Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz edzõ, de nekem nem szimpatikus.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ezért a szarért én megbüntetném az egész csapatot....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meg írják a faszságot, hogy takarózunk azzal, hogy a kupa nem olyan fontos 😄 Meg kamu díj, holott nyálas szájjal írták mindenhová, mikor ellenük megnyertük a döntõt, hogy mindegy ez csak úgy is egy no name díj 😄
Komolyan az ilyen idiótákat miért szülték világra egyáltalán? 😄
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Én annyira nem vagyok proud a csapatra mostanság. De hát bízom benne, hogy össze lesz kanalazva a proud a nyáron. Ha nem, akkor sajnos nem lesz túl proud to be a fan of this club.
We'll come back again and be stronger than ever. All great clubs do, and Real Madrid is the greatest."
(masterzissou@reddit)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az priceless volt 😄
am kezdtek kicsit komolytalanba átmenni. Benzema és Higuaín csinálhatk bármit, kivédi a kapus, az is az õ hibájuk....Courtois jól védett tegnap, de nem, Higuaín bele lõtte, nem kivédte, belelõtte...<#shakehead>#shakehead>
Nyilván tõle nem lehet várni a játék szervezést, de azért odatette magát, amennyire tudta. Õ nem pofázott, nem nyafogott, nyomta, mint a gép.
Szerintem Mourinho-n ment el a döntõ. Saját egóját a kupa elé helyezte, inkább pofázott a bírónak mint hogy csendbe maradjon + az hogy Essien végig fent volt még ebben a Madridban is az nem semmi.
A játékosok nagyobbik fele meg egyáltalán nem üti meg a Real-szintet. Perez monnyonle!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Õk sokkal jobban akarták a gyõzelmet. Simeone is egy állat... 😊
Di Maria közben bal oldalon jobb lábbal próbálta beadni a labdát. Legalja. 😄
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Di Maria mintha a pályán se lenne, 1x ért labdába, akkor se csinált semmit.
Még van 15 perc. 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Az arcoskodás megy játék meg lófasz. Meg is érdemeljük
2000kb/s telesen jól mennek.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=203680&part=sports