Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként meg nemértem, hogy mi a jó abba, ha televagyunk brazilokkal?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fúj, ez román, ez francia, ez német.
KI A F@SZT ÉRDEKLI MILYEN NEMZETISÉGÛ?
Komolyan mondom, mint az oviban.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
Nana....azé 2 német már bõven elég....
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ReaL MaDRid x siempre
egy VDV, és egy Robben még és nagyon megleszek elégedve 😊 kb úgylátom mint te Hunbasser 😊
ha igaz ez a Quaresma hír,én örülök neki,ha idehoznák,lehet,h megemberelné magát,és azért egy Real Madridban már csak nem önzõzik az ember...
ReaL MaDRid x siempre
Bátor fiú...
Azt gondoltam, hogy jobban és hamarabb beindul itt is az átigazolási hullám, aztán kicsit másképpen alakult mint látom, viszont én azok között vagyok, akik határtalan optimizmussal tekintek a jövõre akárki is az edzõ, bízom a fiúkban ^^
Erre a felfrissített védõsorra kíváncsi leszek, remélem nem lesz az, hogy most Metzelder és Pepe érkezésével felborul az összhang és megint össze-vissza kapkodás lesz, dehát mint mondtam, optimista vagyok, szóval várom már a bemutatkozásukat ^^
Azt olvastam nemzetisporton, hogy Westerfeldet szemelték ki most cserekapusnak, mennyire kacsa hír ez, avagy sem?
Bátor fiú...
MEtzelder 4 évre írt alá , és már kezdené a szezont, annyira várja h játszhasson 😊!
Schuster meg megerõsítette h Saviolát legigazoltuk , és véleménye szerint, legalább akkora haszna lehet mint egy KAkának vagy C.Ronaldonak!
mondtam én h beindul itt minden 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Real Madrid: Állj be Te is!
<2007. július 10. @ 11:41 - ashe>2007. július 10. @ 11:41 - ashe>
A Real Madrid Club de Fútbol és a Virgin PLAY egyezségének köszönhetõen egy egészen különleges játék készül a spanyol sztárgárda fõszereplésével.
Az egyelõre még név nélküli alkotásban nem csak a pályán történt eseményekkel kell majd foglalkoznunk, hanem fontos szerepet kap a mindenre kiterjedt klubmenedzselés is, beleértve a szociális aspektust is. Hogy aztán Raulék ontják majd a gólokat, vagy sem, az már teljességgel rajtunk múlik...
höh...LOL 😄
Nah az milyen lenne...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a 18 milla kicsit jobb lenne, de a hivatalosnak én jobban hiszek....
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
Ezek a dumák már az agyamra mennek....
pavonnal szintúgy
raul bravot megvette az olimpiakosz
cicinho neve sajnos többízben is szóba került mint cserelehetõség másik játékosért szal egyelõre még õ se biztos
torrest létszámhiány miatt hozták fel a castillából,lethet visszamegy(bár sztem jól helyt állt,jó lenne ha maradna)
marcelo,canna,ramos,metzelder,pepe,salgado,helguera akik biztosra vehetõk sztem ez már csak 7,nem mellesleg salgado és helguera már így 30on túl elsõ sorban inkább erõs cserék mint h stabil kezdõk legyenek
és bármikor lesérülhet bárki.
és ha lesérül8 védõ egyszerre akkor mi lesz? D:
torres, marcelo, raul bravo, cannavaro, ramos, metselder, pepe, cicinho, salgado, pavon, helguera, mejia,
12 védõ. 3 sor védelem. MI A FASZNAK?! -.-
De ha már jön nagyot kell alkotnia...