Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tképp egy kezdõt nehéz lesz kiállítani vasárnap, b@ssza meg a ló a brazil szövetséget is.
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha minden ok én úgy tervezem, hogy 17:35(indulás)-20:05(érkezés)-ös busszal megyek......
menyus, hunbasser köszi a tájékoztatást.....ezt a stadionok izét nem értem....
másik lehetõség, ami talán valamivel hosszabb, de teljesen forgalomfüggetlen az az, hogy 3-as metróval Deák térig, onnan meg kettes metróra átszállva a keletiig.
No ennyit a tömegközlekedésrõl 😄
Ez a Robinho helyzet kezd egyre kuszább lenni a fejemben, most akkor melyik a legfrissebb, legbiztosabb forrású hír arról, hogy játszhat-e. Az õ kiesése eléggé érzékenyen érintheti az alapkeretet, fõleg ha Diarra, meg még akár Higuaín se játszhat. Akkor két igazi támadó marad, és ki kezdene helyette? Reyes talán? Vagy Guti az õ posztján? Õk az a baj, hogy eléggé hullámzó teljesítményt nyújtanak, Guti az elõzõ nagy meccse óta nem igazán produkált túl nagy játékot.
Bátor fiú...
Én eléggé otthon vagyok a BP-i tömegközlekedésben, szóval bárkinek ilyen jellegû kérdése lenne, forduljon nyugodtan hozzám!!!
Bátor fiú...
bocs robotnyk,h itt offolunk,de remélem megérted a helyzetet,ez fontos 😊
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ReaL MaDRid x siempre
én azt hittem,h a Bernabéutól nem messze egy Buenos días nevû kocsmában fogunk találkozni 😄Ddddd
ReaL MaDRid x siempre
hát,pesthez nem nagyon értek,de sztem nincs olyan közel
ReaL MaDRid x siempre
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
szeretem a feketét :asdasdasdasdads
REAL MADRID
BUDA > miskolc.

REAL MADRID
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hát igen, mi magyarok ha másban nem, díszes, csili-vili káromkodásban világelsõk vagyunk 😛
Bátor fiú...
16 éven felülieknek! 😊 De még itt is csillagozok 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a ravatalon megb*ssza a büdös k*rva anyját!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
a magyar lapok amúgy kb fél hetes lemaradással vesznek át sokszor már rég megcáfolt híreket, szal annyit érnek mint spanyol bírónak a továbbképzés. <#zavart1>#zavart1>
REAL MADRID
Igaz tényleg volt nem egy felejthetõ meccse, de szerintem is még így is õ illeszkedett be a leghamarabb és kedveltette meg magát végleg velem az újonnan érkezõk közül. És Ronaldo itt már tényleg elvesztette a motivációt vagy valamit, jól tette hogy odébb állt, én személy szerint nem sajnálom õt.
Én még az év elsõ felében Emersonnal nem voltam nagyon megelégedve, meghát Cannavaro is amiket mûvelt, jópár hajszálam bánta 😄
Azt viszont sajnálom, hogy most tudtam meg, hogy az egyik ismerõsöm megy ki Madridba pénteken, hogy megnézzék a vasárnapi meccset, szégyenlem de erõsen irigykedtem rá, fõleg mivel õ inkább Milan drukker.
Én is ha magam szurkolok itthon nincs igazán partnerem, csak a barátnõm, bár már talán õ is unja a felfokozott izgalmi állapotot, a Zaragoza elleni meccset is együtt ültük végig, egész jól bírta 😄
Szóval engem is nagyon érdekelne egy ilyen közös szurkolás, csak elég kérdéses a hétvégém.
Bátor fiú...
jó lenne pedig igazi madridistákkal együtt ünnepelni,így maradnak a haverok,akik csak amolyan "ha spanyol bajnokság akkor persze madrid",vagy "mindegy csak ne a barca nyerjen" madrid "szurkolók",lévén chelsea-sek,romások,stbstb,és persze vannak jópáran akiket olyan szinten hidegen hagy a foci hogy az már bûn,nem is beszélve a csajok tekintetérõl amikor a fociról van szó,és az ilyen szintû drukkolásról... 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szóval az,hogy - többek között - én is szidtam,szerintem jogos volt,nem volt önmaga,mert ugyebár most is el-el tûnik a pályán,de mindig góllal veteti észre magát,és ez ugyebár nem elhanyagolható tényezõ
így visszanézve az idényt egyébként szerintem elmondható,hogy tényleg csak tavasztól beszélhetünk igazán csapatról,volt amikor csak egyedül Raul tette oda magát igazán,volt hogy Ramos,volt hogy Beckham,most már tényleg mindenki,nem csak lézengõ focistákat láthatunk,hanem CSAPATOT,dehát ezeket a dolgokat biztos mindenki észrevette,csak nagyon jó leírni 😊
üdv a "klubban" Menyus!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.