Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Beckham-beszéd fõleg a távozásról,a döntésrõl

olyan friss a cucc,hogy még meleg 😊

"nem nyertem semmit a 4 év alatt,remélem ez megváltozik most vasárnap" <#worship>

3:55,mp3!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
Ruudra is ezt mondták h nem illik ide... és láss csodát!

amúgy nekem sem kéne Lampard!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szvsz Lampard nem illene bele a Real-ba...

inkabb ne 😊

REAL MADRID

HBD!!

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

össze vissza szarom magam,ha lampardot leigazoljuk. azt a mindenit,de nem hiányzik nekem innen...

amugy természetesen felõlem is hepibörszdéj

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
heppi böszdéj...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
¡¡¡FELIZ CUMPLEAÑOS!!!

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Kösz!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
thx
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
ez a Lampard téma honnan jön?
ProGabe
na akkor jöjjön egy kis pletykarovat:

szóbakerült Lampard!!! mármint õ hozta állítólag szóba a Realt,hogy "jajjdejólenneidejönni"

Jorge Andrade - mi is,Barca is állítólag nagyon küzdünk érte

Carlos Tevez neve megint felmerült,de már az Inter is kacsintgat iránta...

Cannavaro most állítólag a Milanba akar menni...

Robi Carlos meg újjabban nagyon szomorú hogy el kell hagynia madridot,ugyanis most derült ki hogy õ ezt sosem akarta...

még örülnék is neki.

BUDA > miskolc.

ProGabe
A Liverpool FC-tõl távozó Jerzy Dudek hamarosan a Real Madrid labdarúgója lehet, miután szóban már elfogadta a spanyol klub ajánlatát. A 2005-ben Bajnokok Ligája-gyõztes lengyel kapus Iker Casillas tartalékjaként segítené új csapatát, amelynek eddigi második számú hálóõre, Diego Lopez csapatot vált.

ott is csak másodhegedûs volt,itt is az lesz,sajnálom mert szerintem nagyon jó kapus,persze örülök is,mert így a tartalékunk is kiemelkedõen jó,mint a Casillas-César idõszakban volt

Menyus489
Igaz új vagyok még, de az nem jelenti azt, hogy illetlen is, így hát csatlakozva a többiekhez Boldog Szülinapot!!!! 😉^^

Bátor fiú...

REALista
Thx mindenkinek!<#smile>

SLICK
csatlakozom én is ^^ HBD REALista!

ProGabe
HBD!!!!!

robotnyk
bsz
BSZ !!!

REAL MADRID

REALista
köszi!
Még szép!<#nevetes1>

Rockynhooo
Happy Birthday Realista barátunknak!
a hétvégi bajnoki cím asszem szép ajándék lenne 😉

franc0
ide erõsen foglalj asztalt ha még nem tetted meg, aztjavaslom

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LasDen
nah elmondhatná vki, hogy hogy jutok el a keletitõl a champs pubig v a népligettõl ugyanoda...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
ha tényleg így van, akkor az jó, de elég abszurd lett volna, ha nem engedig el így vagy úgy. és ja, remélem, hogy ez legalább már végléges, mert ezen a héten minden csip-csup szarságon mindenki járja a póktáncot.
LasDen
20:54 - Robinho játszhat a Mallorca ellen, miután a FIFA elfogadta az RFEF kérését.

remélem mostmár ez marad.......Diarra az nem játszhat gondolom....

Rockynhooo
akkor már 3an vunk madridisták és ducksosok 😊

jah 😄 ,,De mondom, sztem k.... az egész" Így akartam 😊, többször le se írom 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hunbasser
Go Ducks! -.-

ReaL MaDRid x siempre

én is anaheim drukker vagyok

BUDA > miskolc.

hunbasser
nagyon szeretheted ezt a szót 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

ez remélem kacsa, hát Salgado keretbe sincs máskor, vagy azt gondolja, Salgado annyival jobban védekezik Cicinhonál, hogy feladjuk a támadást? Talán hangyaszarnyit jobban védekezik a rutinja miatt, de annyit nem ér.

De sztem kacsa az egész

és ez benne a röhej...

összetartásra megy nem meccsre.

BUDA > miskolc.

LasDen
19:45 - Robinho mindenképp játszani akar a Madrid utolsó mérkõzésén, azonban a CBF továbbra is ragaszkodik hozzá. Ügynöke szerint Robinho nagyon csalódott lesz, ha kihagyja ezt a fontos mérkõzést.

az lenne a legszebb ha csak csere lenne és 20 percet játszana.......

robotnyk
közi.
ProGabe
királylány nagyon,csak elkúrták a címét,nem a "nap videója" kéne hogy legyen,hanem a "múlt évszázad vieója(i)" 😊
mágiscsak "best club of XX. century"

cép lokó

REAL MADRID

robotnyk
18:45 - Könnyen lehet, hogy Miguel Torres sérülése miatt nem Cicinho, hanem Michel Salgado kerül be a kezdõcsapatba.

huh, hát Cicinhoval is voltak gondok az Espanyol ellen, de Salgado, hááát, érdekes lesz.
LasDen
nekem a népligetbõl a keletiig eljutni is sok....nem hogy ide.....de attól függetlenül megfelel.... 😄
majd vhogy megtalálom....

hunbasser
mégsem lett jó,szóval,itt van

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nekem ezt most így mondhatod,ilyenkor én már mindent kitalálok 😄DD

más:akkor a Champs Sport pub jó lesz?

így kell eljutni a keletitõl a dohány utcáig.

(kattintsatok rá,a kép meg fog jelenni)

és még egy kis segítség

ReaL MaDRid x siempre

ha most azt mondja Calderón,h szevasz,akkor Capello nem nagy erõt fog fektetni a vasárnapi meccsbe,ha meg megegyeznek,h marad,akkor meg kicsit megnyugodhat Capello,sõt,túlságosan is,mivel nyeregben érzi magát.

ugyan, a gyõzelem érdekli, nem a jövõ évi posztján jár az esze...

hunbasser
a Szentély Google Earthel nézve:

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
azt nem értem,h ezt miért nem lehet eldönteni a jövõhéten.
ha most azt mondja Calderón,h szevasz,akkor Capello nem nagy erõt fog fektetni a vasárnapi meccsbe,ha meg megegyeznek,h marad,akkor meg kicsit megnyugodhat Capello,sõt,túlságosan is,mivel nyeregben érzi magát.

lehet,h ha most nem állna így a bajnokság,vagy még nem tartanánk itt,nem spekulálnék itt :S

ReaL MaDRid x siempre

Hivatalos közlemény: Fabio Capello és Ramón Calderón asztalhoz ült. Minden bizonnyal ma eldõl az olasz mester sorsa.

Csak maradni fog remélem

Menyus489
Szépjónapot!!!
Már kezd nagyon unalmas lenni ez az ide-oda huzogatás a válogatott üggyel, tényleg nem értem egy Sierra Leone ellen miért nem lehet elengedni a szezon utolsó, és úgy néz ki legfontosabb meccsére, dehát biztosan tudják, én még reménykedem, mint tudni az hal meg utoljára 😊

Ez a kép meg nagyon jó, látni mennyire szeretik a klubot, és hát ez a lényeg 😊 Majd a hétvégén a pályán is bizonyíthatnak, nem csak a lelátón 😄

Bátor fiú...

hunbasser
jó látni ilyen képeket 😊

ReaL MaDRid x siempre