Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
Ahhoz a klubhoz szerzõdtem, amit szeretek, az Atlético Madridhoz<#levele><#pardon1><#gun>

Jobb,hogy elment . . .

Robben gyere már !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Interjú Reyessel

Elérted amit szerettél volna, Madridban maradhatsz...
Köszönöm istennek, hogy újra Spanyolországban lehetek. Ahhoz a klubhoz szerzõdtem, amit szeretek, az Atlético Madridhoz. Tizenhárom éve vágytam erre, most nagy kõ esett le a szívemrõl. Tudtam, hogy egy napon ebben a mezben játszhatok, ma végre elõször felvehetem; ez különleges számomra.

Tizenhárom éve arra vártál, hogy az Atlético szerzõdtessen?
"Igen, Miguel Angel Gil Marín felfigyelt rám és elutazott Sevillába, hogy megpróbáljon leigazolni. Ez a momentum megmaradt az emlékezetemben. Ekkor gondoltam elõször arra, hogy egyszer az Atleti játékosa legyek, és ez megmaradt bennem. Nagyon boldog vagyok, de még mindig alig hiszem el. A kapott bizalmat majd a pályán szeretném viszonozni. Ez jelenleg a legfontosabb nekem."

Semmibe vettek a Real Madridnál?
Egészen tegnap napig nem kerestek meg, most azt mondták, hogy hajlandóak kifizetni ugyan azt az árat, amit más csapatok kínálnak. Az rögtön azt mondtam nekik, hogy megállapodtam az Atléticoval és ezt szeretném betartani. Minden játékosnak van egy érteke. A Real mindig alulértékelt, de ez már nem fontos számomra, csak az Atlético. Úgy érzem itt értékelnek engem, ezértis vagyok itt. Új edzõm, új terveim vannak, ami eddig volt az már történelem. Kicsit sértõdötten érkeztem, de most már minden rendben van. Erõsnek kell lenni, és a végsõkig küzdeni.

Akkor azt mondom, jobb is így mindenkinek

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ramón Calderón: "Az elkövetkezendõ néhány napban 2-3 új igazolást fogunk bejelenteni."

De ha jól tudom Luxemburgo és Capello sincs már a realnál!
és most ki lesz a következõ kiszemeltje a reálnak ha már robben se tudják megszerezni?

S n o k y
<#worship> Quaresma <#worship>
Sokkal jobban örülnék neki mint Robbennek...
Igaz keményfejû, de ha Suszti betörné...<#pardon1><#finom><#vigyor2>

!!!Real Madrid 4ever!!!

Oncsi
Ki? mert itt már felmerült egy komplett kezdõ 11 !!! Utálom aBarcát,de eddig õk nagyon jól igazoltak !!! de ugysem mennek vele semmire😛😛
mindegy !! Lényeg !!!: Jó lenne ha már összeszedné magát a vezetõség !!!

Ramón Calderón: "Az elkövetkezendõ néhány napban 2-3 új igazolást fogunk bejelenteni."

Ez lehet 30 nap is 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Amennyiben Robben nem jön össze, a Madrid Quaresmát igazolhatja le (as.com).

Lassan végigmegyünk mmindenkin...

Oncsi
Cafú beszólása 😄😄😄

Mondjuk ujságírók honnan tudják mi hangzott el a buszon? Az már csak mese :.)

LOL 😄DDD

Mellesleg láttátok tegnapSneijder bombagólját az Atletico ellen? Meg rohadt jól játszott 😊
Bárcsak ezt a mondatot a La Liga elsõ fordulója után mondhattam volna el 😊, remélem értitek 😊

zaki
Bazzeg... 😄DDDDDDDDDDDDDD

REALista
Hát ez tényleg beszarás...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

LasCar16
zaki
Utolsó képen jó látni, hogy ilyen jó a hangulat.

RaulwakY
XD

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

LasDen

- és akkor a törpék elindultak a ...

A Calderón Entertainment bemutatja a Real Madrid Pictures gondozásában a Piruett Hannoverben c. balett elõadást.

És az öröm a világ siker után....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nah látom, míg én pest tömegközlekedését élveztem és vásároltam nem történt sem jó...Lucho és Nasri nem lenne rossz.....de sztem Nasri-t 25 alatt nem adja a Marseille, mivel írtákis hogy õ az egyetlen nagyra értékelhetõ játékosuk....valószínû sok pénzt akarnak majd érte...
Lucho? nemtom....akár... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
A Sport1-en nemsokára kezdõdik a Capello-ról szóló zuhanyhiradó!!!

hunbasser
meg az Arsenalban sem.jóformán,a Sevillában volt neki olyan idénye,ahol úgy istenigazából jól végigjátszotta az idényt.

ReaL MaDRid x siempre

RaulwakY
pont ott ahol számunkrra a legjobban kellett volna<#rinya>

franc0
Reyes képességei alapján sztem világklasszis, csak a Real Madrid-ban ez nem látszott meg.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

RaulwakY
Mondjuk nem örülnék annak hogyha RAUL teljes mértékbõl kikerülne a kezdõbõl mert amilyen hûséges egy játékos megérdemli h ismét bizonyítson!!!-szerintem legalábbis😄-de ezt csak egy RAUL fanatikus mondta nem egy edzõ 😄DD

hunbasser
no,megnéztem,és a madridista.hu statjai szerint is idén csak 34 meccsen vett részt a 38-ból(tehát 4-en eleve nem játszott,talán kisebb sérülések miatt),és 3 meccsen csak csereként kapott lehetõséget.de lehet,h abban a 4 meccsben olyan is volt,h nem volt sérült,csak a padon csücsült egész meccs alatt.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
"Raúl mindig kezdõ lesz akárki is lesz az edzõ!!!!!!"

ha jól emlékszem,Luxemburgo volt az,aki elég keveset játszatta,szóval a kijelentésed már itt megbukott...meg ha jól emlékszem,Capello sem játszatta mindig kezdõként,volt néhány meccs,ahol kihagyta a kezdõbõl

ReaL MaDRid x siempre

Én szerintem most már a Real senkit nem fog leigazolni(nyáron). Ígérgetnek mindenkit de semmi nem fog megvalósulni. Raúl mindig kezdõ lesz akárki is lesz az edzõ!!!!!!
És remélem sikerült felfogniuk a madridistáknak, hogy Reyes nem akart elmenni a Reáltól. A Reál nem akart 5 millióval többet fizetni ért sajnos pedig egy jó és megbízható középszintû játékosa lett volna a királyi klubnak.

hunbasser
ennél már csak az lett volna jobb,ha azt írod,h "This is gombaaaa" 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ó b+,tényleg,Nasrit le kéne igazolni jobboldalra...és akkor már szinte senki nem kell,esetleg középre vmi irányítóféleség,csak ezzel annyi a gond,h Diarra szûr csak,és Gago,Emerson kimarad,+ kimarad még Guti és Raúl,mert az biztos,h ha Nasri és mondjuk Van Der Vaart még meglenne,akkor megvan az egész középpálya.elõl meg persze Rutgerus és Saviola

ReaL MaDRid x siempre

S n o k y
Amilyen emberek vannak én nem csodálkozom rajta... Én megértem, én is ezt tettem volna a helyébe...

!!!Real Madrid 4ever!!!

Rockynhooo
"Reyes tart a kifütyüléstõl"

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Nasrinak örülnék nagyon! Még nagyon fiatal és igen tehetséges. Pár év múlva akár Zidane-hoz is lehetne hasonlítani (igaz kevés ennek az esélye), viszont próba-szerencse 😄

heppibörzdéj jason 😊

REAL MADRID

S n o k y
Egyetértek 😊Átlövönek nem lenne rossz Lucho, Nasri meg irányítgatna...
Lucho Na erre a góljára emléxek én,,,nem volt semmi...

!!!Real Madrid 4ever!!!

Mindkettõ akkor 😄

S n o k y
Nem rossz a srác <#vigyor> Volt 1-2 jól lecsúszott lövése...<#idiota>

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Lucho vagy Nasri?

!!!Real Madrid 4ever!!!

vid

Nagy lövõ az tuti 😊

válogatottban is játszott már nem egyszer azt hiszem. Elég jó sztem

S n o k y
Lucho González-rõl mit gondoltok? Én annyira nem ismerem... :/

Nasri lehet a meglepetés, adja hírül az as.com. Amennyiben Kaká leigízolása nem sikerül, a francia játékos költözhet a spanyol fõvárosba. Jelenleg 12-15 millió euró az ára. (AS)

Na ennek viszont örülnék...

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
A Guti-s nagyon nagy XDD <#vigyor>

!!!Real Madrid 4ever!!!

RaulwakY
😄

toysoldier
😄DDDDDDDDDDdddd

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LasDen

Baptista: - Szótá bazmeg?

Guti: - Gombaaaaa

RaulwakY
A Képen látható uriembert ismerem!XD - õ az ügyvédem XDXDXDXDXDXD😄

Zizou5
robinho. mennyi faszsagot hordtal itt ossze. egyaltalan... ah mind1... szerencse hogy david helyrekoccintott ^^ na most kajak kene valami balszelso mer mar elegemvan.

zaki
Boldog Születésnapot Jason!

õ az <#vigyor>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

báttyó02
Boldog szülinapot dzsézön fiam :o)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

REALista
Feliz Cumpleaños jAsOn!