Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Robbennek örülök, szívesen látom a csapatban. De könyörgöm van der Vaartot vegyék már észre -.- Kakát is megvehetnék már. És Jobb oldali középpályást is hozhatnának Becks helyére, személy szerint Quaresmara gondoltam.. Bár a védelemben is kéne egy kisebb erõsítés fõleg a széleken. Dehát ez csak az én meglátásom nem kell végképp így lennie, de ha mégis így történne akkor tuti lehidalok 😄
ReaL MaDRid x siempre
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
mellesleg sztem nagyon hasznos játékos, hihetetlenül RObbanékony Robben 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
én örülnék neki,de Giuly-t is el akarják küldeni Barcelonából,sztem õ jöhetne jobb oldalra,ha Robbent nem sikerül elhozni.
Saviolával mi van?
ReaL MaDRid x siempre
Kaká , C. Roni 😄 meg még Dinho meg Robben és teljes a k.pálya 😄
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
ezeket a híreket annyira birom....nem olyan nehéz (gondolom) megállapodni a játékos ügynökével....a csapattal kéne...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Humor-herold...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
REAL MADRID
REAL MADRID
Na, egy fokkal javulhatna Mijatovicék megítélése
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
9:50 - Schustert szerdán vagy csütörtökön mutathatják be, és ezzel együtt talán az új igazolásokat is.
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
Alig tíz napja még a spanyol bajnokságot ünnepelte Fabio Capello, mától pedig állástalan edzõnek mondhatja magát...
de szépen fogalmaz az nb1.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ReaL MaDRid x siempre
nah gyün a német.....de durva lenne, ha 2 nap múlva bejelentenék, hogy vki más jönne....
Tökéletes akkor eddig elment Beckham, R.Carlos,Emerson és Capello érkezett pedig...ehm...senki.😄/esetleg Metzelder aki biztosra vehetõ/
Az elnökségi üléshez inkább már hozzá se szólok, mindenki elmondta a véleményét, és nem sokban különbözik az enyém se -.-
Barca tényleg beleúzott igazolások terén, õk csinálják lehet jól, de nem igazán érdekel mi zajlik ott, a lényeg, hogy mi lesz itt. Én természetesen bizakodó vagyok akármi lesz és akárki lesz az edzõnk, és kitartok a csapat mellett, és legyen akármilyen erõs a Barca, legyen ott Henry, Cesc, Touré, Chivu, jobbnak kell lennünk nála, és akkor teljesen mindegy kik vannak ott 😄
Mindenesetre hosszú még a nyár, igazolhatunk nagy neveket, most csak Capello elküldése miatt még nem esek kétségbe, bizakodó típus vagyok ^^
Bátor fiú...
ReaL MaDRid x siempre
kérdem én: mi a fontos?h látványos focit toljunk és legyünk 3-4. hely körül v h küzdjünk és megnyerjük a bajnokságot (BL-t,kupát)????
mesébe nincs ien mint ami madridba...Mi a fa*nak hozták akkor Capellot???
áh...kész röhej...és ha suszter jön akkor télleg teljesen kiakadok...:S:S::S:S hamár elment Fabio jöjjön Wenger...mert ha Wenger jönne nagyobb esély lenne Cesc-re...de ne a német jöjjön...
mi lesz ha casillas kap egy potyát?elküldik?áh......vagy ha robinhonak nem jön be a biciklicsel?sztem a játékosoknak se jo meg ha azt nézzük miért jönne ide akármilyen nagycsapat edzöje ha megválunk a gyöztes tipusoktol is...betelepszik ide a suszter azt táttol szájjal nézi majd a nagycsapatokat...
Akármi is lesz jövöre címvédést várok és BL gyözelmet...bár lehet h ez igy most nem tul reális kivánság de 80%ban a játékosokon mulik...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
4 évig csak "újjászervezés" volt,ami egyenlõ volt a bukással,ááá,felesleges több szót fecsérelni erre,szétvet az ideg
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy de la Red már teljesen a miénk vagy csak kölcsönbe volt? Mert sztem egyáltalán nem hiányzik a keretbe, engem legalábbis nem gyõzött meg :S
de a madridista szív ott dobog belül , és történjen bármi dobogni is fog 😉 majd sztem csinálunk ár yo igazolást mi is !
lehett h nem hatalmas nevekkel fogunk puffogtatni de lehet épp ez lesz a gyõzelemhez vezetõ út : )ha meg nagyokat igazolunk az se rossz 😊
Rafa Van Der Vaartot a Realba 😊
tom h messze még aug. vége.. de ... de...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
wáá barca nagyon bekezdett 😮
durva lesz ... 😞
hát Madridisták, kemíny lesz nektek a kövi szezon😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
most tom meg még csak :S