Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

". Saviolával és Soldadóval már megszületett a megállapodás,"

semmilyen hivatalos hir nem volt még róla, nem is nagyon beszéltek megállapodásról,de ha sikerülne,én nagyon örülnék nekik. fõleg,hogy full ingyen 😊

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

zaki
Bõven elegek õk ketten. Sõt.

Rockynhooo
ez kicsit értelmetlen :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
elhangzott a kulcsszó....kell egy világsztár is 😄
De ha igaz, hogy megegyeztek akkor én se értem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
11:00 - Van Nistelrooy öt hét kihagyásra kényszerül a Mallorca elleni sérülése miatt. Helyére, illetve késõbbiekben mellé csatárt szeretne igazolni a Real Madrid. Saviolával és Soldadóval már megszületett a megállapodás, azonban nem kizárt, hogy a Királyi gárda vezetõsége dolgozik egy világsztár leigazolásán is.

Huh nem is tudtam hogy már megegyeztünk saviolával...bár akkor nem vágom minek még csatárt venni...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
09:30 - Cicinho ma ünnepli 27. születésnapját. Boldog születésnapot!

HBD.....remélem jövõre nem sérül le....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

most egyszer mondtam viccbõl, ha most ez olyan nagy bûn, akkor igen, most itt kijelentem mindenki elõtt: HÜLYE VAGYOK 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

miilann
nem csak ez lemaradt.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

hunbasser
magaddal beszélgetsz? 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
azt hittem,h számodra az,h a barcából jött volna,hátrány 😄

ReaL MaDRid x siempre

miilann
lelked rajta 😄

miilann
sosem értettem miert kell a focistákat le Quasimodosni,Lovazni stb de min1

attól még tény marad 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

demiszeretjük a szép focit 😊

REAL MADRID

miilann
a foci nem a szépségrõl szól.

ha középpálya jobboldalán játszik, akkor láthatunk tõle ilyen szép ballábas löketeket, egy csel befelé és tûz, sztem így aknázzuk ki legjobban képességét.
Baloldalt sima szélsõt játszik, elfut, bead

Mi van Figoval? Mondom a tény, hogy Barcából jönne jól esõ érzéssel töltene el 😊

Amúgymeg az egész kamu, úgyhogy

SLICK
hát ha középen játszattják, annak is jobb oldalán, nekem nem okoz túl nagy gondot elvégre megoldotta feladatát (lsd Mallorca ellen 😛), persze csak ha jobb oldali középpályást nem igazolnak le.

A Punto Radio egy tegnapi sportmûsorában kiemelten foglalkoztak a Fabio Capello iránti összefogással. A mûsorban megemlítettek bennünket magyarokat is, s elmondták, hogy hazánkból érkezett be a legtöbb aláírás

hunbasser
Figo is a barcából jött...

ReaL MaDRid x siempre

fiatal gyerek még, de a tény hogy Barcából jönne 😄

Tevez kéne, hát pariban lennénk a legrondább csatársor címért (Paci meg Quasimodo) 😄DD

hunbasser
na bazz...pedig nem lett volna rossz 😄

ReaL MaDRid x siempre

Ja akkor azért nem láttam a honlapon 😊

robotnyk
látom madridista.hu is inkább leveszi az ilyeneket az oldalról, ahelyett, hogy megmagyaráznák 😊
kamu, madridista fóruma szerint 😊

Csak AS fórumán viccelõdött egy hülyegyerek

nekem nem jön be hogy reyes ott játszik 😊

REAL MADRID

hunbasser
még jöhet Saviola,meg egy középközéppályás(inkább valami támadójellegû játékos kéne,de a legjobb,ha vmi univerzális gyerek jönne,ilyen Fabregas féleség 😄),meg jobb oldalra valaki,de ide akár Reyest is be lehet tenni.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
azért erre én egy rúd parizerrel sem fogadnék 😊
az jó, ha igaz, csatárposztcsere megoldva, Metzelder, na 1 hét sem telt el, már 2 elvileg megvan, jó lesz ez

Bár nagyon fiatal még

hunbasser
hmmm,azért jelzi ez a 2 misi is,h mennyire jó játékos (lesz majd belõle).
sztem érdemes lenne leigazolni - már ha hírnek van valamennyi igazságtartalma.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
nem. ha még nincs felnõtt szerzõdése, mint ahogy nincs, ilyenkor a klubbal nem kell meg egyezni, csak a játékos képviselõjével. csak nevelési pénzt kellene fizetni a barcának, ezt nem tudom mi határozza meg mondjuk, de a hír szerint ez 2 millió lenne.
hunbasser
ilyenkor a Bosman-szabály is érvénybe léphet,nem?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát sztem ennek sokkal nagyobb a valószínûsége,mint az Henry-hírnek volt,sokkal hihetõbb ez.

egyébként meg mi is elpasszoltuk Matát,a barca meg most olyannyira elkezdett az utóbbi idõkben a mi 2006-os csapatunkra hasonlítani(formában és morálban),h simán el tudom képzelni,h eladják.

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
bár a catalunya informacion mellett az efe írt elõször Henry átigazolásról (a spanyol szennylapok, ugye Swordfish?), mégis, ezt elég valószinûtlennek tartom így mindnt egy fél nap alatt (bár mivel ilyenkor csak a játékossal kell megegyezni, nem lehetetlen). nagy poén lenne persze, de nem hiszem, hogy igaz.
hunbasser
nem lenne rossz

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
kacsa-rovat

18:45 - Az EFE hírügynökség szerint Bojan Krkic családja és ügynöke felháborodott, amiért Henry leigazolásával a fiatal támadó nem kap szerzõdést a nagyok közé, pedig véleményük szerint megérdemelné. Állítólag már fel is vették a kapcsolatot a Real Madriddal, és egy 7 évre szóló, 1,2 milliós fizetésû, teljesen profi szerzõdésben meg is állapodtak. A Barcelona 2 millió eurót kapna. Ha ez igaz is, nehéz elképzelni, hogy a katalánok ilyen simán átengednék egy nagy reménységüket...
ProGabe
most tudtam meg a hogy Henry csak 24-be került a barcanak,ez nem igaz,ideges vagyok!ok hogy már 30 éves,de ezt akkor is keveslem.bezzeg ha mi vettük volna meg,50-et min. ki kellett volna csengetnünk érte,francért kell így dobálózni a számokkal az elnöknek,jelentené be hogy van 20 misink igazolásra,aztán költenénk 60-70-et 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát ezaz, tuti nem megy el, ha már a február-márciust túlélte, most menne el? 😄
Lehetetlen, maradni fog érzem

Rockynhooo
lol
ami van szinte minden játékosban az a tûz, anélkül az ucsó 10meccsen.... hát érdekes lett vna!
nem hiányzik a tûz! meg nem tom most miért kerestek hibákat a csapatba?! bajnokok vunk örüjjetek már!

hunbasser
😄DDDDddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
ment a Hustler fél szemmel odafigyelt<#idiota>

Yo, Bitch!

robotnyk
fogalomzavar alert :p
tûz éppenséggel van.
hunbasser
jajj,ne már...szted nincs tûz a játékosokban?mit néztél te az utolsó 10 forduló helyett? 😄DD

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
tudjátok mi hiányzik a csapatbol ? a tûz. 1 ember hiányzik. az ész. Zidane. õt kellene valamilyen uton módon potolni, hát elég nehéz... de talán 1 kakával lehetne, de attol félek, hogy nem tud beilleszkedni. : c

Menyus489
Hasonlóképp vélekedek, és tényleg azért milyen pofátlanság lenne neki visszamenni ezek után, de szerintem marad és sokat várok tõle.
Viszont tényleg nem kéne túl felbolygatni a csapatot, csak pár névvel, Metzelder jó igazolás, én Kakának is örülnék, Fabregasnak is hasonlóképpen, csakhát milyen árakon...

Bátor fiú...

Rockynhooo
szintúgy

REALista
Én örülnék ha maradna nagyon sokat várok tõle a következõ idényben de ezt már mondtam.😄

hunbasser
uhhh... -.- tényleg,azért milyen már,h a süllyedõ hajóról menekül,aztán meg ha visszajutnak,máris megy vissza 😄 nekem tök mind1,h Canna marad-e vagy sem,ebben az idényben nem gyõzött meg engem arról,h õ olyan jó védõ lenne(régen az volt,de most...és ki tudja,h lesz-e még olyan,persze voltak jó momentumai a bajnokság vége felé,de ha az idény elején nem kaptunk róla min 10 gólt,akkor egyet sem)

ReaL MaDRid x siempre

REALista
16:15 - Az olasz Tuttosport szerint Cannavaro visszatér a Juventushoz.😄DDDDd

Ez tényleg nagyon hihetõ!Biztos nagyon kedvelnék a szurkolót a bunda botrány után elment majd mikor visszajut a csapat az elsõ osztályba visszatér....😊

hunbasser
Mijatovicban én is nagyon bízom 😊

az az ember,aki elküld egy bajnokcsapatot csináló edzõt,az meg nem gyengén elmebeteg.ilyen eszébe sem juthat senkinek sem,már a puszta gondolat is undorító,h elküldje Calderón Capellot.ha most elküldi,akkor ugyanúgy utálni fogják,mint Perezt,de lehet,h még jobban is.Fabregas nem is lenne rossz,Diarra-Fabregas kettõs nem lenne gyenge középen 😊

ReaL MaDRid x siempre