a csapatban és lám megmutatták mennyire tudnak egységként küzdeni, Fánit meg már idény elején nagy igazolásnak gondoltam, védtem is, mikor a nagy MU-s osztálytársam szónokolt, hogy miért is jó hogy elment tõlük... 😄
Beckham meg másik személyes õsi nagy kedvencem, amióta feltûnt, és én kifejezetten örültem mikor ide igazolt, mégha kétségek is voltak milyen szerepet is tölthet be majd a klubban, és szintén rengeteget kellett védenem õt év elején is, de benne is láttam küzdeni akarást, és lám most milyen formában játszik, és még lesérülve is visszabiceg a páláyra, tovább nõtt a szememben.
Diarra elvesztését meg szintén sajnálom, nagyon nehéz lesz ez a Mallorca elleni meccs, és most kell majd a legjobban koncentrálni végig. Kíváncsi leszek milyen taktikát fog alkalmazni Diarra kiesésével Capello, de talán én is a 4-1-3-2 mellett voksolnék, elõl Raúllal és Fánival.

Bátor fiú...

hunbasser
de,de mostmár azért ne szégyellje már használni a 4-1-3-2-õt!

ReaL MaDRid x siempre

mert eddig nem kellett? 😮 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
<#integet2>

üdvözlünk a topicban! 😊

téged is várunk ám vasárnap!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pedig muszáj lesz,fõleg,h erõsen támadó taktikát kell alkalmaznia,mivel biztos gyõzelemre kell mennünk

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Szépjónapot minden kedves Madridistának!!!
Ez az elsõ alkalom, hogy ebbe a topicba írok, szégyellem is magam érte, hiszen már régóta követem passzívan mik folynak itt, és természetesen otthon drukkolok kedvenc csapatomnak. Most egy kis szusszanást véve az érettségik közepette végre rászántam magam, hogy ezt a maradék egy hetet immáron ne egyedül izguljam végig, nehezen bírom az ilyen feszültséget 😊
Eléggé régóta madridistának tekintem magamat, már icipici koromban lenyûgöztek, amikor csak elvétve sikerült egy-egy meccsrõl tudomást szerezni, amióta viszont rendszeresen tudom követni a mérkõzéseket már nem volt akadály semmi. 😊
Örök kedvencem akármi történik Raúl lesz és Raúl marad, õ az aki az elsõ perctõl fogva megfogott és tényleg felhõtlen bizalmamat élvezi 😄
No összegezve örülök hogy végre vettem a bátorságot és a fáradalmat, hogy beírjak, sulimban mint madridista ilyen téren egyedül voltam, végre van alkalmam igazi madridistákkal együtt szurkolni 😊

Bátor fiú...

no,kedves Capello mester,tesztelheted megint az 1 szûrõs taktikát

Talán nem most kéne 😊

hunbasser
legalább Robinho itt lesz.

no,kedves Capello mester,tesztelheted megint az 1 szûrõs taktikát

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sztem jobban járnánk,ha csengetnénk a Mali szövetségnek

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
14:28 - A Real Madrid hivatalos oldala szerint Robinho ügyében is sikerült megállapodni a Brazil Szövetséggel, így a brazil pályára léphet vasárnap. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy csupán Diarrát - Mali válogatott -, Helguerát - eltiltás - és Torrest - sérülés - kell nélkülöznie Fabio Capellónak.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vagyis ugy értem h legyen meg a bajnokság és akkor senki se fogja azt nézni h kinem volt ott az uccso meccsen😛

nem is mondok semmit...lenne már vasárnap este 11 és mondhassuk azt h nem a szövetségeken mult...

Rockynhooo
most mondja haver h lehet Maliba úgymûködik h amit a Törszfõnök elrendel az lesz 😄 Diarra meg vhogy megszökött az indiánok közül 😄

nem tom de ez ááááááh :S na mind1 nem is bosszantom magam :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
köszönjük meg :|

robotnyk
Madrid Could Lose Three Points If Robinho Plays Real Madrid could be reported to FIFA by the Brazilian Federation if Robinho plays Sunday's clash against Mallorca instead of reporting for international duty ahead of the Copa America.

csókoltatom a spanyol szövetséget! egyetlen szövetség, még az olasz sem, értitek, az OLASZ SEM volt olyan trehány idén, hogy úgy hányja össze a naptárat, hogy nem figyel oda semmire. így bukjuk el a legjobb szûrõnket, Robinhot, aki hazai pályán jól játszik mostanában, meg lehet hogy Higuaint is. gratulálok, szívbõl!
Rockynhooo
itt van még a nyár h megszerezzük, bármi lehet !
de én akkor is Rafa Vándervárt-ot látnám itt szívesen 😊

Calderón megcáfolta, ennyi volt...

kas123
sztem túlságosan kivirítanak a játékosok :/

Rockynhooo
ha igaz ez a saviola trade, akkor sztem nagyon nagyot húztunk vele!
majd akorát mint RVN-el, én nagy játékosnak tartom Savit!

a goal.com-on is azt irják h Saviola a Real Madridnál folytatja!

Diarra elutazik Maliba, hogy pályára lépjen Sierra Leone ellen.

Azért ez tetû dolog, mindenki másnak végetért a bajnokság, pont Diarra kell még? Egyik legfontosabb játékosunk, Mallorca ellen kellhet, másrészt szegény nem tud velünk ünnepelni ha nyerünk?, köszönjük szépen kedves Mali szövetség... Birkapásztorok, élvezik hogy nekünk parancsolhatnak

Még Robinho is kérdéses ugye

kilyking

!!!HALA MADRID!!!

LOL 😄DD
Tavalyi bevásárlás 😄D

Jose Maria Minguella a Barca egykori elnökjelöltje szerint már megköttetett a szerzõdés Javier Saviola és a Real Madrid között, a Barcelona spanyol támadója a következõ szezont a királyi gárdában kezdi meg.

A Barca vezetõi jóformán semmit sem tettek azért, hogy megtartsák a június végén lejáró szerzõdésû, így ingyen leigazolhatóvá váló Saviolát, és úgy tûnik, a Real Madrid lecsapott a szabad prédára, s szerzõdtette a csatárt. Jose Maria Minguella szerint már minden eldõlt, a támadó aláírta szerzõdését a fõvárosiakhoz, és a hétvégi, utolsó bajnoki fordulót követõen hivatalosan is bejelentik az átigazolást.

- Minden jel arra mutat, hogy a felek már aláírták a szerzõdést. Négy napot töltöttem Madridban, és a klubnál már kész tényként kezelték az egyezséget, Saviola pedig még a cserék közt sem kapott helyett az oly’ fontos, Espanyol elleni bajnokin. Úgy tudom, Predrag Mijatovic sportigazgatót nem vonták be a tárgyalásokba, közvetlenül Ramon Calderon klubelnök vette kézbe az ügyet, és egyezett meg a Saviola játékjogát birtokló angol céggel – nyilatkozta Minguella.

Hoppá, kíváncsi vagyok mi igaz ebbõl

kilyking
Mi akkor meg adjunk nekik 2,5 és el van intézve minden.😄

!!!HALA MADRID!!!

kilyking

!!!HALA MADRID!!!

Hallottátok, a Mallorca 2 millió €-t kaap a Barcától, ha megvernének minket (madridista fórumon többen mondják). Lenyomjuk õket 😄

pedig sokan 3 hónapja még sz*rba se nézték Nistelrooy-t, mostmár azok is elismerik, bár persze nem vallják be hogy tévedtek vele kapcsolatban 😊

Zenszkij
Nistelrooy nagy igazolásotok volt, sztem a Mallorca ellen is betalál és akkor bajnokok lesztek. Messi csúnya kezelõs gólja után meg is érdemlitek.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hunbasser
észre sem vettem csomó hsz-t,köztük ezt sem.köszönjük,nagy vagy!

ReaL MaDRid x siempre

nem csak akkor kezdödnek a szóbeli érettségik...:S

kilyking

!!!HALA MADRID!!!

kilyking
a háttér pedig ebbõl van.

!!!HALA MADRID!!!

kilyking
Az elsõ kép jason képei közül.

!!!HALA MADRID!!!

ez nagyon jó. az alapképet mi szolgáltatta?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

hunbasser
úgy látom sokan mennek vizsgázni :S

na nembaj,ha már 5-en összejövünk,az sem rossz,a helyszínt már keresem.

ReaL MaDRid x siempre

kilyking

!!!HALA MADRID!!!

vizsga hétfõn nekem is 😞

mi van itt?? Mindegyik suli összeesküdött? 😄

Nem jó ez a szombatrol vasárnapra rakott meccs. nekem is van vizsga hétfõn, bár lehet még belõle szerda is. eleinte örültem volna,hogy hamarabb meglegyen, és hétfõn mehessek, de ha van rá lehetõség, szerdát megoldom,mer ha mi nyerünk vasárnap,ugy be fogok rugni, mint kutya O_o

Amugy egy nyári napos söröcskés focicska valahonn pesten laza lenne, én is benne lennék, mer tesom ugyis pesten tengeti mindennapjait.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
nem rossz ötlet 😊 viszek sört 😄

REALista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

viszek labdát 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
nekem parás ez a vasárnap :|230 km... :S
én annak örülnék a legjobban ha kijelölnénk majd egy nyári napot is amikor a kemény magból mki ráér, meg még aki akar, és akkor pest és sör meg minden 😊

robotnyk
csalódnál D:
LasDen
azé kényszeríteni nem kell..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

leírta már.

BUDA > miskolc.

hunbasser
miért nem jössz? 😞 látod,Kanál is h szeretne veled találkozni 😛
meg gondolom még jópáran

ReaL MaDRid x siempre

így.

BUDA > miskolc.