Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
nézd meg robinhot mondjuk, és nézd meg mondjuk gutit. mind2 zseniális játékos, de valami.. 1 kicsit 1 picit más. és ezt a picit akarják kicsikarni kb a vezetõség.

egyetértek, tiszta ovis szint...

egyébként meg nemértem, hogy mi a jó abba, ha televagyunk brazilokkal?
Zizou5
tartsd magadban, mert egyszer benéz ide gabber, esetleg büntipont is lehet. : c

LasDen
engem érdekel....nem szeretem a franciákat és a németeket...ennyi....sajnálom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Szvsz Schwensteiger-t hülye lesz elengedni a Bayern, Sneidert meg úgysem fogja tudni megtartani sokáig az Ajax, elõbb-utóbb kénytelenek lesznek eladni...

zaki
Na ezt fejezzétek be.
Fúj, ez román, ez francia, ez német.
KI A F@SZT ÉRDEKLI MILYEN NEMZETISÉGÛ?
Komolyan mondom, mint az oviban.

Zizou5
szerintem ugyanugy jo snejder, schweinsteiger. mind a kettõ akaratos igazán jó középpályás. snejder nagyon jokat tud indítani, és nagyon jol tud szerelni. középpályára diarra mellett, igazán nagy ütközetekben szerintem részt venne. schweinsteiger meg mekkora rugótechnikája van. lát a pályán. tud parádés focit jáccani. szerintem akármelyik brilliáns vétel lenne. soldado meg a mienk, nem kell aggodni. kölcsönben volt, és most visszahívtuk. :]

Rockynhooo
ez csak egy példa: lehet vele lennénk pont BL gyõztesek ujra, mert olyan yol játszana.. de hát ne mert német!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
német...elég ez.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
mert mi baj vele? én sem szeretem a németeket! de nagy játékos attól függetlenül!

miilann
hádde soldado a mienk nem? õ csak kölcsönbe volt,asszem az osasunánál <#pardon1>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

REALista
Szerintem jobban jár ha nem jön mert RvN, Raúl, Robinho, Híguain, Saviola mellett úgyse sokat játszana...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
az elsõ 2 felõlem jöhet, de a német maradjon a münchenbe....boldogítsa õket...

Rockynhooo
a 3 közül mindegyik parádés lenne sztem!

RaulwakY
nah és Soldado???-végül õ se jött???<#rinya>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

LasDen
21:40 - Az Onda Madrid értesülései szerint Schuster elsõszámú kiszemeltje a középpálya megerõsítésére Cesc Fabregas. Érte erõs offenzívát indíthat a Real Madrid. Továbbá, lehetséges alternatíva még a holland Wesley Sneijder és a német Bastian Schweinsteiger.

Nana....azé 2 német már bõven elég....

miilann
én úgy tudom már megvan.

zaki
1etértek. Arsenalban kifejezetten jól véd(ett), kevés bakija volt, nem úgy, mint Dortmundban... Xd

REALista
Sport2-õn most adják az összes bajnoki góljainkat és az ünneplést!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
én meg nagyon is.pl Lehmann.nála bunkóbb kapust nem is ismertem,most meg kifejezetten úriember a pályán,ráadásul még jobban is véd.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Saviola még nem írt alá,csak Schuster szerint van már meg -.-

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
ez szerintem közel sem mûködik így, hogy egy átigazolás megváltoztatja egy játékos személyiségét. ez csak elvétve fordul elõ... perpill nem is tudnék példát mondani rá.
Rockynhooo
akkor eddig: Metzelder, Saviola, Pepe, Soldado? na meg Schuster 😊

egy VDV, és egy Robben még és nagyon megleszek elégedve 😊 kb úgylátom mint te Hunbasser 😊

LasDen
minek üldözünk játékosokat cserekapusnak, mikor ott a Castilla.....felhozzuk Adánt és kész....

hunbasser
na,mostmár védõnk van dögivel,még jön Saviola,meg jó lenne egy középpályás jobboldalra,meg középre,amolyan irányító jelleggel,és rendben leszünk.
ha igaz ez a Quaresma hír,én örülök neki,ha idehoznák,lehet,h megemberelné magát,és azért egy Real Madridban már csak nem önzõzik az ember...

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
Hát igen, ha Saviola képes a jó formáját hozni, akkor nagyon hasznos játékos lesz itt, kell is egy kisebb robbanékonyabb csatár, aki jól tudja pótolni/kiegészíteni Fáni játékát, és tényleg teljes értékû csatár, nem TKP stílusú, mint Higuaín vagy Raúl.

Bátor fiú...

Menyus489
Hú elmegyek egy kis idõre otthonról és zajlik az élet 😄
Azt gondoltam, hogy jobban és hamarabb beindul itt is az átigazolási hullám, aztán kicsit másképpen alakult mint látom, viszont én azok között vagyok, akik határtalan optimizmussal tekintek a jövõre akárki is az edzõ, bízom a fiúkban ^^
Erre a felfrissített védõsorra kíváncsi leszek, remélem nem lesz az, hogy most Metzelder és Pepe érkezésével felborul az összhang és megint össze-vissza kapkodás lesz, dehát mint mondtam, optimista vagyok, szóval várom már a bemutatkozásukat ^^
Azt olvastam nemzetisporton, hogy Westerfeldet szemelték ki most cserekapusnak, mennyire kacsa hír ez, avagy sem?

Bátor fiú...

Rockynhooo
na én úgytom h a Pepe 30M Euró volt, legalábbis a Marca aszonja!
MEtzelder 4 évre írt alá , és már kezdené a szezont, annyira várja h játszhasson 😊!
Schuster meg megerõsítette h Saviolát legigazoltuk , és véleménye szerint, legalább akkora haszna lehet mint egy KAkának vagy C.Ronaldonak!
mondtam én h beindul itt minden 😄

na az szép lenne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasDen

Real Madrid: Állj be Te is!
<2007. július 10. @ 11:41 - ashe>
A Real Madrid Club de Fútbol és a Virgin PLAY egyezségének köszönhetõen egy egészen különleges játék készül a spanyol sztárgárda fõszereplésével.

Az egyelõre még név nélküli alkotásban nem csak a pályán történt eseményekkel kell majd foglalkoznunk, hanem fontos szerepet kap a mindenre kiterjedt klubmenedzselés is, beleértve a szociális aspektust is. Hogy aztán Raulék ontják majd a gólokat, vagy sem, az már teljességgel rajtunk múlik...

höh...LOL 😄

LasDen
14:37 - A Cadena Serben Manolo Lama állítja, hogy Pepe 12 millió euróba került a Madridnak. Továbbá, egyre többen feltételezik, hogy Ricardo Quaresma is benne lehet a transzferben, ami egyelõre tényleg csak elgondolás szintjén merült fel Spanyolországban.

Nah az milyen lenne...

ProGabe
a kavarodás annyiból áll,hogy az a 18 nem ojró hanem font...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
14:00 - Pepe vételáráról egyébként elétrõ hírek érkeznek: a Porto hivatalos közleménye 30 millió euróról míg a Cadena Ser 18 millió euróról ír illetve beszél.

a 18 milla kicsit jobb lenne, de a hivatalosnak én jobban hiszek....

Zizou5
oh yeah. "játszik" a csapat

RaulwakY
miilann-nal teljesen egyetértek nekem is jól esik az ilyen ha mondják persze de valami alapja legyen ne csak kamuszöveg és ha eligazol majd bár ne tegye akkor meg mindig is szerettem volna a kispestben jáccani<#bee1>-másrészt Saviola jó hír...<#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

zaki
Az király. Jöhetne még Robben, Kaká, Fabregas, oszt készen vagyunk... 😄

LasDen
zsír madafaka.... 😄

robotnyk
Bernd Schuster confirma el fichaje de Javier Saviola
~megerõsítette Saviola leigazolását
Zizou5
ha ez igy van. akkor jo<#eljen>

miilann
nekem nem,jó ezt olvasni/hallani,csak akkor van gond ha a mondat mögött nem áll semmi és 'csakúgy' mondja valaki.

LasDen
„ A Porto csak egy lépés volt a karrieremben, mert az álmom az volt, hogy a Real Madridban játszhassak.” – mondta Pepe.

Ezek a dumák már az agyamra mennek....

miilann
mejíaval lejárt a szerzõdés
pavonnal szintúgy
raul bravot megvette az olimpiakosz
cicinho neve sajnos többízben is szóba került mint cserelehetõség másik játékosért szal egyelõre még õ se biztos
torrest létszámhiány miatt hozták fel a castillából,lethet visszamegy(bár sztem jól helyt állt,jó lenne ha maradna)

marcelo,canna,ramos,metzelder,pepe,salgado,helguera akik biztosra vehetõk sztem ez már csak 7,nem mellesleg salgado és helguera már így 30on túl elsõ sorban inkább erõs cserék mint h stabil kezdõk legyenek

és bármikor lesérülhet bárki.

robotnyk
akkor számolj velük...
Zizou5
hát addíg még a real Aban jáccanak, míg a real pénzén élnek, míg a többiekkel edzenek, én addíg számolok velük.

robotnyk
Raul Bravo, Salgado, Pavon, Helguera, Mejia - velük ne nagyon számolj.
LasDen
majd a véletlenre bízzuk nem?

és ha lesérül8 védõ egyszerre akkor mi lesz? D:

Zizou5
30 m euro. mifasznak?! szélsõ védõ kellett volna nem megint 1 belsõ védõ. most akkor felsorolnám hogy hány védõnk van:

torres, marcelo, raul bravo, cannavaro, ramos, metselder, pepe, cicinho, salgado, pavon, helguera, mejia,

12 védõ. 3 sor védelem. MI A FASZNAK?! -.-

LasDen
Én elõször olvastam, akkor gondoltam hadd jöjjön....azt hittem fizettünk 6-10 millát azt csá....

LasDen
remélem Pepe nem azért jött, mer nem tuttak Chivuval megegyezni....mer az még mindig olcsóbb lett volna....
De ha már jön nagyot kell alkotnia...

Rockynhooo
rem van olyan szintû védõ mint Sergio , és akkor nem lesz baj vele 😊