Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann
riquelme ha minden igaz az atleticoba ment o_O

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Miután eldõlt, hogy Cesc nem igazol el, a Real Madrid új, lényegében irányító után nézett. A lehetséges alternatívák Xabi Alonso, Riquelme, Diego.

Az elsõ vagy az utolsó alternatíva tetszene 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zizou5
wuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu. jokedv a köbön skacok:]

RaulwakY
lehet xD-de lehet csak most nõtt ki az elsõ foga xD!!!!!!<#nyes>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

Õ egy olyan ember, akivel bármirõl lépes vagyok beszélni.

Elsõ magömlés? 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
hát Robbenrõl annyit tudok h Mourinho nem válik meg tõle!
Fabregas meg ezt mondta:
"Nagyon hálás vagyok a Realnak, megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy klub érdeklõdik irántam." - kezdte az udvariassági kör megfutásával a középpályás. "De nem hagyhatom cserben az Arsenalt, azután, hogy Thierry Henry Barcelonába távozott."

"Beszéltem a Real elnökével, Ramon Calderonnal és Pedrag Mijatovic sportigazgatóval, nagyon szuggesztív emberek. Nagyon jól esett õket hallgatni, mivel a Real Madrid egy nagy klub, de úgy döntöttem, hogy az Arsenalban maradok." - folytatta Fabregas.

"Hosszasan beszélgettem Wengerrel. Õ egy olyan ember, akivel bármirõl lépes vagyok beszélni. Teljes mértékben megbízom a Fõnökben, aki új szerzõdést ír alá. Wenger hisz ebben a csapatban, és nagyon bízik a tagjaiban. Még csak 20 éves vagyok és annyit kell tennem, hogy élvezem a futballt és fejlõdöm, és ezt ebben a csapatban akarom csinálni." - zárta szavait az Arsenal légiósa.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Menyus489
Én voltam Menyus, csak véletlenül barátnõmnél voltam bejelentkezve, bocsi 😊

Bátor fiú...

wizy
No sikeresen bemutatták Saviolát is:
"Tegnap megérkezett, ma pedig már be is mutatták Javier Saviolát, a Real Madrid legújabb igazolását. Az argentin támadó délelõtt minden követelménynek megfelelt az orvosi vizsgálaton, így nem volt akadálya annak, hogy délután hivatalosan is bemutassák, mint a Real Madrid legújabb játékosát. A "Nyúl" nagyon boldognak tûnt, s rövid idõn belül már a pályán igazolhatja, hogy megérte õt megszerezni."

Akkor most igazi teljes értékû csatárnak ittvan Nistelrooy, Soldado és Saviola, továbbá TKP/TK-nak Raúl és Higuaín, továbbá még Robinho is, szóval tényleg lesz választási lehetõsége a mi német cipészünknek 😄 Csakhát ebbõl jön, ha nem lesz senki sérült, akkor eléggé rotációs rendszert tudok elképzelni, de legalább mindenkiben ég most a bizonyítási vágy.

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

RB eladtuk

hunbasser
hazajövök,és végre vmi jót látok!ennek nagyon örülök 😊 bár elég érdekes lesz látni Real mezben 😄 akár csak Dudeket.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Raúl Bravo-ról.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
16:11 - A saját nevelésû játékos a 2001/02-es szezonban került a nagycsapathoz, ezalatt 77 bajnokin, és 21 BL mérkõzésen lépett pályára. 2003-ban egy idényen keresztül a Leedsben szerepelt kölcsönben, míg 2004-ben alapember volt a spanyol válogatott színeiben az Európa Bajnokságon. Spanyolországban úgy tartják, személyében egy kiváló atlétát nevelt fel a Real Madrid, technikai hiányosságokkal.

Õõõ itt kirõl van szó????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
<#eljen><#eljen><#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Fabregas Wengerrel marad...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oncsi
Murinho nem akarja eladni

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

SLICK
még ha van der Vaart vagy Fabregas jönne meg is elégednék.. Amúgy Robbennel mi van?

Bemutatták Saviolat is! Na csak beindult végre az igazolgatás...
Rockynhooo
Sergio Ramos, a Real Madrid védõje 2013-ig szerzõdést hosszabbított a klubbal. A 2005-ben Sevillából érkezett, 21 éves futballista - aki eddig 24-szer lépett pályára a spanyol válogatottban - "kemény és odaadó munkája jutalmaként" kapott jól jövedelmezõ és hosszú ideig érvényes megállapodást.

hunbasser
ritka az olyan játékos,aki kevesebb fizuért is elmegy máshová <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Pepe:

Bár az átigazolási díja magas volt, itt mégis kevesebbet keres majd, mint a Portóban. Nem gondolja, hogy ez kissé méltánytalan Önnel szemben?
Teljesen elégedett vagyok a fizetésemmel.

Más csapatok is érdeklõdtek Ön után? Ha igen, miért pont a Real Madridot választotta?
Mindenki tudja, hogy több ajánlatom is volt, de az álmom az volt, hogy a Real Madridhoz igazoljak. Ez az álmom most valóra vált. Nagyon sikeres szeretnék itt lenni.

Ez tetszik, helyes 😊)

RaulwakY
én örülnék neki nagyon!!!<#smile>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

hunbasser
nem ártana ezt a transzfert alaposan meggondolni...

ReaL MaDRid x siempre

4:48 - A Real Madrid kivetette a hálóját Ricardo Quaresmára (as)! Bár úgy tûnhetett a klub nem érdeklõdik a potugál iránt, úgy látszik a háttérben mégis folytak a tárgyalások. A transzfer létrejöttében Baptista lehet a kulcs, aki iránt komolyan érdeklõdik a Porto. A felek valószínûleg Pepe leigazolásakor tárgyaltak a szélsõrõl, akinek ára 25 millió euró körül mozoghat.

Rockynhooo
Ramos még k.pályán is bevethetõ lenne, ugye, mert anno az volt 😊
már csak Casillastól kéne pár órát vennie, és mindenes lenne XD

LasDen

Itt én vagyok AZ ARC...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Robinho14
Ott fogok játszani, ahol az edzõ kéri tõlem. A védelem közepén, a jobb vagy a bal oldalán is szívesen játszom. "Pepe"
akárhol király legakább Ramos mellett még egy védõnk jó minden poszton hátul

Zizou5
Raúl Bravo
Real Madrid -> Olimpiakosz

: o hát.. jolvan kopi: ] érezd jol magad ottan. :]

Rockynhooo
nagyon yoo 😊! amúgy örülnék Riquelmének, de van nála jobb megoldás is szvsz!

nyugi a logot meg addig nem használom amíg nem lesz egyszer uj logod 😊

LasDen
mármint Saviola pólója... 😄

LasDen

Tök jó a pólója 😄

Papadopoulos az õsember... 😄

Zizou5
saviola a miénk. papadopulos a kosárcsapatot erõsíti.

franc0
összeveszett az edzõvel

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

LasDen
0:44 - Saviola: "Mindig is ide akartam jönni!"

Ezt vhogy tõle nemtudom elhinni....

zaki
Nem vészes, Zidane is 29 körül volt, mikor leigazoltuk anno.

zaki
Wow, jöjjön csak... 😊

hunbasser
attól még jó játékos.csak kicsit nagy arca van,meg hát nem hosszútávú megoldás lenne,inkább csak 1-2 idényre lenne jó szvsz.de én azt mondom,h nem kell.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
kicsit öreg már nem?
És a Villarreal sem ok nélkül adta kölcsön....gondolom...

Zizou5
<#eljen><#eljen><#eljen>legyen ugy.

Zizou5
alap teso. :] legjobbbbb:]

hónapokkal ezelõtt tudni lehetett

BUDA > miskolc.

Rockynhooo
ujabb fricska a Barcan?

A Marca arról számolt be ma, hogy a Copa América legeredményesebb argentinjét, az egykori FC Barcelona játékost, Juan Roman Riquelmét tervezik leigazolni a Real Madrid vezetõi. A jelenleg a Villarreal alkalmazásában álló klasszis középpályás a nyáron csapatot váltani készül, és eddig is Madrid volt a legvalószínûbb célállomása, csak korábban az Atletico csapata.
Mivel Cesc Fabregas megszerzése túlságosan is nehéz diónak bizonyul, a spanyol bajnoknál új célpont után néztek. Riquelme játékintelligenciája nagy erõsítést jelentene a királyiaknak, akiknél Gutin kívül nem igen található igazi szervezõ típusú játékos a középpályán.

😊 gizda logo 😊

REAL MADRID

szoltan
Villarealba ment talán

Hala Madrid!

hunbasser
goal.com-on már a létrejött transzfereknél írják.

egyébként én sem hallottam,h Diego Lopez elment volna,pedig sztem nem kellett volna eladni.

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
MIKOR?! KINEK?! uristen ezt hogy-hogy nem láttam ?!

Rockynhooo
ha ingyé van hagy jöjjön 😄

miilann
diego lopezt eladtuk

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Zizou5
azt várjuk meg amíg a real madrid oldalon írják ki vagy hasonlo. madridista is csak feltétekes mondba írta. : ] de... amugy... MI A FASZNAK?! ottvan diego lopez. Õ is remek kapus, Adán is jo kapus. minek Dudek? ugyse játszik. max kupameccseken. : c

Robinho14
Jerzy Dudek megegyezett a Real Madriddal, a lengyel kapus szerzõdése lejárt a BL-döntõs Liverpoolnál, így ingyen igazol a spanyol bajnokhoz.

forrás:madridista.hu,samsungsport.hu