Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnapi kosármeccsen Raul és Guti 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
hurrá.mert aztán Sierra Leone az a csapat,aki ellen a legjobb 11-et kell a pályára küldeni,mert hát azért az mégis csak SIERRA LEONE.
egyébként úgy van,h van Sierra Leone,és csak utána jön a futball a többi válogatottal.

akkor legalább Kanoutét is behívták a nagy Sierra Leone ellen?

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Ronaldinho és Kaka télleg kérték Dungat hogy ne kelljen játszaniuk....

Jó hely.....hogy jutok oda??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Robinho14
diarra robinho nélkül is 3 romszor olyan erõs a keretünk mint a malorcának szal nem lessz gond!

robotnyk
ma nem edzett Diarra, így õ tképp biztosan nem játszik hétvégén
hunbasser
hát jól van na,megértem végülis szegény Dungát,szerencsétlen csak 6 egyforma csapatot tud kiállítani 😞

sajnáljuk együtt közösen!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
megvan a hely

íme

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
Dunga pörög, mint macska a mosógépben. lelke rajta, vigye Robinhot. nem kivánok neki rosszat, legfeljebb annyit, hogy üsse el egy busz. kétszer.
REALista
12:30 - Hivatalosan is megerõsítést nyert, hogy a Real Madrid-Mallorca bajnokit a Sport Klub közvetíti.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ezért nem értem mi a fene van, le lehet mondani, nem értem mi ez a cirkusz velünk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Abban az esetben ha Emerson távozik , megvan a helyettesitõje . A Zaragoza 22 éves játékosa : Alberto Zapater . Kivásárlási ára 10 millió euró . U21 spanyol válogatott volt . Forrás : Marca

REALista
Ha jól tudom Ronaldinho és Kaka lemondta a válogatottságot a nyári idõszakra fáradságra hivatkozva...

Rockynhooo
osztom a véleményed!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
nem tom miért de nekem nem kéne Henry hozzánk , na most megleszek kövezve ezért 😄 de vmiért nem! maradjon csak elõl Ruudd meg Raul! meg jöjjön Saviola még és yo lesz !
meg Rafa a középpályára <#hawaii><#vigyor2>

Dunga szerint a Madridnak tiszteletben kell tartani a FIFA elõírásait

Itt valami susmus van, mert ez egy szemét dolog. Ronaldinhot, meg Kakat sem hívja be, pont Robinho kell neki?
Mali is, meg az egész FIFA, hamár így alakult, hogy a spanyol bajnokság elhúzódik, akkor mittudomén fizessen bírságot a spanyol szövetség a FIFA-nak, vagy bánom is én, de nekünk ehhez mi közünk? Ezek már nyári tornák, azokra más szabály kéne, mint amikor pl. Eto'o télen Afrika kupára ment, az más, az évközi

SLICK
Állítólag a Barca megkereste Tierry Henry ügyvédét és 30 millió eurót szán a francia csatárért... Persze az érintettek mindezt cáfolják. Henry is nyilatokozott ez ügyben, de nem megy a Barcelonába, viszont azt sem mondta, hogy marad az Arsenalnál. Henry-t viszont zavarja, hogy sokat gyengélkedett az elmúlt szezonban az Arsenal..

hát nem tom ebbõl mi igaz és mi nem, de ha Henry nem marad Angliában akkor inkább Madridba jöjjön!

Állítólag Diarrat mégse engedik el Maliból...

Amgy bajnoki döntõsök a kosarasok, Barca lesz az ellenfél 😊)

Rockynhooo
"Maradok Hamburgban a következõ szezonban is, kivéve, ha a Real Madrid hív - mondta Van der Vaart. - A Bayernnek nem volt szüksége rám, amikor megszerezhetett volna, és most kellenék nekik, de már nem érdekelnek."

áááh ez a barom Calderón miért nem keresi meg :|?! méé Kaká kell nekünk, Rafa még jönne is :\
(már ha nem kacsa a hír)

Rockynhooo
hát rajtam nem fog múlni az 100%! meg elég sokan vannak akik most nem érnek rá sajna, így sztem a nyári pótlásba többen benne lesznek 😊 nice (Y)

ProGabe
😄DDDDdddd

sajnos nem tudom a kocsma nevét,és Menyus ez nagyon nem olyan kocsma,nem alkeszekkel volt tele,nem koszos és ami a legjobb(a tv mellett persze) hogy nem is füstös,mivel az oldala egy nagy ablak,ami nyitva volt 😊

hátez,hátez,nanee!!!reméltem hogy nálunk fejezi be,fõleg a jómultkori összeveszések,majd kibékülések és kezdõcsapatba kerülések után:

Ivan Helguera, a királyi gárda kétszeres BL-gyõztes, 47-szeres spanyol válogatott védõje a nyártól a török fõvárosban folytathatja pályafutását, a Besiktas színeiben.
Az értesülést a 32 éves játékos ügynöke erõsítette meg a keddi nap folyamán a Marca címû spanyol sportnapilapnak.

Helguera fontolóra veszi az isztambuli csapat ajánlatát, hiszen Christoph Metzelder érkezésével végleg kiszorulhat a Real védelmének tengelyébõl.

Metzeldertõl meg mit fosik?úgyis lesérül majd a 2-ik héten 4 hónapra XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Balyy
B@ssza meg teljesen elfoglalt vagyok (vizsgaidõszak, egyebek) sajna nem tok menni pedig mennék szivesen! Még az is kérdéses h otthon meg tome nézni a meccset! Tiszta szopóka! viszont a nyári sörözés az már tuti! Na persze ha lesz! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Rockynhooo
good job Ramón 😊😊😊

robotnyk
igen, Calderon végre elérte azokat az illetékeseket mind2 szövetségében, akiket meg lehetett kenni 😄
LasDen
nah kelenföld már nekem sok....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Menyus489
No ezek fantasztikus hírek, úgylátszik sikerült "megbeszélni" a szövetségekkel a dolgot 😄 Küldtek egy borítékot "megolvasni", ahogy Boborján is megmondta 😄
A kocsma meg szimpatikus, csakhát tényleg kicsi, nem egy Santiago Bernabeu stadion az biztos 😄 Siófokon láttam hasonló kocsmát, alapból semmi extra, sõt eléggé lepukkant, lepukkant idõs alkoholistákkal, aztán bementünk, jobbra meg egy hatalmas PlazmaTV, mellette meg egy szintén hatalmas hagyományos képcsöves. Hát biztos erre ment el az összes bevétel, és a tisztításra már nem maradt 😄
Ezek a hírek most feldobtak.

Bátor fiú...

hunbasser
aaa,ez tök jó,akkor le kell foglalni 😊
nem tudod a kocsma nevét?

kár,h te sem jössz 😞(

ReaL MaDRid x siempre

<#beka2>

REAL MADRID

ProGabe
én a madrid-sevilla meccskor is pesten voltam,és a kelenföldi pályaudvartól egy köpésre van egy nagyon kicsi kocsma,egy terem az egész,a sör olcsó(250 korsó soproni) és a tv valami b@szott nagy 😄 de tényleg,kb 180-200-as LG plazma,és 99% hogy a madrid meccs lesz ott,a tulaj is ujjongott a madrid gyõzelemnek ugyanis,tényleg az egyetlen baj a hellyel hogy kicsi,15 ember már meg is tölti és gondolom sokan mennek majd csak a meccs miatt oda a környékbeliek is,ja amúgy van egy másik tv is,az már kicsi,csak azért van,hogy akik háttal ülnek a nagynak azok is lássák a dolgokat,ja meg egy projektor is fel van szerelve,szal az egy igazi kis sportkocsma,a lényeg a kicsin van 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
EZAAAZ!!!

bettos vót egy kis pízperka 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
WTF??????

REALista
23:07 - !!!DIARRA ÉS ROBINHO IS JÁTSZHAT VASÁRNAP!!!<#vigyor2>

23:10 - Diarra visszautazik Maliból a spanyol fõvárosba, és csatlakozik Fabio Capello Mallorca elleni készülõ keretéhez. Robinho el sem utazik a brazil válogatott összetartására - írja az as.com Real Madrid forrásokra hivatkozva. A blancók megoldották a problémákat a Mali -, valamint a Brazil Szövetséggel is.

23:16 - Az AS hírét a Marca is közli. Az orgánum hozzáteszi, hogy mindezt Ramón Calderón jelentette be.

Rockynhooo
😊

majd eccer C.Roni 😄

hunbasser
😮O

vagy Di Stéfano,õ mentette meg a csapatot mindig az ilyen szorult helyzetekben,kéne egy 2007-es Di Stéfano a csapatba...

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
Dávid, szívesen segítenék, de kurvára nem vagyok ismerõs a keletinél, kb azt nem tom hogy kell odamenni.bocsi. : c

Rockynhooo
mennyire igazad van😊 bár sztem Mijatovic-al még yol is járnánk 😊 egy 15 percet kibírna minimum😊 meg tud az focizni még sztem 😊

Calderon csak meccs végén fog futkározni. uristen,el tudjátok ti képzelni,mit fog leverni,ha nyerünk ?! ha zaragozában ieneket csinált. lesz min röhögni 😄

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
majd Calderón.....

robotnyk
Mijatovic, meg Michel inkább 😄
Rockynhooo
majd Capello beál játszani

Menyus489
Ilyen kerettel számomra a két elképzelhetõ csere Gago-Guti és Raúl-Higuaín, Gutit szerintem se szabad kezdetni, ezzel egyetértek 😄
De kit lehetne még ezeken kívül cserélni, ami jó húzásnak is számítana? Mondjuk egy Casillas-Diego Lopez csere vesztett állásnál? 😄 Najó ezzel még viccelni se kéne, mert minden tiszteletem Diego Lopezé, de Casillasban már régebb óta és sokkal jobban megbízok 😄

Bátor fiú...

robotnyk
Cassano sérült, szal õ nem, Raul Bravo sem, mert õ is. érdekes lesz a pad.
hunbasser
Gutit persze nem szabad kezdetni,mert kezdõként sosem jó 😊 inkább adja ki Gagot a maxot,és mikor elkészül az erejével,jön Guti és végighajtja a hátralévõ ~20-30 percet.

úristen,akkor ilyenek lesznek padon,h Mejía,Pavón,CASSANO,meg tuti,h felhozza a Castillából De La Redet meg Nietot és egy-két emberkét még.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nekem van egy olyan érzésem,h Beckham fog játszani vasárnap.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
jaja Becks szerintem láb nélkül is jáccana 😊

LasDen
pont most akartam mondani, hogy jó lenne számot cserélni biztonsági okokból... 😄

Marcelot naná, hogy elengedik, õ nem olyan akire most szükség van.....

robotnyk
ez kezdõnek nem rossz, de a Gago/Guti cserén kívül sok variációnk nem lesz.
Menyus489
Jelen állás szerint nagyon úgy tûnik, hogy nem igazán akarják megkönnyíteni ezt az utolsó meccset nekünk 😄:S
Beckham-et nagyon sajnálnám ha nem játszhatna buta sérülés miatt és nem köszönhetne el a Madridi közönségtõl. Bár a szombati meccs alapján ha leamputálnák a lábát õ akkor is játszana 😄

Bátor fiú...

hunbasser
😄DDDDDDdddddddd

majd megadom a számom,azt majd egyeztethetünk is -.-

ha valakinek van vmi jó tippje,h hová menjünk,az jelezze plz,fõleg pestiek,vagy pestközeliek

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
Gago, Higuaín and Marcelo have their countries' FA's permission to miss international fixtures in order to play against Mallorca.

realmadrid.com, egy fokkal jobb...
hunbasser
aztkurv@,ez már tényleg durva.Casillas-RC-Canna-Ramos-Cicinho-Raúl-Gago-Emerson-Reyes-Higuaín-Rvn.ezt a csapatot tudjuk kiállítani akkor.

ReaL MaDRid x siempre