Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robinho14
Legalább nem lessz Toress😄 sztem akiket igazolnak vagy ihazoltak nem anyira kemények mint a zseniális spanyol!

SLICK
vagy minket tömnek ki :\

Oncsi
LOL😊

nso megint fogalmaz😄😄
Bajnoki mérkõzésen madridi városi derbin ül le elõször Bernd Schuster (képünkön) a Real Madrid vezetõedzõje.

eddig állt kérdem én😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

zaki
Remélem azt kapjuk karácsonyi ajándéknak, hogy gurítunk nekik egy 4est... :d

Oncsi
Igazad van !! 23 télleg !!!! elirtam,nso-n 28 volt:S ... bolond egy lap !

LasDen
A Real Madrid bajnoki naptára: 2007/2008
1. forduló: Atlético Madrid (otthon)
2. forduló: Villarreal (idegenben)
3. forduló: Almería (otthon)
4. forduló: Valladolid (idegenben)
5. forduló: Betis (otthon)
6. forduló: Getafe (idegenben)
7. forduló: Recreativo (otthon)
8. forduló: Espanyol (idegenben)
9. forduló: Deportivo (otthon)
10. forduló: Valencia (idegenben)
11. forduló: Sevilla (idegenben)
12. forduló: Mallorca (otthon)
13. forduló: Murcia (idegenben)
14. forduló: Racing Santander (otthon)
15. forduló: Athletic Bilbao (idegenben)
16. forduló: Osasuna (otthon)
17. forduló: Barcelona (idegenben)
18. forduló: Zaragoza (otthon)
19. forduló: Levante (idegenben)
A tavaszi fordulókban az ellenfelek ugyanilyen sorrendben következnek, értelem szerûen fordított pályaválasztással.

Az kemény lesz egybõl az Atletico ellen....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann
madridistán dec 23t írnak o_O

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Oncsi
Az idény legjobban várt mérkõzésére a Barcelona-Real Madrid összecsapására december 28-án kerül sor,

Elsõ forduló hazai pályán városi rangado(H) !!!

hunbasser
ya,és Raúl Bravo(ha egyáltalán megvan még,vagy nem megy el 😄)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem tudom mit izgulsz,Zizou is emiatt izgul -.-

Bal oldalra ott van Marcelo,de Torres is játszott ebben az idényben arrafelé,jobb oldalon meg ott van Salgado,Cicinho(ha el nem megy),és Ramos is igen jól játszik jobbszélen,meg Torrest szintén be lehet vetni ott is,ha annyira nincs már oda játékos...

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Végülis igaz.. Amúgyis ráfér már egy kis hajrá, hogy egy kitûnõ játékos váljon belõle.

Rockynhooo
Majd MArcelo játszik a balszélen XD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oncsi
Sok védönk játszott már mindenhol minden poszton a védelemben...Igazi Balhátvédünk nincsen....jobb az még okés: cicinho(támadobb felfogás) Salgado(aki idén mg jo lehet),meg Ramos is bevethetõ..

Ramos Canna Metzelder Pepe felállás sztem valószinû.. de Pepe köözépsõ ..akkkor nemtudom !!!

ForzaInter
DudekSS:

Yo, Bitch!

SLICK
Militót megvette a Barca 17 millió euróért.

Egy vmit nem értek.. Mi minek a védelem közepén erõsitünk, ha a széleken kéne? Kik fognak szélen játszani?

Zizou5
szurkoloknak ajándékba megteszi ;]

Oncsi
ez jó lesz?😄

Zizou5
ramos aláírta uj szerzõdését😊<#eljen> saviola tegnap jött spanyolba hogy tárgyaljon a megeggyezésrõl. szoval elég valószínû hogy a miénk lesz. már csak 1 nagyágyú kéne :]

helllo Arien Robben már biztos, hogy a REal hoz leigazol?

RaulwakY
Ez szép prédikáció volt!😄 de remélem igazság is van benne h jobb csapatot nevelünk nem csak kemény rizsa...-de rengetegen bízunk és idén remélyük sokminden a miénk lehet majd!!!!!!😉

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Zizou5
shuster for president?! : o

Rockynhooo
Bernd Schuster egy udvarias gesztussal kezdte meg regnálását a Real Madrid kispadján: a német tréner megköszönte elõdjének, Fabio Capellónak a rá hagyott stabil alapokat - ugyanakkor kijelentette, õ többet akar elérni a klubnál, mint az olasz.
- Azzal, hogy megnyerte a bajnokságot, Capello egy nagyon fontos dolgot ért el - mondta Schuster. - Ha a klub nem szerez trófeákat, az komoly feszültséget generál. Azzal, hogy bajnok lett, Capello komoly terhet vett le az én vállamról is, ez nagyban megkönnyíti a munkámat. Ráadásul nehéz helyzetben vette át a gárdát és jó csapatszellemet alakított ki.
Schuster hozzátette, bízik csapatában, és megígérte, támadófutballt játszat majd.

a kis yo pofa xD

Rockynhooo
jah a védelmünk eléggé megerõsödött, nem kell majd hátra rohangálnia azoknak akiket írtál , több lesz hátul a labdaszerzés és indítás... bízom benne nagyon 😊 ! Raulra sztem számít õ is .. muszáj lesz neki, akármilyen edzõ jönne ide RAullal számolnia kéne, nagyon a szurkolók szivéhez nõtt!

-Tehát például Robinhónak elég lesz a támadásokra koncentrálnia és nem kell majd visszarohannia védekezni?
-Úgy gondolom, hogy a jövõ évi csapatunk jóval elõrébb fog védekezni, mint a tavalyi, így a támadó szellemû játékosoknak, mint Robinho, Raúl vagy Guti, nem kell majd annyiszor visszafutnia, hogy kivegye a részét a védekezésbõl.

Ez jól hangzik, kérdés hogy valósul meg. (viszont Raúlra õ is számít majd akkor?)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen
6-os képen Calderon milyen má... 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Köszike... 😊

jAsOn VoOrHeEs
Christoph Metzelder bemutatása - Real Madrid TV - 1247kbps Xvid, 48kbps MPEG-2 Layer 3, 640x480, 14:44, 142MB - [ Letöltés ]

Ajánlott lejátszóprogram: [ K-Lite Mega Codec Pack 2.25 / Media Player Classic ]

Képek: [ 01 ] [ 02 ] [ 03 ] [ 04 ] [ 05 ] [ 06 ]

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

na pont most akartam belinkelni a képeket, csak kicsit nagyobb méretben 😄
LasDen

és a kemény arc a végére:

nekünk is kellene Pato de nálunk is vele 6 csatár lenne, mint nálatok, ha jön Saviola...

hunbasser
hááát,nem tudom,ezt a Pato gyereket nagyon felkapták...

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Ma mutatják be Metzeldert!

na akkor jöjjön egy hír:
Ugyan a spanyol bajnoknál Saviola valószínûsíthetõ érkeztével már így is túltengés van, hiszen Van Nistelrooy, Raúl, Higuain, Soldado, és esetlegesen a Barca argentinjával már öt csatáruk lenne, de könnyen elképzelhetõ, hogy még csatlakozik Pato is.
A Chelsea által is kerülgetett, "Kacsa" becenévre hallgató szupertehetség ügynöke korábban elmondta, ügyfele nagyon boldog, hogy a legnagyobb európai sztárklubok érdeklõdnek iránta, így a Chelsea, a Real Madrid és az AC Milan. A brazil utánpótlás válogatottal Kanadában tartózkodó Pato is megszólalt most:

„Marceloval már többször beszéltem, aki azt tanácsolta, csatlakozzak hozzá a Real Madridnál. Elmondta, hogy egy csodálatos klub ahová öröm tartozni.”

zaki
😄DDDD

RaulwakY
<#bee1><#smile><#eplus2>

mér, milyen szép név má az, hogy Disznóemelõ...<#idiota>
RaulwakY
xD - nem írnák ki a teljes nevét csak azt h "süni" xD

Schweinsteiger azért csak maradjon ahol van, nem azért mert német, hanem egyszerûen, a Bayernben is csere jópárszor... Meg pl. hogy nézne már ki a blanco mezen a neve? 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a fogorvosok álma a haversrác 😄😄😄😄
Zizou5
A_S?😄_AS_DMASD?A_S

VICSORÍTS TÖKI ! : DD

LasDen

Azé van egy fej.... 😄

hunbasser
óóó,b@szd meg,azok az érvek 😄DDDDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
azért írtam mert babtortát akartam de azt nem szereti senki így a tyúkhúsleves tökéletes volt xD<#nyes>

LasDen
a tyúkhúsleves finom.... 😄

RaulwakY
De télleg most õszintén jól jönnének már az igazolsáok mert már csak idegesítem magam miatta h az ablakból kéne potyogniuk az elõbbiekben felsoroltaknak ehelyett még tyúkhúslevest se kaptunk<#violent><#eplus2>

Zizou5
jol teszi<#eljen>

LasDen
Schuster pont hogy azt mondta, hogy esélyt ad nekik......(Soldado és De la Red)

Rockynhooo
te yooo ég 😄 ez milyen mááár 😄😄
pl.: Schweinsteiger nem volt tervbe véve akkor ne is jöjjön 😄😄 meg német ezért ne is jöjjön 😄

ezt bírom h nem azt nézitek mekkora haszna származna az adott játékosból a klubnak, és nekünk mekkore öröm lenne sikereket látni :\

tudom, de akkorsem kell kiállnunk 11 brazillal, mert megtehetjük...
SLICK
soldado már nem kell, mint mondták nincs helye már..
Hozzák Robbent, Fbaregast v. VDVaart-ot. Schwensteiger nem kell, de nem azért mert német, hanem csak úgy...
De ne olyanokat nézzen már ki aki eredetileg még csak tervben sem volt!! Engem csak ez bosszant..