Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha Fábio maradt volna akkor talán lett volna valami csapat féleség

hunbasser
az a szégyen,h mindig nekünk vannak a legrosszabb elnökeink/vezetõségi tagjaink mostanában,és az utóbbi 3 évben(lassan 4) mindig úgy kellett kezdeni az idényt,h új edzõ,új játékosok,idõ kell,de majd csak jó lesz.

ez a 3-0 meg siralmas...

ReaL MaDRid x siempre

Ne feled : Capello érában kapta a Real a világ leggyorsabb gólját a Bayerntöl!!!!

S n o k y
Osztom...

!!!Real Madrid 4ever!!!

ProGabe
hát ez csodás mondhatom!ez tényleg szégyen!a spanyol bajnokot verték bazzz!!!
látom elõre a 07-08-as bajnokság õszi meccseinek a nyilatkozatait:mindig csak azt fogják hajtogatni,hogy "ezek csak az elsõ meccsek,az új edzõnek még bele kell rázódnia" blablalba,közben meg az 5-6-ik helyen leszünk a tabellán
NE ÍGY LEGYEN!de ha így lesz,remélem hogy azokat,akik menesztették Capellot betalálja egy-két fanatikus drukker egy sötét éjszaka...

teljesen egyetértek veled robotnyk!

én személy szerint adok Schuster-nek egy jócsomó "haladékot" hogy gatyába rázza õket(ezt amúgy hülyeség,ill. fáj! leírni,hiszen tényleg igazi CSAPAT voltak még pár hete),de ennyire kilátástalannak régen láttam a csapat jövõjét <#szomoru1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen

- Rendesen kiszoptunk....de legalább nem játszottam...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
vajon mé nem lepõdök meg azon hogy Cannavaro miatt kaptunk gólt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
egyrészt nem láttam a meccset, de azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy nálunk 1 hónap múlva kezdõdik a bajnokság, a németek pedig tképp 1-2 hét múlva kezdenek, szal elõrébb tartanak a felkészülésben.
másrészt pedig elég pesszimista vagyok a csapattal kapcsolatban, Calderonék - szerintem - szétverték a csapategységet pillanatok alatt, amit több mint fél év volt kialakítani. meglátjuk, mi lesz ebbõl a szépen játszunk fociból, szerintem nem sok, de mondom, ezt inkább a jelenlegi keret, és az edzõ mondatja valam, nem ez az edzõmeccs.
S n o k y
3-0 a vége...de ha úgy nézzük ez még hízelgõ is számunkra, kaphattunk volna akár 5-6ot is 😞 Capello-val legalább védelmünk volt (még mindig siratom szegényt) Remélem Suszti összekapja a gárdát a szuperkupáig...
na jóéjt

!!!Real Madrid 4ever!!!

RaulwakY
mennyi lett a végeredmény de ahogy olvastam az elõzõket nemsok jóra számíthatok:S

\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!

S n o k y
3-0 tudom h barátságos mérkõzés de azért ez már... it's a shame

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Pepe rárúgta a labdát Thorvardssonra, ahonnan a labda a kapuba gurult...<#duma><#duma><#duma>

!!!Real Madrid 4ever!!!

szerencse h nem fogadtam -.-

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

S n o k y
Az elsõ gólt Cannáról, a másodikat a 2 perce beállt Pepérõl kaptuk (ha jól láttam)

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Már 2-0... sztem csúnya vége lesz...

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Nézem stream-en a meccset...sajnos ha 3-0ra vezetnének a hannoveriek akkor se szólhatnánk egy szót se... :/ a játékkép nem sokat változott...<#szomoru1>

!!!Real Madrid 4ever!!!

gabber_saviola
Robotnyk, mint házigazda elvárja mindenkitõl, hogy próbáljon kulturáltan fórumozgatni a topikban, és ha valaki túl lép az "emészhetõ" szinten, azt jogában áll figyelmeztetni.

kérem ezt vegyétek figyelembe, köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Shuszter kifigyeli leigazolja Reyes és Robben helyett 😄
zaki
lol 😄

Pont a Husztitól kapot a Madrid gólt?

LasDen
19:21 - Ancelotti: "A végén a Bernabeut ajánlják fel nekünk."- gúnyolódott a Milan mestere. "Kaká nem megy sehová!" - szögezte le a végén.

azon se csodálkoznék 😄
Aztán vmi kis útszéli grundon játszanák a hazai meccseket 😄

S n o k y
Úgy gondolom nem én kezdtem...

!!!Real Madrid 4ever!!!

hunbasser
héhéhéé,tempóból vegyél vissza

ReaL MaDRid x siempre

S n o k y
Ovodás a nénikéd!MInek kell kitörölni a hozzászólást?Nem lehet megbeszélni azzal a nagyképû fasszal h mit tud õ annyira jól???

!!!Real Madrid 4ever!!!

hunbasser
még tavalyi év elején csináltam,amikor bemutatták az új mezeket,és Raúl feje helyére bevágtam Kakáét,de nem lett vmi jó minõség,fércmunka lett,mert gyors akartam lenni -.-

ReaL MaDRid x siempre

dienesoft
De vagány 😄

Robinho14
😄

hunbasser
galériámat skubizd meg.vegyes galéria,2.kép.

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
ez ragályos, má nem csak Calderonnál -.- hányszor kell kijelentenije még Kakának h. felfogják?

#acm

Robinho14
a bannerbe rakjátok be Kakát ugy h fog egy Real mezt😄😄😄

LasDen
há gyüjjön 😄

Amúgy szeretném kezdeményezni egy új banner készítését....kezdem már unni a mostanit 😄

!!! SCHUSTER: "KAKÁ A REAL MADRID JÁTÉKOSA LESZ. VAGY MOST, VAGY JÖVÕRE." !!!

Hát ha jövõre jön is, azzal idén sokat érünk 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
TEgnap néztem !!! Beteg elképzelés 😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

robotnyk
na, elég lesz az óvodából mára. -.-
LasDen
Tegnap lefekvés után jöttem rá, hogy miért kell annyira Kaká (v Káka? 😄)...
Azt akarja megcsinálni, mint amit a Basebolondok c. filmben Karem Abdul Jabbarral csináltak...Calderón az irodájában kiakarja állítani Kakát mint egy legendát... 😄
Higgyétek el ez lesz... 😄

ProGabe
vagy bélyeget nyelt -.-
ez az ember már erõs pszichedelikus állapotban van,vigyázzatok vele,ha szembe jön 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calderon: Cesc, Robben, Kaka will all join Real Madrid

Hát ez vagy nagyon tud valamit, vagy egy hatalmas marha 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

S n o k y
Tovább zajlik Antonio Cassano kálváriája: a Real Madrid kiátkozott olasz labdarúgója már a Red Bull Salzburgnak sem kell.
- Nem vesszük meg, mert túlságosan drága - nyilatkozta Giovanni Trapattoni, a bajnoki címvédõ gárda szintén olasz mestere. - Ráadásul azt sem tudom, megéri-e a befektetett pénzt.
Cassano, aki tavaly januárban szerzõdött Madridba, októberben összeveszett Fabio Capello vezetõedzõvel és ezt követõen alig kapott játéklehetõséget a fõvárosiaknál, majd el is akarták adni.
A csatár a bajnoki cím elnyerése után rendezett fiesztán sem vett részt és az ausztriai edzõtáborba sem vitték el. Jelenleg magányosan tréningezik Madridban és várja a kérõket. Korábban az AC Milan és az SSC Napoli közölte: Cassanóra nincs szükségük.

Magára vessen...

!!!Real Madrid 4ever!!!

S n o k y
Megértem Reyest és nem tratom átulónak...én se megyek olyan helyre ahol "nem kellek" igazán.

!!!Real Madrid 4ever!!!

SLICK
te valamit nagyon benéztél. Arról nem tehet Reyes, h ilyen menyét vezetõségünk van... Jó annyiban igaz, h nem éppen az Atletico-ba kellett volna menjen.

S n o k y
Érdekes bizony...meg az is hogy hol álmodsz ilyeneket mert ilyet senki se mondott...<#ejnye1>

!!!Real Madrid 4ever!!!

kraawz
Egyébként nem értelek titeket.Nemrég Reyes isten volt,mikor megynerte nektek a bajnokságot. Most,hogy Atléticos,egy áruló senki. Érdekes

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

S n o k y
Én azok után h hagyták elmenni Reyes-t szinte a markukból nem nézek ki belõlük annyi észt, h összecsurogjon nekik h el kéne adni mert anyagilag jó lenne.Mindig azt mondják h szükség lesz rá meg hogy kulcsember...biztos majd az öltözõ kulcsait szorongatja csóró a padon...<#vigyor4>

!!!Real Madrid 4ever!!!

Igaz de a Real legaláb el tudja edni 20-30 millio-ért mert nyert egy copa americát

S n o k y
Háááát,azért azt valljuk meg hogy ha a Dunga-féle Brazil válogatottban szerepelsz attól még nem biztos hogy vagy vki.Pláne ha a Cupa Americai-csapatban voltál...Nem tudom hogy tudott olyan csapatot összeválogatni lásd Wagner Love, egész Cupán semmit se csinált a döntõben adott gólpasszon kívül <#idiota><#idiota><#idiota>

!!!Real Madrid 4ever!!!

mért rosz? Brazil válogatot

S n o k y
Akkor sry, akkor még nem tudtam követni a meccseket mert nem volt sport tvn-k. (1 éve van sport1,2 + sport klub nem is tudtam normálisan leérettségizni a sok meccsnézés miatt <#idiota>)
De ettõl függetlenül még kitartok az álláspontom mellet: sztem Baptista nem egy rossz focista (de ezt nem a Copa America miatt mondom)

!!!Real Madrid 4ever!!!

hunbasser
elég magabiztos a fiú 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
11:46 - Saviola 20 gólt és Cibeles-i ünneplést ígér a következõ szezonra.

Ne igérjé ilyeneket haveer...veszélyes játék ez 😄
A 20 gól még oké, de az ünneplés... 😄