Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennél lejjebb nincs. mutatott játékot illetõen legalábbis

LasDen
hát, akkor ennyi volt. Most már szinte 99%, hogy Ancelotti érkezik...
Nem rossz edzõ, de nekem nem szimpatikus.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Magyar barcasokra gondolsz? Magyarok hiresek a karoromrol. 😊

LasDen
a tegnapi mérkõzéssel nem is az volt a legnagyobb baj, hogy kikaptunk. hanem hogy a csapat teljesen megveszett. Ahogy Mourinho elvesztette a fejét, úgy a csapat is. Rugdosódtak, ölték az ellenfelet. Lehet motiválatalanul játszani a szezon végén leszarom. Szerencsére itt azért látszott valami akarás rajtuk, de mikor már látták, hogy semmi nem megy be (mert szarok a befejezések és Courtois nagy napot fogott ki), akkor bekapcsolt a Gepetto mód és fa lábú kalózokat meg pinokkiókat kezdtek el faragni...
ezért a szarért én megbüntetném az egész csapatot....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
a kupa arra jó, hogy az ilyen madrid nagyságú klubok egy szar szezon után azzal vígasztalódjanak....amúgy egy kalapszart nem ér...

SLICK
Barcások úgy örülnek az Atletico sikerének, mintha õk nyerték volna a kupát. Közben az elõdöntõben saját pályájukon úgy elvertük a szájukat, hogy 2 hétig még sírni is nehezükre esett.

Meg írják a faszságot, hogy takarózunk azzal, hogy a kupa nem olyan fontos 😄 Meg kamu díj, holott nyálas szájjal írták mindenhová, mikor ellenük megnyertük a döntõt, hogy mindegy ez csak úgy is egy no name díj 😄

Komolyan az ilyen idiótákat miért szülték világra egyáltalán? 😄

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

jaja köszi
Smithie
Ez megteszi? 😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

horpeti
Mit szívott? 😊
Én annyira nem vagyok proud a csapatra mostanság. De hát bízom benne, hogy össze lesz kanalazva a proud a nyáron. Ha nem, akkor sajnos nem lesz túl proud to be a fan of this club.

ProGabe
"So we had a bad season. It happens. I still couldn't be prouder to be a fan of this club. We've had a lot of shitty luck throughout this season, but in the end it comes down to lack of motivation.
We'll come back again and be stronger than ever. All great clubs do, and Real Madrid is the greatest."

(masterzissou@reddit)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
Ronaldo szabadrúgása után amit a kapufára lõtt, és az azutáni hisztirõl nincs még gif? 😄

Az priceless volt 😄
LasDen
megmondtam, és úgy lett...az én hibám 😄D

am kezdtek kicsit komolytalanba átmenni. Benzema és Higuaín csinálhatk bármit, kivédi a kapus, az is az õ hibájuk....Courtois jól védett tegnap, de nem, Higuaín bele lõtte, nem kivédte, belelõtte...<#shakehead>

tobias88
Hát... Az rendben van hogy elfejelte a labdát, de a rendes játékidõ alatt a passz mutatója kb 40% körül mozoghatott, ha nem hátrafele kellett passzolni akkor borítékolható volt hogy ront.
horpeti
Még Essien volt az egyik legjobb. 😊)
Nyilván tõle nem lehet várni a játék szervezést, de azért odatette magát, amennyire tudta. Õ nem pofázott, nem nyafogott, nyomta, mint a gép.

tobias88
A bíró nem vezette rosszul a meccset egyáltalán. Ronaldo elsõ nem kiállítása volt az ami komoly és rossz döntés volt a részérõl, meg hogy amikor Ronaldo-t kiküldte ki lehetett volna az Atletico-st is. Attól nem lesz rossz egy bírói döntés hogy az egész Madridi csapat 1 emberként kritizálja <#kacsint>

Szerintem Mourinho-n ment el a döntõ. Saját egóját a kupa elé helyezte, inkább pofázott a bírónak mint hogy csendbe maradjon + az hogy Essien végig fent volt még ebben a Madridban is az nem semmi.
Ennyi 😞! Hol vannak azok a vészmadarak! Írhatjátok! Majd jövõre 😄DD Gondolom a Rozsaszin köd az sohasem oszlik el 😉

horpeti
Na, én pont ezért nézem oroszul, de akár inkább arabul is, csak ne a köcsög magyar kommentárt kelljen hallgatni. Ez is vicc, de ez van. 😊

SLICK
mocskos nagy kiabszott szégyen hogy az Atletico otthon vert meg minket, bár tegyük hozzá megérdemelten!

SLICK
fél csapatot cserélni kel la nyáron, nincs mese....

ProGabe
Szégyen ez a meccs, a bírónál csak a kommentátor a szánalmasabb. Még mindig ott tart, hogy a csúnya, szemét Madrid.

A játékosok nagyobbik fele meg egyáltalán nem üti meg a Real-szintet. Perez monnyonle!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Ja, ez GG Atletico.
Õk sokkal jobban akarták a gyõzelmet. Simeone is egy állat... 😊

Di Maria közben bal oldalon jobb lábbal próbálta beadni a labdát. Legalja. 😄

De milyen belépõ volt az már hátulról, mikor már nála sem volt a labda. Azért nem jár lap? Jaaaaa.... szal ez a bíró tökéletesen félrefújt, mi meg lelketlenül játszottunk.
SLICK
ez a csapat tökéletesen bemocskolta a Real Madrid nevet... Gusztustalan ganéhányás ami itt van.

Mekkora szánalom a csapat!!!!

zalrobto
na ennyi elég volt ronaldó megbolondult<#szomoru1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

5 db 100% ziccer . Azt nem tudnám feldolgozni, ha ezek után megnyernénk a meccset

Özil flegma...
zalrobto
ez már nem igaz mit hagynak ki !!!!!!!!!!!!

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

horpeti
na, a 3 védõs taktika. 😊

hát ezt a meccset már rég meg kellet volna nyernünk ehelyett itt rántja össze a görcs a játékosokat a pályán

SLICK
Mou is kiállíttatja magát, már ott eldõlt az egész... Csúnya lesz otthon kapunk ki az Atleticótól 😄

horpeti
Jah, szokásos, ziccer kimarad akkor, amikor tényleg kéne a gól. 😊)
Di Maria mintha a pályán se lenne, 1x ért labdába, akkor se csinált semmit.
Még van 15 perc. 😊

REALista
Higany bele a kapusba ahogy azt kell...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zalrobto
ez vicc ez sem ment be😞

SLICK
szépen megnyertük az Atleticonak. Mert Benzema akkora egy kretén fasz 5 méterrõl nem tud kapuba rúgni, és még Özilnek sem megy baszki. Essien is felébassza...
Az arcoskodás megy játék meg lófasz. Meg is érdemeljük

mi lesz gyerekek semmit se nyerünk?

itt van

zalrobto
nekem ez jobb mert magyar😄DD

horpeti
Na, Arbeola, a nyerõ ember! 😊

horpeti
Én egy oroszt nézek, az is jó. Ronaldu. 😄

zalrobto

Mi a büdös kurva anyját csinál ez a bíró??????
horpeti
Benzema akkora szerencsétlen, most is csak kapufa. 😄DDDD

ProGabe
Essiennek eddig konkrétan nem volt jó passza. Ugye csak 1 évig volt szerzõdése?

SLICK
csodát tõlük nem is vártam, csak jó játékot úgy összességében, tehát élvezet legyen nézni a meccset.

itt is van

2000kb/s telesen jól mennek.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=203680&part=sports

De gondoltam, talán itt megmutatják 😄DD

Effe88
köszi

SLICK
SLICK
Khedira? Alig volt jó meccse, nem mondtál újat. Benzema meg hát szintén nem újdonság, de Higuaín is kb így el lenne tûnve.