Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Örül a feje, hogy játszhat 😄 (Robinhora gondolok)
Kapusok: Casillas és Diego López.
Védõk: Sergio Ramos, Cicinho, Cannavaro, Marcelo, Roberto Carlos, Pavón és Salgado.
Középpályások: Guti, Gago, Diarra, Robinho, Beckham, Emerson, és Reyes.
Csatárok: Raúl, Higuaín és Van Nistelrooy.
Csak Raúl Bravo, Cassano, Mejia, Minambres, Helguera és Torres maradt ki.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mi van?? Lemaradtam valamirõl? Egyedül Metzelder aki tényleg tudjuk, hogy jön, mirõl beszélsz?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
pénz hiány :S + egyéb gondok
ha ott vagyok a népligetben....hol kell jegyet venni a metróra? hány jegyet kell venni? és honnan indul?
nah meg az egész után hogy jutok vissza a népligetbe???
Kaposvári és környéki Madridistákat várok a Pláza Memphis kávézóba az uccsó meccsre.
Már vagyunk 1páran.
Akit érdekel az jelezze. [email protected]
Hala Madrid!
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
mondta még Rockynhooo is,meg menyus is jön barátnõjével elvileg,tehát akkor elvileg 5-en már vagyunk.csak rájuk emlékszem,bocs ha kihagytam vkit.
ReaL MaDRid x siempre
aki volt már ott,tájékoztasson már plz,h milyenek ott az árak,és egyéb infokról,amikor tudni kell.
akkor ki is jön?
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
na bazz...
REAL MADRID
pff. . . miylen iyleneket állitani:S
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)
Henry úgysem jön el,Nasri lutri csak úgy mint VdV.ya,és Kaká sem jön,még esetleg Quaresmát én is szívesen látnám
ReaL MaDRid x siempre
Ha már vásárolni kell, akkor én õket látnám szívesen: Henry, Nasri, van der Vaart, Metzelder és Alexis már jön, akkor Kaká-t és talán még Quaresmát. Bár felõlem jöhet angol játékos is, de akkor tényleg jó formát tartó játékos legyen..
sztem tudna alkalmazkodni a gyorsan és õt amúgy sem veszi körül olyan nagy csillogás.
ReaL MaDRid x siempre
de remélem nem lesz több kavar.. ezt ucsó meccset hagyják már nyugiban lejátszani, utána tõlem mehet mki a válogatottba egész nyárra 😄
Bátor fiú...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Na ez már tényleg vicces...😞
vicc volt csak! akkor 4en vunk 😊
Robinho , Diarra ügyben vmi változás??
Én is osztom azt, hogy Lampard nem igazán illene ide, lehet úgy járnánk vele, mint Ballack a Chelsea-vel, hogy nem igazán érezne rá az itteni játékra. Kaká-nak jobban örülnék, mint Lampardnak, ha már új igazolás, Fm-be nekem nagyon bejött 😄
Viszont úgy néz ki ismerõsömék lecsúsztak a meccsrõl, annyira nem lehet kapni, hogy a magyar nagykövetséggel már egyáltalán nem törõdnek, mondta hogy Calderón titkára se kapott már jegyet 😄
Off a vasárnappal kapcsolatban.
Nekem holnapra, max holnaputánra, ha addigra még nem késõ kiderül hogy ráérek-e és hogy egyedül-e, vagy esetleg barátnõm ha jön föl Szentendrére, akkor csatlakozhat? Utóbbi meccseket már együtt izgultam végig vele, úgyhogy nem zavaró tényezõ, csak nem szeretném ha egyedül lenne 😄
Bátor fiú...
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!