Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
most akkor a Champs elõtt v az Astorianál találkozunk....sálat én is hozom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mit tippeltek végeredményre? És ki rúgja az elsõ gólt szerintetek?😛

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

hunbasser
nos,holnap 8-kor találkozunk a dohány utcai Champs elõtt!Real sálban leszek,errõl fogtok felismerni 😊 aki közben meggondolja magát,az ne filózzon egy percet sem,és jöjjön 😛 bár arra nincs garancia sajnos,h lesz hely,mivel 8 fõre foglaltam helyet és úgy néz ki leszünk 8-an.

ReaL MaDRid x siempre

ja bocs 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
vki mondta, hogyha leamputálják a lábát õ akkor is játszik.....kipróbálja... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Becks meg fél kézzel meg fél lábbal?? 😄😄😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen

Örül a feje, hogy játszhat 😄 (Robinhora gondolok)

REALista
A Mallorca elleni mérkõzésre készülõ keret
Kapusok: Casillas és Diego López.
Védõk: Sergio Ramos, Cicinho, Cannavaro, Marcelo, Roberto Carlos, Pavón és Salgado.
Középpályások: Guti, Gago, Diarra, Robinho, Beckham, Emerson, és Reyes.
Csatárok: Raúl, Higuaín és Van Nistelrooy.

Csak Raúl Bravo, Cassano, Mejia, Minambres, Helguera és Torres maradt ki.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
igen bocs rosszul fejeztem ki magam -.- De Alexisrõl nem tudtam h már a Valencia megvette :S pedig úgy tudtam, h aláírt a Madridhoz

Rockynhooo
csak Metzelder-re és Alexis-re érti h jön biztos!

Henry, Nasri, van der Vaart, Metzelder és Alexis már jön

Mi van?? Lemaradtam valamirõl? Egyedül Metzelder aki tényleg tudjuk, hogy jön, mirõl beszélsz?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
én már réges rég lemondtam... :\
pénz hiány :S + egyéb gondok

LasDen
eszembe jutott 1-2 fontos dolog.. 😄

ha ott vagyok a népligetben....hol kell jegyet venni a metróra? hány jegyet kell venni? és honnan indul?
nah meg az egész után hogy jutok vissza a népligetbe???

andaxxin
Hali.
Kaposvári és környéki Madridistákat várok a Pláza Memphis kávézóba az uccsó meccsre.
Már vagyunk 1páran.
Akit érdekel az jelezze. [email protected]
Hala Madrid!

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

robotnyk
Nasri lutri, de róla eleve úgy volt szó, hogy egy évre még maradna kölcsönben a Marseillenél. VdV szvsz már nem annyira lutri.
hunbasser
no,már ketten biztosan vagyunk 😊

mondta még Rockynhooo is,meg menyus is jön barátnõjével elvileg,tehát akkor elvileg 5-en már vagyunk.csak rájuk emlékszem,bocs ha kihagytam vkit.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
én megyek.....10.000-t viszek (vagyis kb 8.000 lesz mire odaérek a champbe)....

hunbasser
te jössz vasárnap?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
no,foglaltam helyet a Champsbe 8 fõ részére,remélem ennyien leszünk is.

aki volt már ott,tájékoztasson már plz,h milyenek ott az árak,és egyéb infokról,amikor tudni kell.

akkor ki is jön?

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
ennyit variálni... játszik-nem játszik-repül-nem repül-nyugodtabban telne a hét ha eldöntötték volna hét elején hogy most játszhatnak vagy sem !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
18:50 - Teljes káosz a FIFÁ-ban! Továbbra sem lehet tudni, hogy Robinho pályára léphet-e vasárnap...

na bazz...

nagy madridista vagy mi <#vigyor3>

REAL MADRID

Oncsi
15:50 - Gaspart: "Capello korábban aláírt a Barcelonához."

pff. . . miylen iyleneket állitani:S

Oncsi
Látom követed a Madrid hétköznapjait😄

kas123
kivan írva a banner alá...

Utolsó forduló:
REAL MADRID - MALLORCA
06/17 21:00 SportKlub

Valaki elárulná nekem h ki ellen lesz az utolsó forduló amit remélem megnyerünk<#wink><#smile>

\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)

Rockynhooo
sztem VdV-ra van esély!

SLICK
nem is tudtam h megvette :S sry -.-

hunbasser
Alexist megvette a Valencia.

Henry úgysem jön el,Nasri lutri csak úgy mint VdV.ya,és Kaká sem jön,még esetleg Quaresmát én is szívesen látnám

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Az a baj Lamparddal, hoyg a VB-n is pocsék teljesítményt nyújtott... Chelsea-ben (sry ha rosszul írom) is néha jó néha nem. Egy bizonytalan játékos nem nagyon kell a csapatba szvsz.
Ha már vásárolni kell, akkor én õket látnám szívesen: Henry, Nasri, van der Vaart, Metzelder és Alexis már jön, akkor Kaká-t és talán még Quaresmát. Bár felõlem jöhet angol játékos is, de akkor tényleg jó formát tartó játékos legyen..

hunbasser
én örülnék neki.a már amúgy is "elangolosodó" játékunkba amúgy is beillik.szép focival sajnos már nem nagyon lehet megélni,maximum egy-egy meccsen lehet szépen játszani 3-0 után.ez a mai futball eléggé az erõfutball irányába megy,ahol a hatékonyság és a pontosság a fontos,nem pedig az egyéni akciók.Lampard meg sztem nem lenne rossz,és akkor a 2 szûrõs játékról átállhatnánk a 4-1-2(a szélsõ)-1-2-re.
sztem tudna alkalmazkodni a gyorsan és õt amúgy sem veszi körül olyan nagy csillogás.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
ezektõl már minden kitelik :\
de remélem nem lesz több kavar.. ezt ucsó meccset hagyják már nyugiban lejátszani, utána tõlem mehet mki a válogatottba egész nyárra 😄

Menyus489
Nagyon remélem, mert ha tovább húzzák ezt az egészet, akkor már végleg összezavarodunk, csak nehogy az legyen hogy a meccs elõtt pár órával kitalálják, hogy mégis kell nekik Diarra és fogják és elviszik 😄 Nagyon valószínûtlen, dehát az emberi kiszámíthatatlanság határtalan 😄

Bátor fiú...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
annyi az egész, hogy nem jött meg azzal a géppel, mint Kanoute, de éjjel valszeg megérkezik
REALista
12:51 - A legfrissebb hírek szerint ismét bizonytalanná vált Diarra vasárnapi játéka. Továbbra sem lehet tudni mi lesz, ez a bizonytalanság pedig semmiképp nem jön jól a Mallorca elleni bajnoki elõtt.

Na ez már tényleg vicces...😞

LasDen
semmi......mind2 játszhat vasárnap.....

Rockynhooo
divatszurkolónak beveszünk 😛 😄
vicc volt csak! akkor 4en vunk 😊

Robinho , Diarra ügyben vmi változás??

Zizou5
énis duckos vok. de én azé, mert külföldön találomra azt a mezet vettem és én ducks "szurkolo" vok. de 1 játékost nm tok belõle.

hunbasser
jöhet nyugodtan 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
nem hinném, hogy probléma lenne...

Menyus489
Szépjóestét!!!
Én is osztom azt, hogy Lampard nem igazán illene ide, lehet úgy járnánk vele, mint Ballack a Chelsea-vel, hogy nem igazán érezne rá az itteni játékra. Kaká-nak jobban örülnék, mint Lampardnak, ha már új igazolás, Fm-be nekem nagyon bejött 😄
Viszont úgy néz ki ismerõsömék lecsúsztak a meccsrõl, annyira nem lehet kapni, hogy a magyar nagykövetséggel már egyáltalán nem törõdnek, mondta hogy Calderón titkára se kapott már jegyet 😄

Off a vasárnappal kapcsolatban.
Nekem holnapra, max holnaputánra, ha addigra még nem késõ kiderül hogy ráérek-e és hogy egyedül-e, vagy esetleg barátnõm ha jön föl Szentendrére, akkor csatlakozhat? Utóbbi meccseket már együtt izgultam végig vele, úgyhogy nem zavaró tényezõ, csak nem szeretném ha egyedül lenne 😄

Bátor fiú...

banok
vasárnapi bajnoki aranyat kívánok birthday alkalmából 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

RaulwakY
Fogalmazhatunk úgy is h Boldog Szüilnapot (ha már ilyen egyszer van az évbe akkor leírom magyarul is)<#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

REALista
Kár hogy nem vagyok jó angolból de biztos felkerül madridistára is...

REALista
Thx mindenkinek!

LasDen
összegezni kéne, hogy hogy is lesz a vasárnapi meccs nézés.....ki jön, hol lesz, mikor, mikor/ hol találkozzunk.....

RaulwakY
Happy Birthday<#taps>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

RVN sztem simán beillett ebbe a csapatba és nem is lett ez másképp...

zaki
Boldog Születésnapot! <#pias>