Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
asszem ezeket leírom és úgy megyek.....de amilyen vagyok úgyis elbaszom... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
jelen állás szerint még nem tuti Torres és Beckham játéka, akik megsérültek szombaton, Helguera eltiltott, Diarra, Robinho (jelen állás szerint) biztosan nem, Gago és Higuain lehet hogy nem játszhat. ez azért nem a legbíztatóbb, legalább 3 tutik kezdõ lenne közülük.

tképp egy kezdõt nehéz lesz kiállítani vasárnap, b@ssza meg a ló a brazil szövetséget is.
hunbasser
igen,annak minõsül

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
5 percenként mennek metrók...vagy kevesebb.szóval villamossal elmész a stadionokig,ott leszállsz és akkor még metróval,de csak 1 megállót.egyébként villamosok is sûrûn járnak.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
a legfrissebb hír:EZ

vasárnap az ugye munkaszünetinap??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
addig ok, hogy melyik metró....nade mikor mennek?
Ha minden ok én úgy tervezem, hogy 17:35(indulás)-20:05(érkezés)-ös busszal megyek......

menyus, hunbasser köszi a tájékoztatást.....ezt a stadionok izét nem értem....

Menyus489
Jól írtad, nagyonis 😄
másik lehetõség, ami talán valamivel hosszabb, de teljesen forgalomfüggetlen az az, hogy 3-as metróval Deák térig, onnan meg kettes metróra átszállva a keletiig.

No ennyit a tömegközlekedésrõl 😄

Ez a Robinho helyzet kezd egyre kuszább lenni a fejemben, most akkor melyik a legfrissebb, legbiztosabb forrású hír arról, hogy játszhat-e. Az õ kiesése eléggé érzékenyen érintheti az alapkeretet, fõleg ha Diarra, meg még akár Higuaín se játszhat. Akkor két igazi támadó marad, és ki kezdene helyette? Reyes talán? Vagy Guti az õ posztján? Õk az a baj, hogy eléggé hullámzó teljesítményt nyújtanak, Guti az elõzõ nagy meccse óta nem igazán produkált túl nagy játékot.

Bátor fiú...

hunbasser
akkor legalább azt írd le ide,h legalább jól írtam? 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hogyne lenne már 😊

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Na pont ebben a pillanatban írtam neki privátot hogy hogyan kell odajutni, jó kis idõzítés 😄
Én eléggé otthon vagyok a BP-i tömegközlekedésben, szóval bárkinek ilyen jellegû kérdése lenne, forduljon nyugodtan hozzám!!!

Bátor fiú...

hunbasser
na,megvan:népligetbõl 1-es villamossal mész 5 megállót,tehát leszállsz a stadionnál(menetrendben Stadionokként van írva).onnan meg 2-es metróval mész egy megállót,és máris a keletinél vagy.ennyi 😛 onnan meg majd hazamehetsz vonattal is,de ha nem tudsz,akkor meg visszamész,összesen 4 bkv vonaljegyre lesz szükséged.

bocs robotnyk,h itt offolunk,de remélem megérted a helyzetet,ez fontos 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
de akkor a vasárnaptól függetlenül, egy nyári nap sörrel meg focival, pesten?? vagy ahoz senkinek semmi kedve ? :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
ok......lehet az lesz, hogy felmegy úgy, hogy 5-re odaérjek, így lesz idõm kitalálni hogy érjek oda 😄

hunbasser
metró az jár sûrûn -.- csak azt nem tudom,h hanyas metróra szállj,sztem írj egy pestinek privátot,pl Zizounak,de kereshetsz googleval egy Bp térképet is,és megnézed,h mi a pálya.aztán keresel a népliget felé egy metróállomást,megnézed a megállókat(ugye a falra fel vannak írva...),és ha látsz olyat,h keleti pályaudvar,akkor nyertél,de lehet,h át kell szállnod.én nem tudom,ritkán járok pestre,akkor is haver az útikalauz,de néha még õ sem tudja,h hol vagyunk 😄DDDDDDDddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DDDDddddddddd

én azt hittem,h a Bernabéutól nem messze egy Buenos días nevû kocsmában fogunk találkozni 😄Ddddd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
vonat nem megy.....metrózok az ok.....vki mondja meg mikor megy metró, busz v vmi a keletihez...... 😄

hunbasser
hát,akkor gyere vonattal 😛 vagy utána metrózol egyet 😛

hát,pesthez nem nagyon értek,de sztem nincs olyan közel

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
"Nem fogjuk elengedni a játékost" - nyilatkozta a Brazil Szövetség szóvivõje egy ugyancsak brazil illetõségû internetes portálnak. - fuck off.....

REALista
A Cibelestõl fél mérföldnyire egy Muchas Gracias/csak ezt tudom spanyolul/ nevû kis kocsmában.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
én pestre busszal megyek és nekem busz csak a népligetbe megy....az meg messze van a keletitõl nem???

hunbasser
uhh,te pont pesti vagy! figyelj már,a találkozó helyszíne rajtad múlik 😊 vhol a keleti környékén nem néznél nekünk vmi jó helyet,ahol nagyképernyõs tv van,és biztos,h a Real meccset adják? 😊

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
feketefelszolgálocsajvane?<#ravasz1>

duna -- rakpart -- sörsátor -- orion tv 😄

REAL MADRID

Zizou5
na szoval akkor mi lesz vasárnap ? hol lesz tali stb? : )

Rockynhooo
de kiéget a barcas haverom! ezt figyejjétek: azt mondja h nem érdemeljük meg eggyeltalán a bajnoki címet (ha azok leszünk) , mert nekik sokka jobban kijárna... és ilyenre hivatkozik h tõlük TAmudo vette el a hétvégén ... meg h ki verte meg az Atleticot 6-0ra?! meg a villarealt! mondom yol kivagy... MEssi meg kézizik vagy mi?? erre ilyet tol h ebbõl is látszik h MAradona :|!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ezer százalék,hogy két szûrõvel fogunk játszani,ez a kettõ pedig Emerson és Gago lesz. kiváncsi vagyok,hogy mit tudnak kezdeni együtt,elõttük pedig Robinho-Raul-Beckham,Rvn lesznek. Hátul pedig kiváncsi vok,hogy Torres sérülésével és Helgi eltiltásával beteszi e Cicinhot Capello. én reménykedem benne 😊

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

hunbasser
úristen,több is volt? 😮

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Beckhamnek olyan gonosz a nézése.... 😄

sztem direkt ilyenre akartam

szeretem a feketét :asdasdasdasdads

REAL MADRID

tudsz ennél jobbat is Gabikám :\

BUDA > miskolc.

kas123
sztem túl sötét a játékosoknál =)

REAL MADRID

Csabesz6
nah djembás üzik deleted<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Menyus489
😄😄😄
Hát igen, mi magyarok ha másban nem, díszes, csili-vili káromkodásban világelsõk vagyunk 😛

Bátor fiú...

Jaj errõl beugrott valami. Kis falum meccsén voltam kinn, elhangzott egy elég konkrét bírószidás 😄D
16 éven felülieknek! 😊 De még itt is csillagozok 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Kovács jó bíró, mert szereti a hagymát
a ravatalon megb*ssza a büdös k*rva anyját!

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
😄DDDDdd új közmondást alkotott -.-

ReaL MaDRid x siempre

kas123
"annyit érnek mint spanyol bírónak a továbbképzés"
ezen röhögtem 1 jót 😄😄😄

robotnyk
válasz akart lenni, csak közben egyszer lefagyott a firefox <#wilting>
a magyar lapok amúgy kb fél hetes lemaradással vesznek át sokszor már rég megcáfolt híreket, szal annyit érnek mint spanyol bírónak a továbbképzés. <#zavart1>
s szólá robóóó <#vigyor3>

REAL MADRID

robotnyk
Robinho ügyben megegyeztünk a brazil szövetséggel, Beckham nem marad, ez szerintem az elsõ pillanatban valószínûbb volt. több tízmilliós szerzõdést nem lehet apróval kiváltani. Calderont meg most úgy divat szidni, mint 2 hónappal ezelõttig Cannavarot. Nadal személyesen hívta meg a döntõre, az edzõje meg tehet egy szivességet.
Menyus489
Régen nekem se tartozott Fáni a kedcenceim közé, de már nemtudom mikor és miért szimpatikus lett, még Madridbajövetele elõtt.
Igaz tényleg volt nem egy felejthetõ meccse, de szerintem is még így is õ illeszkedett be a leghamarabb és kedveltette meg magát végleg velem az újonnan érkezõk közül. És Ronaldo itt már tényleg elvesztette a motivációt vagy valamit, jól tette hogy odébb állt, én személy szerint nem sajnálom õt.
Én még az év elsõ felében Emersonnal nem voltam nagyon megelégedve, meghát Cannavaro is amiket mûvelt, jópár hajszálam bánta 😄
Azt viszont sajnálom, hogy most tudtam meg, hogy az egyik ismerõsöm megy ki Madridba pénteken, hogy megnézzék a vasárnapi meccset, szégyenlem de erõsen irigykedtem rá, fõleg mivel õ inkább Milan drukker.
Én is ha magam szurkolok itthon nincs igazán partnerem, csak a barátnõm, bár már talán õ is unja a felfokozott izgalmi állapotot, a Zaragoza elleni meccset is együtt ültük végig, egész jól bírta 😄
Szóval engem is nagyon érdekelne egy ilyen közös szurkolás, csak elég kérdéses a hétvégém.

Bátor fiú...

ProGabe
kösz az érdeklõdést,de nem,az elmúlt 3 hétben jó párszor fel kellett mennem pestre,és nekem csak maga az út 5 ropi 😞
jó lenne pedig igazi madridistákkal együtt ünnepelni,így maradnak a haverok,akik csak amolyan "ha spanyol bajnokság akkor persze madrid",vagy "mindegy csak ne a barca nyerjen" madrid "szurkolók",lévén chelsea-sek,romások,stbstb,és persze vannak jópáran akiket olyan szinten hidegen hagy a foci hogy az már bûn,nem is beszélve a csajok tekintetérõl amikor a fociról van szó,és az ilyen szintû drukkolásról... 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
te jössz vasárnap?

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
lehet, hogy nem játszott minden meccsen jól, én is kritizáltam azért, hogy egy kicsit jobban eloszthatta volna a góljait az év elején. de egy rosszul játszó RvN is többet ért, mint Ronaldo például, ez az én személyes véleményem. RvNt én idén még soha nem láttam egyhelyben ácsorogni. csúszni-mászni megtanult Angliában, és ezt akkor is hozta, mikor gólt nem tudott rúgni. nem volt a kedvencem, amíg a MUban játszott, de hetek alatt megkedveltette magát velem. erre például Cassano soha nem lesz képes.
nem rólad beszélek, ennyél súlyosabb dolgokat mondtak mások, hoggy sérüljön már le pl., asszem madridistán mondtak ilyet

sztem is

ProGabe
na azért ez nem ilyen egyszerû,ugyanis RvN 3 hónapja tényleg sz.rt sem csinált 5 meccsbõl négyen,igaz azon a bizonyos ötödiken lõtt min 3 gólt 😄
szóval az,hogy - többek között - én is szidtam,szerintem jogos volt,nem volt önmaga,mert ugyebár most is el-el tûnik a pályán,de mindig góllal veteti észre magát,és ez ugyebár nem elhanyagolható tényezõ
így visszanézve az idényt egyébként szerintem elmondható,hogy tényleg csak tavasztól beszélhetünk igazán csapatról,volt amikor csak egyedül Raul tette oda magát igazán,volt hogy Ramos,volt hogy Beckham,most már tényleg mindenki,nem csak lézengõ focistákat láthatunk,hanem CSAPATOT,dehát ezeket a dolgokat biztos mindenki észrevette,csak nagyon jó leírni 😊

üdv a "klubban" Menyus!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
Emerson, és Gago lesz szerintem.