Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
😄DDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Menyus489
Akár úgy is, csak az kockázatosabb 😄 Kézzel húztam a vonalat, nem odafigyelve, szóval ezért a pontatlanság. Járda mindkét oldalon van szerintem, és zebra is valószínûleg, de ha nincs, akkor sincs tragédia, futunk egy jót 😄

A McDonalds vagy az Astoria mind elég konkrét szerintem, ott már csak kiszúrod a népet, én egy fekete régi nagy Adidas jelû pólóban és az oldalamon egy lánnyal leszek, de a még könnyebb felismerhetõség érdekében felveszek egy fehér halászsapkát 😄

Bátor fiú...

hunbasser
fordítottak :S

nem baj,még sok idõ van,meg hát nagyon szoros

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mindenki hozzám fog jönni -.-
egyébként gondolom vmvr majd Arsenal mezben lesz,Zizou5-nek meg hosszú haja van,és nem túl magasak,úgyhogy õket is meg fogod ismerni,így leszünk hárman.

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Real Madrid - Barcelona 42-43, 28. perc
(18-21, 20-12, xx-xx, xx-xx)
Legjobb dobók: Reyes (9), Mumbrú (8) ill. Vázquez (10).

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
amúgy sztem vmi konkrétabb kéne, hogy megismerjem kikhez menjek oda, mint hogy hunbasser Real sálba lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
és így kell menni? a kocsik közt kacsázva??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Menyus489
no hát akkor hajráhajrá, csak így tovább és meglesz az a meccs!!! 😊

Bátor fiú...

robotnyk
38-33ra vezetünk félidõben
Menyus489
Azzal csak az a baj, hogy elõtte barátnõmet fel kell vennem a Deák térnél, akár Metrózok, akár kocsikázok, és errefele nem vagyok járatos kocsival, és a szüleim meg pont az ellenkezõjét mondták, hogy ilyenkor nem nagyon lesz hely arrafele, szóval most össze vagyok zavarodva 😄

Hogy áll a kosármeccs?
Biztos hogy ez lesz a kezdõcsapat? Salgadon én is csodálkozom, talán Capello látott benne valami plusz akarást Cicinho-hoz képest, vagy csak egyszerûen jobb formában volt az edzéseken, vagy a Mallorcához õ jobban illet taktikailag, mindesetre én bízom benne, ha megkapta a bizalmat, itt a lehetõség, hogy bizonyítson újra, csakhát pont egy ilyen meccsen, mindesetre kockázatos.

Bátor fiú...

franc0
a dohány utcában parkolj nyugodtan, tuti lesz hely

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Menyus489
Csináltam egy képet GugliEarth-el, hogy azért senki se legyen elveszve, ha mondjuk késõn érkezik. Az Astirától mutatja az utat a Champs pub-ig.

Bátor fiú...

Menyus489
ÖÖÖÖ... szerintem az Astoria Hotelt is mindenki megtalálja ott 😄 De a McDonaldsot se lehet elvéteni, nekünk ott is jó.
A parkolást nem is tudtam, az jó hír, de fogalmam sincs a környéken hol lehetne parkolni és hogy ilyenkor este van-e ott egyáltalán hely.

Bátor fiú...

hunbasser
van ott egy mcdonalds,ott találkozunk 😊

ReaL MaDRid x siempre

franc0
hétvégén az egész városban ingyenes a parkolás 😊

LasDen
Real Madrid - Barcelona 0-0, 0. perc
(xx-xx, xx-xx, xx-xx, xx-xx)

nagyon szoros... 😄

amúgy akkor találkozzunk az Astoriánál....vmi jártasabb ember mondjon egy helyet, amit mindenki megtalál ott D:

A ma esti várható kezdõcsapatok
Real Madrid: Iker Casillas; Míchel Salgado, Cannavaro, Sergio Ramos, Roberto Carlos; Emerson, Diarra, Beckham, Robinho; Raúl és Van Nistelrooy.

Ha Salgadot tényleg be meri tenni Cicinho helyett, nem tudom mit mondjak

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Menyus489
Jóreggelt!!!
Nekem õszintén az Atletico csapatával nincs bajom, nem is foglalkozom velük annyit, mint õk velünk, dehát az ilyen szurkolói mentalitással szerte a világon lehet találkozni riválisok között.

A találkozóval kapcsolatban én személy szerint az Astoria elõtti találkát pártolnám, mert akkor onnan együtt mehetnénk a pub-ba és senki nem tévedne el 😄
Nem tudja valaki, hogy ott az Astoria meg a pub környékén lehet-e valahol normálisan ingyen parkolni? Mert annyira nem ismerem Pest azon részét, és inkább biztonságban leparkolok a Batthiányi térnél, és onnan Metró, csak akkor ha a közelbe lennék nem kéne a metróhoz kötni magamat, persze nem szó szerint 😛😄

Bátor fiú...

LasDen
én nem félek tõletek nem is az....én egyedül is nyugodtam felmennék, de anyámnak nem tetszik 😄
amúgy akkor most hol lesz a találkozó? az Astoria elõtt v a Champs elõtt?

Van Nistelrooy egy gólra a triplázástól! Amennyiben a holland csatár ma betalál, megnyeri az európai aranycipõt és minden bizonnyal a spanyol gólkirályi címet is. Van Nistelrooy egy "házirekordot" is beállíthat, ugyanis ha ma gólt lõ, sorozatban nyolc bajnoki mérkõzésen talál az ellenfél kapujába

Sztem nem túlzok ha azt mondom, utóbbi évek legjobb igazolása Ramos mellett

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Teresa Herrera kupa gyõztesei

Ezt a sort lessétek:
1 title, Ferencvaros (Turkey): 1970.

Azért ez elég érdekes 😄

Ma egyébként a kosár döntõi is megkezdõdnek a Barca ellen 😊, 2x másodiknak lenni sz*r lehetne 😄

Nuno88
sok sikert ma nektek, remélem ti nyeritek a bajnokságot!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

azt hiszem eléggé mérges lennék egy bukott meccs miatt, és rohadtul nem tudnék ünnepelni a másik bukásának... Persze mostmár más a helyzet így, én is, meg még sok madridista korábban nem gyûlölködött az Atleticora, sõt úgy vélték, egy Madridi csapat legyen jó, egyértelmûen az Atletico keménymag többet foglalkozik a Reallal, mint fordítva, mostmár ezek után süllyedjenek jó mélyre azt kívánom...

Rockynhooo
kössszönjük!
mellesleg én le**arnám h ti nyeritek a bajnokságot, inkább azzal foglalkoznák h mi minél elõrébb végezzünk... ^^

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Zizou5
gecire lemennék meccsezni veletek.megprobálok mindent srácok. : )szurkoljatok. : )

franc0
nefossatok srácok
elõször is Bp-tõl nem kell beszarni. belém még csak soha senki nem kötött éccaka 8 év alatt. (185/85, semmiextra)
másodszor, szülõknek gyerekek kamuzni kell...kegyes hazugság nem hazugság 😊
harmadszor, senki nem ver át senkit, mindenki jófej meg minden. (sose felejtem el mit mûveltünk amikor Takezóval elõször találkoztunk^^)

jó szurkolást és sok sikert holnap

franc0
háteszt bazijól odamondtad, mindazonáltal ha fordítva lenne a szitu, ugyanezt csinálnátok...

hunbasser
a meccsnek olyan 22:50 körül lesz vége,ha beleszámoljuk a hosszabbításokat is.

lasden:nyugi,az én anyám is mondta,h tök idegenek,meg minden 😊
mond azt anyádnak,h aki szervezi,annak az anyja sem örül a dolognak 😄DD
tõlem aztán nem kell félni,sztem idõsebb is vagy nálam

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Reyesrõl úgy tudom hogy igen, visszamegy.

Nektek jó, én még el sem mondtam anyumnak 😄
Énis ezért megyek autóval, legalábbis nagyrészt, mert veszélyes hely ez a BP este. Én már a Batthiány tértõl is félek elmetrózni este egyedül az Astoriáig, de azért majd csak megoldom 😄 Visszafelé legalább nem leszek egyedül, mostmár remélhetõleg nagyon valószínûleg 😄
Csak sajnos így le kell mondanom az ivászatról, meg viszonylag hamar, már negyed 12-kor kb el kell érni a Metrót, szóval nem sok idõ lesz nagyon ünneplésre, ha olyan 11 körül lesz vége a meccsnek.

Bátor fiú...

LasDen
az átverõs rész bennem is bennem van, de csak azért mert eléggé paranoiás vagyok....ha vmi szokatlan akkor azon gondolkodom, hogy lehet csak átvertek 😄

tuggyuk hogy tecsak inni mesz :?DDDDDDDD

REAL MADRID

Rockynhooo
off
nem azért 😊 csak mert anyám detto ilyeneket mondott mikor még úgy volt h mek 😄 h lehet egy átverés és megvernek elrabolnak stb 😄 meg mindid ilyeneken parál...:\

LasDen
meglepne... 😄

Rockynhooo
nem egy muterunk van véletlenül? 😄

LasDen
ok, csak ne szidd majd a Tottenhamet 😄.......ha már itt tartunk.....volt egy kis változás részemrõl a dolgokban....nem busszal, hanem kocsival megyek.....a másik, hogy anyámnak csak ma mondtam meg 😄 és egy kicsit balhézott, mert holnapra szerveztek nekem vmi nagy születésnapi bulit 😄 (5 órára) a másik problémája az volt, hogy nem ismerek senkit, nem tudom kikkel találkozok, nem tudom a nevüket, számukat nem tudok róluk semmit és lehet hogy átakarnak verni meg hogy éjszaka pesten elkapnak és jól megvernek.... 😄

vmvr
Hunbasser elhívott engem is, szóval dícsérjetek, mert ágyúsként megyek nektek drukkolni😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vezérszuszu
És CASSANO-val mi a helykó?

Rockynhooo
na én uefa 2007-ben lejácottam a meccset és nyertünk 2-1re 😄

jut eszembe, Reyes-el mi lesz? visszamegy az Arsenalba?

robotnyk
aki belinkeli elõre, és elkiabálja, kicsontozom a kutyáját -.-
SLICK
Ha adtok képeket (mert gugli nen mnagyon ttaláltam jókat) én csinálok egy bannert ^^

ProGabe
már jó régóta gondolkodom milyet kéne csinálni,és ahogy mondod,a 30-as szám nagyon szép 😉
biztos lesz több is,az a jó ha van mibõl választani,de elõbb nyerjük meg a bajnokságot!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ha bajnokok leszünk, valami f*sza banner jó lenne, kihangsúlyozva a 30. címet 😊 De csak utána kezdjen hozzá aki akarja csinálni 😊

hunbasser
Iker <#worship>

látom visszaszámláló is van már 😄 jó ötlet(Y)

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Tökéletesen egyetértek veled, nem is tudnám ezt most jobban megfogalmazni, a mi Casillasunknak meg sok-sok piros pont szimpátiából, ezzel a nyilatkozattal õ is sokat nõtt a szememben, nem mintha eddig nagyon alacsonyan lett volna 😄

Bátor fiú...

Az Elnököt heves kritikák érték, hogy a zaragozai döntetlen után a La Romareda gyepszõnyegén ünnepelt.

Casillas: ,,Nem értem miért. Óriási volt a feszültség azon a napon. Egy nagyon fontos döntetlent ünnepelt meg, lement a pályára, hogy megköszönje annak a 3000 szurkolónak, akik elutaztak Zaragozába, hogy támogassák a csapatot. Bármit teszünk, akármilyen csekély gesztust, rögtön kritizálnak bennünket, de azt senki sem veszi bezzeg észre, hogy a Barcelona Elnöki Teraszán milyen faragatlanul viselkednek egyesek..."

Az Atletico szurkolói a Neptuno szökõkúthoz mennek majd ünnepelni, ha elveszítitek a bajnokságot...

Casillas: ,,Remélem azért mennek majd oda, hogy megünnepeljék a kvalifikációt az UEFA Kupába. Remélem sikerül nekik."

Respect Iker, nagyon jókat mond 😄 Atleetico szurkolók NO COMMENT, eddig nem tudtam, hogy ennyire idióta bagázs, sz*rt sem érnek el, de azt ünneplik ha mi bukunk, szánalmas ez az egész, nevetséges. Múltkori meccükön, otthon 2-1-es vesztésre álltak, UEFA Kupának annyi, erre hirtelen örömünnepbe kezdtek a szurkolók, amikor a Zaragoza 2. gólját meglõtte ellenünk, lúzer banda, csak magukat teszik vesztessé

Menyus489
Igen, azt én mondtam 😄
Szerintem 3-1 lesz Madridi oldalon két Fáni és egy Higany góllal. De nekem jó az 1-0 is egy öngóllal 😄

Off a tömegközlekedéssel kapcsolatban:
Amúgy megnéztem mikor mennek az utolsó járatok. Vissza népligetre a 2-es metró a Keletinél a Stadionok felé 23:22-kor indul utoljára, és két perc alatt odaér a Stadionokhoz, majd onnan az 1-es villamos a Népliget felé utoljára 23:28-kor. A Deák tér felé 23:16-kor indul a Keletitõl utoljára a 2-es Metró, és a Deákról 23:35-kor indul népligetre a 3-as metró.

Bátor fiú...

vezérszuszu
Szerintem 1-0 !

REALista
Na már csak 1 nap 4 óra 3 perc és 27 másodperc van a meccsig.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!