Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A McDonalds vagy az Astoria mind elég konkrét szerintem, ott már csak kiszúrod a népet, én egy fekete régi nagy Adidas jelû pólóban és az oldalamon egy lánnyal leszek, de a még könnyebb felismerhetõség érdekében felveszek egy fehér halászsapkát 😄
Bátor fiú...
egyébként gondolom vmvr majd Arsenal mezben lesz,Zizou5-nek meg hosszú haja van,és nem túl magasak,úgyhogy õket is meg fogod ismerni,így leszünk hárman.
ReaL MaDRid x siempre
(18-21, 20-12, xx-xx, xx-xx)
Legjobb dobók: Reyes (9), Mumbrú (8) ill. Vázquez (10).
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy áll a kosármeccs?
Biztos hogy ez lesz a kezdõcsapat? Salgadon én is csodálkozom, talán Capello látott benne valami plusz akarást Cicinho-hoz képest, vagy csak egyszerûen jobb formában volt az edzéseken, vagy a Mallorcához õ jobban illet taktikailag, mindesetre én bízom benne, ha megkapta a bizalmat, itt a lehetõség, hogy bizonyítson újra, csakhát pont egy ilyen meccsen, mindesetre kockázatos.
Bátor fiú...
Bátor fiú...
A parkolást nem is tudtam, az jó hír, de fogalmam sincs a környéken hol lehetne parkolni és hogy ilyenkor este van-e ott egyáltalán hely.
Bátor fiú...
(xx-xx, xx-xx, xx-xx, xx-xx)
nagyon szoros... 😄
amúgy akkor találkozzunk az Astoriánál....vmi jártasabb ember mondjon egy helyet, amit mindenki megtalál ott D:
Real Madrid: Iker Casillas; Míchel Salgado, Cannavaro, Sergio Ramos, Roberto Carlos; Emerson, Diarra, Beckham, Robinho; Raúl és Van Nistelrooy.
Ha Salgadot tényleg be meri tenni Cicinho helyett, nem tudom mit mondjak
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nekem õszintén az Atletico csapatával nincs bajom, nem is foglalkozom velük annyit, mint õk velünk, dehát az ilyen szurkolói mentalitással szerte a világon lehet találkozni riválisok között.
A találkozóval kapcsolatban én személy szerint az Astoria elõtti találkát pártolnám, mert akkor onnan együtt mehetnénk a pub-ba és senki nem tévedne el 😄
Nem tudja valaki, hogy ott az Astoria meg a pub környékén lehet-e valahol normálisan ingyen parkolni? Mert annyira nem ismerem Pest azon részét, és inkább biztonságban leparkolok a Batthiányi térnél, és onnan Metró, csak akkor ha a közelbe lennék nem kéne a metróhoz kötni magamat, persze nem szó szerint 😛😄
Bátor fiú...
amúgy akkor most hol lesz a találkozó? az Astoria elõtt v a Champs elõtt?
Sztem nem túlzok ha azt mondom, utóbbi évek legjobb igazolása Ramos mellett
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ezt a sort lessétek:
1 title, Ferencvaros (Turkey): 1970.
Azért ez elég érdekes 😄
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
mellesleg én le**arnám h ti nyeritek a bajnokságot, inkább azzal foglalkoznák h mi minél elõrébb végezzünk... ^^
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
elõször is Bp-tõl nem kell beszarni. belém még csak soha senki nem kötött éccaka 8 év alatt. (185/85, semmiextra)
másodszor, szülõknek gyerekek kamuzni kell...kegyes hazugság nem hazugság 😊
harmadszor, senki nem ver át senkit, mindenki jófej meg minden. (sose felejtem el mit mûveltünk amikor Takezóval elõször találkoztunk^^)
jó szurkolást és sok sikert holnap
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
lasden:nyugi,az én anyám is mondta,h tök idegenek,meg minden 😊
mond azt anyádnak,h aki szervezi,annak az anyja sem örül a dolognak 😄DD
tõlem aztán nem kell félni,sztem idõsebb is vagy nálam
ReaL MaDRid x siempre
Nektek jó, én még el sem mondtam anyumnak 😄
Énis ezért megyek autóval, legalábbis nagyrészt, mert veszélyes hely ez a BP este. Én már a Batthiány tértõl is félek elmetrózni este egyedül az Astoriáig, de azért majd csak megoldom 😄 Visszafelé legalább nem leszek egyedül, mostmár remélhetõleg nagyon valószínûleg 😄
Csak sajnos így le kell mondanom az ivászatról, meg viszonylag hamar, már negyed 12-kor kb el kell érni a Metrót, szóval nem sok idõ lesz nagyon ünneplésre, ha olyan 11 körül lesz vége a meccsnek.
Bátor fiú...
REAL MADRID
nem azért 😊 csak mert anyám detto ilyeneket mondott mikor még úgy volt h mek 😄 h lehet egy átverés és megvernek elrabolnak stb 😄 meg mindid ilyeneken parál...:\
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
jut eszembe, Reyes-el mi lesz? visszamegy az Arsenalba?
biztos lesz több is,az a jó ha van mibõl választani,de elõbb nyerjük meg a bajnokságot!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bátor fiú...
Casillas: ,,Nem értem miért. Óriási volt a feszültség azon a napon. Egy nagyon fontos döntetlent ünnepelt meg, lement a pályára, hogy megköszönje annak a 3000 szurkolónak, akik elutaztak Zaragozába, hogy támogassák a csapatot. Bármit teszünk, akármilyen csekély gesztust, rögtön kritizálnak bennünket, de azt senki sem veszi bezzeg észre, hogy a Barcelona Elnöki Teraszán milyen faragatlanul viselkednek egyesek..."
Az Atletico szurkolói a Neptuno szökõkúthoz mennek majd ünnepelni, ha elveszítitek a bajnokságot...
Casillas: ,,Remélem azért mennek majd oda, hogy megünnepeljék a kvalifikációt az UEFA Kupába. Remélem sikerül nekik."
Respect Iker, nagyon jókat mond 😄 Atleetico szurkolók NO COMMENT, eddig nem tudtam, hogy ennyire idióta bagázs, sz*rt sem érnek el, de azt ünneplik ha mi bukunk, szánalmas ez az egész, nevetséges. Múltkori meccükön, otthon 2-1-es vesztésre álltak, UEFA Kupának annyi, erre hirtelen örömünnepbe kezdtek a szurkolók, amikor a Zaragoza 2. gólját meglõtte ellenünk, lúzer banda, csak magukat teszik vesztessé
Szerintem 3-1 lesz Madridi oldalon két Fáni és egy Higany góllal. De nekem jó az 1-0 is egy öngóllal 😄
Off a tömegközlekedéssel kapcsolatban:
Amúgy megnéztem mikor mennek az utolsó járatok. Vissza népligetre a 2-es metró a Keletinél a Stadionok felé 23:22-kor indul utoljára, és két perc alatt odaér a Stadionokhoz, majd onnan az 1-es villamos a Népliget felé utoljára 23:28-kor. A Deák tér felé 23:16-kor indul a Keletitõl utoljára a 2-es Metró, és a Deákról 23:35-kor indul népligetre a 3-as metró.
Bátor fiú...