Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Baldini szerintem is sokkal jobb lene mint Pedrag
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
hát,a Real Madrid egy nagy vállalkozás,ahogy a többi nagy klub is,és itt a legjobb emberek vannak(kivéve az elnök :\ bár a pénzügyi dolgokhoz biztosan ért,de az igazolásokhoz nem nagyon...)
ha bármelyikünk is csak megközelítené a tudását,valószínüleg nem itt nyomnánk SG-n,hanem egy futballcsapat sportigazgatójaként dolgoznánk...
ReaL MaDRid x siempre
amúgy meg Drenthen kívül van még egy jó pár bal szélsõ aki szóba jöhet sztem...pl. Chiellini... 😄
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
1.csak maga a 3 játékos durván 150 millió € lenne,ebbõl meg már lehetne venni 11 jó játékost is...
2.a dolog nem csak a Real Madridon múlik.azt hiszed,hogy majd a MU eladja C.Ronaldot,vagy hogy a Milan meg akar válni a legnagyobb sztárjától?látod,még a csillagászati összegû ajánlatokat sem fogadják el,csak úgy,ha még adunk egy játékost a pénz mellé.ha CSAK 60 millió €-ból megúsznánk egy Kakát,már rég itt lenne...
3.C.Ronaldo és Kaká miért mennének el,ha már egyébként is topcsapatban vannak,jól keresnek,és ott,ahol vannak,most épp õk az istenek.a világ minden kincséért sem kockáztatnák meg,hogy eljöjjenek egy olyan helyrõl,ahol most szeretik õt,és ahol számítanak rá,mert õ a csapat legjobbja.
4.megint ránk aggatnák a "galaktikusok" jelzõt,amit senki nem szeretne itt a topikban,úgy érzem.de egyik madridista sem,és a játékosok sem.
ha ilyen egyszerû lenne,ahogy itt most te elmondod,már rég itt lennének...
ReaL MaDRid x siempre
Nem sztárokat kell igazolni.....augusztus van....ne garasoskodjanak és basszák el rájuk a pénzt.....nem lesz pénz? és? mi lehet a legrosszabb? NBII-ben indulunk a Fradival?
De bal oldal nélkül is lehet játszani 😄
szép volt Mijatovic <#mf2>#mf2>
Nehogy vki hasznosat is igazolj...
!!!Real Madrid 4ever!!!
very very sorry...már csak azt nem tudom ki Õ?
!!!Real Madrid 4ever!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Tiszta röhej, mindenkinek akit le akarunk igazolni feljebb és feljebb viszik az árát mert tudják, hogy a Real Madrid úgy is fizet ha kell neki vmi...A vezetõség meg le se szarja van píz dögivel alapon...Pedig ez a Drenthe kéne...néztem róla videót, ahhoz képest h balhátvéd elég "képzetlen" <#wink>#wink><#vigyor3>#vigyor3>
!!!Real Madrid 4ever!!!
Jókor kezdi már sokallni...25nél nem nagyon ér többet szvsz...
!!!Real Madrid 4ever!!!
!!!Real Madrid 4ever!!!
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
fabio visszajon? mi ezt hogy gondoltad..? jo shusztika mennyel, kikaptal a hannovertol, felhivjak capellot, hogy capika, gyerman vissza pls. jojo megyek. -.-
+Csütörtök este a Sport1 Zuhanyhiradó címû mûsorában Fabio Capelloval foglalkoznak majd.
Schuster elnyerte a bizalmam 😄 ez kitart úgy januárig.... 😄