Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jön a fricska, hosszabbít, ha nagyon nem akar eljönni. Mert õ mennyire jól érzi magát ott. 😄

LasDen
az lesz, hogy a Santos idén nyáron beváltja az aranyjegyét....hülyék lesznek várni és hagyni, hogy akiért ennyit adnának, csak úgy elmenjen.
Plusz Neymar fejlõdésének szempontjából is már ideje lenne váltania. Ott már nem lesz jobb...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Neymarnak jövõre lejár amúgy a szerzõdése? Ingyen mehet ahova akar? Most akkor szerintetek mi lesz? Gondolkoztatok ezen? Tudom a többség nem kedveli 😞

Én Jó edzõnek tartottam. Sajnáltam egy kicsit. Micsoda éve volt CR-nek meg Higuainak! Csak nem jöttek a címek, de tetszett amit láttam a pályán! Megérdemelte volna, hogy maradhasson, de Mou jött és minden más feledésbe merült.

Effe88
mert türelmetlen vezetõségetek?
jó mondjuk murinyónak pont volt 3 éve(ez alatt illett volna azért bl-t nyerni)
de pellegrinit kár volt elküldeni
szerintem

a következõ lépés az elnökcsere lesz ha a következõ pár évben nincs BL siker

SLICK
én azt nem értem, hogy miért itt bukik meg minden edzõ???
Hiába az elért sikerek, de valamilyen szinten mégis megbukott Mourinho is...
Tényleg kezdek arra gondolni, hogy kurvára mindegy kit hoznak ide, a média vagy valami belsõ nyomás miatt, ugyanúgy csecsre szalad itt bárki...

horpeti
Most azért nagyon nem lepõdhetett meg senki. 😊
Én örülök, mert mindenképpen valami újítás lesz, és az mindenképpen ráfért a csapatra.

shala
aha

non potest pluere aeternum

SLICK
még tart a sajtótájékoztató?

bakkerman
Casillasnak szép születésnapi ajándék

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

shala
Nem tudom, hogy örüljek e vagy ne

non potest pluere aeternum

szoltan
Florentino Perez convened media at the Santiago Bernabeu to publicly announce that Jose Mourinho will be the coach of Real Madrid when this season ends. Although Portuguese coach had a contract until 2016, the club has reached an agreement with him to abandon the company three years after his arrival.

-> Tehát év végén távozik

Hala Madrid!

Na, Mou távozik. Hivatalos.

REAL MADRID

horpeti
Ja, én is csak a Jose Mourinho és Madrid szavakat értem. Egyébként jó, hogy élõ. 😄

Na olyat is mondott, hogy ultimato 😄

REAL MADRID

LasDen
majd meséljétek el mi volt, nem tudok spanyolul....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na eddig annyit megértettem, hogy Jose Mourinho 😄DD

REAL MADRID

LasDen
az ráér 😄

Elõbb meg kellene nyerni aztán kiesni 😊

REAL MADRID

LasDen
am szerintem jövõre követni kéne a cselzi példáját. kiesni bl-bõl és megnyerni az EL-t 😄

Hát én örülnék ha kapnánk érte valamit. Egyébként itt lehet nézni a sajtótájékoztatót. katt

REAL MADRID

LasDen
szvsz közös megegyezés vagy valami ilyesmi lesz, így senki nem fizet senkinek...vagy a cselzi beszáll és fizet Mou helyett a realnak 😄

Persze az is lehet, hogy bejelenti Neymar, Bale, Falcao, Cavani leigazolását. <#idiota>

REAL MADRID

Azért tökön szúrnám magam, ha úgy menne el, hogy még mi fizetünk neki. (vagyis kirúgjuk) Perpill úgy vagyok, hogy a játékosok mellett tele van a f*** a spanyol médiával és a klub marketingért felelõs osztályával is. Nem részletezem most, mert csak felidegesítem magam rajta. Remélem Perez nem lesz most hülye.

REAL MADRID

De maradnia sem 😊
kivancsian varom a nyarat, szerintem 4 jatekosnak kellene erkeznie hogy ott legyunk minden fronton

LasDen
mondjuk 2 meccsel a vége elõtt elküldeni nincs értelme 😄

Voyager5
20:00-kor sajtótájékoztató.
Goodbye Mourinho?
Effe88
"G. Breydel 4 hónappal ezelõtt
hope real buys him and that real fans will stop that shit about buskets."

na tessék
és akkor egálról indulna mindenki😊

horpeti
Mintha csak õ lenne az egyetlen a labdarúgásban.
De legalább láthatjuk, hogy ha idejön, akkor felvehetjük a kesztyût a Barcával! 😄PPP Jó ütemben dobálja magát.

LasDen
kötelességednek érzed, hogy megmutasd a világnak, hogy színészkedik?
hol szarják rá?? 😄

Effe88

miilann04
elkerülte a kontaktot. majd megnézem ahogy egy 2 méter magas, 100 kilós kapus ront feléd izomból, hogy szarrá rúgjon, de te még biztos ott hagyod neki a lábad, hogy ripityára törje, aha, valószínû. 😊
tudom, a rúgás nem történt meg, de tisztán látszik, hogy milyet lendít a kapus, értelmes futballista nem lép oda.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
mert ez tegnap történt....

Effe88

miilann04
hidd el, ha a szezon utolsó meccsén játszol (ahol épp az a tét hogy a következõ évben indulhat-e a csapatod a bajnokok ligájában vagy sem), egyértelmûen szabálytalankodnak ellened a 16oson belül, de ahelyett hogy megkapnád a jogos 11esed a fasszopó bíró még neked ad sárgát 'mûesésért', lehet hogy te se úgy reagálnál ahogyan az helyénvaló.

egyébként az elmúlt 5 évben néhány kivételtõl eltekintve láttam az összes tottenham meccset, úgyhogy azt hiszem mondhatom, hogy nem 1-2 gif és összevágott yt video alapján ítélem meg bale képességeit.

arról nem is beszélve, hogy idén a premier leaguben õ lett az év játékosa, az év fiatal játékosa és az év futballistája. azt meg már mondanom sem kell, hogy ezt a 3 nagy címet egy szezonon belül eddig még csak ronaldonak sikerült besöpörnie.

DasIsFuck
olvastam olyat, hogy az adidas le akarja igazolni kaka-t😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

horpeti
Capellot se csíptem, aztán mégis izgatottan drukkoltam a csapatnak, és örültem,a mior a 93. percekben nyertük a meccseket! 😄

horpeti
Én sok mindenkit szívesen látnék a csapatban, de leginkább azt, hogy tényleg legyen is egy csapat. Úgyhogy szépen várom, mi történik a csapattal és drukkolok, hogy szép és eredményes foci legyen, szurkolható csapattal.

Ancelottit valahogy sosem szerettem meg nagyon a Milanban, de tény, hogy annak a Milannak drukkoltam fõleg, ami az õ irányítása alatt állt. Tehát attól függetlenül, hogy magáért az edzõért nincs oda az ember, a munkáját mégis szurkolással dícsértem. Szóval akár itt is jó lehet. Majd kiderül.

Ha õ jön, Kaka valszeg marad, és többet játszik -> ha ez lehetséges. Kiváncsi vagyok minden esetre a változtatásokra a csapatnál.

horpeti
Jaja, azt el kell kerülni. Csak azt nem értettem, miért vagy ilyen készséges, hiszen te kezdted a linkelést és a feszültségkeltést (amire rá is ugrottak). 😛

ProGabe
You don't say!

Csak azért írtam, hogy elkerüljük azt, hogy most aztán jönnek páran és belinkelnek ilyeneket.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
az csak itthon dívik 😄

horpeti
Talán a játékosmegfigyelõk és egy klub, aki euro milliókat ad ki egy játékosért, nem egy összevágott videót lát a játékosról! 😛

LasDen
de idén nem fog jönni nagy valószínûséggel. Új szerzõdést ír alá a Spurs-szel...és jövõre 50m ellenében távozhat majd...

ProGabe
Azt látom, hogy szabálytalan volt a védõ, de akkor sem kell hisztizni!
Mik õk, 10 éves kislányok, vagy sportemberek?

Amúgy én is szívesen látnám a csapatban, de nem összevágott youtube videók, meg 1-1 jól sikerült gól kapcsán, mert azok alapján bárki lehet jó játékos.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

miilann04
te hülye vagy?? két kézzel húzták-vonták hátulról folyamatosan, a védõ belekapaszkodott a nyakába, csodálkozol hogy elesett??

és igen, nagyon jó párja lenne ronaldonak

LasDen
végül is csak felrúgták...😄

ProGabe
Jó párja lesz/lenne Ronaldónak <#miaz>

Még mindig jobb, mint egy tucatedzõ akinek még nem volt dolga túlfizetett, hisztispicsa játékosokkal.

REAL MADRID

ProGabe
Neeeeeeee, nem bírom a fazont.