Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz Neymar fejlõdésének szempontjából is már ideje lenne váltania. Ott már nem lesz jobb...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
jó mondjuk murinyónak pont volt 3 éve(ez alatt illett volna azért bl-t nyerni)
de pellegrinit kár volt elküldeni
szerintem
Hiába az elért sikerek, de valamilyen szinten mégis megbukott Mourinho is...
Tényleg kezdek arra gondolni, hogy kurvára mindegy kit hoznak ide, a média vagy valami belsõ nyomás miatt, ugyanúgy csecsre szalad itt bárki...
Én örülök, mert mindenképpen valami újítás lesz, és az mindenképpen ráfért a csapatra.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
-> Tehát év végén távozik
Hala Madrid!
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
kivancsian varom a nyarat, szerintem 4 jatekosnak kellene erkeznie hogy ott legyunk minden fronton
hope real buys him and that real fans will stop that shit about buskets."
na tessék
és akkor egálról indulna mindenki😊
De legalább láthatjuk, hogy ha idejön, akkor felvehetjük a kesztyût a Barcával! 😄PPP Jó ütemben dobálja magát.
hol szarják rá?? 😄
tudom, a rúgás nem történt meg, de tisztán látszik, hogy milyet lendít a kapus, értelmes futballista nem lép oda.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
egyébként az elmúlt 5 évben néhány kivételtõl eltekintve láttam az összes tottenham meccset, úgyhogy azt hiszem mondhatom, hogy nem 1-2 gif és összevágott yt video alapján ítélem meg bale képességeit.
arról nem is beszélve, hogy idén a premier leaguben õ lett az év játékosa, az év fiatal játékosa és az év futballistája. azt meg már mondanom sem kell, hogy ezt a 3 nagy címet egy szezonon belül eddig még csak ronaldonak sikerült besöpörnie.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ancelottit valahogy sosem szerettem meg nagyon a Milanban, de tény, hogy annak a Milannak drukkoltam fõleg, ami az õ irányítása alatt állt. Tehát attól függetlenül, hogy magáért az edzõért nincs oda az ember, a munkáját mégis szurkolással dícsértem. Szóval akár itt is jó lehet. Majd kiderül.
Ha õ jön, Kaka valszeg marad, és többet játszik -> ha ez lehetséges. Kiváncsi vagyok minden esetre a változtatásokra a csapatnál.
Csak azért írtam, hogy elkerüljük azt, hogy most aztán jönnek páran és belinkelnek ilyeneket.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mik õk, 10 éves kislányok, vagy sportemberek?
Amúgy én is szívesen látnám a csapatban, de nem összevágott youtube videók, meg 1-1 jól sikerült gól kapcsán, mert azok alapján bárki lehet jó játékos.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és igen, nagyon jó párja lenne ronaldonak

REAL MADRID