81624
-
#77286 most lesz a meccs??!! :O -
Monoton #77285 Szerintem egy ilyen projekten egy egész stáb dolgozik, akik elemzik a jelent, jövőt meg kitudja mit. Egyébként szerintem ez a megállapodás eleve fake hír, mivel csak jövő héten ülnek le tárgyalni. -
Monoton #77284 Ligakupát nyert 2008-ban -
#77283 -
#77282 de akkor meg perez ne sírjon, hogy ők a pénzügyi fair play szerint játszanak, de az orosz/arab klubok nem.....főleg, hogy lazán kitud ilye horribilis pénzt fizetni...:D -
Monoton #77281 Látom kiragadtad a lényeget :D -
SzocsA #77280 Bale 120 millió euró ellenében költözik Madridba -
Neoncsoves #77279 Bale attól a világ egyik legjobb játékosa lett, hogy egy Tottenham szintű csapatban hozott egy kiemelkedő szezont? Tell me more. -
Monoton #77278 És ezzel el is van mondva minden.
-
#77277 whoscored.com -
Monoton #77276 Ez melyik oldalrol van? -
#77275 nem a csapatra gondoltam, hanem a bajnokságot nem lenne nehéz megszoknia, csak szarul fejeztem ki magam. -
Neoncsoves #77274 Bale gyereket hova is akarjuk akkor rakni? 90 millás csere CR mögé? Vagy "átneveljük" jobbszélre? Eléggé lutri ez így, akkor már inkább Mata akinek legalább van köze ahhoz a poszthoz... -
#77273 kvázi senkit nem ismer a csapatból, ugyanolyan lenne, mint bárkinek... -
#77272 12/13 - Bale
12/13 - Mata
-
Neoncsoves #77271 Mondjuk neki még hátra van 3 év a szerződéséből, de ettől függetlenül egy szép összegért (40 milla) el tudnánk hozni. Vagy akár egy Di Maria + pénz kombót is el tudnék képzelni ráadásul ebbe belemenne Mourinho is szerintem. -
#77270 ráadásul mégis csak saját nevelés, nem lenne nehéz beilleszkednie -
Neoncsoves #77269 Asszem Valenciában szélsőt játszott, de nem biztos. Szerintem semmivel nem rosszabb megoldás mint Bale, a sebességük kb. ugyanaz, technikailag is közel azonos szinten állnak. -
#77268 ezen viszont elgondolkodtam én is. Bár leginkább középen játszatják, szélen is sokat játszott az utóbbi szezonban. Igaz azt nem tudom, hogy jó volt-e ott, bár biztos ha már többször ott kötött ki. -
1.13-nál azok a kamu fekvőtámaszok :DD nemtom ki volt, de az nem volt fekvőtámasz :DDDD -
Neoncsoves #77266 Mata hogyhogy nincs a radarunkon? Ő is madridi nevelés, jó játékos, fiatal és a jelenlegi csapatépítésbe is beleférne. Ha már Bale felmerült mint szélső, Mata is felmerülhetett volna, hiszen spanyol is és jól tolja ő is. -
Neoncsoves #77265 -
Monoton #77264 Jaj hagyjuk már, majd a média csámcsog rajta egy hétig, aztán meg ki nem sz*rja le? A másik meg ha a játékos menni akar akkor Levy fog rosszul kijönni, ha meg nem akar jönni nem fogunk érte könyörögni, mert minek. -
#77263 Bale ügy lezárva
-
#77262 Levy-Perez - két veszekedő kisgyerek. Egyik sem hajlandó engedni és a végtelenségig húzódik a dolog...
Megint csak mi jövünk ki rosszul ebből, ha sikerül leigazolni Balet. Idióta fasz Perez... -
pacclacc #77261 Most itt az idő, hogy mi is írjunk egyet, azt is páran aláírnák nem? -
#77260 Petíció: UEFA: Stop Real Madrid Illegally tapping up players -
Monoton #77259
-
#77258 -
#77257 ahogy én olvastam fogadásból festette be a haját :D -
sz7cs #77256
-
#77255 Egyébként ennyire nincs normális jobb szélső, hogy minden áron Bale-t akarják? Mondjuk én továbbra is azt tartom, hogy Jesét kell erőltetni ott.
Di Maríában meg nagyot csalódtam, azt hittem megembereli magát Ancellotti érkezésével, de hát tegnap alig volt momentuma. -
Monoton #77254 Egyre jobban forrósodik ez a Bale ügy. Kíváncsi leszek, mert jobb szélre nagyon kellene valaki. -
nagy hős #77253 Bale meg nem ert oda! :D -
#77252 nah, ma egész végig jó volt a stream. viszont benzema gólja körül bealudtam :D -
pacclacc #77251 Özil-en néha annyira lelassul a játék a biztonsági, statisztikára épülő játékán, hogy teljesen elveszi néha a csapattól a lehetőséget. Ronaldonak volt két olyan pocsék passza, hogy azt érzésem mintha szándékosan rontja el, hogy nehogy más rúgjon helyette gólt Pozitívum Carvajal. Ilyen furcsa érzésem vannak -
#77250 na pont C szabadrúgása előtt áll meg a stream miért is ne... -
#77249 Di María el van tűnve mint szar a ködben. :| -
#77248 jövőre odaérnek :D -
Monoton #77247