Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Én is csatlakozok elõttem szólókhoz, habár én tom ki Jason ^^

gabber_saviola
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DZSÉZÜNNEK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

RaulwakY
jaja nekünk persze bonyolítani kell<#zavart2>- mellesleg Boldog Születésnapot a srácnak bár nem tom ki õ😄de azért télleg BSZ 😊

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

zaki
Az túl egyszerû lett volna.

Még mindig ez a bajom, Reyest a ,,diszkont" árával simán le kellett volna igazolni, és most a Chelsea-t nyugodtan elküldhetnénk a p*csába, már elnézést...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Robinho14
én mondjuk kipróbálnám Marcelot bal védõnek még ugyse adták kölcsön!
Baldini szerintem is sokkal jobb lene mint Pedrag

miilann
16 évesen érdekesen néznék ki ott :-c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Robinho14
jaja (irtam egy rohadt nagy hülyeséget és feldobtam a topicot😄😄😄)

LasDen
elismerem Pedrag képességeit, de mégis Baldini sztem többet tud mint õ....és ha õ tárgyalna Pedrag helyett lehet ittlennénnek már a játékosok.... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
ne mondd 😄 tom h elõnyösebb hamarabb! de ha késõbb jönnek az is jobb mint ha nem jönnének 😄 XD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Robinho14
sztem a többség nem több 25 évnél a Realmadridnál meg a legfiatalak 40 kb-.-

LasDen
minnél elõbb van kész a keret annál több idõ van az újak beépítésére....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
maradjunk már inkább a Predragnál 😊

hát,a Real Madrid egy nagy vállalkozás,ahogy a többi nagy klub is,és itt a legjobb emberek vannak(kivéve az elnök :\ bár a pénzügyi dolgokhoz biztosan ért,de az igazolásokhoz nem nagyon...)

ha bármelyikünk is csak megközelítené a tudását,valószínüleg nem itt nyomnánk SG-n,hanem egy futballcsapat sportigazgatójaként dolgoznánk...

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
de miért kéne már igazolni ,? ráér... lehet nyár végére lesznek uj arcok

Robinho14
én fel tom fogni mennyi de ha anyira értene hozzá mint amenyire gondolod akkor már igazoltunk volna pár hasznosat.

LasDen
Pedjanak mitõl lenne ez a kisujjában???

amúgy meg Drenthen kívül van még egy jó pár bal szélsõ aki szóba jöhet sztem...pl. Chiellini... 😄

hunbasser
az a baj,h fel sem tudod fogni,mekkora pénzekrõl van szó...azért még egy Real Madrid sem teheti meg azt,h két kézzel szórja a pénzt.mindennek megvan az ára,és gondolom a Real Madridnál jobban értenek a dolgokhoz ott az emberek,mint mi.Mijatovicot is fikázhatjuk orrba-szájba,akkor is a kisujjában van az neki,ami nekünk soha nem lesz,nyilván jobban ért hozzá,mint mi.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
én azért simán eltudnám költeni azt a 400 millát 😄

Robinho14
najó nem simán😄

Rockynhooo
400 millát valóban simán ?

hunbasser
te hülye vagy...ez a klub össz vagyonának a fele!!az egész klub össz vagyonáé,amibõl nem csak igazolni kell,hanem ki is kell fizetni a játékosok fizetését,és még hadd ne soroljam miket kell ebbõl fizetni

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
tom h nem egyszrü meg kicsit hülyeség is amit irtam de pl drentheért simán megadhaták volna amit a feyenord kért meg reyest is meg kellet volna venni és robbenért is ki kéne fizetni amit kérnek.egyikért se kéne csilagászati öszeg mégis hasznos jó tagjai lennének a csapatnak.

Robinho14
nem azt mondtam h az összeset basszák el de 400 milkát ki tudnának csengetni a hátsó zsebbõl simán!végülis többet érne mint 4 éven keresztül 100 milka és akkor nem igazolunk senkit pl tavaly elött egy játékos nem volt aki megfelelt volna.

hunbasser
megmondom én neked,hogy miért nem jó ötlet:

1.csak maga a 3 játékos durván 150 millió € lenne,ebbõl meg már lehetne venni 11 jó játékost is...
2.a dolog nem csak a Real Madridon múlik.azt hiszed,hogy majd a MU eladja C.Ronaldot,vagy hogy a Milan meg akar válni a legnagyobb sztárjától?látod,még a csillagászati összegû ajánlatokat sem fogadják el,csak úgy,ha még adunk egy játékost a pénz mellé.ha CSAK 60 millió €-ból megúsznánk egy Kakát,már rég itt lenne...
3.C.Ronaldo és Kaká miért mennének el,ha már egyébként is topcsapatban vannak,jól keresnek,és ott,ahol vannak,most épp õk az istenek.a világ minden kincséért sem kockáztatnák meg,hogy eljöjjenek egy olyan helyrõl,ahol most szeretik õt,és ahol számítanak rá,mert õ a csapat legjobbja.
4.megint ránk aggatnák a "galaktikusok" jelzõt,amit senki nem szeretne itt a topikban,úgy érzem.de egyik madridista sem,és a játékosok sem.

ha ilyen egyszerû lenne,ahogy itt most te elmondod,már rég itt lennének...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
ez nagyon ismerõs vhonnan? de vajon honnan??<#gonosz3><#hehe>

Nem sztárokat kell igazolni.....augusztus van....ne garasoskodjanak és basszák el rájuk a pénzt.....nem lesz pénz? és? mi lehet a legrosszabb? NBII-ben indulunk a Fradival?

Rockynhooo
valszeg elengedik õket 😄 ez nem így mûködik ..

Robinho14
sztem 1 szer kéne gecire befektetni. azt megvenni kakát Robbent meg c.Ronaldot azt simán nyerénk mindent.simán meg teheti a REal h ugyan olyan nagy sztárokat igazoljon mint a barca csak szarakodnak.ha van anyi pénz akkor mértnem költenek belõle picit.

LasDen
jah...Casillas meg majd megoldja a bal oldali védekezést... 😄

Rockynhooo
jaja mind a 10játékos jobb aldalon 😄

LasDen
azért a Feyenoord is közre játszott....mikor megadta volna Mijatovicc a 12 millát hirtelen felment az ára 17-re....amit sztem már nem ér meg....
De bal oldal nélkül is lehet játszani 😄

S n o k y
VÉGE a Drenthe-szágának! A Real Madrid vezetõsége képtelen volt közös nevezõre jutni a Feyenoord elõljáróival, így a holland játékos további egy évet jelenlegi csapatában tölt. Ami pedig a Madridot illeti, komolyan el kell gondolkozni a bal oldal megerõsítésén, amennyiben Robbenért sem fizetik ki a kért összeget.
szép volt Mijatovic <#mf2>
Nehogy vki hasznosat is igazolj...

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Kössz az infót, akkor Isten Éltesse!

!!!Real Madrid 4ever!!!

LasDen
heppi böszdéj dzsézön....

Zizou5
jason? jason eleg reg ota van itt. ritkan ir, de akkor eleg hasznosat.

S n o k y
jAAAAAAA...hupsz... <#lookaround><#rinya><#falbav>
very very sorry...már csak azt nem tudom ki Õ?

!!!Real Madrid 4ever!!!

Zizou5
boldog szulinapot jason!

Rockynhooo
te yo ég mi megy itt ! :\

S n o k y
Én bal hátvédet hallaootam és olvastam sok helyen...

!!!Real Madrid 4ever!!!

hunbasser
BSZ Jason!<#pias>

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Hát ez a 3:0 nem valami fényes eredmény de azért nem kell temetni a csapatot végülis igen csak tartalékos kerettel áltunki de ettõl függetlenül komolyabban kellett volna venni a meccset.Egyébként rohadtul várom már a bajnokság kezdetét...szerintem a Barca nem fog sokkal jobb teljesítményt mutatni a tavalyinál kérdés hogy mi képesek leszünk-e rá.Nagyon remélem hogy igen.<#ravasz1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

S n o k y
Holland lapértesülések szerint, a Feyenoord már 17 millió euróra teszi Drenthe árát. A Real Madrid utolsó ajánlata 12,5 millió euró volt.

Tiszta röhej, mindenkinek akit le akarunk igazolni feljebb és feljebb viszik az árát mert tudják, hogy a Real Madrid úgy is fizet ha kell neki vmi...A vezetõség meg le se szarja van píz dögivel alapon...Pedig ez a Drenthe kéne...néztem róla videót, ahhoz képest h balhátvéd elég "képzetlen" <#wink><#vigyor3>

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Robben ügye sajnos tovább bonyolódik. A Chelsea 36 milliót kér, ami már Calderónnak is kezd soknak tûnni. A játékos ügynöke szerint nem kell mindenáron most megegyezni, van még pár hét. Idõközben Robben kikerült Mourinho keretébõl...
Jókor kezdi már sokallni...25nél nem nagyon ér többet szvsz...

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Gondolj már bele, te visszajönnél egy olyan helyre, ahhol 1 "csürhébõl" csapatot csináltál és kemény munkával nyertél egy bajnokságot és ennek ellenére adios???Büszkeség is van a világon...Capellónál az akarattal és a csapategységgel nyertük a meccseket, amik nélkülözhetetlenek a hõn áhított szép játékhoz. Ha ezt az évet még nekiadják azt is megoldotta volna akármilyen deffenzív.

!!!Real Madrid 4ever!!!

RaulwakY
Ezt nem hiszem el igaz nem láttam a meccset de ekkora szégyent rég éltem már hogy egyetse lõttünk...-én sejtem mi lesz ezekután sajnos...-marad a tavalyifocink<#rinya>

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

hunbasser
nem,a Kapika az Monoton 😊

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
uha. elotted ezt leirtak mar.
fabio visszajon? mi ezt hogy gondoltad..? jo shusztika mennyel, kikaptal a hannovertol, felhivjak capellot, hogy capika, gyerman vissza pls. jojo megyek. -.-

Huszti Szabolcs gólt szerzett a királyi gárda ellen.<#wow1>

+Csütörtök este a Sport1 Zuhanyhiradó címû mûsorában Fabio Capelloval foglalkoznak majd.

és vissza jön don fábio remélem

zaki
Ehh, ez ciki eredmény. Igaz, hogy csak bari meccs volt, de akkor is... 😞

LasDen
nyugi már....azér ne temessétek már ennyire a csapatot.....3-0...le ke szarni...nem múlt rajta semmi....tény, hogy kínos vereség, de még van idõ összekalapálni a játékosokat és vmit összehozni amit csapatnak lehet csúfolni....
Schuster elnyerte a bizalmam 😄 ez kitart úgy januárig.... 😄