Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a 3-0 meg siralmas...
ReaL MaDRid x siempre
látom elõre a 07-08-as bajnokság õszi meccseinek a nyilatkozatait:mindig csak azt fogják hajtogatni,hogy "ezek csak az elsõ meccsek,az új edzõnek még bele kell rázódnia" blablalba,közben meg az 5-6-ik helyen leszünk a tabellán
NE ÍGY LEGYEN!de ha így lesz,remélem hogy azokat,akik menesztették Capellot betalálja egy-két fanatikus drukker egy sötét éjszaka...
teljesen egyetértek veled robotnyk!
én személy szerint adok Schuster-nek egy jócsomó "haladékot" hogy gatyába rázza õket(ezt amúgy hülyeség,ill. fáj! leírni,hiszen tényleg igazi CSAPAT voltak még pár hete),de ennyire kilátástalannak régen láttam a csapat jövõjét <#szomoru1>#szomoru1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- Rendesen kiszoptunk....de legalább nem játszottam...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
másrészt pedig elég pesszimista vagyok a csapattal kapcsolatban, Calderonék - szerintem - szétverték a csapategységet pillanatok alatt, amit több mint fél év volt kialakítani. meglátjuk, mi lesz ebbõl a szépen játszunk fociból, szerintem nem sok, de mondom, ezt inkább a jelenlegi keret, és az edzõ mondatja valam, nem ez az edzõmeccs.
na jóéjt
!!!Real Madrid 4ever!!!
\"Hala MADRID & Viva Espana\" 07/05/28 Campones \"30\" LFP -Real Madrid-!!!
!!!Real Madrid 4ever!!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
!!!Real Madrid 4ever!!!
!!!Real Madrid 4ever!!!
kérem ezt vegyétek figyelembe, köszönöm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
azon se csodálkoznék 😄
Aztán vmi kis útszéli grundon játszanák a hazai meccseket 😄
!!!Real Madrid 4ever!!!
ReaL MaDRid x siempre
#acm
Amúgy szeretném kezdeményezni egy új banner készítését....kezdem már unni a mostanit 😄
Hát ha jövõre jön is, azzal idén sokat érünk 😄D
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Azt akarja megcsinálni, mint amit a Basebolondok c. filmben Karem Abdul Jabbarral csináltak...Calderón az irodájában kiakarja állítani Kakát mint egy legendát... 😄
Higgyétek el ez lesz... 😄
ez az ember már erõs pszichedelikus állapotban van,vigyázzatok vele,ha szembe jön 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát ez vagy nagyon tud valamit, vagy egy hatalmas marha 😄DD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
- Nem vesszük meg, mert túlságosan drága - nyilatkozta Giovanni Trapattoni, a bajnoki címvédõ gárda szintén olasz mestere. - Ráadásul azt sem tudom, megéri-e a befektetett pénzt.
Cassano, aki tavaly januárban szerzõdött Madridba, októberben összeveszett Fabio Capello vezetõedzõvel és ezt követõen alig kapott játéklehetõséget a fõvárosiaknál, majd el is akarták adni.
A csatár a bajnoki cím elnyerése után rendezett fiesztán sem vett részt és az ausztriai edzõtáborba sem vitték el. Jelenleg magányosan tréningezik Madridban és várja a kérõket. Korábban az AC Milan és az SSC Napoli közölte: Cassanóra nincs szükségük.
Magára vessen...
!!!Real Madrid 4ever!!!
!!!Real Madrid 4ever!!!
!!!Real Madrid 4ever!!!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
!!!Real Madrid 4ever!!!
!!!Real Madrid 4ever!!!
De ettõl függetlenül még kitartok az álláspontom mellet: sztem Baptista nem egy rossz focista (de ezt nem a Copa America miatt mondom)
!!!Real Madrid 4ever!!!